Νέα

Πού και πότε είδατε τον πιό μούναρο ever, στην ζωή σας?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ass_kavlos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 376
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Μπολντη εισαι λαθος σε καποια πραγματα , μην εισαι απολυτος , καλα αυτο για το μπουρδελο που ειπες δεν το σχολιαζω καν ..

Εισαι στα ιδια ακριβως , η γκομενα δεν ειναι φαρος να κανει συνεχεια σημαδια στον καθενα για να ξεκινανε να της την πεφτουν , και επισης δεν παει να πει οτι επειδη την εχεις σταμπαρει εσυ σε εχει σταμπαρει και αυτη ,μπορει να μην σε εχει δει καν.

Αν χασεις 10 συνεχομενα βραδια και χασεις και αλλα 10 ή σε λαθος γκομενες την πεφτεις ή κατι δεν παει καλα με την πάρτη σου ..
Απο οτι καταλαβα κ πολυ σωστα ειπε ο bold σημαδι ειναι να σε κοιταξει παραπανω απο μερικα δευτερολεπτα να καταλαβει οτι την κοιτας...να δεις εαν παιζει το ματι της επανω σου...εαν σου χαμογελασει..!Εγω ετσι χτυπαω στοχους κ παντα πιανω την κουβεντα κ αρχιζει η γνωριμια....!Δεν λεω οτι της γαμησα ολες απλα 7 στις 10 εχω ξαναβγει 2-3 φορα...με τις αλλες 3 απλα δεν γουσταρα η δεν γουσταραν αυτες...!To να πας χυμα να την πεσεις χωρις το πρασινο φως η να στειλεις ποτα κ σφηνακια το σιγουρο ειναι οτι θα σκεφτουν ωραια τσαμπα θα πιουμε κ αποψε...!

Επισκέπτης
δλδ Λάκη έχεις φάει πάνω από 100 πίτες  ?  :think:

σε πεσίματα express ;;;;;;
σαφώς ...........

πειράζει ;;;;
λες να χύνω λιγότερο ;;;;;

για να καταλάβεις, κολλητός που με είχε "μυήσει" στο καμάκι ,
δήλωνε ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕ ΒΡΑΔΙ ΣΠΙΤΙ
ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΦΑΕΙ 50 ΧΙΛΟΠΙΤΕΣ !!!!!!!!!

Μέχρι να φάει 50 χιλόπιτες , όμως
είχε μαζέψει και μια 12άδα τηλεφωνακια .........

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.452
Πόντοι
12.756
Απο οτι καταλαβα κ πολυ σωστα ειπε ο bold σημαδι ειναι να σε κοιταξει παραπανω απο μερικα δευτερολεπτα να καταλαβει οτι την κοιτας...να δεις εαν παιζει το ματι της επανω σου...εαν σου χαμογελασει..!Εγω ετσι χτυπαω στοχους κ παντα πιανω την κουβεντα κ αρχιζει η γνωριμια....!Δεν λεω οτι της γαμησα ολες απλα 7 στις 10 εχω ξαναβγει 2-3 φορα...με τις αλλες 3 απλα δεν γουσταρα η δεν γουσταραν αυτες...!To να πας χυμα να την πεσεις χωρις το πρασινο φως η να στειλεις ποτα κ σφηνακια το σιγουρο ειναι οτι θα σκεφτουν ωραια τσαμπα θα πιουμε κ αποψε...!

ο Μπολτης λεει οτι κοιταγοντουσαν , ΑΡΑ εκανε μαλακια που δεν πηγε ο τυπος κατα τα γραφομενα σου

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Καλα ναι... εγω πιστευω στις 50 χυλοπιτες ειχε μαζεψει 0 τηλεφωνα και κάτι ψιλά σε φάπες  :P

ασε μας ρε λακη που θα σου δωσει η αλλη το τηλεφωνο της στο ετσι KAI θα βλεπεται κιολας δεν εχεις καταλαβει τι παιζει γυρω σου? Μπες απο περιεργεια στο DOD και κανε καμακι σε 50 γκομενες... ουτε μια δεν θα δωσει το κινητο της λες να αλλαζει πολυ αμα το ιδιο το κάνεις απεξω???? θα την σαστισεις ε? ;P

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66

Τύπε δεν το έκανα ούτε για 1 εκατομμύριο ευρώ. Χαρά στο κουραγιο του τύπου.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Καλα ναι... εγω πιστευω στις 50 χυλοπιτες ειχε μαζεψει 0 τηλεφωνα και κάτι ψιλά σε φάπες  :P

ασε μας ρε λακη που θα σου δωσει η αλλη το τηλεφωνο της στο ετσι KAI θα βλεπεται κιολας δεν εχεις καταλαβει τι παιζει γυρω σου? Μπες απο περιεργεια στο DOD και κανε καμακι σε 50 γκομενες... ουτε μια δεν θα δωσει το κινητο της λες να αλλαζει πολυ αμα το ιδιο το κάνεις απεξω???? θα την σαστισεις ε? ;P
καμακι στο dod κανεις ρε τυπε;

Επισκέπτης
ο Μπολτης λεει οτι κοιταγοντουσαν , ΑΡΑ εκανε μαλακια που δεν πηγε ο τυπος κατα τα γραφομενα σου
κλασσική κότα ο τύπος ....

βέβαια υπάρχουν και μαλακισμένες γκόμενες,
που γουστάρουν κάποιον και κοιτάνε,
αλλά αν πάει ... ψαρώνουν και μπορεί να τον  φτύσουν ...

οι μεγαλύτερες και πολύ μπάνικες, είναι καλύτερες
γιατί έχουν μεγάλη εμπειρία και το παίζουν καλύτερα το παιχνίδι .......

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

4-5 ματιες πριν μπουνε στο λεωφορειο και αλλες 2 μεσα... αυτο ηταν ολο. Μπορει να κοιταζε αυτη επειδη την κοιταζε και ο φιλος μου και ηθελε την επιβεβαιωση.

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
σε πεσίματα express ;;;;;;
σαφώς ...........

πειράζει ;;;;
λες να χύνω λιγότερο ;;;;;

δεν ξέρω εγώ ντρέπομαι πάντως να χωθώ στα ίσια  :grin: :grin: αλλά και δεν μου αρέσει κιόλας....
αλλά όχι ότι είναι και κακό αυτό που λες ότι κάνεις

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
κλασσική κότα ο τύπος ....

βέβαια υπάρχουν και μαλακισμένες γκόμενες,
που γουστάρουν κάποιον και κοιτάνε,
αλλά αν πάει ... ψαρώνουν και μπορεί να τον  φτύσουν ...

οι μεγαλύτερες και πολύ μπάνικες, είναι καλύτερες
γιατί έχουν μεγάλη εμπειρία και το παίζουν καλύτερα το παιχνίδι .......

α τωρα μας τα λες αυτα... ενα ενα μας τα βγαζεις  :P

οι μπανικες ποιες ειναι ρε λακης??? Οι PR????????????????? AHAHAHAHAHAHAHA

καλα εκει μαλακα θα φας ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ χυλοπιτα.... θα σου πεταξει 4 γκολακια στο πρωτο ημιχρονο κιολας
οι γυναικες αυτες ειναι ΤΕΡΜΑ ψωνισμενες και το λεω ΕΓΩ αυτο που τις υποστηριζω. 

Επισκέπτης
Μπες απο περιεργεια στο DOD και κανε καμακι σε 50 γκομενες...

τι είναι το dod ρε μαλάκα ;;;;;;;;;

ΓΙΑ SITES ΣΟΥ ΜΙΛΑΩ ΕΓΩ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ;;;;;;;;;

για τρόλια ή για σαύρες που μπαίνουν στα sites
με κλεμμένες φωτό από ΑΛΛΕΣ για να ρίξουν χιλόπιτες ;;;;;;;;

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Καλα τωρα κοροιδευομαστε? θα πας σε μια αγνωστη και θα της πεις μπορω να κατσω μαζι σου? θα σου πει χαχαχα κατεβαινω στην επομενη σταση δεν υπαρχουν αυτα που λετε ρε μλκες... εγω σου λεω διακριτικα να καθοταν πιο διπλα(ειχε χωρο) και τοτε αμα δεν πηγαινε να κατσει διπλα της ο φιλος θα τον ελεγα μαλακα ναι τωρα για μενα καλα εκανε.
Αδερφε συμφωνο σε ολα..!Οι γυναικες ειναι καριολες...εχουν τον τροπο να σου ανοιξουν δρομο..!Εαν γουσταρε η τυπισα η εαν τον ειχε δει ΣΙΓΟΥΡΑ θα καθοταν πιο μεσα...!Στο Καραβι για κρητη περσυ εξω στο καταστρωμα μου την επεσε μια..!Καθομουν σε μια πλαστικη καρεκλα κ η αλλη την μετακομισε διπλα μου κ μου επιασε την κουβεντα τι ωρα φτανει κτλπ.ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ...!

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376

χαχαχαχαχαχαχαχα ο μπολντης μπορει να μπαινει και στo τσατρουλετ

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.452
Πόντοι
12.756
4-5 ματιες πριν μπουνε στο λεωφορειο και αλλες 2 μεσα... αυτο ηταν ολο. Μπορει να κοιταζε αυτη επειδη την κοιταζε και ο φιλος μου και ηθελε την επιβεβαιωση.

εχασε κελεπουρι ο φιλος σου Μπολντη , τι αλλο ηθελες να κανει η τυπισσα για να παει ο φιλος σου , να κατεβασει και τα βρακια της ?? ετσι ειναι οι Ελληνιδες τυπε , σου ριχνει το σημαδι , αν δεν πας σε γραφει στο μουνι της ..

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Οι ιδιες που ειναι σε αυτα τα sites δεν ειναι και απεξω? τι αλλαζει απεξω για πες μου... δοκιμασε να το κανεις... και συνδεονται με δικο τους λογαριασμο απο το φβ αρα δεν ειναι ψευτικες ολες αυτες αποκλειεται

Επισκέπτης
αλλά όχι ότι είναι και κακό αυτό που λες ότι κάνεις

τώρα δεν το κάνω μεγάλε, είμαι παντρεμένος ....

τώρα μου κάνει κονέ με μαμάδες ο γιός μου σε παιδότοπους ....

και βρισκω "παλιές γνωστές" μέσω facebook
που είναι κι αυτές παντρεμένες με παιδιά ....

τα καλύτερα γαμήσια οι παντρεμένες ....

ούτε αγαπούλες, ούτε ψυχανάλυση , ούτε καφέδες/φαγητα/ξύδια κτλ ....

μόνο σεξ ....

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
εχασε κελεπουρι ο φιλος σου Μπολντη , τι αλλο ηθελες να κανει η τυπισσα για να παει ο φιλος σου , να κατεβασει και τα βρακια της ?? ετσι ειναι οι Ελληνιδες τυπε , σου ριχνει το σημαδι , αν δεν πας σε γραφει στο μουνι της ..

εγω πιστευω αμα τον γουσταρε θα τον αφηνε να κατσει διπλα της. Δεν πιανονται οι ομιλιες στα ορθια. Και η σταση ειχε κοσμο...

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.452
Πόντοι
12.756
Αδερφε συμφωνο σε ολα..!Οι γυναικες ειναι καριολες...εχουν τον τροπο να σου ανοιξουν δρομο..!Εαν γουσταρε η τυπισα η εαν τον ειχε δει ΣΙΓΟΥΡΑ θα καθοταν πιο μεσα...!Στο Καραβι για κρητη περσυ εξω στο καταστρωμα μου την επεσε μια..!Καθομουν σε μια πλαστικη καρεκλα κ η αλλη την μετακομισε διπλα μου κ μου επιασε την κουβεντα τι ωρα φτανει κτλπ.ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ...!

το οτι μπορει να ηταν βλαμμένη και να μην καταλαβε οτι πρεπει να παει πιο μεσα το αποκλείεται δηλαδη ? η ο φιλος του Μπολντη δεν παει με βλαμμενες ?

γιατι γι αυτην μπορει να εφτανε και μονο που τον κοιταξε

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

ααα καλα εισαι.... καλη αυτη που σου επιασε την κουβεντα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom