Νέα

Που πάνε για καφέ οι στριπτητζούδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 983
  • Εμφανίσεις 100K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
κοίτα φίλε δεν ξέρω τι στριπτηζούδες έχεις γνωρίσει εσύ, πάντως εγώ τόσα χρόνια που ασχολούμαο με το άθλημα στριπτηζού να γαμιέται για 5 ευρώ δεν εχω δει.....
Ακόμα........

α συγνωμη αλλα δεν καταλαβες τι εννοω ισως να φταιω και εγω οπως τα εγραψα..αλλα ξερω 100δες στριπτιτζουδες που καθοντε και τους πιανεις βιζια κολους γλυψιμο παντου και μερικες φορες στο μουνακι που το κανουν για 5 ευρω προμηθεια 10 στο μαγαζι συν 5 αυτες δυστιχως εχει παει 15 η ταριφα ..συν τα εξτρα προσωπικος χορος.. εαν πιστευεις οτι δεν ειναι καραπουταναρες εισαι πολυ μακρια..για μενα ειναι χειροτερες απο φυλης μερια..τωρα αν γουσταρετε και βγενετε για καφε με στριπτιτζουδες κλπ μαγκια σας αλλα κοιτα να δεις οπου ακους πολλα κερασια κρατα μικρο καλαθι..το λεω αυτο διοτι οταν ακουω γενικα οτι ειμαι θεος και βγαινω για καφε και οτι γαμαω καθε μερα και αλλη στριπτιτζου και μαλιστα τσαμπα..οπως εχουν γραφτει εδω μεσα ..ειμαι απολυτα σιγουρος οτι ειναι παραμυθια της χαλιμας απο φιγουρατζιδες....διοτι σχεση με στριπτιτζου μονο ενας κολοαλβανος μπορει να κανει και να γαμαει μαλιστα και τσαμπα για τους λογους που αναφερα ποιο πανω..τωρα το να γαμισεις μια στριπτιτζου αφου εχεις χαλασει μερικα χιλιαρικα σε χορηγιες αυτο γινετε και μαλιστα πολυ συχνα...δεν σηκωνω κουβεντα σε αυτα που εγραψα αλλα φυσικα υπαρχουν και μερικες εξαιρεσεις ελαχιστες ομως

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αλλα ξερω 100δες στριπτιτζουδες που καθοντε και τους πιανεις βιζια κολους γλυψιμο παντου και μερικες φορες στο μουνακι που το κανουν για 5 ευρω προμηθεια 10 στο μαγαζι συν 5 αυτες δυστιχως εχει παει 15 η ταριφα ..συν τα εξτρα προσωπικος χορος.. εαν πιστευεις οτι δεν ειναι καραπουταναρες εισαι πολυ μακρια..για μενα ειναι χειροτερες απο φυλης μερια..

Δλδ τώρα για να έχομεν καλό ερώτημα.... Εστω ότι είναι εκατονταδες οι στριπτηζούδες που κάνουν όσα λες για 5 Ευρώ....
Οι Αλλες που γαμιούνται κιόλας για 20 Ευρώ είναι μεγαλύτερες, ή χειρότερες πουτάνες; Και εν πάση περιπτώσει ποιά είναι η μονάδα μέτρησης στο Πουτανόμετρο; 1 ευρώ; 2; πόσα τέλος πάντων;

Εγώ προσωπικά γνωρίζω εκατοντάδες ελληνίδες κορασίδες που γαμιούνται τζάμπα και κρυφά με τον κουμπάρο, τον κολλητό, το αφεντικό, τον υδραυλικό, τον ταχυδρόμο κ.ο.κ. Αυτές τι μονάδα μέτηρσης έχουν για σένα στο πουτανόμετρο;

Εστω λοιπόν ότι αυτές που για πέντε ευρώ είναι πουτάνες του κερατά που κάνουν όλα αυτά....
Αυτοί που δίνουν αυτά τα 5 ευρώ για να κάνουν όλα αυτά κάθε φορά με άλλη γκόμενα (να γλείφουν το μουνάκι της, τα χειλάκια της, τα βυζάκια της κ.ο.κ) γνωρίζοντας ότι δεν ξέρουν ποιός ήταν ο τελευταίος μαλάκας που έκανε τα ίδια (σίγουρα δεν είναι αυτοί) αλήθεια.... πόσο μαλάκες είναι;

Βοήθεια του κοινού....... Εάν τους θεωρείς πολύ μα πάρα πολύ μαλάκες είσαι πολύ κοντά.............

τωρα αν γουσταρετε και βγενετε για καφε με στριπτιτζουδες κλπ μαγκια σας

ελεύθερη κυκλοφορία λέγεται αυτό. Οχι μαγκιά.

αλλα κοιτα να δεις οπου ακους πολλα κερασια κρατα μικρο καλαθι..το λεω αυτο διοτι οταν ακουω γενικα οτι ειμαι θεος και βγαινω για καφε και οτι γαμαω καθε μερα και αλλη στριπτιτζου και μαλιστα τσαμπα..

εγώ προσωπικά τόσο καιρό που διαβάζω εδώ μέσα δεν έχω ακούσει κανέναν να δηλώνει ότι γαμάει κάθε μέρα άλλη στριπτηζού.
έχω ακούσει βέβαια πολλούς ότι γαμούν κάθε μέρα την ίδια. Και έχω και αποδείξεις για αυτό..... Ξέρεις.... Αυτή που εσύ τη γλείφεις για 5 Ευρώ υπάρχει άλλος που τη γαμάει τζάμπα.........

οπως εχουν γραφτει εδω μεσα ..ειμαι απολυτα σιγουρος οτι ειναι παραμυθια της χαλιμας απο φιγουρατζιδες....διοτι σχεση με στριπτιτζου μονο ενας κολοαλβανος μπορει να κανει και να γαμαει μαλιστα και τσαμπα για τους λογους που αναφερα ποιο πανω..
εγώ είχα σχέση με στριπτηζού και ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΛΒΑΝΟΣ. Θέλεις να σου δείξω και ταυτότητα;
Και υπάρχουν και άλλοι πολλοί έλληνες την ώρα αυτή που μιλάμε που έχουν σχέση με στριπτηζούδες και μάλιστα όλοι οι μαλάκες λοιποί που τους βλέπουν όξω μαζί τους τρέχουν τα σάλια απ τ αυτιά......

τωρα το να γαμισεις μια στριπτιτζου αφου εχεις χαλασει μερικα χιλιαρικα σε χορηγιες αυτο γινετε και μαλιστα πολυ συχνα...δεν σηκωνω κουβεντα σε αυτα που εγραψα αλλα φυσικα υπαρχουν και μερικες εξαιρεσεις ελαχιστες ομως
φιλαράκι εγώ δεν χάλασα ούτε χιλιάρικα ούτε πούλησα κανένα οικόπεδο....... Και πίστεψέ με το VALUE FOR MONEY της περιπέτειας που έζησα είναι πολύ υψηλό.... Συγκριτικά βέβαια με το μαλάκα που έχει χαλάσει 5000 χιλιάρικα για ένα μουνί και στο τελος γαμάει. Αλλά αυτό δεν είναι κανόνας μόνο στα στριπ... Υπάρχουν μαλάκες που παίρνουν σπίτια, αυτοκίνητα, χρυσαφικά σε σαββούρες για να γαμήσουν.  Στις στριπτηζούδες κολλάς εσύ;
Και στην τελική........Χίλιες φορές να πληρώσω 150000 για φερραρικό παρά 30000 για χιουντάι........
Πόνιαλ;

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
Δλδ τώρα για να έχομεν καλό ερώτημα.... Εστω ότι είναι εκατονταδες οι στριπτηζούδες που κάνουν όσα λες για 5 Ευρώ....
Οι Αλλες που γαμιούνται κιόλας για 20 Ευρώ είναι μεγαλύτερες, ή χειρότερες πουτάνες; Και εν πάση περιπτώσει ποιά είναι η μονάδα μέτρησης στο Πουτανόμετρο; 1 ευρώ; 2; πόσα τέλος πάντων;

Εγώ προσωπικά γνωρίζω εκατοντάδες ελληνίδες κορασίδες που γαμιούνται τζάμπα και κρυφά με τον κουμπάρο, τον κολλητό, το αφεντικό, τον υδραυλικό, τον ταχυδρόμο κ.ο.κ. Αυτές τι μονάδα μέτηρσης έχουν για σένα στο πουτανόμετρο;

Εστω λοιπόν ότι αυτές που για πέντε ευρώ είναι πουτάνες του κερατά που κάνουν όλα αυτά....
Αυτοί που δίνουν αυτά τα 5 ευρώ για να κάνουν όλα αυτά κάθε φορά με άλλη γκόμενα (να γλείφουν το μουνάκι της, τα χειλάκια της, τα βυζάκια της κ.ο.κ) γνωρίζοντας ότι δεν ξέρουν ποιός ήταν ο τελευταίος μαλάκας που έκανε τα ίδια (σίγουρα δεν είναι αυτοί) αλήθεια.... πόσο μαλάκες είναι;

Βοήθεια του κοινού....... Εάν τους θεωρείς πολύ μα πάρα πολύ μαλάκες είσαι πολύ κοντά.............

εγώ προσωπικά τόσο καιρό που διαβάζω εδώ μέσα δεν έχω ακούσει κανέναν να δηλώνει ότι γαμάει κάθε μέρα άλλη στριπτηζού.
έχω ακούσει βέβαια πολλούς ότι γαμούν κάθε μέρα την ίδια. Και έχω και αποδείξεις για αυτό..... Ξέρεις.... Αυτή που εσύ τη γλείφεις για 5 Ευρώ υπάρχει άλλος που τη γαμάει τζάμπα.........
εγώ είχα σχέση με στριπτηζού και ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΛΒΑΝΟΣ. Θέλεις να σου δείξω και ταυτότητα;
Και υπάρχουν και άλλοι πολλοί έλληνες την ώρα αυτή που μιλάμε που έχουν σχέση με στριπτηζούδες και μάλιστα όλοι οι μαλάκες λοιποί που τους βλέπουν όξω μαζί τους τρέχουν τα σάλια απ τ αυτιά......
φιλαράκι εγώ δεν χάλασα ούτε χιλιάρικα ούτε πούλησα κανένα οικόπεδο....... Και πίστεψέ με το VALUE FOR MONEY της περιπέτειας που έζησα είναι πολύ υψηλό.... Συγκριτικά βέβαια με το μαλάκα που έχει χαλάσει 5000 χιλιάρικα για ένα μουνί και στο τελος γαμάει. Αλλά αυτό δεν είναι κανόνας μόνο στα στριπ... Υπάρχουν μαλάκες που παίρνουν σπίτια, αυτοκίνητα, χρυσαφικά σε σαββούρες για να γαμήσουν.  Στις στριπτηζούδες κολλάς εσύ;
Και στην τελική........Χίλιες φορές να πληρώσω 150000 για φερραρικό παρά 30000 για χιουντάι........
Πόνιαλ;
φιλε το ποια ειναι περισσοτερο πουτανα δηλαδη οι στριπτιτζουδες η οι πουτανες της φυλης δεν νομιζω οτι ειναι το θεμα ..ολες πουτανες ειναι...,το αν εχεις βγαλεις γκομενα στριπτιτζου δεν νομιζω οτι πρεπει να το τονιζεις και να τοχεις και κρυφο καμαρι..αν καταλαβα καλα  ..εγω προσωπικα θα σε επαινουσα εαν εβγενες με καμμια κοπελιτσα του μεροκαματου της διπλανης πορτας..πιτευω οτι ειναι 1000 φορες καλυτερη απο τις καραπουταναρες...τωρα εαν σε αφηνουν να τους γλυψεις το μουνακι τους η οχι ..ειμαι σιγουρος οτι της γκομενας σου τουλαχιστο το γλυφαν πανω απο το κιλοτακι....κατι τρεχει στα γυφτικα...τωρα εαν οι μισες γαμιουντε απο αλβανους η οι περισσοτερες παλι δεν σε καταλαβαινω παντως παρα πολλες γαμιουντε ..παντως φιλαρακο μου κοιτα να βρεις καμμια σωστη γυναικα να κανεις καμμια σωστη σχεση που ειμαι σιγουρος οτι τα εχεις τα προσοντα και με τα παραπανω..και μακρια απο αυτες της καριολες πιστεψε με υπαρχουν πολυ ποιο καλες γυναικες.. μην μηδενιζουμε τα παντα λεγοντας ολες ειναι πουτανες  ολες  οι γυναικες... αλλες περισσοτερο αλλες λιγοτερο...δεν ειναι ετσι.τελος φιλαρακο εαν εσυ και αλλη 5 γαματε χωρις να τα χωνετε στριπτιτζουδες η στριπτιτζου ..ειναι αυτονοητο τοι οι υπολοιποι χιλιοι τα χωνουν και χοντρα ειμαι απολυτος σε αυτο...εξαιρεση στον κανονα εισαι μπραβο συγχαρτηρια..μην το τονιζεις ομως...οι αλλοι χιλιοι ταχουν χωσει και χοντρα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
φιλε το ποια ειναι περισσοτερο πουτανα δηλαδη οι στριπτιτζουδες η οι πουτανες της φυλης δεν νομιζω οτι ειναι το θεμα ..ολες πουτανες ειναι...,το αν εχεις βγαλεις γκομενα στριπτιτζου δεν νομιζω οτι πρεπει να το τονιζεις και να τοχεις και κρυφο καμαρι..αν καταλαβα καλα
εδώ δεν είναι το θέμα να έχεις κάτι κρυφό καμάρι. Είπες απλά ότι όλες γαμιούνται με Αλβανούς και σου είπα ότι ξέρω πολλές που είναι/ήταν με Ελληνες συμπεριλαμβανομένου του εαυτού μου.

..εγω προσωπικα θα σε επαινουσα εαν εβγενες με καμμια κοπελιτσα του μεροκαματου της διπλανης πορτας..πιτευω οτι ειναι 1000 φορες καλυτερη απο τις καραπουταναρες...
Δεν είπα ποτέ ότι δεν το έχω κάνει, ή ότι δεν το κάνω αυτη τη στιγμή που μιλάμε....

τωρα εαν σε αφηνουν να τους γλυψεις το μουνακι τους η οχι ..ειμαι σιγουρος οτι της γκομενας σου τουλαχιστο το γλυφαν πανω απο το κιλοτακι....κατι τρεχει στα γυφτικα...τωρα εαν οι μισες γαμιουντε απο αλβανους η οι περισσοτερες παλι δεν σε καταλαβαινω παντως παρα πολλες γαμιουντε
και δλδ τι τρέχει εάν γαμιούνται με αλβανούς; Τελικά το πρόβλημά σου ποιό είναι; Οτι γαμιούντια, ή ότι γαμιούνται με αλβανούς;

..παντως φιλαρακο μου κοιτα να βρεις καμμια σωστη γυναικα να κανεις καμμια σωστη σχεση που ειμαι σιγουρος οτι τα εχεις τα προσοντα και με τα παραπανω..και μακρια απο αυτες της καριολες πιστεψε με υπαρχουν πολυ ποιο καλες γυναικες.. μην μηδενιζουμε τα παντα λεγοντας ολες ειναι πουτανες  ολες  οι γυναικες... αλλες περισσοτερο αλλες λιγοτερο...δεν ειναι ετσι.
μα εγώ ξεκίνησα να σου απαντάω επειδή μηδενίζεις τα πάντα......... :think: :think: :think: :think:

τελος φιλαρακο εαν εσυ και αλλη 5 γαματε χωρις να τα χωνετε στριπτιτζουδες η στριπτιτζου ..ειναι αυτονοητο τοι οι υπολοιποι χιλιοι τα χωνουν και χοντρα ειμαι απολυτος σε αυτο...εξαιρεση στον κανονα εισαι μπραβο συγχαρτηρια..μην το τονιζεις ομως...οι αλλοι χιλιοι ταχουν χωσει και χοντρα.
εάν τα χώνουν είναι πρόβλημά τους. Δεν θεωρώ πάντως ότι ένας άνθρωπος που σέβεται τον εαυτό του είναι δυνατόν να τα χώνει χοντρά. Σε στριπτηζούδες, ή μη.....
Ούτε να περιμένει κάποιος που δε σέβεται τον εαυτό του να τον σέβονται οι γυναίκες. Στριπτηζούδες, ή μη.

manosbeach

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6

Πόνιαλ;

διαβαζα παλλια ποσταρισματα και επεσα εδω και αν και τελευταια ειχαμε μια καλη μετοπικη πρεπει να παραδεχτω πως αν και μερικες φορες περνεις αναποδες ανευ λογου δεν εισαι ουτε χαζος ουτε παραλογος και μαλιστα πρεπει να συμφωνησω πως οταν ειμαστε αμφωτεροι ηρεμοι συμφωνουμε παρα πολυ στα βασικα θεματα που εχουν σημασια.

αυτα προς αποκατασταση των διπλωματικων σχεσεων

manosbeach

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
έχει δίκαιο....Εγώ γνωρίζω τουλάχιστον 2 από συγκεκριμένο ίδρυμα που γαμιούνται με αλβανους

δυο παιζουν πανω απο ολα.

1. εχουν την ιδια κουλτουρα (χαμηλου επιπεδου) και συνενοουνται μια χαρα

2. τους προμηθευουν τα αναγκαια (διστυχως) μαυρα

αλλως οι περισσοτερες δεν θελουν πολλα πολλα με τους κυριους αυτους σε βαθμο να μη γουσταρουν ουτε να καθονται μαζι τους για ποτα

manosbeach

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
οι εν λογω ρατσα εχει την ταση να γουσταρει τα ιδια που γουσταρουν και οι αντρες στην πατριδα τους (ρωσσια, ουκρανια, ρουμανια)

δηλαδη να εχουν τη γκομενα΄η ακομα και την γυναικα τους εδω στην Ελλαδα και να βγαζει μπολικο χρημα απο τους Μαλακες (εμας δηλαδη)

ακομα και αν ξερουν οτι ψιλο - χοντρο γαμιουνται εδω λιγο τους νοιαζει 

με την πεινα που εχουν σε αυτες τις χωρες τα χρηματα που στελνουν τα κοριτσια αυτα πισω στη πατριδα ειναι εξωπραγματικα.

φανταστειτε οτι σε 4-5 μηνες αγοραζουν διαμερισματα

giorgos29

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Ανοιγω αυτο το θρεντακι και αναμενω τη συμμετοχη των "γνωστων-αγνωστων" αυτου του σαιτ για να μας ενημερωσετε περι του θεματος....το εχω αχτι ρε παιδια να βρω φραπετερια για μονιμο στεκι!τί πιο καλο απο το να ξερω οτι εκει πηγαινουν ας πουμε πολλα ωραια μουνια βορειευρωπαικα,ρωσικα κλπ....ωστε μαζι με τον πραγματικο μου φραπε να παιρνω και το ματακι μου.....το κανω και για οικονομικους λογους βεβαια διοτι αν τις παιρνεις ματι το απογευμα,οσο να ναι το βραδυ δεν θα εχεις την ιδια καψα να φραπεδιαστεις......θα τον εχω παιξει ηδη κανα δυο φορες στην τουαλεττα της φραπετεριας....Αν με λυπαστε λοιπον και θελετε να με βοηθησετε οικονομικα αρχιστε και λισταρετε φραπετεριες και στριπτητζουδες!
αυτα δε λεγονται ρε μεγαλε

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
οι εν λογω ρατσα εχει την ταση να γουσταρει τα ιδια που γουσταρουν και οι αντρες στην πατριδα τους (ρωσσια, ουκρανια, ρουμανια)

δηλαδη να εχουν τη γκομενα΄η ακομα και την γυναικα τους εδω στην Ελλαδα και να βγαζει μπολικο χρημα απο τους Μαλακες (εμας δηλαδη)

ακομα και αν ξερουν οτι ψιλο - χοντρο γαμιουνται εδω λιγο τους νοιαζει 

με την πεινα που εχουν σε αυτες τις χωρες τα χρηματα που στελνουν τα κοριτσια αυτα πισω στη πατριδα ειναι εξωπραγματικα.

φανταστειτε οτι σε 4-5 μηνες αγοραζουν διαμερισματα
Εχεις απολυτα δικαιο ετσι κανουνε ολες αλλα για αντρες οχι οι περισσοτερες η συζουν με καποιον η με καποιον που γουσταρουνε κανουνε παιδι και οχι με πολλες δεσμευσης

manosbeach

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Αδερφε οπως και σε ολα τα επαγγελματα και σε ολες τις εθνικοτητες υπαρχουν ολα τα ειδη στην πιατσα και μερικες φορες θα επιμεινω πως οι γυναικες της ημερησιας εργασιας ειναι 3 φορες πουτανες και εκει ειναι που σε ποναει περισσοτερο γιατι εκει δεν το περιμενεις και δεν φιλαγεσαι ενω στις νυχτερινες πας παντα κουμπωμενος γιατι τις φοβασαι.
Και συνηθως αυτες οταν σε εμπιστευτουνε ειναι οι πιο ντομπρες απο ολες. 

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Αδερφε οπως και σε ολα τα επαγγελματα και σε ολες τις εθνικοτητες υπαρχουν ολα τα ειδη στην πιατσα και μερικες φορες θα επιμεινω πως οι γυναικες της ημερησιας εργασιας ειναι 3 φορες πουτανες και εκει ειναι που σε ποναει περισσοτερο γιατι εκει δεν το περιμενεις και δεν φιλαγεσαι ενω στις νυχτερινες πας παντα κουμπωμενος γιατι τις φοβασαι.
Και συνηθως αυτες οταν σε εμπιστευτουνε ειναι οι πιο ντομπρες απο ολες. 
Φιλε μου αυτο το πραγμα το εχω γραψη πολλες φορες εδω,οτι αυτες που κυκλοφορουνε εδω εξω ειναι οι ποιο πολλες πουτανες στην ΨΥΧΗ

manosbeach

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Α και για να βαλουμε και κατι στη θεση του.

Οι στριπτιζουδες δεν πανε για καφε.

Πρωτον δεν ξυπνανε σε ωρες καταλληλες για καφε και δευτερον συνηθως δεν τηρουν αυτα που υποσχονται τις μικρες ωρες της ημερας.

Μεροκαματο βγαζουν τα μπουμπουκια και αυτο δεν βγαινει απο καφεβολτες.

Αλλες βγαζουν μεροκαματο απο την επιτοπια παραγωγη καφε και ειδικα φραπε,
αλλες κανοντας αλλου ειδους βολτες σε πολυ πριβε  χωρους
και αλλες απλα λενε το παραμυθι τους στον καθε γαμπρο και οσο κρατησει και μετα πανε στον επομενο.

Αυτες ειναι οι κοινως αποκαλουμενες αφραπες που για μενα ειναι και οι πιο ενδιαφερουσες αφου αυτο που μπορει να παρει ο καθενας δεν εχει προκληση και ενδιαφερον.

Εκει βρισκεται και η εξαρτηση του σπορ για μενα προσωπικα.

jolal

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2007
Like
4
Πόντοι
1
Εμαθα και εγω που πανε για καφε οι κοπελιες. " ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ " λεγεται η καφετερια που πηγαινουν,και για να γινω ποιο κατανοητος, στις 21'30 ερχεται sms που λεει μωρο μου ειμαι στην ταδε καφετερια,εχω λιγο χρονο να τα πουμε πριν παω για δουλεια,οδηγεις την μηχανη σου πιο γρηγορα και απο f-16,φθανεις στην καφετερια, καθεσαι μαζι της για 20 εως 30 λεπτα και στο τελος εισπρατεις δυο φιλακια στο μαγουλο, και μετα αναρωτιεσαι αφου χθες το βραδυ μεσα στο ιδρυμα μου ειπε οτι θα ξυπνησει πιο νωρις για να βρεθουμε. :huh: :huh: :huh:.

Συμπερασμα εχω πολλα να μαθω ακομα. :headbang: :headbang: :headbang:.     

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Εμαθα και εγω που πανε για καφε οι κοπελιες. " ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ " λεγεται η καφετερια που πηγαινουν,και για να γινω ποιο κατανοητος, στις 21'30 ερχεται sms που λεει μωρο μου ειμαι στην ταδε καφετερια,εχω λιγο χρονο να τα πουμε πριν παω για δουλεια,οδηγεις την μηχανη σου πιο γρηγορα και απο f-16,φθανεις στην καφετερια, καθεσαι μαζι της για 20 εως 30 λεπτα και στο τελος εισπρατεις δυο φιλακια στο μαγουλο, και μετα αναρωτιεσαι αφου χθες το βραδυ μεσα στο ιδρυμα μου ειπε οτι θα ξυπνησει πιο νωρις για να βρεθουμε. :huh: :huh: :huh:.

Συμπερασμα εχω πολλα να μαθω ακομα. :headbang: :headbang: :headbang:.     

Σωστος..!! Μ'αρεσεις γιατι δειχνεις για γατα...

Αυτα..Και καληνυκτα σας αγαπητοι κυριοι.

ΥΓ - Βασο, πρεπει να κανεις και ενα thread, "που πανε να γαμηθουνε οι στριπτηζουδες"..

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Δε σας λέω που πάνε,... αν και ξέρω !
Πάντως όχι με τη ψυχή στο στόμα,...αλλά στο πορτοφόλι ! ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom