Νέα

Πού και πότε είδατε τον πιό μούναρο ever, στην ζωή σας?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ass_kavlos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 376
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Oταν βλεπεις οτι ο σεβασμος αρχιζει και χανεται απο το γκομενακι το κλανεις απευθειας χωρις προειδοποιηση δεν καθεσαι να τσακωθεις και να λογομαχησεις!!!!

Για να της λειψεις και να σε αναζητησει αυτη μετα  :P
Σεβασμος πρεπει να υπαρχει κ απο τους 2..!Προσεχε ομως υπαρχει η πιθανοτητα να μην σε αναζητησει για εγωιστικους λογους..!Οπως σου ειπα κανε μια προσπαθεια..ακομα!

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Η μονη γυναικα που αξιζει τον σεβασμο κ δεν θα σε προδωσει ΠΟΤΕΕΕ ειναι αυτη στην φωτο τυπε μου...Ασε την εφερε ενας φιλος κ ακομα δεν μπορω να την ξεχασω..!Κριμα που δεν μπορω να την κρατησω

Συνημμένα

• 242206_10151507692422601_862701499_o.jpg
    242206_10151507692422601_862701499_o.jpg
    50,9 KB · Εμφανίσεις: 36

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Η μονη γυναικα που αξιζει τον σεβασμο κ δεν θα σε προδωσει ΠΟΤΕΕΕ ειναι αυτη στην φωτο τυπε μου...Ασε την εφερε ενας φιλος κ ακομα δεν μπορω να την ξεχασω..!Κριμα που δεν μπορω να την κρατησω
:cheesy:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Σεβασμος πρεπει να υπαρχει κ απο τους 2..!Προσεχε ομως υπαρχει η πιθανοτητα να μην σε αναζητησει για εγωιστικους λογους..!Οπως σου ειπα κανε μια προσπαθεια..ακομα!

Δεν κανω καμια αλλη προσπαθεια... το φβ μου το εχει αμα θελει να της μιλησω ενα like ειναι
σε καποιο τραγουδι που ανεβαζω... σου πα και χθες δεν γουσταρω να γινομαι ενοχλητικος με τις γυναικες. Μονο αν μου δωσουν το δικαιωμα κανω κινησεις... δεν ξερω αν ειναι φλωρικο αυτο ή οχι αλλα εγω τουλαχιστον ετσι ειμαι.

Εκει που μιλουσαμε και την ρωτησα κατι ξαφνικα δεν μου απαντησε... ε με βαρεθηκε τι να παω να της ξαναμιλησω αφου δεν θελει

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Παλια μιλουσα με μια αλλη περσι και σε καποια φαση σταματησαμε.... φετος μου εκανε ενα like μπηκα τσατ της μιλησα και της προτεινα καφεδακι... έφαγα ακυρο. Τι κανει νιαου νιαου στα κεραμιδια? τοσο καιρο ειχαμε να μιλησουμε ... αμα ηθελε να μιλησει και να βγει μαζι μου θα ερχοταν να μου μιλησει και η ιδια.

Πιστευω οταν η αλλη δεν σου μιλαει ή δεν απανταει δεν της ξαναστελνεις.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Παλια μιλουσα με μια αλλη περσι και σε καποια φαση σταματησαμε.... φετος μου εκανε ενα like μπηκα τσατ της μιλησα και της προτεινα καφεδακι... έφαγα ακυρο. Τι κανει νιαου νιαου στα κεραμιδια? τοσο καιρο ειχαμε να μιλησουμε ... αμα ηθελε να μιλησει και να βγει μαζι μου θα ερχοταν να μου μιλησει και η ιδια.

Πιστευω οταν η αλλη δεν σου μιλαει ή δεν απανταει δεν της ξαναστελνεις.
Σωστος..οκ εσυ ξερεις καλυτερα την κατασταση κ σε αυτη την περιπτωση θα συμφωνησω μαζι σου

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Σωστος..οκ εσυ ξερεις καλυτερα την κατασταση κ σε αυτη την περιπτωση θα συμφωνησω μαζι σου

Απλα ξερεις τι γινεται? ειμαστε επηρεασμενοι απο το ευτυχισμενο τελος που έχουμε στο μυαλο μας... νομιζεις οτι η γκομενα με λιγο ψησιμο θα κατσει ή οτι κανει την δυσκολη κτλπ... αυτο ομως μπορει να μην ανταποκρινεται στην πραγματικοτητα... για αυτο την αλλη πρεπει να την αξιολογεις απο τις κινησεις που κανει. Πχ δεν απανταει ή απανταει μονολεκτικα? βαριεται τελος. Αν δεν βαριοταν θα απαντουσε καλυτερα... θα σε ρωτουσε κατι θα συνεχιζε την κουβεντα δεν ειπαμε να στα ανοιξει φυσικα αλλα οχι και να σου δυσκολευει τη ζωη.

Το κακο τελος ειναι περισσοτερο συνηθισμενο απο το καλό τελος για αυτο θελει πολυ σχεδιασμο και να εισαι πανουργος. Να μην επιτρεπεις στο μυαλο σου να περιφερεται σε ροζ συννεφακια  επιτυχιας μεχρι να πετυχεις :P

αμα καθεσαι και πιστευεις αυτα που λενε οι γυναικες... να εισαι ειλικρινης και αυθορμητος  :2funny: :2funny: :2funny: σωθηκες. Μια ζωη χωρις γκομενα θα εισαι

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
Δεν κανω καμια αλλη προσπαθεια... το φβ μου το εχει αμα θελει να της μιλησω ενα like ειναι
σε καποιο τραγουδι που ανεβαζω... σου πα και χθες δεν γουσταρω να γινομαι ενοχλητικος με τις γυναικες. Μονο αν μου δωσουν το δικαιωμα κανω κινησεις... δεν ξερω αν ειναι φλωρικο αυτο ή οχι αλλα εγω τουλαχιστον ετσι ειμαι.

Εκει που μιλουσαμε και την ρωτησα κατι ξαφνικα δεν μου απαντησε... ε με βαρεθηκε τι να παω να της ξαναμιλησω αφου δεν θελει

με τις μαλακιες που κανεις ποστ μονο εσυ κανεις Like... για ανεβασε μια Παολα να δεις... φλικα

siasia

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Στον καθρέφτη, την πρώτη φορά που σκέφτηκα να κοιτάξω :)

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.415
Πόντοι
2.786
Οι Αγγλίδες γενικά δεν είναι ωραίες. Και είναι και βρομιάρες! 4 χρόνια έφαγα εκεί, έχω εμπειρίες!
Εκεί όμως είδα τον απόλυτο μούναρο, που δεν έχω δει ποτέ στην ζωή μου, ούτε μπροστά στα μάτια μου, ούτε στην τηλεόραση ή τον κινηματογράφο! Ήταν πριν καμιά 10άρα χρόνια, σε κεντρικό club του Λονδίνου:

Κατάξανθη (μιλάμε για φρύδι ξανθό, έτσι?), μαλλί σπαστό μέχρι την πλάτη (και μέχρι τηα βυζιά από μπροστά).
Βυζί 3άρι, φαινόταν πολύ στητό, δεν νομίζω να υπήρχε σουτιέν γιατί η ρόγα ήταν ξιφίας!
Κωλάρα απίστευτη! Λες κι ο θεός όταν την έφτιαχνε έβαλε την μύτη του διαβήτη στην κωλοτρυπίδα της και χάραξε κύκλο τα κωλομάγουλά της! Φορούσε ένα ολόσωμο ανοιχτό γκρι μίνι με τιραντάκι, μάκρος λίγο κάτω από τους γλουτούς! Δεν μπορούσα να διακρίνω ούτε κορδόνι, ούτε κάποιο τριγωνάκι από πίσω. Ούτε κιλοτάκι; Ίσως..
Προσωπο δεν μπορώ να το περιγράψω ακριβώς, αν και τον θυμάμαι λες και το είδα πριν 1 ώρα!!! Στυλ Δούκισσάς Νομικού, αλλά με πιο ανοιχτό πράσινο μάτι, όχι τον λίγο προγναθισμό που έχει η Δούκισσα (αυτό το λίγο, κατά τα άλλα είναι μούναρος, δεν λέω!). Χείλια τρελά, σε σχήμα καρδούλας πάνω. Κόκκινο (εννοείται κραγιόν)... ΚΑΙ γόβες. Επίσης μυτούλα στυλ-γαλλική αλλά όχι υπερβολικά, ήταν normal, όσο έπρεπε.
Πρέπει να ήταν γύρω στο 1.70 γιατί με τα 10ποντα που φορούσε ήταν λίγο πιο κοντή από μένα που είμαι 1,85μ ύψος. Τα χέρια της και τα πόδια της χυτά, τέλεια αρμονία με το σώμα της. Η γάμπα της με το μπούτι της, τρελή αναλογία! Δεν ήταν skinny, ούτε βέβαια είχε παχάκια... Η κοιλιά flat. Λίγο κάτω από 60 κιλά να ήταν. Γύρω στα 55-58 κιλά υπολογίζω (τρελό σκανάρισμα την πέρασα, έτσι??) :grin: Πλάτη απίστευτη, λεπτός μακρύς λαιμός, τα λακάκια λίγο πάνω από τον κώλο φαίνονταν και μέσα από το μίνι φόρεμα. Και γύρω στα 22-23. Τα υπόλοιπα δεν τα ξέρω αλλά παθαίνω εγκεφαλικά όταν σκέφτομαι πως να ήταν το κωλοτρυπιδάκι της, ας πούμε, που δεν είδα! Ή το μουνάκι της! Το είχε ξούρα? Γραμμούλα? Χνουδάκι? Αποτριχωμένο με laser? Πως να ήταν άραγε!
Αυτά δεν τα έμαθα γιατί κόμπλαρα τόσο που δεν της μίλαγα με ΤΙΠΟΤΑ! Όχι ότι είχε κάναν γκόμενο, δεν το σκξεφτόμουν καν αυτό! Ούτε που θυμάμαι με ποιον ή ποιους ήταν!!! Αλλά δεν έπαιζε με τίποτα να την πλησιάσω. Ήμουν και πιο πιτσιρικάς τότε. Αλλά και τώρα αν την έβλεπα δεν ξέρω αν θα της μίλαγα! Βέβαια, θα μου πείτε, μετά από 10 χρόνια μπορεί να έχει αλλάξει εντελώς. Ε... αν υποθέσουμε ότι έμενε ίδια λέω! Πάλι ίσως κομπλάριζα να της μιλήσω! Μόνο σε αυτήν ανάμεσα σε όλες τις γυναίκες της υφηλίου! Δεν κολλύωμαι να πετάω κουβέντες σε τύπισσες άσχετες.

Αυτή λοιπόν ήταν για μένα ο απόλυτος μούναρος! Να 'ναι καλά εκεί που είναι!!!

Safado77

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2012
Like
2
Πόντοι
0
Έτος 2008. Αεροδρόμιο Doha στο Qatar, ενδιάμεση πτήση για Ταϊλάνδη ;). Εκείνη την περίοδο το μίνιμουμ αναμονή στο συγκεκριμένο ήτα, κάνα 8ωρο. Έχω πιάσει κουβέντα με μία θείτσα Ελληνοαυστραλέζα μέσα στο θάλαμο αερίων-smoking room μπας και περάσει η ώρα. Ανοίγει η πόρτα. Μάγκες, μα τον Θεό, μου φύγαν καφέδες, τσιγάρα και ότι αλλό κρατούσα. Μπήκε μέσα ένας ΑΓΓΕΛΟΣ ετών 22-23, γύρω στο 1,75, μελαχρινό, ντυμένη στην τριχα, μακρι μαλλί μέχρι το κώλο, βάψιμο-στήσιμο μοντέλου, σώμα λαμπάδα και τα πιο πράσινα μάτια που έχω δει στην ζωή μου (προσωπικό φετίχ). Το να πω ότι έπαθα κοκομπλόκο θα ήταν understatement. Δεν έκανα τίποτα, απλά από τα λίγα ποθ είπαμε ΟΤΑΝ ξαναβρήκα την μιλιά μου, η τύπισα ήταν όντως μοντέλο Λιβανέζα και πήγαινε Σαουδική Αραβία για...δουλειές( :knockinb: :knockinb: :knockinb:). Είχα κολλήσει με τον μούναρο σε τέτοιο σημείο που την πρώτη μέρα στην Bangkok δεν πήρα γυναίκα γιατί πολύ απλά ξενέρωνα με αυτά που έβλεπα.
Την δεύτερη μέρα έστρωσα. :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
συμπουρδελιάρηδες,συναγωνιστές! (δεν είναι διάγγελμα το κείμενο που ακολουθεί)

θα ξεκινήσω από την περίπτωσή μου,ακόμα και αν κατηγορηθώ ότι προμοτάρω τις αλλοδαπές εις βάρος των εγχώριων αγαθών,αλλά αλήθεια θα γράψω κι ας,όπως βλέπω εδώ μέσα συνέχεια,αποδοκιμαστεί η άποψη κάποιου ή το γαμήσουμε το θέμα γενικώς και ψοφήσει κι αυτό (this is Greece after all,isn't it?):

πέρσι Φεβρουάριο,για επαγγελματικούς λόγους είμαι Σουηδία,για πρώτη και ως τώρα μοναδική φορά.Στην Στοκχόλμη συγκεκριμένα.Και αφού τελείωσε ένας αγώνας χόκεϋ (εξωτικό άθλημα για την μεσογειακή μας χώρα και περίεργο που οι θεατές επιδοκίμαζαν ακόμα και τους αντιπάλους.....) έχοντας ψιλοχάσει τον δρόμο για τον σταθμό του μετρό, βλέπω μία κατάξανθη μουνάρα αστυνομικό >1,85 μ (αρχικά μόνο την πίσω πλευρά έβλεπα με την χαίτη και το καλοσχηματισμένο κωλαράκι) να είναι περιστοιχισμένη από άλλους 4 αστυνομικούς και η έλξη ήταν τέτοια,που ενώ ήδη είχα ρωτήσει 2-3 άτομα και κατάλαβα,πήγα να την ρωτήσω για οδηγίες προς το μετρό,απλά για την δω από κοντά και να ακούσω και την φωνή της,αφού ζήτησα συγγνώμη στα αγγλικά από την αρχιδοπαρέα που την περιέβαλε σαν τις μέλισσες στο μέλι...

αν και γυναίκα-αστυνομικό "φωτομοντέλο" ποτέ δεν έχω ξαναδεί,άσχετα με την ιδιότητά μιας και τα ρασα δεν κάνουν τον παππά,η συγκεκριμένη ήταν μακράν ό,τι πιό μούναρος έτυχε να δω με τα μάτια μου μέχρι σήμερα,τουλάχιστον.......

Το παρόν δεν είναι ¨αναζητήσεις¨ του Ερυθρού Σταυρού,ούτε ¨μήπως την είδε κανένας!?¨

Απλά,είναι κάτι εντυπωσιακό που ήθελα να το μοιραστώ,κι αν δεν ήταν αστυνομικός με όλη την αρχιδοπαρέα θα είχα και φωτογραφικό τεκμήριο,οπότε και να πει τώρα κάποιος ¨έ το μαλάκα,τί σκαρφίστηκε ο τύπος να γράψει αντί να πάει μπουρδελότσαρκα!?¨ είναι απολύτως κατανοητό,αν και ανακριβές........

Αυτά από εμένα συναγωνιστές!

Τα σέβη μου.

Tα δικά μας σέβη συναγωνιστή

Συνημμένα

• Chron_RudeGestures_2009429i.jpg
    Chron_RudeGestures_2009429i.jpg
    25,5 KB · Εμφανίσεις: 21

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
798
Πόντοι
656
ωραίο θρέντ  :cheesy:

μια ξανθιά ναυαγοσώστρια στο πήλιο

μια τρελαμένη γκλαμουράτη μαστουρωμένη τύπισα με πολύ μακριά μαλλιά και κατάμαυρα μπουκλάκια που χόρευε σ ένα club

kai mia foititria pou  :zfuck: me ta xaraktiristika tis parapanw  :)

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
ωραίο θρέντ  :cheesy:

μια ξανθιά ναυαγωσόστρια στο πήλιο

μια τρελαμένη γκλαμουράτη μαστουρωμένη τύπισα με πολύ μακριά μαλλιά και κατάμαυρα μπουκλάκια που χόρευε σ ένα club

kai mia foititria pou  :zfuck: me ta xaraktiristika tis parapanw  :)
hell yeath

Συνημμένα

23,6 KB · Εμφανίσεις: 22

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom