You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Που πάνε για καφέ οι στριπτητζούδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 983
- Εμφανίσεις 100K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
μάθε κωλομπαρώσσικα για να γλυτώσουμε τις καρπαζές...... στην ελληνική ΚΑλλιθέα.......εγώ ως μικρός και άβγαλτος
περιμένω να με δείξεις
τα κατατόπια... ;)
μάθε κωλομπαρώσσικα για να γλυτώσουμε τις καρπαζές...... στην ελληνική ΚΑλλιθέα.......
θα μου κάνεις ιδιαίτερα......
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
θα μου κάνεις ιδιαίτερα......
στα στριπ ή στη γλώσαα εννοείς;
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
μ ένα σμπάρο πονηρούλη.........
Επισκέπτης
Ετσι....Δεν είναι όμως κάπως να τις ακολουθούμε στα μέρη που συχνάζουν?
Εάν θέλουν να μας δουν, ας έρθουν στα μέρη που διασκεδάζουμε εμείς.
Ομως...Sorry...στα μερη που διασκεδαζα εγω (σπανια πλεον)...τρωνε πορτα για πλακα...
Δεν πανε να σκασουν 10 μουναρες απ'τα στριπ...ετσι κ δεν συνοδευονται απο πορτοφολι-vip ή φατσα γνωστη εχει πεσει ban χαλαρο...
Γι'αυτο αλλωστε τα παρτυ ειναι πριβε...κ εκει γινονται τα καλυτερα...απ'ολες τις αποψεις...
Τα παραλες φιλαρακι...παντως η περιοχη...κ γενικα τα νοτια (μετα το φαληρο φυσικα,γιατι ο πειραιας πεθανε καιρο τωρα)...δεν ειναι φιλοξενα προς τις στριπερ...μαζευουν αλλα καλουδια...upper class...;) (σιγουρα ο τζωρτζης γνωριζει κατι κ ο οδηγος του περισσοτερα)!YORGE...για Γλυφαδα, ενας ΘΕΟΣ ξερει μονο..
Επισκέπτης
εσενα θα σε φτιαξω εγω σε πμ...κατσε να λασκαρω λιγακι κ να επικοινωνησω με ΕΣΣΔ κ θα τα πουμε...Δεν ασχολούμαστε πλεόν freund, για μη επαγγελματίες(ΕΣΣΔ) πληροφορίες ευπρόσδεκτες
Επισκέπτης
Ετσι....
Ομως...Sorry...στα μερη που διασκεδαζα εγω (σπανια πλεον)...τρωνε πορτα για πλακα...
Δεν πανε να σκασουν 10 μουναρες απ'τα στριπ...ετσι κ δεν συνοδευονται απο πορτοφολι-vip ή φατσα γνωστη εχει πεσει ban χαλαρο...
Γι'αυτο αλλωστε τα παρτυ ειναι πριβε...κ εκει γινονται τα καλυτερα...απ'ολες τις αποψεις...
Πολυ κυριλα ρε παιδι μου
Επισκέπτης
Αααααααααααααα κ κατι που ξεχασα....
Προς περσονα...
Ρεεεεεεεεεεεεεεε....δεν θελουμε να μας πεις για τη μαζα κ τον οχλο...των στριπερ,που μαζευεται...
Θελουμε ινφο για το που πανε οι διαλεχτες παρεα...1-2 αντε 3 μαζι....ξερεις...αυτες που δεν μιλανε κ δεν λαλανε μεσα στα στριπ...κ τις γουσταρουμε εγω,εσυ...κ κανα δυο αλλοι ψαγμενοι....μη μας λες για τα κοριτσακια...αυτες ειναι ευκολες γενικα...οχι μονο στην εξοδο...τις ψαγμενες κ περπατημενες (στη ζωη κ οπου αλλου) θελουμε πραγματικα...πλεον δεν ειμαστε για πολλα...αλλα λιγα κ εξαιρετικα...
με νιωθεις ρεεεεεεεεεεεεε ????????????????
Προς περσονα...
Ρεεεεεεεεεεεεεεε....δεν θελουμε να μας πεις για τη μαζα κ τον οχλο...των στριπερ,που μαζευεται...
Θελουμε ινφο για το που πανε οι διαλεχτες παρεα...1-2 αντε 3 μαζι....ξερεις...αυτες που δεν μιλανε κ δεν λαλανε μεσα στα στριπ...κ τις γουσταρουμε εγω,εσυ...κ κανα δυο αλλοι ψαγμενοι....μη μας λες για τα κοριτσακια...αυτες ειναι ευκολες γενικα...οχι μονο στην εξοδο...τις ψαγμενες κ περπατημενες (στη ζωη κ οπου αλλου) θελουμε πραγματικα...πλεον δεν ειμαστε για πολλα...αλλα λιγα κ εξαιρετικα...
εσενα θα σε φτιαξω εγω σε πμ...κατσε να λασκαρω λιγακι κ να επικοινωνησω με ΕΣΣΔ κ θα τα πουμε...
Παρακαλώ με photo (σου) παραλιακή '90-'95
Επισκέπτης
Φανταζεσαι να διασκεδαζαμε εγω κι εσυ στον ιδιο χωρο ?Πολυ κυριλα ρε παιδι μου
Δεν ειναι αδικο κ κριμα ?
Γι'αυτο...ασ'το...μεχρι εκει που φτανει ο καθενας...
Αντε για κανενα βιλα μερσεντες (με τα ζορια σ'εχω,αυτοι δεν ξερω-αμφιβαλλω)...τι να λεμε απο 'κει κ περα ?
Γεια χαραααα....
μάθε κωλομπαρώσσικα για να γλυτώσουμε τις καρπαζές...... στην ελληνική ΚΑλλιθέα.......
Η Καλλιθεα ειναι μια υπεροχη πολη υπο τις εξης προυποθεσεις
1) Να εχεις γεννηθει/μεγαλωσει εκει, ωστε να ξερεις ποιες στροφες
εχουνε "λαδια"..
2) Να σου αρεσει να βλεπεις το πρασινο της φυσης μονο στα ντοκιμαντερ του Νατιοναλ Τζεογραφικ..
Σφαλιαρες τρως οπου και να πας, αν εισαι "δηθεν και καπως"..
Επισκέπτης
Φανταζεσαι να διασκεδαζαμε εγω κι εσυ στον ιδιο χωρο ?
Δεν ειναι αδικο κ κριμα ?
Γι'αυτο...ασ'το...μεχρι εκει που φτανει ο καθενας...
Αντε για κανενα βιλα μερσεντες (με τα ζορια σ'εχω,αυτοι δεν ξερω-αμφιβαλλω)...τι να λεμε απο 'κει κ περα ?
Γεια χαραααα....
Γιατι που με ξερεις εμενα?Και που ξερεις που διασκεδαζω?
Και προς τι αυτο το υφακι?Η ψωλη του καθενος φαινεται και απο εκει που διασκεδαζει?χαλαρωσε λιγο.
Επισκέπτης
Παρακαλώ με photo (σου) παραλιακή '90-'95
Να ανεβασω εδω ? Δυσκολο ρε φιλε...γιατι ειναι κ προσωπα της οικογενειας παρεα...Παρακαλώ με photo (σου) παραλιακή '90-'95
Ασε που μετα δεν θα πιστευεις οτι ειμαι 21...αλλα 31...41....
+++++Η Καλλιθεα ειναι μια υπεροχη πολη υπο τις εξης προυποθεσεις
1) Να εχεις γεννηθει/μεγαλωσει εκει, ωστε να ξερεις ποιες στροφες
εχουνε "λαδια"..
2) Να σου αρεσει να βλεπεις το πρασινο της φυσης μονο στα ντοκιμαντερ του Νατιοναλ Τζεογραφικ..
Σφαλιαρες τρως οπου και να πας, αν εισαι "δηθεν και καπως"..
***(κ οσους πειραζω εδω μεσα...ειναι για χαβαλε...οσο κι αν σας χαλαει...ξυπνηστε επιτελους μερικοι που το παιζετε κ πονηροι)!!!!
Εσυ επρεπε να ησουν χαλαρος οταν ποσταρες...Γιατι που με ξερεις εμενα?Και που ξερεις που διασκεδαζω?
Και προς τι αυτο το υφακι?Η ψωλη του καθενος φαινεται και απο εκει που διασκεδαζει?χαλαρωσε λιγο.
Ολα τα υπολοιπα φαινονται παντως...
Αααα κ σου υπενθυμιζω οτι εχω να γαμησω 21 χρονια...(πασιγνωστο εδω μεσα πλεον...)!!!!
Αααα κ σου υπενθυμιζω οτι εχω να γαμησω 21 χρονια...(πασιγνωστο εδω μεσα πλεον...)!!!!
Στα 22 καιγεσαι..Να το κοιταξεις..
Επισκέπτης
Το καλο μ'εμενα ειναι οτι μεγαλωνω 1 χρονο καθε φορα που ειναι δισεκτο το ετος...οποτε δεν προχωραω γρηγορα.....;)Στα 22 καιγεσαι..Να το κοιταξεις..
Επισκέπτης
Εσυ επρεπε να ησουν χαλαρος οταν ποσταρες...
Ολα τα υπολοιπα φαινονται παντως...
Για χαβαλε το πεταξα...χαλαρος ειμαι.
Πια υπολοιπα ρε φαινονται?Το οτι δεν χαλαω 100000 ευρω στα μπουζουκια?
Και τελος ποσος με νοιαζει αν γαμας και τι γαμας
Pink_floyd
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 22
- Like
- 644
- Πόντοι
- 6.065
Αααααααααααααα κ κατι που ξεχασα....
Προς περσονα...
αααακριβως
Αρχιζω και σε παω δικε μου αλλα καποια στιγμη θα στα χωσω !!!