Νέα

Που πάνε για καφέ οι στριπτητζούδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 982
  • Εμφανίσεις 99K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Εύκολα....θα πάρεις τα δανεικά και θα αφήσεις τα κλειδάκια του αυτοκινήτου σου στον γραμματέα μου. Μόλις επιστρέψεις τα δανεικά, θα πάρεις πίσω τα κλειδιά. Απλά πράγματα.  ;)

R u sure ? Πόσα θα μου δώσεις για ένα saxo & ενα almera ?  :grin: :grin: :grin: :grin:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
R u sure ? Πόσα θα μου δώσεις για ένα saxo & ενα almera ?  :grin: :grin: :grin: :grin:

Πόσα χρειάζεσαι? Μάλλον...πόσο μεγάλο μπορεί να είναι το δώρο του πάσχα σου?  ;)

Και μην νομίζεις, τα αυτοκίνητα δεν θα τα κρατήσω, απλά θα τα βάλω στην πίστα με τα συγκρουόμενα που έχω στο εξοχικό μου!

:2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Πόσα χρειάζεσαι? Μάλλον...πόσο μεγάλο μπορεί να είναι το δώρο του πάσχα σου?  ;)

Και μην νομίζεις, τα αυτοκίνητα δεν θα τα κρατήσω, απλά θα τα βάλω στην πίστα με τα συγκρουόμενα που έχω στο εξοχικό μου!

:2funny: :2funny: :2funny:

Το δώρο του Πάσχα,μαζί με τη λαμπάδα το υπολογίζω σε 5ψήφιο νούμερο - τουλάχιστον. Στις 10 θα είμαι ήδη Ιταλία,θα προσπαθήσω να πάρω και απο εκεί δώρο.Ειδικά μετά τους εορτασμούς,επιβάλλεται. :2funny: :2funny: Τι μπορείς να κάνεις γι'αυτό,ωστέ σήμερα να μπορέσω ν'ανταπεξέλθω στις δυσκολίες ?  :boobies: :boobies:

Ωραίααααααααααααα,τα θέλω όμως στην προτέρα τους κατάσταση.Δεν θέλω ούτε γρατζουνιά,μ'αρέσει να τα χτυπάω μόνος μου! :booty: :booty: :booty:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Το δώρο του Πάσχα,μαζί με τη λαμπάδα το υπολογίζω σε 5ψήφιο νούμερο - τουλάχιστον. Στις 10 θα είμαι ήδη Ιταλία,θα προσπαθήσω να πάρω και απο εκεί δώρο.Ειδικά μετά τους εορτασμούς,επιβάλλεται. :2funny: :2funny: Τι μπορείς να κάνεις γι'αυτό,ωστέ σήμερα να μπορέσω ν'ανταπεξέλθω στις δυσκολίες ?  :boobies: :boobies:

Ωραίααααααααααααα,τα θέλω όμως στην προτέρα τους κατάσταση.Δεν θέλω ούτε γρατζουνιά,μ'αρέσει να τα χτυπάω μόνος μου! :booty: :booty: :booty:

Λοιπόν...ένα δεκαράκι στο δίνουμε. Για τα αυτοκίνητα μην ανησυχείς, θα αρχίσουμε να παίζουμε μαζί τους όταν θα αρχίσεις να καθυστερείς την αποπληρωμή. Ένα γύρο για κάθε μέρα που αργείς θα κάνουμε.  :grin:

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Μέχρι και σπανακόπιτα πήγαμε και πήραμε απ'το σπίτι μιας φίλης μου πρόσφατα,για να μου δείξει πόσο νοικοκοιρά είναι (κ για να μη φάω σουβλάκια που είναι ανθυγειϊνά)! :2funny:

Μόνο να ήταν νηστίσιμη η σπανακόπιτα.

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Ακουστέ συνομιλία καλής στριποφίλης και συγγνώμη για το Αγγλικό αλλά είναι αναγκαίο γιατί φτιάχνει ρεαλιστική ατμόσφαιρα

«baby you don’t believe. You know (ονόματα δε λέμε) she find one stupid. He has one shop with the clothes and he has much money the malakas. He want him meet with her and she say she need to take some clothes. And the malaka he say good come to my shop and take. And she say that she must take me also because I am her friend and I don’t have clothes also. And the stupid he say is ok and we meet. He take to the shop and he say to the woman we take what we like. Hahaha we take baby from 1000 euro each and we go. He call and say we take very much and we must bring back. How stupid he is and we don’t bring back hahaha how big malakas he has. Of course we don’t bring back hahahahha.

Πέθανα στο γέλιο παιδιά και μετά μου λέτε ότι φταίνε αυτές….

Αφού υπάρχουν μεγάλα ζώα

Μα, με 1000 ευρουλάκια, να θέλει και κατάσταση, ο τσίπης :grin:

manosbeach

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Ρε το διαβάζω και το ξαναδιαβάζω και έχω λιώσει στο γελιο...
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Μήπως έχουμε κοινές γνωστές manos γιατί το σκηνικό κάτι μου λέει...

Καθόλου αδύνατον φίλε

Μην ξεχνάς η λεωφόρος είναι μικρή

Επισκέπτης
Βρε...2000 είναι οι τιμές με τις οποίες πούλαγε τα ρούχα...σιγά μην κόστισαν τόσο!  :rockon:

Τα πανεράκια με τα λουλούδια πόσο κοστίζουν ? Πόσα πανεράκια φτάνουν λογαριασμό 2000€ ?  :cheesy: :cheesy:

Καθαρή την έβγαλε ο τύπος,τουλάχιστον δεν έπαθαν τίποτα τ'αυτιά και το στομάχι του.  :2funny:

Και ούτε κόκαλο δεν έγλειψε ο παίχτης

Τυχερός.Η μαλακία είναι που τις πήρε τηλέφωνο,όχι που δεν τις γάμησε,άλλωστε θα το κάνει κάποιος αρχίγυφτος το δεύτερο (όπως οι ίδιες που κάναν κηδεία με ξένα κόλυβα - όλα εδώ πληρώνονται όμως!).Έπρεπε να τις αφήσει να νομίζουν οτι τον δούλεψαν. ;) ;)

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Τα πανεράκια με τα λουλούδια πόσο κοστίζουν ? Πόσα πανεράκια φτάνουν λογαριασμό 2000€ ?

Καθαρή την έβγαλε ο τύπος,τουλάχιστον δεν έπαθαν τίποτα τ'αυτιά και το στομάχι του. :P

Είσαι φιγουρατζής τελικά. Όλο με ρωτάς πράγματα που ξέρεις ότι δεν μπορώ να απαντήσω!  :helpplea:

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
αυτό  δεν είναι  καφές  είναι  η  Γεωργία Βασιλειάδου Καφετζού

Stories