Νέα

Που πάνε για καφέ οι στριπτητζούδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 983
  • Εμφανίσεις 100K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Σωστό . πόσο μάλλον όταν πιάνουν  τα 40
Α και ο φίλος που έχει απορία με τα έξοδα . Η κόκα παίζει μεγάλο ρόλο ,. Άντε να αντέξουν χωρίς κόκα κάθε νύχτα 8ωρο και να είναι γελαστές , δεκτικές κ.λπ.
ωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ
παλι φευγει το θεμα στους ασταθμητους παραγοντες......χαχαχαχαχαχαχα
μην τους τα λες ουλα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.............

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
ωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ
παλι φευγει το θεμα στους ασταθμητους παραγοντες......χαχαχαχαχαχαχα
μην τους τα λες ουλα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.............

Είσαι της γενιάς μας . Μάθαμε να είμαστε γενναιόδωροι και να έχουμε ιδανικά . Η γνώση είναι για όλους

Επισκέπτης
Είσαι της γενιάς μας . Μάθαμε να είμαστε γενναιόδωροι και να έχουμε ιδανικά . Η γνώση είναι για όλους
ναι....αλλα μονο οταν θελουν να την λαβουν(τη γνωση)...ή εστω σιωπηρα να κρινουν αν ειναι σωστη ή οχι κ να κρατησουν για παρτη τους καποια πραγματα...κ οχι να τα χωνουν στον καθε τυχαιο οπως εγω κ ο περσονας επειδη τα λεμε οπως ειναι....(κ ας μη θελουν να το δουν)!!!!

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Να  το  κόψουμε  τώρα  
Γιατί αυτές  είναι συζητήσεις ή για καρμοίρηδες ή για νταβαντζήδες
όσο θέλουν ας βγάζουν . Μαγκιά  τους
όποιος αγαπάει τις γυναίκες ξέρει γιατί πληρώνει !
Πού αλλού πάνε  για καφέ οι στριπτιτζούδες ?

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
ναι....αλλα μονο οταν θελουν να την λαβουν(τη γνωση)...ή εστω σιωπηρα να κρινουν αν ειναι σωστη ή οχι κ να κρατησουν για παρτη τους καποια πραγματα...κ οχι να τα χωνουν στον καθε τυχαιο οπως εγω κ ο περσονας επειδη τα λεμε οπως ειναι....(κ ας μη θελουν να το δουν)!!!!
δεν βαριέσαι η αλήθεια πάντα πειράζει .

(Σημ. Η απορία εξακολουθεί : Ποιος είσαι ρε γαμώτο κεφάλι μου ? )

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Tο τελευταιο σκεφτεται η κουφαλα ??? Ααααα...κουφαλιτσα....σιγα σιγα στον παλιο δρομο του Θεου θα ερθεις...:P :P :P
λέω να αλλάξω το νο4 με κάτι πιο κλασσικόν...............Με κούρασε Θεέ μου...... Και δε χωράνε και τριπλέτες..................
Ε ΟΧΙΑ; Τσο λές; Συμφωνείς;

Υ.Γ. Ημουνα στο δρόμο σου και τώρα λέω να πάρω το δρόμο των γηρατειών....... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Σωστό . πόσο μάλλον όταν πιάνουν  τα 40
Α και ο φίλος που έχει απορία με τα έξοδα . Η κόκα παίζει μεγάλο ρόλο ,. Άντε να αντέξουν χωρίς κόκα κάθε νύχτα 8ωρο και να είναι γελαστές , δεκτικές κ.λπ.
είσαι καλόςςςςςςς εσύ νεανία μου.... Πολύ καλός.....
Θεός Παρουσιάσου!!!!!!!!!!!!!!!!..... Πόσους να εντάξομεν στο κλαμπ ΜίΜί ακόμα;

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
... Η κόκα παίζει μεγάλο ρόλο ,. Άντε να αντέξουν χωρίς κόκα κάθε νύχτα 8ωρο και να είναι γελαστές , δεκτικές κ.λπ.

Προσφατη..πολυ προσφατη ατακα μιας εκλεκτης "κυριας" εργαζομενης σε κεντρικο στριπτηζαδικο..

"..Ελα μεγαλε, σημερα θα βγαλω πολλα..εχω σνιφαρει μπολικο και εχω αφησει και λιγο για μετα.."...

Εγω ως συνηθως ημουν σε muted φαση και απλα κατεγραψα το γεγονος στον σκληρο δισκο εγκεφαλου μου..

Επισκέπτης
λέω να αλλάξω το νο4 με κάτι πιο κλασσικόν...............Με κούρασε Θεέ μου...... Και δε χωράνε και τριπλέτες..................
Ε ΟΧΙΑ; Τσο λές; Συμφωνείς;

Υ.Γ. Ημουνα στο δρόμο σου και τώρα λέω να πάρω το δρόμο των γηρατειών....... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

τι κλασσικο κ μαλακιες ρε ??? εισαι σοβαρος ??? μεινε εκει που εισαι...εγω με το 350 που ειχα,ημουν ερωτευμενος...αλλα το ερωτευτηκε κ μια κολωνα k το εκοψε στη μεση πλαγιομετωπικα...:( :( :(....oποιο SLK κ να χεις...κρατησε το..μην αλλαξεις...εισαι μικρος κ ωραιος ακομη...

είσαι καλόςςςςςςς εσύ νεανία μου.... Πολύ καλός.....
Θεός Παρουσιάσου!!!!!!!!!!!!!!!!..... Πόσους να εντάξομεν στο κλαμπ ΜίΜί ακόμα;
Σιγα σιγα....ενας...ενας.....ολοι θα μαθουν τη ζουζου...ολοι θα μαθουν τα σεα..τα μεα...στο κοκο θ'αργησουμε να φτασουμε...αλλα καποτε θα τους φωτισω....χαχαχαχα

Επισκέπτης
Προσφατη..πολυ προσφατη ατακα μιας εκλεκτης "κυριας" εργαζομενης σε κεντρικο στριπτηζαδικο..
"..Ελα μεγαλε, σημερα θα βγαλω πολλα..εχω σνιφαρει μπολικο και εχω αφησει και λιγο για μετα.."...
Εγω ως συνηθως ημουν σε muted φαση και απλα κατεγραψα το γεγονος στον σκληρο δισκο εγκεφαλου μου..
Πρεπει να περναγα εξω απ'το BG...οταν στα ελεγε....:P

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

Για να ξυπνάμε όλοι σγα σγα.... Και συ έγινες επίτιμος στο ΜίΜί κλαμπ εκλεκτέ νεανία .....

Επισκέπτης
Για να ξυπνάμε όλοι σγα σγα.... Και συ έγινες επίτιμος στο ΜίΜί κλαμπ εκλεκτέ νεανία .....
Κιτρινη καρτα...στον παλιο θα μιλας με σεβασμο....σορρυ...αλλα οι κανονες παιζουν για ολους...;)

***Κανονησε να παρεις καμια "τρατα" για παππουδες....(ως αμαξι)...κ τοτε αποβαλεσαι...:P

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
τι κλασσικο κ μαλακιες ρε ??? εισαι σοβαρος ??? μεινε εκει που εισαι...εγω με το 350 που ειχα,ημουν ερωτευμενος...αλλα το ερωτευτηκε κ μια κολωνα k το εκοψε στη μεση πλαγιομετωπικα...:( :( :(....oποιο SLK κ να χεις...κρατησε το..μην αλλαξεις...εισαι μικρος κ ωραιος ακομη...
Ασε μάγκα έχω κολλήσει με το εργαλείο που βρίσκεται στον Ισμαήλο Γλυφάδας δεξά δεξά στη βιτρίνα.........
Γέρασα για ερ σκαρφ, θερμαινόμενα καθίσματα, α με γκε μούρες και κομαντ..... Τώρα θα απλώνω την ταλαιπωρημένη μέση μου στο σαλόνι μου με τις ρόδες και θα απολαμβάνω την χλίδα του ξύλου.

Δλδ ρε καταστροφέα εάν έβγαινε και τελείως το ESP με το κομβίο στο ταμπλώ θα σε είχαμε να κάνεις πισωκολλητό στην κολόνα;

Σιγα σιγα....ενας...ενας.....ολοι θα μαθουν τη ζουζου...ολοι θα μαθουν τα σεα..τα μεα...στο κοκο θ'αργησουμε να φτασουμε...αλλα καποτε θα τους φωτισω....χαχαχαχα
Θεέ ονομάζομαι προμηθέας.... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Επισκέπτης
Ασε μάγκα έχω κολλήσει με το εργαλείο που βρίσκεται στον Ισμαήλο Γλυφάδας δεξά δεξά στη βιτρίνα.........
Γέρασα για ερ σκαρφ, θερμαινόμενα καθίσματα, α με γκε μούρες και κομαντ..... Τώρα θα απλώνω την ταλαιπωρημένη μέση μου στο σαλόνι μου με τις ρόδες και θα απολαμβάνω την χλίδα του ξύλου.

Δλδ δε καταστροφέα εάν έβγαινε και τελείως το ESP με το κομβίο στο ταμπλώ θα σε είχαμε να κάνεις πισωκολλητό στην κολόνα;
Θεέ ονομάζομαι προμηθέας.... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Tωρα εγω επρεπε να θυμαμαι τι αμαξι παιζει στα δεξια ??? Για εξπλειν....πλιζ... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Γιατι μου φαινεται οτι προσπαθεις να δουλεψεις τον πιτσιρικα με κολπα ???? :grin: :grin: :grin:

Η αληθεια ειναι οτι οι μαλακιες που εχω κανει στη ζωη μου...ειναι πολλες...μια απ'αυτες ας πουμε οτι ειναι κ τα παιχνιδια με αυτοκινητα....

Εσυ λεγεσαι προμηθεας...εγω δεν σταυρωνω(παντοιοτρόπως)... ;) ;) ;)

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065
Λοιπον δεν κυκλοφορησαν και πολλα ασημι 350 με AMG βοδικιτ και πιτσιρικαδες οδηγους μεσα....
Σιγα σιγα σχηματιζω μια εικονα στο μυαλο μου... κατι μου ερχεται παρκαρισμενο στη γλυφαδα αρκετες φορες ...
τελος παντων,

με τι το αντικατεστησες ?

Οτι και να πω Θεε εισαι καβλα με αυτην την επιλογη που εκανες καποτε,

τωρα θα με κανεις να στα χωσω ακομα χειροτερα ...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Tωρα εγω επρεπε να θυμαμαι τι αμαξι παιζει στα δεξια ??? Για εξπλειν....πλιζ... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Γιατι μου φαινεται οτι προσπαθεις να δουλεψεις τον πιτσιρικα με κολπα ???? :grin: :grin: :grin:

Η αληθεια ειναι οτι οι μαλακιες που εχω κανει στη ζωη μου...ειναι πολλες...μια απ'αυτες ας πουμε οτι ειναι κ τα παιχνιδια με αυτοκινητα....

Εσυ λεγεσαι προμηθεας...εγω δεν σταυρωνω(παντοιοτρόπως)... ;) ;) ;)
πιτσιρίκο CLS....... και μάλιστα με το πρόσφατο φατσολίφτινγκ.........
Χύνω όρθιος γι αυτό το εργαλείο.... Ασε που κυκλοφορούν και ελάχιστα εν Ελλάδι........

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065
Με CLS παει το αφεντικο του LIDO με την αλεξανδρα στο carrefour και κοτζαμ περσονας θα ανεχτει
να βρασει στο ιδιο καζανι ? απα πα πα πα

Επισκέπτης
πιτσιρίκο CLS....... και μάλιστα με το πρόσφατο φατσολίφτινγκ.........
Χύνω όρθιος γι αυτό το εργαλείο.... Ασε που κυκλοφορούν και ελάχιστα εν Ελλάδι........
Ευχομαι να το παρεις...κ οταν το παρεις...καλοταξιδο....
Η αληθεια ειναι οτι ειναι ομορφο...αλλα...η μεγαλυτερη αληθεια ειναι οτι αυτο το αυτοκινητο
θα μου ταιριαζε περιπου σε 30+ χρονια... :grin: :grin: :grin: :grin:
Επισης....προτιμω την Ιταλια...ειδικα η μοντενα...κ λιγο παραπερα το μαρανελλο...βγαζουν κατι μουνιαααααα.....
αλλο να σου λεγω...κι αλλο να το βλεπεις....

ΤΟ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΥΝΙ...Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ.... :2funny: :2funny: :2funny:
URL]]

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Με CLS παει το αφεντικο του LIDO με την αλεξανδρα στο carrefour και κοτζαμ περσονας θα ανεχτει
να βρασει στο ιδιο καζανι ? απα πα πα πα
όχι μπλε ρε πινκ..... Ασημί να λιώσω.........

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom