Νέα

Που πάνε για καφέ οι στριπτητζούδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 983
  • Εμφανίσεις 100K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Επειδή βλέπω εδώ κάποιους που είναι πολύ σχετικοί με τα strip και τις κοπέλλες από εκεί, θέλω την άποψη σας στην εξής ερώτηση:

πόσα € καθαρίζει κάποια από αυτή τη δουλειά? πείτε για μια μέτρια και για κάποια πολύ αστέρι,

έχω αρκετή σχέση με 1-2 strippers αλλά δεν θέλω να τις ρωτάω, κρατάω απέξω τα οικονομικά.

Κοίτα  ανάλογα  με  το πόσα  παίρνει στην κάρτα , τίπληρώνει το μαγαζί , το ΙΚΑ της κλπ .

Στο ποτό παίρνει 4-5 , στο χορό στα 12 6-7 , τώρα  ανάλογα πόσες θα κάνει . Πόσο κόσμο έχει κ.λπ.
Άλλοτε θα βγάλει 400 - 500 αν έχει κοτόπουλο και το τσουρομαδάει( 1000-1200 ο πελάτης - από εκεί και πάνω ο πελάτης τα σπρώχνει συνήθως σε δύο τρεις )  , άλλοτε τπτ άλλοτε γύρω στα 80-100 όταν κάνει μεροκάματο .
Σε πολλά μαγαζιά  πληρώνουν οι ίδιες το ΙΚΑ τους .
Τώρα βάλε ταξί για μεταφορικά κ.λπ.
Μη νομίζετε ότι οι Θεές σας είναι εκατομμυριούχοι . Παιδάκια της πιάτσας είναι και αυτά και στην πιάτσα ο ένας πάεει να φάει τον άλλο . και να σεβόμαστε τον καλύτερο .

Επισκέπτης
Eμενα παντως μου αρεσαν το Bodega κ Μacao απο Λ.Μαραθωνος (γενικα)...
Δεν καταλαβαινω παντως ποιο ειναι το μαγαζι που αναφερεις στο σχοινια...μπας κ θυμιζε περισσοτερο καφε-μπαρ σαν αυτα που εχει η μυκονος ?
Τελικα φιλε pouranger...δεν θα με βρεις...

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Πες το άλλο Νεα Μάκρη παραλία? Πρόβα

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Eμενα παντως μου αρεσαν το Bodega κ Μacao απο Λ.Μαραθωνος (γενικα)...
Δεν καταλαβαινω παντως ποιο ειναι το μαγαζι που αναφερεις στο σχοινια...μπας κ θυμιζε περισσοτερο καφε-μπαρ σαν αυτα που εχει η μυκονος ?
Τελικα φιλε pouranger...δεν θα με βρεις...

Δεν είναι  απαραίτητο να σε βρώ . Αν και νομίζω ότι ένα λοξό περίεργο χαμόγελο μου έρχεται στο νου . Πάντως  το μαγαζί ήταν  ένα καφέ στην προέκταση του Σχοινιά προς Ν. Μάκρη , όπου ΠΣΚ γινόταν της τάνας και ανέβαιναν τα μωρά στην  μπάρα και τα πέταγαν , είχε και μια μικρή παραλία φραγμένη με κάτι φοινικοειδή μπροστά , Θύμιζε μετέπειτα Μύκονο . Μετά επεκτάθηκε έγινε  εστιατόρια κλαμπ κ.λπ. Άτιμα γερατειά ξεχνάμε .
Σε ευχαριστώ  πάντως  που  μου  θύμισες  τα νειάτα μου , (πάνε 15-20 έτη )

michael967

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2006
Κριτικές
7
Like
1
Πόντοι
1
Κοίτα  ανάλογα  με  το πόσα  παίρνει στην κάρτα , τίπληρώνει το μαγαζί , το ΙΚΑ της κλπ .

Στο ποτό παίρνει 4-5 , στο χορό στα 12 6-7 , τώρα  ανάλογα πόσες θα κάνει . Πόσο κόσμο έχει κ.λπ.
Άλλοτε θα βγάλει 400 - 500 αν έχει κοτόπουλο και το τσουρομαδάει( 1000-1200 ο πελάτης - από εκεί και πάνω ο πελάτης τα σπρώχνει συνήθως σε δύο τρεις )  , άλλοτε τπτ άλλοτε γύρω στα 80-100 όταν κάνει μεροκάματο .
Σε πολλά μαγαζιά  πληρώνουν οι ίδιες το ΙΚΑ τους .
Τώρα βάλε ταξί για μεταφορικά κ.λπ.
Μη νομίζετε ότι οι Θεές σας είναι εκατομμυριούχοι . Παιδάκια της πιάτσας είναι και αυτά και στην πιάτσα ο ένας πάεει να φάει τον άλλο . και να σεβόμαστε τον καλύτερο .
το 5.000 μάλλον θα το πιάνουν οι καλές, σίγουρα έχουν και αρκετά έξοδα,
πολλά δεν είναι...αλλά όχι και λίγα

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Ελα. La Costa ωραίο μέρος και για χαλαρό ποτάκι το βράδυ. Πρόβα club

Επισκέπτης
Ελα. La Costa ωραίο μέρος και για χαλαρό ποτάκι το βράδυ. Πρόβα club
:sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

το 5.000 μάλλον θα το πιάνουν οι καλές, σίγουρα έχουν και αρκετά έξοδα,
πολλά δεν είναι...αλλά όχι και λίγα
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:....
Μην ξεγελιεσαι...κ μην αυταπατασαι...ειναι κριμα....
Ααααα....δεν χρειαζεται να ξερεις ποσα βγαζουν...αλλα πως ζουν...μετα αρχιζει η λυπηση... ;) ;) ;)

michael967

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2006
Κριτικές
7
Like
1
Πόντοι
1
Ααααα....δεν χρειαζεται να ξερεις ποσα βγαζουν...αλλα πως ζουν...μετα αρχιζει η λυπηση... ;) ;) ;)
το πως ζουν το ξέρω αρκετά καλά,
για τα λεφτά εσύ τι λές? πολλά είπα?

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
56
Πόντοι
4.095
Ξεχνάτε και τον "Αλέκο" μάγκες...

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Ε βέβαια :cheesy: αλλά πιάσαμε Ν. Μάκρη

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290

Και συνεχίζεται η λύπηση όταν περνάει η μπογιά τους και είναι στα 40 - 45 στα στριπτητζάδικα ακόμα

Επισκέπτης
Το πως ζουν...ολες...μαλλον δεν το ξερεις...για 1-2 μιλησες τουλαχιστον...ισως βεβαια να ξερεις κ αλλες...
Εγω εχω μια εμπειρια γυρω στις 10 αξιολογες κλπ...αλλα ποτε δεν εμαθα για τοσα λεφτα...
Γυρω στα 2-3 χιλιαρικα ξερω οτι παιρνουν για ολο το μηνα...(οι καλες κ χωρις νταβα...)!

Επισκέπτης
Μετα τα 30-33 φιλε pour....τα πραγματα δυσκολευουν....κ η καταντια μαζι με την ψωροπερηφανεια δεν αφηνουν επιλογη περαν της λυπησης...

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Μετα τα 30-33 φιλε pour....τα πραγματα δυσκολευουν....κ η καταντια μαζι με την ψωροπερηφανεια δεν αφηνουν επιλογη περαν της λυπησης...

Σωστό . πόσο μάλλον όταν πιάνουν  τα 40
Α και ο φίλος που έχει απορία με τα έξοδα . Η κόκα παίζει μεγάλο ρόλο ,. Άντε να αντέξουν χωρίς κόκα κάθε νύχτα 8ωρο και να είναι γελαστές , δεκτικές κ.λπ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom