Νέα

Που πάνε για καφέ οι στριπτητζούδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 982
  • Εμφανίσεις 99K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Και ούτε κόκαλο δεν έγλειψε ο παίχτης
Αυτό είναι το κακό με το να το παίζεις large στις στρίπερς (ειδικά Ρουμάνες) προτού κάνεις κατάσταση... σε γδέρνουν χωρίς δεύτερη κουβέντα και μένεις και με το λιλί στο χέρι  :jerking:
Δεν εντυπωσιάζεις καμία τους... αντιθέτως θεωρούν δεδομένο πως είσαι λαλάκας και θύμα...

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Εσύ κολλήτε  κάτι ανάμεσα  σε Φέρμα  και Φραγκίσκο Μανέλη βγάζεις !
αφτι πανε ομοσ για καφε,κεινε μαχιμι εσι ισε πελον εδο κε μια δεκαετια αμαχοσ πλιθισμοσ... και ζιλεβισ με τι δικια μασ επιτιχια....,μασ τιν λεσ κιολασ οτι ιμαστε παρτιαριδεσ ,αλα ετσι ιστε ολα τα γεροντια σεμνι κε ταπινι να νε η αλι κε ολι η χαρα δικια σασ....

τισμπα κανα λουκουμα γιατι αλιοσ δε σε βλεπο να βγαζισ τι νιχτα ,φαντασου να τα ξεριεσ ολα Φιγουρατσι

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Δεν μου φαίνεσαι γι'αυτούς που κάνουν τις άλλες να πληρώνουν.Δεν είσαι στο κόλπο! ;) (no offence!) :grin:
Δεν προσβάλλομαι φίλε klein αλλά και εσύ μη κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις γιατί έκανα παράθεση το συγκεκριμένο... απλά ήρθες στα λόγια μου τίποτα παραπάνω...

Όσο για το αν τις κάνω να πληρώνουνε δεν θα το συζητήσω εδω μέσα... αν θες πάντως το ρεζουμέ και εγώ τις δικές μου αμαρτίες πληρώνω... ;)

Επισκέπτης
Δεν προσβάλλομαι φίλε klein αλλά και εσύ μη κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις γιατί έκανα παράθεση το συγκεκριμένο... απλά ήρθες στα λόγια μου τίποτα παραπάνω...

Εγώ ήρθα στα λόγια σου ?
Εγώ είπα τι θα έκανα αν ήμουν στη θέση του τυπά.Θα τους χάριζα όλο το μαγαζί,όχι για 2000.
Μετά θα έκανα εγώ τον εξωγήινο,όχι αυτές!
Τρελές αυτές,ζουρλομανδία εγώ!

Α,και το σοφό είναι να πληρώνεις πριν γαμήσεις (όχι για να γαμήσεις) όπως εγώ.Όχι το αντίστροφο! ;)

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Εγώ ήρθα στα λόγια σου ?
Εγώ είπα τι θα έκανα αν ήμουν στη θέση του τυπά.Θα τους χάριζα όλο το μαγαζί,όχι για 2000.

Α,και το σοφό είναι να πληρώνεις πριν γαμήσεις (όχι για να γαμήσεις) όπως εγώ.Όχι το αντίστροφο! ;)
ισε ακομα σε προσοφικι περιοδο,εγο ποτε θα μπο????

τορα πινο φραπε!!!!!!!!

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Εγώ ήρθα στα λόγια σου ?

Ειχαμε μια κουβέντα πριν καιρό σχετικά με το όλα αγοράζονται και το όλα εδω πληρώνονται και την αντίληψη οχυρωμένη ή μη... κατάλαβα πολύ καλά τι εννοούσες με το ποστάρισμα σου και γι'αυτό απομόνωσα μόνο τη συγκεκριμένη φράση...
Και πολύ καλά θα έκανες...
Συμφωνώ απόλυτα με το τελευταίο... τίμιες συναλλαγές!

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Όταν οι παπάδες ξυρίσουν τα μούσια κ βάλουν πολύχρωμα ράσσα !

Κι εγώ,για να ξυπνήσω.Με γαλατάκι!
αφου μπροισ κε αρμεγισ επιτοπια,εμενα εχι στερεψι εδο κε χρονια

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Ειχαμε μια κουβέντα πριν καιρό σχετικά με το όλα αγοράζονται και το όλα εδω πληρώνονται και την αντίληψη οχυρωμένη ή μη... κατάλαβα πολύ καλά τι εννοούσες με το ποστάρισμα σου και γι'αυτό απομόνωσα μόνο τη συγκεκριμένη φράση...
Και πολύ καλά θα έκανες...
Συμφωνώ απόλυτα με το τελευταίο... τίμιες συναλλαγές!
γερο ναβαχο -νεο ιρικαγκουα  ,ακομα κε η τσεπι να νε γεματι θελι τροπο,ΜΟΝΟ Ο ΜΑΚΛΕΙΝ εκανε αριστι διαχιρισι !!!!!!!!!!! ολι η αλι ..... 

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
ζον πρεσ κοτομπιφτεκικο,οτι δε μπορουν να πεξουν τα λουκουμια στισ ποτουδεσ
Όταν παίζεις εκτός έδρας και με ομάδα που επιζητά το σκορ αυτό ειναι το σοφό...
Κλείνεις τους χώρους για να κρατήσεις το μηδέν στην άμυνα και ελπίζεις να σκοράρεις με τις αντεπιθέσεις...
Είναι κατηφορικό συνήθως το γήπεδο...

Επισκέπτης
Κλείνεις τους χώρους για να κρατήσεις το μηδέν στην άμυνα και ελπίζεις να σκοράρεις με τις αντεπιθέσεις...

Εκτός αν παίζεις όπως έπαιξε η chelsea χθες. ;)

Eκεί φαίνεται ο καλός ο καπετάνιος!

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
νε λα ο λουκουμασ ινε παντα λουκουμασ,σε οπιο γιπεδο κιαν πεξι

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Να  περιμένετε  το drop Kick το ξέρει  ο Θρούλης  τοδε  στη  Γλασκώβη  με  τους  Wariors

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom