Νέα

Που πάνε για καφέ οι στριπτητζούδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 983
  • Εμφανίσεις 100K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065
1.να περασεις μια βολτα...ακουω οτι γυρισε κοσμος...
2.ετσιιιιιι....
3.δεν απελευθερωνομαι...ειναι μεγαλη μαλακια....δακρυζω κ μονο που σκεφτομαι πως εγινε ενα τετοιο (Χ) αμαξι....
4.Σωστος για κουμπανιτα...---> ασχολεισαι με το γκολντ ? :) :) :).....

1. πηγα 3 φορες τις τελευταιες 10 μερες, αλλα οταν ερχεται η στιγμη στο δια ταυτα δεν ξερω αν θελω...
2. καλη του νυχτα
3. απελευθερωνεσαι προσωρινα και με μια καλη δικαιολογια και απολυτη εχεμυθεια..ελα πες το! με το τσιγκελι θα στο βγαλουμε???
4. επισης εν πλω και ωκεανιδα θα βρει καποιος πιο παλιες στο χορο στριπερς.. γκολντ δεν ασχολουμαι καθολου, στα υπογεια ειναι η θέα !!!

Επισκέπτης
1. πηγα 3 φορες τις τελευταιες 10 μερες, αλλα οταν ερχεται η στιγμη στο δια ταυτα δεν ξερω αν θελω...
2. καλη του νυχτα
3. απελευθερωνεσαι προσωρινα και με μια καλη δικαιολογια και απολυτη εχεμυθεια..ελα πες το! με το τσιγκελι θα στο βγαλουμε???
4. επισης εν πλω και ωκεανιδα θα βρει καποιος πιο παλιες στο χορο στριπερς.. γκολντ δεν ασχολουμαι καθολου, στα υπογεια ειναι η θέα !!!
1.ε τοτε πες μας...γυρισαν οι 2 καλες + παλιες ? ααα...κ μην ξαναπας...4η φορα σε 11 μερες δεν λεει... :P :P
3.τελος..δε λεγω...
4.γκολντ ειπα..λογω του οτι ειναι απ'τ'αγαπημενα τους το κουμπανιτα...κυριως γιατι δεν τους λεει κανεις τιποτα οτι μαλακιες κ αν κανουν απ'το πιωμα...ααα κ το εν πλω...εχει καταντησει στεκι για γκει...παντως συμφωνω οτι παιζουν κ στο εν πλω...κ τελικα σε ολη την παραλια....αρκει να υπαρχει σχετικη ησυχια στο μαγαζι....δεν ζητουν πολλα...απλα ηρεμια κ "ασχετο" κοσμο...

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065
σε κόβω για τον πιτσιρικά με το μαύρο από Ισμαήλο που μένει Γλυφάδα....
ρε τι γίνεται.. είμαστε όλοι μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα.....

Μαυρο, ναι πιτσιρικας, μεσα εισαι γλυφαδα, περιπου κοντα αλλα καμια σχεση με Ισμαηλο...
Πλεον ομως το γυρισα σε μοναχο ειπαμε πιο πριν.

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065
1.ε τοτε πες μας...γυρισαν οι 2 καλες + παλιες ? ααα...κ μην ξαναπας...4η φορα σε 11 μερες δεν λεει... :P :P
3.τελος..δε λεγω...
4.γκολντ ειπα..λογω του οτι ειναι απ'τ'αγαπημενα τους το κουμπανιτα...κυριως γιατι δεν τους λεει κανεις τιποτα οτι μαλακιες κ αν κανουν απ'το πιωμα...ααα κ το εν πλω...εχει καταντησει στεκι για γκει...παντως συμφωνω οτι παιζουν κ στο εν πλω...κ τελικα σε ολη την παραλια....αρκει να υπαρχει σχετικη ησυχια στο μαγαζι....δεν ζητουν πολλα...απλα ηρεμια κ "ασχετο" κοσμο...

1. Κοιτα πρωτη φορα πηγα εκει και δεν τις ξερω(και ουτε ψηνομαι να τις μαθω ολες γιατι αυτα που ζηταω ειναι συγκεκριμενα).. αλλα το μαγαζι ειχε 10 κοπελες την πρωτη φορα και 15 τη δευτερη, με μια παρουσια που παιζει να ειναι η μια απο τις δυο που λες να ειναι τη 2η φορα που πηγα.
3. οχι πες..
4. ειχα παει με κατι καριολες απο εκει και απο απεναντι 2-3 φορες. ναι ναι εν πλω ειναι πιο περιορισμενα τα πραματα. Οι νεες με τις παλιες  παντως παρουσιαζουν μεγαλη αποκλιση στις προτιμησεις τους εξω

Επισκέπτης
1. Κοιτα πρωτη φορα πηγα εκει και δεν τις ξερω(και ουτε ψηνομαι να τις μαθω ολες γιατι αυτα που ζηταω ειναι συγκεκριμενα).. αλλα το μαγαζι ειχε 10 κοπελες την πρωτη φορα και 15 τη δευτερη, με μια παρουσια που παιζει να ειναι η μια απο τις δυο που λες να ειναι τη 2η φορα που πηγα.
3. οχι πες..
4. ειχα παει με κατι καριολες απο εκει και απο απεναντι 2-3 φορες. ναι ναι εν πλω ειναι πιο περιορισμενα τα πραματα. Οι νεες με τις παλιες  παντως παρουσιαζουν μεγαλη αποκλιση στις προτιμησεις τους εξω
1.δε χανεις κ τιποτα το ιδιαιτερο...βασικα για μενα 2 κοπελιτσες αξιζουν εκει μεσα...κ εγκεφαλικα κ σωματικα...ονοματα δε λεμε,υποληψεις δε θιγουμε...
4.εεεε...ειδες που σου λεω....κατι ξερουμε κ εμεις απο κηπουρικη...οι νεες με τις παλιες δυστυχως παρουσιαζουν αποκλισεις γενικα...μακαρι να εμεναν στις αποκλησεις περι των εξοδων,χωρων διασκεδασης κ τα ρεστα...εδω μιλαμε για χαωδεις διαφορες σε κυριοτερα θεματα.... :rolleyes:

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065
μεταξυ κατεργαρεων ειλικρινεια!! οποτε θες..
αχ θεε μου μαλακια να μην εχουμε γεννηθει 10 χρονια νωριτερα αλλα απο τα ιδια αρχιδια.... θα ειχαμε
χορτασει μουνι!
ακριβως το ιδιο πραγμα λεμε, σε καταλαβαινω

Το 3. δεν το ξεχναμε, θα επανελθουμε καποια στιγμη

Επισκέπτης
αχ θεε μου μαλακια να μην εχουμε γεννηθει 10 χρονια νωριτερα αλλα απο τα ιδια αρχιδια.... θα ειχαμε
χορτασει μουνι!
ακριβως το ιδιο πραγμα λεμε, σε καταλαβαινω

Το 3. δεν το ξεχναμε, θα επανελθουμε καποια στιγμη

Μια χαρα ειμαστε κ τωρα φιλαρακι...μην τα θελουμε κ ολα δικα μας... ;)
Υγιεις ειμαστε,λεφτα εχουμε...καβλιαρηδες κ εμφανησιμοι ειμαστε...θνητοι ειστε....κ εχουμε κι εναν θεο να σας προστατευω...
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ????  :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

Οσο για μουνια....παντα ακολουθουσα εναν κανονα...προσεχουμε την ποιοτητα κ οχι την ποσοτητα...αν θεσεις βασεις,περιορισεις τις ορμες μικρος κ δεν εισαι
σαβουρογαμης γενικα...τοτε θα εχεις σιγουρα κ την ποσοτητα,σε βαθος χρονου φυσικα...αλλωστε δεν κανουμε κοντρες ποιος την εχει πιο μεγαλη(τη λιστα με τα ονοματα απο γκομενες που γαμησε)....οποτε φτανουμε στο αποτελεσμα θεος... :2funny: :2funny: :2funny:...(ολα τα εννοω,εκτος της τελευταιας προτασης...ετσι ? μη παρεξηγηθουμε στο τελος παλι....αααχχχχ...ποτε θα κανω τις πλακες μου οπως μ'αρεσουν ???????????????????????????????)

Καλο ξημερωμα....τελος για σημερα....πιαστηκαν τα χερια μου...κ στεγνωσα.... :grin: :grin: :grin:

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
λέω να αλλάξω το νο4 με κάτι πιο κλασσικόν...............Με κούρασε Θεέ μου...... Και δε χωράνε και τριπλέτες..................
Ε ΟΧΙΑ; Τσο λές; Συμφωνείς;

Περσόνα εννοείται ότι συμφωνώ.
Ξέρεις ότι μ αρέσει και κόβω φλέβες για το συγκεκριμένο, αλλά όντως, εσύ χωράς μια χαρά να κάτσεις. Εμείς; :boobies: :boobies: :boobies:

Πέφτει στρίμωγμα απ την άλλη μεριά..........  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Ρε μαγκες παντως με 150.000 ΕΥΡΩ που κανει ενα φερραρικο-πορσικο-μερσεντικο αγοραζω
καινουριο τουρμποντιζελ Σκανια 300 αλογακια με 100 χλγρ ροπη!!!!!!!!!!!!
Και εχει και κρεβατι απο πισω στην καμπινα!!!!!!!!!!!!!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ρε μαγκες παντως με 150.000 ΕΥΡΩ που κανει ενα φερραρικο-πορσικο-μερσεντικο αγοραζω
καινουριο τουρμποντιζελ Σκανια 300 αλογακια με 100 χλγρ ροπη!!!!!!!!!!!!
Και εχει και κρεβατι απο πισω στην καμπινα!!!!!!!!!!!!!!
Φίλτατε δεν έχει πλέον ένα Πορσικό ή ένα Μερσεντικό 150.....
Με 80 πάνω κάτω κάνεις μια χαρά δουλειά.....
Οσο για Φερραρικό με 110 120 φέρνεις γαμάουα μεταχειρισμένο 360 από Ιταλία......Αντε μετά να το συντηρήσεις. ΚΑι να πλερώνεις τόσα και κάτι που δεν μπορείς να ξεκαβλώσεις κιόλας ε.... ειναι πολλά.......

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Φίλτατε δεν έχει πλέον ένα Πορσικό ή ένα Μερσεντικό 150.....
Με 80 πάνω κάτω κάνεις μια χαρά δουλειά.....
Οσο για Φερραρικό με 110 120 φέρνεις γαμάουα μεταχειρισμένο 360 από Ιταλία......Αντε μετά να το συντηρήσεις. ΚΑι να πλερώνεις τόσα και κάτι που δεν μπορείς να ξεκαβλώσεις κιόλας ε.... ειναι πολλά.......
Eλα ρε δηλαδη απο δω και μπρος θα βγαινω τα βραδυα με το βολβο και θα ειμαι και πιο φραγκατος απουλους....

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Μια χαρα ειμαστε κ τωρα φιλαρακι...μην τα θελουμε κ ολα δικα μας... ;)
Υγιεις ειμαστε,λεφτα εχουμε...καβλιαρηδες κ εμφανησιμοι ειμαστε...θνητοι ειστε....κ εχουμε κι εναν θεο να σας προστατευω...
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ????  :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

Οσο για μουνια....παντα ακολουθουσα εναν κανονα...προσεχουμε την ποιοτητα κ οχι την ποσοτητα...αν θεσεις βασεις,περιορισεις τις ορμες μικρος κ δεν εισαι
σαβουρογαμης γενικα...τοτε θα εχεις σιγουρα κ την ποσοτητα,σε βαθος χρονου φυσικα...αλλωστε δεν κανουμε κοντρες ποιος την εχει πιο μεγαλη(τη λιστα με τα ονοματα απο γκομενες που γαμησε)....οποτε φτανουμε στο αποτελεσμα θεος... :2funny: :2funny: :2funny:...(ολα τα εννοω,εκτος της τελευταιας προτασης...ετσι ? μη παρεξηγηθουμε στο τελος παλι....αααχχχχ...ποτε θα κανω τις πλακες μου οπως μ'αρεσουν ???????????????????????????????)

Καλο ξημερωμα....τελος για σημερα....πιαστηκαν τα χερια μου...κ στεγνωσα.... :grin: :grin: :grin:

Έχεις ξεφυυύγειιι :think:

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
Αλλες οι γκομενες που κυκλοφορουν οι αλβανοι...κ αλλες αυτες που κυκλοφορω εγω...
Θα πει καποιος,μα κυκλοφορουν κ μουναρες...σορρυ αλλα μουναρες σωματικα κ νεκρες εγκεφαλικα ή βλαχαρες εγκεφαλικα δεν χωρουν στον κυκλο μου...(απ'τη στιγμη που δεν μιλαμε για ενα γαμησι μονο...γιατι τοτε δε μας νοιαζει ποιον εχουν γκομενο).
Επισης,για αλλα πραγματα γεννηθηκα εγω...για αλλα ο αλβανος...αλλιως ζω εγω...αλλιως ο αλβανος...
Χαδακια,μπαλαμουτια...θελει καθε γυναικα,στο σωστο ταιμινγκ ομως...τωρα αν εγω πρεπει να προσποιουμαι τον νταβα κ τον νταη...σορρυ αλλα δεν θα παρω...
Επισης,το να κερναω...λίγα ή πολλα..ειναι στη διακριτικη μου ευχερεια...κ παλι δεν θα παιξω το παιχνιδι οπως το θελει η εκαστοτε γκομενα για να μην με παρεξηγησει...ειτε ειναι στριπερ...ειτε νταλικερης...αυτο ειμαι κ δεν αλλαζω...
Ααααα..εμεις που κερναμε...παιζουμε...ζουμε τη φαση διαφορετικα...γαμαμε κ τσαμπα αλλα ετσι κ αλλιως δεν πονοκεφαλιαζουμε οταν φευγουμε απ'το κωλομπαρο κι ας εχουμε χαλασει μερικα παραπανω...
Οντως οι χορευτριες στην ελλαδα...στην πλειοψηφια τους ειναι καλομαθημενες...
Οσο για το αν οι αλβανοι γαμανε καλυτερα μουνια στη νυχτα...αυτο μονο για γελια ειναι...δεν θα το σχολιασω....οποιος κυκλοφορει στη νυχτα κ την πιατσα...ξερει τι γκομενες γαμουν οι αλβανοι κ το συναφι τους...

αυτα κ καλημερα σας κυριοι.....

**Αυτα ισχυαν για μενα παλιοτερα...κ μια χαρα περνουσα...κ γαμουσα...κ σχεσεις γαμησιου κ μη συναψα με στριπερ....κ ολα τα ωραια...αλλα το θεμα ειναι οτι η φαση ειναι αρρωστη κ δεν κραταει για πολυ ή τελικα δεν θελεις να κρατησει για πολυ...γιατι ολα αυτα σου γαμανε το μυαλο...οι φοβιες...οι μαλακιες κλπ ειναι κατι που με ξενερωνει...κ δυστυχως ειμαι μικρος,πολυ μικρος για να ειμαι ξενερωμενος εστω κ 1' στη ζωη μου....οποτε τα εκοψα μαχαιρι τα πολλα....κ τωρα ζω το παραμυθι....κ οποτε παω σε στριπ...φτιαχνω καθε φορα και αλλο παραμυθι.... ;) ;) ;) ;)

φιλε επιμενω κατα κανονα οι αλβανοι κυκλοφορουν με ρωσσιδες στριπτιτζουδες και γαμανε τσαμπα διοτι πολλες τις εχουν φερει οι κολητοι τους που το παιζουν ιμπερισαριοι και κλπ φυσικα οχι πως ειναι και καλα παιδια κατι νταλικιεριδες ,ψηλοκλεφτονια κλπ..και αν θες την γνωμη μου προσεχε μην το παιζει η στριπτιτζου αγαπες κλπ και σε μαδησει και μετα παει μυκονο με τον αλβανο...φυσικα υπαρχουν και εξαιρεσεις..αλλα αποψη μου ειναι οτι μας εχουν για τοσο μαλακες οι περισσοτερες που μονο το πορτοφολι μετραει..τι περιμενεις απο μια γυναικα που χορευει ξεβρακωτη με οποιοδηποτε για 5 ευρω...τα ιδια σκατα με τους αλβανους ειναι οι περισσοτερες γι αυτο και τους καψουρευοντε...επικοινωνουν καλυτερα..θα δεχοσουν εσυ να ειχες γκομενα που γαμιετε στα τραπεζια με οποιοδηποτε για 5 ευρω??///ο αλβανος το δεχετε και λεει και μπραβο..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
φιλε επιμενω κατα κανονα οι αλβανοι κυκλοφορουν με ρωσσιδες στριπτιτζουδες και γαμανε τσαμπα διοτι πολλες τις εχουν φερει οι κολητοι τους που το παιζουν ιμπερισαριοι και κλπ φυσικα οχι πως ειναι και καλα παιδια κατι νταλικιεριδες ,ψηλοκλεφτονια κλπ..και αν θες την γνωμη μου προσεχε μην το παιζει η στριπτιτζου αγαπες κλπ και σε μαδησει και μετα παει μυκονο με τον αλβανο...φυσικα υπαρχουν και εξαιρεσεις..αλλα αποψη μου ειναι οτι μας εχουν για τοσο μαλακες οι περισσοτερες που μονο το πορτοφολι μετραει..τι περιμενεις απο μια γυναικα που χορευει ξεβρακωτη με οποιοδηποτε για 5 ευρω...τα ιδια σκατα με τους αλβανους ειναι οι περισσοτερες γι αυτο και τους καψουρευοντε...επικοινωνουν καλυτερα..θα δεχοσουν εσυ να ειχες γκομενα που γαμιετε στα τραπεζια με οποιοδηποτε για 5 ευρω??///ο αλβανος το δεχετε και λεει και μπραβο..
κοίτα φίλε δεν ξέρω τι στριπτηζούδες έχεις γνωρίσει εσύ, πάντως εγώ τόσα χρόνια που ασχολούμαο με το άθλημα στριπτηζού να γαμιέται για 5 ευρώ δεν εχω δει.....
Ακόμα........

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
αυτο που λες για αλβανους δεν το πιστευω.

το παν ειναι να μη φανεις μαλακας στην κοπελα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αυτο που λες για αλβανους δεν το πιστευω.

το παν ειναι να μη φανεις μαλακας στην κοπελα.
έχει δίκαιο....Εγώ γνωρίζω τουλάχιστον 2 από συγκεκριμένο ίδρυμα που γαμιούνται με αλβανους

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom