Νέα

Πού και πότε είδατε τον πιό μούναρο ever, στην ζωή σας?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ass_kavlos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 376
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
τελευταια φορα μιλησαμε 5 ιουλιου απο τοτε εχω να της μιλησω  :2funny: :2funny:

δεν μ αρεσει να γινομαι ενοχλητικος εμενα φιλε και ας λεει ο TempT τα δικα του...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Εγω αυτο το θεμα το εχω λυσει....με το τηλεφωνο..!Οταν με ρωταει με τι ασχολουμαι βγαζω καρτα κ την δινω ;)χαχαχα! Καλα εκανες μαν κ εγω εχω τωρα μια περιπτωση..!Κ θα σου πω που ειναι το λαθος μου..! Αυτη μενει βορεια προαστια εγω Δυτικη αττικη.!Τεσπα βγηκαμε μια μερα κανα 2.5ωρο καφε ολα σουπερ....μιλαμε το βραδυ στο τηλεφωνο κ μου λεει αυριο μπορει να κατεβω στην περιοχη σου εκει γυρω (συγγενεις) εαν ειναι θα σε παρω για καφε εαν θελεις..!Λεω δεν υπαρχει θεμα ανεβαινω κ εγω μεχρι κηφισια...!(ΜΑΛΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ) εδειξα οτι γουσταρω κ θα ανεβενα μεχρι εκει! ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΛΑΚΙΑ...εγω βεβαια ειχα καλες προθεσεις αλλα η καριολα το πηρε πανω της..κ το παιχνιδι συνεχιζεται ακομα..!Πηγε διακοπες στους γονεις της μιλησαμε λιγο απανταει μετα απο 2-3 ωρες η ακομα κ την επομενη μερα στα sms  κ μου λεει οποτε θες παρε με τηλεφωνο αντι για sms.EKANA THN MALAKIA ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟ δεν το σηκωσε κ απο τοτε εξαφανιστηκε..! Δεν θελουν ρε ενδιαφερον μεχρι να φανε το καυλι...!Μολις τον φανε κολλανε...μεχρι τοτε θελει να εισαι ΠΑΓΟΒΟΥΝΟ

επεσες σε βλαμμενη. Πως την γνωρισες? εμφανισιμη?ε θα εχει και αλλες προτασεις οποτε μεγαλωνει η ζητηση και ο ανταγωνισμος το χω ξαναπει παλιοτερα  :P

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
επεσες σε βλαμμενη. Πως την γνωρισες? εμφανισιμη?ε θα εχει και αλλες προτασεις οποτε μεγαλωνει η ζητηση και ο ανταγωνισμος το χω ξαναπει παλιοτερα  :P
Καλο μουνι δεν λεω...αλλα το θεμα ειναι κατα ποσο την διαχειριζεσαι την κατασταση σωστα..!Σου ειπα εκανα μαλακια που ειπα δεν πειραζει θα ερθω εγω...απο την στιγμη που απο μονη της εδειξε ενδιαφερον..!ΟΧΙ φιλε δεν θα δειξεις ενοχλητικος...κανε την κινηση σου...μπορει να μην το ειδε μπορει 100002 μπορει..!Στειλε ενα τυπικο μηνυμα..κ τοτε παρε αποφασεις..!Εχω απο το Σαββατο να μιλησω μαζι της..!Θα στειλω αυριο ενα μηνυμα...να δω αντιδρασεις..!Εαν με γραψει εντελως θα παρει κ αυτη τον δρομο που πηραν οι αλλες..κανεις δεν εχασε απο ενα sms κ οι γκομενες θελουν να της κυνηγας...οχι βεβαια σε σημειο ξεφτυλας η λιγουριας αλλα με αξιοπρεπεια..!Και στους 2 μας κολαει αυτο που ειπε ο λακης...ΕΑΝ ΕΙΧΑ ΣΤΕΙΛΕΙ...??????

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
Ειμαι ντροπαλουλης επειδη δεν μ αρεσει να γινομαι σουργελο προκειμενου να πηδηξω?

:2funny: :2funny: :2funny:

εγω δεν παρακαλαω φιλε.

ναι γιατι πας στο ασφαλες fb που και ακυρο να σου ριξει η γκομενα δε τσουζει οσο το αμεσο ακυρο που θα φας στο τηλεφωνο η face to face και δε θα μπορεις να διαχειριστεις. Και θα σου δεθει η γλωσσα κομπος και θα σε πιασει κρυος ιδρωτας κι ενας πονος στο στομαχι. ΓΙατι εισαι ντροπαλος.

Απο κει και περα δε σου πα να παρακαλας, το αντιθετο σου ειπα. Μαθε πρωτα τον εαυτο σου και μετα θα βρεις την ακρη με τις γυναικες. Μη προσπαθεις να κοπιαρεις τι κανει ο ενας κι αλλος, βρες τι δουλευει για τον δικο σου χαρακτηρα.

τελευταια φορα μιλησαμε 5 ιουλιου απο τοτε εχω να της μιλησω  :2funny: :2funny:

δεν μ αρεσει να γινομαι ενοχλητικος εμενα φιλε και ας λεει ο TempT τα δικα του...

δε λεω τα δικα μου. Προσπαθω να σε κανω να καταλαβεις οτι ψαχνεις να βρεις απολυτες απαντησεις εκει που δεν υπαρχουν. Καμακι καλο. Οχι Καμακι κακο. Δεν υπαρχει απολυτη απαντηση. Υπαρχουν καλοι πωλητες που μπορουν να σε πιασουν στο μπλα μπλα και να στο τελος να πουλησουν ψυγειοκαταψυκτη σ' εσκιμωο. Υπαρχουν και πωλητες που δε μπορουν να πουλησουν ουτε θερμαστρα σε εσκιμωο που ηρθε με μια βαλιτσα λεφτα στο καταστημα για ν αγορασει θερμαστρα. Το αυτο ισχυει και στο καμακι. Δεν υπαρχει σωστο η λαθος, υπαρχει αν ο χαρακτηρας σου μπορει να στηριξει αυτο που κανεις. Αλλοι χαρακτηρες μπορουν αλλοι δε μπορουν.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
ναι γιατι πας στο ασφαλες fb που και ακυρο να σου ριξει η γκομενα δε τσουζει οσο το αμεσο ακυρο που θα φας στο τηλεφωνο η face to face και δε θα μπορεις να διαχειριστεις. Και θα σου δεθει η γλωσσα κομπος και θα σε πιασει κρυος ιδρωτας κι ενας πονος στο στομαχι. ΓΙατι εισαι ντροπαλος.

Απο κει και περα δε σου πα να παρακαλας, το αντιθετο σου ειπα. Μαθε πρωτα τον εαυτο σου και μετα θα βρεις την ακρη με τις γυναικες. Μη προσπαθεις να κοπιαρεις τι κανει ο ενας κι αλλος, βρες τι δουλευει για τον δικο σου χαρακτηρα.

δε λεω τα δικα μου. Προσπαθω να σε κανω να καταλαβεις οτι ψαχνεις να βρεις απολυτες απαντησεις εκει που δεν υπαρχουν. Καμακι καλο. Οχι Καμακι κακο. Δεν υπαρχει απολυτη απαντηση. Υπαρχουν καλοι πωλητες που μπορουν να σε πιασουν στο μπλα μπλα και να στο τελος να πουλησουν ψυγειοκαταψυκτη σ' εσκιμωο. Υπαρχουν και πωλητες που δε μπορουν να πουλησουν ουτε θερμαστρα σε εσκιμωο που ηρθε με μια βαλιτσα λεφτα στο καταστημα για ν αγορασει θερμαστρα. Το αυτο ισχυει και στο καμακι. Δεν υπαρχει σωστο η λαθος, υπαρχει αν ο χαρακτηρας σου μπορει να στηριξει αυτο που κανεις. Αλλοι χαρακτηρες μπορουν αλλοι δε μπορουν.
H συνταγη ειναι ιδια ο τροπος εκτελεσεις διαφερει...

Chris MacNeil

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Κ το παν στο καμακι ειναι η διαφορετικοτητα...!Κατι τηλεφωνα σε αποδειξεις κ τετοιες μαλακιες ειναι ακυρο σε εχουν παρει πρεφα..!Σκοπος ειναι να κανεις την διαφορα..η εστω λιγο την διαφορα..απο τους αλλους..!Προσφατο παραδειγμα..Λογω δουλειας βρεθηκα σε ενα κομμωτηριο κ ηταν κατι γκομενες εκει κ ηθελαν να κλεισουν ραντεβου....επεσε ματια με χαμογελο...(πηρα το πρασινο φως) κ την ωρα που εδιναν στα στοιχεια τους ακουσα το κινητο της...το σημειωσα κ το κρατησα...οπως κ το ονομα της..!Στην αρχη σκεφτηκα να την κανω add στο fb αλλα μετα λεω μαλακια ολοι εκει θα της την πεφτουν...οποτε επιασα το κλασσικο τροπο sms στο κινητο Καλησπερα τι κανεις? σου παει αυτο το χτενισμα πολυ...τσιμπισε η γκομενα μπλα μπλα μπλα σε ειδα μου αρεσες κ κρατησα το τηλεφωνο σου...ελπιζω να μην εκανα ασχημα...οχι οχι ισα ισα...!Ε βγηκαμε για καφε ποτο γνωριστηκαμε κ μου ειπε με κερδισε ο τροπος που με πλησιασες κ δεν με εκανες add στο fb (αφου της εξηγησα τι κ πως). Εκανα την διαφορα απο την μαζα...!

Γαμησες;

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537

Μια φορα ειχα δει μια ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ γυναικα- μεσανατολικης κοπης- εξω απο ενα μπουρδελο. Εγω εβγαινα απο μπουρδελοτσαρκα, κι εκεινη περπαταγε με μια μαντηλα στο κεφαλι και 2 αντρες να την συνοδευουν.
Ολες τις αλλες φορες που εχω πεσει ξερος απο γκομενα, συμπτωματικα ητανε σε λεωφορεια! Εχω πετυχει τουλαχιστον 5 γκομενες 11/10...
Και, αλλη μια γκομενα που με βγαζει τελειως off, ειναι γνωστη μου ("φιλη" μου), και την βλεπω 2-3 φορες το χρονο

Overall, αν επρεπε να διαλεξω ενα μερος θα ηταν ΞΕΚΑΘΑΡΑ λεωφορειο.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Εγω ντροπαλος? Επειδη παιζω απο φβ? γιατι με ξερεις και απο χθες? οτι να ναι ...

Δεν νομιζω οτι υπάρχει κάτι που θα έλεγες εσυ ή ο μετρ του καμακιου και δεν θα μπορουσα να πω εγω... οποτε δεν με πειθεις με ολα τα παραπανω, αυτα τα λενε οι ΠΟΥΑΔΕΣ προκειμενου να το παιξουν επιστημονες και τρομεροι στο καμακι μπας και ψησουν κανα κοροιδο... σε μενα δεν πιανουν φιλε :P

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.514
Πόντοι
12.756
Εγω ντροπαλος? Επειδη παιζω απο φβ? γιατι με ξερεις και απο χθες? οτι να ναι ...

Δεν νομιζω οτι υπάρχει κάτι που θα έλεγες εσυ ή ο μετρ του καμακιου και δεν θα μπορουσα να πω εγω... οποτε δεν με πειθεις με ολα τα παραπανω, αυτα τα λενε οι ΠΟΥΑΔΕΣ προκειμενου να το παιξουν επιστημονες και τρομεροι στο καμακι μπας και ψησουν κανα κοροιδο... σε μενα δεν πιανουν φιλε :P

Και τι πιανει τυπε με σενα ? για πες καμια τακτικη ?

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376

:rockon: :rockon:

OP
OP
ass_kavlos

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Χαραμιζεσαι εδω μεσα. Η Τατιανα κανει ακομα εκπομπη απ οσο ξερω. Παρε ενα τηλεφωνο - δηλωσε μια συμμετοχη... Ολο και καποιο τουβλο θα λειπει τις Τριτες.

ό,τι πει η Αννίτα!
χαλάω χάρη εγώ...?

Ή τουλαχιστον πιασε κανα αλλο καλο thread (παιζουν πολλα εδω μεσα σε επιπεδο χαμηλοτερο και απ του 4chan), σαν εκεινη τη μαλακια (δε θυμαμαι που το βρηκα) που πεταξαν ενα βιντεο της Χριστινας απο το Αρβυλλα, σε μπαρακι με ενα γερο και επι 4-5 σελιδες εβλεπες ολα τα λιγουρια να συμφωνουν πως ειναι λυπημενη γιατι δεν τρωει καλο πουτσο με τον γερο... Ελληναρες Μπελαρικε αθανατοι..!

ύπερθεν ακριβώς,τσιμεντόλιθος speaking,έτσι?

On topic, "πιο μουναρο ever", μμμ... Πουθενα. Μουναρους που να μου πεσουν τα σαλια, ενα καρο αλλα κανενας τοσο αξιομνημονευτος.

ο υπεράνω φαίνεται...από μακριά!
Είσαι ο μονόφθαλμος,μέσα σε μία θάλασσα τυφλών μπουρδελιάρηδων...
Εύγε Αννίτα!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Και τι πιανει τυπε με σενα ? για πες καμια τακτικη ?

Και που ξέρω εγω αμα μετα δεν αρχίσετε να κοροιδευετε οτι σας το παιζω καθηγητης κτλπ???
εχουν γινει και στο παρελθον αυτα. Αμα θες να μιλησουμε νορμαλ χωρις να θεωρεις οτι στο παιζω καθηγητης θα στην πω την αποψη μου. Αλλα δεν θελω ειρωνιες  :P

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
URL]]

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Για 2 μηνες περασα καλα!!!!!!!!!!!!!

Oταν βλεπεις οτι ο σεβασμος αρχιζει και χανεται απο το γκομενακι το κλανεις απευθειας χωρις προειδοποιηση δεν καθεσαι να τσακωθεις και να λογομαχησεις!!!!

Για να της λειψεις και να σε αναζητησει αυτη μετα  :P

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
στο λεωφορείο Α11 που το πήρα από Αττική , ήταν 2 κοντοπούτανα , τσιγγανορουμανάκια ( μάλλον ) σε απόσταση αναπνοής το ένα με τον κώλο της  :fuck2:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Oταν βλεπεις οτι ο σεβασμος αρχιζει και χανεται απο το γκομενακι το κλανεις απευθειας χωρις προειδοποιηση δεν καθεσαι να τσακωθεις και να λογομαχησεις!!!!

Για να της λειψεις και να σε αναζητησει αυτη μετα  :P

Αρκετά άσχετο με το θέμα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom