Επισκέπτης
καλά έλα πάρε μας μια πίπα προς το παρόν και άσε τους νονούς και τις θείες..
ρε μαλάκα , στράκια δεν γαμάω ...
αλλά επειδή ξέρω κόσμο,
αν γουστάρεις , μπορώ να βάλω να ψάξουν
να σου βρουν παληκάρια να στον κάνουν ...
καλά έλα πάρε μας μια πίπα προς το παρόν και άσε τους νονούς και τις θείες..
Λοιπον στα ιδια δεν εισαι γιατι αν το κανεις αυτο 10 συνεχομενα βραδια και φας 10 συνεχομενες χυλοπιτες (πολυ πιθανο σεναριο) θα αργησεις πολυ να ξαναβγεις απο το σπιτι φιλε... σορρυ ειναι η αληθεια
Καλα τωρα κοροιδευομαστε? θα πας σε μια αγνωστη και θα της πεις μπορω να κατσω μαζι σου? θα σου πει χαχαχα κατεβαινω στην επομενη σταση δεν υπαρχουν αυτα που λετε ρε μλκες... εγω σου λεω διακριτικα να καθοταν πιο διπλα(ειχε χωρο) και τοτε αμα δεν πηγαινε να κατσει διπλα της ο φιλος θα τον ελεγα μαλακα ναι τωρα για μενα καλα εκανε.
Πρεπει καποια στιγμη να καταλαβεις οτι υπαρχουν 2 ειδη ανθρωπων: αυτοι που εχουν τη αυτοπεποιθηση να παρουν ρισκα, κι αυτους δε τους τρομαζει η αποτυχια, και αυτοι που δεν την εχουν και τρεμουν την αποτυχια. Και αυτο δεν ειναι μονο στις γυναικες. Ειναι και στα επαγγελματικα τους, στη ζωη τους, σε ολα.Αμα τρως δεκα χυλοπιτες και κλεινεσαι σπιτι σου καμια βδομαδα και κλαις ε .. newsflash δε το χεις.
Δεν υπαρχει σωστο και λαθος. Αυτος που περνει ρισκα εχει μεγαλυτερο upside αυτος που δε περνει ρισκα εχει σταθεροτητα. Κατσε καταλαβε τι απ τα δυο εισαι εσυ και ασε τις χαζοδιαλεξεις στα φορουμ.
ΥΓ το καμακι δεν ειναι απαραιτητα λιγουρικο. Το αντιθετο. Το καλυτερο καμακι παιζει οταν η γκομενα δε καταλαβαινει καν οτι την καμακωνεις και δε σηκωνει αμυνες.
Ξεκινησε να μου λεει την ιστορια της ζωης της για τον πρωην της αλλα της το ξεκοψα..Τις λεω κοιτα να δεις αυτος ειναι Αθηνα εσυ Κρητη διακοπες..κ κυριως εδω μαζι μου..Ασε τα προβληματα στην Αθηνα εδω ειναι αλλος κοσμος..ε το επιασε το μηνυμα κ σταματησε..!Αλλα απο οτι καταλαβα ηταν φρεσκοχωρισμενη...μαλλον ο τυπος ηθελε να κανει διακοπες μονος του κ την σουταρε κ μετα θα την ξαναπηρε μαζι του..!χαχαχα και σε μενα τα ιδια αλλα δεν την γαμησα και με κραζε ολο το μπουρδελα ...
επαψε να ισχυει το κινητο... να σε ρωτησω κατι γιατι το εχω απορια οταν βγηκατε για καφε και γενικα στην κουβεντα ... σου ειπε οτι αγαπαει τον δικο της κτλπ? σε πρηξε καθολου με τον δικο της ας πουμε?
Βλέπεις Κοντοπίδη τύπε;Το καλυτερο καμακι παιζει οταν η γκομενα δε καταλαβαινει καν οτι την καμακωνεις και δε σηκωνει αμυνες.
εχεις δικιο τυπεΚαλα τωρα κοροιδευομαστε? θα πας σε μια αγνωστη και θα της πεις μπορω να κατσω μαζι σου? θα σου πει χαχαχα κατεβαινω στην επομενη σταση δεν υπαρχουν αυτα που λετε ρε μλκες... εγω σου λεω διακριτικα να καθοταν πιο διπλα(ειχε χωρο) και τοτε αμα δεν πηγαινε να κατσει διπλα της ο φιλος θα τον ελεγα μαλακα ναι τωρα για μενα καλα εκανε.
Βλέπεις Κοντοπίδη τύπε;
ααχαχα Οντως ετσι ειναι..!Κ το παν στο καμακι ειναι η διαφορετικοτητα...!Κατι τηλεφωνα σε αποδειξεις κ τετοιες μαλακιες ειναι ακυρο σε εχουν παρει πρεφα..!Σκοπος ειναι να κανεις την διαφορα..η εστω λιγο την διαφορα..απο τους αλλους..!Προσφατο παραδειγμα..Λογω δουλειας βρεθηκα σε ενα κομμωτηριο κ ηταν κατι γκομενες εκει κ ηθελαν να κλεισουν ραντεβου....επεσε ματια με χαμογελο...(πηρα το πρασινο φως) κ την ωρα που εδιναν στα στοιχεια τους ακουσα το κινητο της...το σημειωσα κ το κρατησα...οπως κ το ονομα της..!Στην αρχη σκεφτηκα να την κανω add στο fb αλλα μετα λεω μαλακια ολοι εκει θα της την πεφτουν...οποτε επιασα το κλασσικο τροπο sms στο κινητο Καλησπερα τι κανεις? σου παει αυτο το χτενισμα πολυ...τσιμπισε η γκομενα μπλα μπλα μπλα σε ειδα μου αρεσες κ κρατησα το τηλεφωνο σου...ελπιζω να μην εκανα ασχημα...οχι οχι ισα ισα...!Ε βγηκαμε για καφε ποτο γνωριστηκαμε κ μου ειπε με κερδισε ο τροπος που με πλησιασες κ δεν με εκανες add στο fb (αφου της εξηγησα τι κ πως). Εκανα την διαφορα απο την μαζα...!Πρεπει καποια στιγμη να καταλαβεις οτι υπαρχουν 2 ειδη ανθρωπων: αυτοι που εχουν τη αυτοπεποιθηση να παρουν ρισκα, κι αυτους δε τους τρομαζει η αποτυχια, και αυτοι που δεν την εχουν και τρεμουν την αποτυχια. Και αυτο δεν ειναι μονο στις γυναικες. Ειναι και στα επαγγελματικα τους, στη ζωη τους, σε ολα.Αμα τρως δεκα χυλοπιτες και κλεινεσαι σπιτι σου καμια βδομαδα και κλαις ε .. newsflash δε το χεις.
Δεν υπαρχει σωστο και λαθος. Αυτος που περνει ρισκα εχει μεγαλυτερο upside αυτος που δε περνει ρισκα εχει σταθεροτητα. Κατσε καταλαβε τι απ τα δυο εισαι εσυ και ασε τις χαζοδιαλεξεις στα φορουμ.
ΥΓ το καμακι δεν ειναι απαραιτητα λιγουρικο. Το αντιθετο. Το καλυτερο καμακι παιζει οταν η γκομενα δε καταλαβαινει καν οτι την καμακωνεις και δε σηκωνει αμυνες.
Ξεκινησε να μου λεει την ιστορια της ζωης της για τον πρωην της αλλα της το ξεκοψα..Τις λεω κοιτα να δεις αυτος ειναι Αθηνα εσυ Κρητη διακοπες..κ κυριως εδω μαζι μου..Ασε τα προβληματα στην Αθηνα εδω ειναι αλλος κοσμος..ε το επιασε το μηνυμα κ σταματησε..!Αλλα απο οτι καταλαβα ηταν φρεσκοχωρισμενη...μαλλον ο τυπος ηθελε να κανει διακοπες μονος του κ την σουταρε κ μετα θα την ξαναπηρε μαζι του..!
ενας χοντρος τυπος που νομιζει οτι ειναι καποιοςΤι ειναι Κοντοπιδης?
Ψαχνουν παρηγορια μαλλον..της μυριζομαι οταν ξεκινανε κ τους το κοβω μαχαιρι....εαν συνεχισουν ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ...!ααα οποτε δεν ειναι το ιδιο εμενα τα ειχε αλλα ο τυπος της ελειπε ταξιδι. Τεσπα εμενα με ζαλιζε οτι τον αγαπαει βγηκαμε για καφε και με πρηξε , φαντασου τοσο πολυ που στο τελος ξενερωσα και την εκλασα ρε δεν πηγα καν να την χαιρετησω οταν εφευγα με επαιρνε τηλεφωνο αυτη να περασω να την χαιρετισω αλλα την κοπανησα χωρις να σηκωσω καν το τηλεφωνο
Κ το παν στο καμακι ειναι η διαφορετικοτητα...!Κατι τηλεφωνα σε αποδειξεις κ τετοιες μαλακιες ειναι ακυρο σε εχουν παρει πρεφα..!Σκοπος ειναι να κανεις την διαφορα..η εστω λιγο την διαφορα..απο τους αλλους..!Προσφατο παραδειγμα..Λογω δουλειας βρεθηκα σε ενα κομμωτηριο κ ηταν κατι γκομενες εκει κ ηθελαν να κλεισουν ραντεβου....επεσε ματια με χαμογελο...(πηρα το πρασινο φως) κ την ωρα που εδιναν στα στοιχεια τους ακουσα το κινητο της...το σημειωσα κ το κρατησα...οπως κ το ονομα της..!Στην αρχη σκεφτηκα να την κανω add στο fb αλλα μετα λεω μαλακια ολοι εκει θα της την πεφτουν...οποτε επιασα το κλασσικο τροπο sms στο κινητο Καλησπερα τι κανεις? σου παει αυτο το χτενισμα πολυ...τσιμπισε η γκομενα μπλα μπλα μπλα σε ειδα μου αρεσες κ κρατησα το τηλεφωνο σου...ελπιζω να μην εκανα ασχημα...οχι οχι ισα ισα...!Ε βγηκαμε για καφε ποτο γνωριστηκαμε κ μου ειπε με κερδισε ο τροπος που με πλησιασες κ δεν με εκανες add στο fb (αφου της εξηγησα τι κ πως). Εκανα την διαφορα απο την μαζα...!
Tυπε αυτο ηταν ευκολο καμακι... το δυσκολο ειναι οταν φτανει στο κινητο η κουβεντα και πρεπει να το ζητησεις εσυ ο ιδιος... εγω πχ δεν ζηταω κινητα μονο φβ ας με δεχτει με αυτο το ελαττωμα... απο το φβ βλεπεις περισσοτερα πραγματα
επισης τις προαλλες μιλουσα με μια που γνωρισα απο κοινη παρεα στο φβ καλη εμφανισιακα ... της εστειλα μου απαντησε μιλησαμε λιγο εδειχνε να θελει να μιλησει δεν απαντουσε μονολεκτικα και στο τελος την ρωταω σε τι κανει μεταπτυχιακο και δεν απαντησε ξανα....
απο τοτε δεν της ξαναεστειλα ουτε εγω καλα δεν εκανα?
ρε τυπε, εισαι ντροπαλουλης, απλο ειναι. Σ'αρεσει, δε σ'αρεσει, εισαι.Χωνεψε το και βρες πως να το κανεις πλεονεκτημα αντι να καθεσαι στο Internet να κανεις διαλεξεις περι καμακιου και πως να μιλησεις στις γκομενες.
Ιεροσυλία τύπε.ενας χοντρος τυπος που νομιζει οτι ειναι καποιος
Εγω αυτο το θεμα το εχω λυσει....με το τηλεφωνο..!Οταν με ρωταει με τι ασχολουμαι βγαζω καρτα κ την δινω ;)χαχαχα! Καλα εκανες μαν κ εγω εχω τωρα μια περιπτωση..!Κ θα σου πω που ειναι το λαθος μου..! Αυτη μενει βορεια προαστια εγω Δυτικη αττικη.!Τεσπα βγηκαμε μια μερα κανα 2.5ωρο καφε ολα σουπερ....μιλαμε το βραδυ στο τηλεφωνο κ μου λεει αυριο μπορει να κατεβω στην περιοχη σου εκει γυρω (συγγενεις) εαν ειναι θα σε παρω για καφε εαν θελεις..!Λεω δεν υπαρχει θεμα ανεβαινω κ εγω μεχρι κηφισια...!(ΜΑΛΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ) εδειξα οτι γουσταρω κ θα ανεβενα μεχρι εκει! ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΛΑΚΙΑ...εγω βεβαια ειχα καλες προθεσεις αλλα η καριολα το πηρε πανω της..κ το παιχνιδι συνεχιζεται ακομα..!Πηγε διακοπες στους γονεις της μιλησαμε λιγο απανταει μετα απο 2-3 ωρες η ακομα κ την επομενη μερα στα sms κ μου λεει οποτε θες παρε με τηλεφωνο αντι για sms.EKANA THN MALAKIA ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟ δεν το σηκωσε κ απο τοτε εξαφανιστηκε..! Δεν θελουν ρε ενδιαφερον μεχρι να φανε το καυλι...!Μολις τον φανε κολλανε...μεχρι τοτε θελει να εισαι ΠΑΓΟΒΟΥΝΟTυπε αυτο ηταν ευκολο καμακι... το δυσκολο ειναι οταν φτανει στο κινητο η κουβεντα και πρεπει να το ζητησεις εσυ ο ιδιος... εγω πχ δεν ζηταω κινητα μονο φβ ας με δεχτει με αυτο το ελαττωμα... απο το φβ βλεπεις περισσοτερα πραγματα
επισης τις προαλλες μιλουσα με μια που γνωρισα απο κοινη παρεα στο φβ καλη εμφανισιακα ... της εστειλα μου απαντησε μιλησαμε λιγο εδειχνε να θελει να μιλησει δεν απαντουσε μονολεκτικα και στο τελος την ρωταω σε τι κανει μεταπτυχιακο και δεν απαντησε ξανα....
απο τοτε δεν της ξαναεστειλα ουτε εγω καλα δεν εκανα?
ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΡΙ θα σε περασει...!ΕΑΝ την φτυσεις λιγο κ εφοσον γουσταρει θα χτυπησει κοκκινο ο εγωισμος της...!Αστην κανε προσπαθεια σε 1-2 μερες απο το τελευταιο μηνυμα..!ΕΑΝ δεν απαντησει γραψε την κανονικα.ι γυναικες θελουν να εισαι μυστηριος..πχ ασε ειχα μια δυσκολη μερα αλλα περιμενω ευχαριστες εξελιξεις...μπορει να ειναι επαγγελματικα προσωπικα αφηνεις ενα μυστηριο..!Οσες φορες το εχω κανει στο 2λεπτο ειχα μηνυμα τι ενοοω κτλπ κτλπ...κ καλο ειναι να αφηνεις να εννοεις γκομενικο αλλα μετα να το γυρνας σε επαγγελματικο...τσιμπανεΕιμαι ντροπαλουλης επειδη δεν μ αρεσει να γινομαι σουργελο προκειμενου να πηδηξω?
εγω δεν παρακαλαω φιλε. Οταν η αλλη δεν απανταει και συνεχιζεις εσυ θα σε περασει για ενοχλητικο.