Νέα

Πού και πότε είδατε τον πιό μούναρο ever, στην ζωή σας?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ass_kavlos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 376
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
7 στους 10 καμακηδες ειναι τιγκα στα κομπλεξ και τα απωθημενα.... ακριβως λογω της φυσης του παιχνιδιου του καμακιου που ειναι προβληματικο.

Για μενα το καλυτερο απο ολα ειναι να σταματησεις να το κυνηγας οταν βλεπεις οτι δεν σου βγαινει ... να δικτυωθεις μεσα απο παρεες ... και οταν εμφανιστει καποια ευκαιρια τοτε θα χωθεις και θα δουλεψεις πανω σε αυτην οχι οποια δεις ντουγρου αυτο ειναι σκετη αποτυχια και γαμας και την ψυχολογια σου χωρις λογο γιατι μην μου πεις οτι δεν σε πειραζει αμα εσυ πας και μιλησεις με διαθεση σε μια και δεις οτι αυτη η μια δεν σε υπολογιζει και σε κοιταει σαν πεφτουλα κτλπ κτλπ θα χαλαστεις 10000% και θα χεις και δικιο.

μαλακια δεν ειναι αυτο το καργιολακι να κανει σε σενα την μαγκισσα και μολις σκάσει ο γκομενος της που γνωρισε απο κοινη παρέα να κανει σαν χαζοχαρουμενη? αστο σου λεω

εσυ βαζεις τον εαυτο σου σε αυτη τη θεση και δεν αξιζει.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
7 στους 10 καμακηδες ειναι τιγκα στα κομπλεξ και τα απωθημενα.... ακριβως λογω της φυσης του παιχνιδιου του καμακιου που ειναι προβληματικο.

Για μενα το καλυτερο απο ολα ειναι να σταματησεις να το κυνηγας οταν βλεπεις οτι δεν σου βγαινει ... να δικτυωθεις μεσα απο παρεες ... και οταν εμφανιστει καποια ευκαιρια τοτε θα χωθεις και θα δουλεψεις πανω σε αυτην οχι οποια δεις ντουγρου αυτο ειναι σκετη αποτυχια και γαμας και την ψυχολογια σου χωρις λογο γιατι μην μου πεις οτι δεν σε πειραζει αμα εσυ πας και μιλησεις με διαθεση σε μια και δεις οτι αυτη η μια δεν σε υπολογιζει και σε κοιταει σαν πεφτουλα κτλπ κτλπ

μαλακια δεν ειναι αυτο το καργιολακι να κανει σε σενα την μαγκισσα και μολις σκάσει ο ηλιθιος γκομενος της που γνωρισε απο κοινη παρέα να κανει σαν χαζοχαρουμενη? αστο σου λεω
Ολο "αστο" λες, και ολο εσυ το συνεχιζεις.
Γιατι καθε φορα που η συζητηση ερχεται στο θεμα "καμακι", αρχιζεις τα ποσταρισματα-γιγαντες??

Επισκέπτης
Δες οι περισσοτεροι καμακηδες... ειναι παιδια τα οποια απλα εχουν την μανια να την πεφτουν ακομη και χωρις αποτελεσμα σαν τους μανιακους τζογαδορους που νομιζουν οτι ειναι μαγκια να παιζουν και να χανουν .... οταν χανεις δεν συνεχιζεις να παιζεις. ΝΟΜΟΣ ... υποχωρεις βλεπεις τι κανεις λαθος και συνεχιζεις μετα απο καποιο καιρο αλλα εδω το λαθος ειναι το ιδιο το καμακι....

με βαση την αντιληψη που κυριαρχει στην Ελλαδα... δεν σου καθονται ετσι ευκολα θες να σου πω μηπως τι επαθα την παρασκευη σε κλαμπ της παραλιακης? αστο

Δεν συγκρίνεται τζόγος με γκόμενες-καμάκι.
Ο ΤΖΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΙΑ.
Στις γκόμενες όμως , ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΠΑΝΤΑ.
Θα γευτεί και ήττα.
Εκτός κι αν παντρευτεί/αράξει με παιδικό έρωτα.

ή εκτός αν τον λένε λάτση , νιάρχο κτλ κτλ κτλ

όσο καμακώνεις είναι δεδομένο ΟΤΙ ΑΥΞΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΧΥΛΟΠΙΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΣ.

Το θέμα είναι να κοιτάς τι κερδίζεις, όχι τις ήττες.

Έτσι όπως τα λες, για σένα , είναι πετυχημένος κάποιος που μέχρι τα 35 , έχει βγάλει 3 γκόμενες, μάλλον μέτριες και δεν έχει φάει χυλόπιτα.

Εγώ προτιμώ τον άλλον , που έχει φάει 25.000 χυλόπιτες, στο ίδιο διάστημα
και έχει γαμήσει όμως 100 (καλές) γκόμενες, εκ των οποίων οι 10 ΜΟΥΝΑΡΕΣ !!!!!!

Τα Κόμπλεξ επίοης θεωρώ ότι είναι συνοδευτικά της αγαμίας.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.110
Πόντοι
1.686
Οι καλύτερες μουνάρες είναι το ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ στην Οδησσό της Ουκρανίας .
Μαζεύονται από όλη την Ουκρανία και τη Ρωσσία .
Είναι σαν την " Μύκονο της Ρωσσίας " .

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Δεν συγκρίνεται τζόγος με γκόμενες-καμάκι.
Ο ΤΖΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΙΑ.
Στις γκόμενες όμως , ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΠΑΝΤΑ.
Θα γευτεί και ήττα.
Εκτός κι αν παντρευτεί/αράξει με παιδικό έρωτα.

ή εκτός αν τον λένε λάτση , νιάρχο κτλ κτλ κτλ

όσο καμακώνεις είναι δεδομένο ΟΤΙ ΑΥΞΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΧΥΛΟΠΙΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΣ.

Το θέμα είναι να κοιτάς τι κερδίζεις, όχι τις ήττες.

Έτσι όπως τα λες, για σένα , είναι πετυχημένος κάποιος που μέχρι τα 35 , έχει βγάλει 3 γκόμενες, μάλλον μέτριες και δεν έχει φάει χυλόπιτα.

Εγώ προτιμώ τον άλλον , που έχει φάει 25.000 χυλόπιτες, στο ίδιο διάστημα
και έχει γαμήσει όμως 100 (καλές) γκόμενες, εκ των οποίων οι 10 ΜΟΥΝΑΡΕΣ !!!!!!

Τα Κόμπλεξ επίοης θεωρώ ότι είναι συνοδευτικά της αγαμίας.

Οχι δεν θα γευτεί την ηττα αμα εχει υπομονη και απλα εκμεταλευτει τις ευκαιριες που θα του παρουσιαστούν.... εμενα μου την έχουν πεσει απο μονες τους 2-3 καλες ... ποιος σου λεει οτι έχει γαμησει 100 καλες γκομενες απο το καμακι? αυτα ειναι παραμυθια της χαλιμας ξερεις τι τρεξιμο θελεις?

Για εμενα πετυχημενος ειναι αυτος που ειναι με εκεινη που αγαπάει και εχει ερωτευτει και θέλει να ειναι μαζι της και περνάνε τελεια. Και ας ειναι και αυτη που γνωρισε και στα 12 του και εμεινε μια ζωη μαζι της δεν καταλαβα που το προβλημα σε αυτο? Εχεις περιεργη αντιληψη για το τι ειναι μαγκια για εναν αντρα το βλεπεις ανταγωνιστικα και εγωιστικα φιλε... εγω παλι εχω αντιληψη για το τι ΔΕΝ ειναι μαγκιά... και σιγουρα οχι να τρωει ενας αντρας χυλοπιτες και να τον θεωρουν αποτυχημενο.

Επισκέπτης
Για εμενα πετυχημενος ειναι αυτος που ειναι με εκεινη που αγαπάει και εχει ερωτευτει και θέλει να ειναι μαζι της και περνάνε τελεια. Εχεις περιεργη αντιληψη για το τι ειναι μαγκια για εναν αντρα... εγω παλι εχω αντιληψη για το τι ΔΕΝ ειναι μαγκιά... και σιγουρα οχι να τρωει ενας αντρας χυλοπιτες και να τον θεωρουν αποτυχημενο.

Με βάση αυτά που λες , η περίπτωση Χιού Γκράντ,
που ήταν παντρεμένος με τη Λιζ Χάρλεϋ (μουνάρα)
και τον έπιασαν να γαμάει σκυλί μαύρο στο δρόμο ,
δεν εξηγείται.

Σε εσένα όντως δεν εξηγείται.
Στην ηλικία που είσαι τώρα.

Δεν διαφωνώ μαζί σου.
Κι εγώ πριν 15 χρόνια , τα ίδια με εσένα θα έλεγα.
Στα 25 μου όμως.
Σε αυτή την ηλικία , πιστεύουμε ακόμη στις πίπες
που γράφαμε κάποτε στην "έκθεση ιδεών".

Μετά τα 40 όμως , όχι .............

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Οχι δεν θα γευτεί την ηττα αμα εχει υπομονη και απλα εκμεταλευτει τις ευκαιριες που θα του παρουσιαστούν.... εμενα μου την έχουν πεσει απο μονες τους 2-3 καλες ... ποιος σου λεει οτι έχει γαμησει 100 καλες γκομενες απο το καμακι? αυτα ειναι παραμυθια της χαλιμας ξερεις τι τρεξιμο θελεις?

Για εμενα πετυχημενος ειναι αυτος που ειναι με εκεινη που αγαπάει και εχει ερωτευτει και θέλει να ειναι μαζι της και περνάνε τελεια. Και ας ειναι και αυτη που γνωρισε και στα 12 του και εμεινε μια ζωη μαζι της δεν καταλαβα που το προβλημα σε αυτο? Εχεις περιεργη αντιληψη για το τι ειναι μαγκια για εναν αντρα το βλεπεις ανταγωνιστικα και εγωιστικα φιλε... εγω παλι εχω αντιληψη για το τι ΔΕΝ ειναι μαγκιά... και σιγουρα οχι να τρωει ενας αντρας χυλοπιτες και να τον θεωρουν αποτυχημενο.
τυπε θα στα κανει κοπιπειστ ο ατιθασος και θα τα βαλει στο κοσμο τοσο ωραια που τα λες...... :headbang: :headbang: :headbang:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Με βάση αυτά που λες , η περίπτωση Χιού Γκράντ,
που ήταν παντρεμένος με τη Λιζ Χάρλεϋ (μουνάρα)
και τον έπιασαν να γαμάει σκυλί μαύρο στο δρόμο ,
δεν εξηγείται.

Σε εσένα όντως δεν εξηγείται.
Στην ηλικία που είσαι τώρα.

Δεν διαφωνώ μαζί σου.
Κι εγώ πριν 15 χρόνια , τα ίδια με εσένα θα έλεγα.
Στα 25 μου όμως.
Σε αυτή την ηλικία , πιστεύουμε ακόμη στις πίπες
που γράφαμε κάποτε στην "έκθεση ιδεών".

Μετά τα 40 όμως , όχι .............

Α σοβαρο ατομο μου φερες παραδειγμα... τον Χιου Γκραντ αυτος για μενα ειναι ηλιθιος ακομη και αν εβγαλε λεφτα σαν ηθοποιος.

Εγω σου λεω λακη η χυλοπιτα ριχνει ψυχολογικα τον ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ... και εσενα και εμενα και ολους... γιατι ειναι απορριψη.Δεν ξερω κανεναν να τρωει απορριψεις και να πανηγυριζει αχαχαχχα  Εσυ νομιζεις οτι μπορεις πριν την χυλοπιτα αλλα τελικα η γκομενα σου αποδεικνυει οτι δεν μπορεις :P η λυση σε αυτο δεν ειναι φυσικα να τα παρατησεις αλλα να μεινεις ηρεμος μεχρι να εμφανιστει η ευκαιρια.

Ετσι και δεν χαλας την ψυχολογια σου... διατηρεις την εικονα σου ... και μολις εμφανιστειθ καποια που θελει πραγματικα και δεν παιζει ή κοροιδευει δεν θα έχεις απωθημενα να τα ξεσπάσεις πανω της... με 100 χιλοπιτες φιλε στη πλατη και ξαφνικα να σου κατσει η 101η θα πεις.... τωρα θα τα πληρωσεις εσυ χαχαχα ε και στο τελος θα χασεις και αυτην και αντε παλι απο την αρχη.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Επισης την γκομενα δεν την ριχνεις με το καμακι... και τις ετοιμες ατακες απο τους ΠΟΥΑΔΕΣ... την ριχνεις με την προσωπικοτητα και την συμπεριφορα... δεν ψαρωνεις δεν προσβαλλεις μιλας ωραια δεν δειχνεις κομπλεξ δεν το παιζεις σατραπης δεν κραζεις αλλο κοσμο γενικα ολα αυτα μολις εμφανιστει η καταλληλη ευκαιρια τωρα να βγαινεις εξω και να δινεις επιβεβαιωση στην καθεμια και απο πισω να γελαει εις βαρος σου και να σε λεει πεφτουλα δεν ειναι μαλακια? πως το βλεπεις εσυ δηλαδη?

αν δεν σε θεωρουσε πεφτουλα και περιεργο θα σου εμπιστευοτανε το κινητο της. Ας μην κοροιδευομαστε και μεταξυ μας

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
τυπε θα στα κανει κοπιπειστ ο ατιθασος και θα τα βαλει στο κοσμο τοσο ωραια που τα λες...... :headbang: :headbang: :headbang:

στα αρχιδια μου... οποτε εχω ορεξη να γραψω πολλα το κάνω  :P

αστον μπας και βρει καμια γκομενα και ηρεμησει το Ιντερνετ

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Μπόλντη χαλαρωσε.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.453
Πόντοι
12.756
είσαι μεγάλο τσακάλι δικηγόρε ....
πιάνεις πουλιά στον αέρα ....

τελείωσε ...
έχασα .... πήρα τα αρχίδια μου ....

το κατάλαβες τώρα ή θέλεις και εικόνα ;;;;;;

the-end-old-movie.jpg

:rockon: :rockon: δεν παιζεσαι ρε lakis ,  :2funny: :2funny:  

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μπόλντη χαλαρωσε.

εγω χαλαρος ειμαι... αλλοι νομιζουν οτι θα πηδηξουν απο το καμακι αξιολογες γυναικες. ΕΛΕΟΣ

Σιγα μη βρεις σοβαρη γυναικα στο δρομο... να σου δωσει ευκολα το κινητο της σε εναν αγνωστο
κανα παρτολακι μπορεις να βρεις οκ και μετα απο 100 χυλοπιτες... 

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.453
Πόντοι
12.756
εγω χαλαρος ειμαι... αλλοι νομιζουν οτι θα πηδηξουν απο το καμακι αξιολογες γυναικες. ΕΛΕΟΣ

Σιγα μη βρεις σοβαρη γυναικα στο δρομο... να σου δωσει ευκολα το κινητο της σε εναν αγνωστο
κανα παρτολακι μπορεις να βρεις οκ και μετα απο 100 χυλοπιτες... 

με το Κυριε Ελεησον δεν γαμησε ποτε κανεις , μην ξεχνας οτι η μουναρα τυπου αυτες που αναφερει ο lakis με το πεσιμο ξαφνιάζονται , γιατι οι πιο πολλοι ειναι κοτες και δεν πανε χυμα για πεσιμο , τουλαχιστον δειχνεις θαρρος και το εκτιμουν τα καυλακια που πρεπει , αν κοιτας σαν μαλακας ολο βραδυ με το ποτο στο χερι το πιο σιγουρο ειναι να γαμησεις τον παρακαδορο 

Επισκέπτης
αν δεν σε θεωρουσε πεφτουλα και περιεργο θα σου εμπιστευοτανε το κινητο της. Ας μην κοροιδευομαστε και μεταξυ μας

Ρε βλάχο  με τη συγκεκριμένη έχασα.
Δεν είπα κάτι άλλο.
Στα αρχίδια μου όμως.

Εγώ από μια ηλικία και μετά , κατέληξα στο ότι
το καμάκι για μένα , που δεν είχα ξεκινήσει εύκολα τα παιδικά μου χρόνια
(εννοώ από φράγκα γονιών και κονέ)
και έφαγα πολλά χρόνια ζόρια και διάβασμα για τις σπουδές μου
ήταν καλή επιλογή.

Για άλλους, που πήγαιναν σε ιδιωτικά σχολεία ακριβά από το προνήπιο,
ήταν σε πάρτι 200+ ατόμων κάθε σάββατο από το δημοτικό ,
είχαν πατεράδες με σκάφη κτλ κτλ κτλ
σαφώς και το καμάκι είναι ξεπεσμός.Αυτοί όμως είναι μικρή μειοψηφία.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
με το Κυριε Ελεησον δεν γαμησε ποτε κανεις , μην ξεχνας οτι η μουναρα τυπου αυτες που αναφερει ο lakis με το πεσιμο ξαφνιάζονται , γιατι οι πιο πολλοι ειναι κοτες και δεν πανε χυμα για πεσιμο , τουλαχιστον δειχνεις θαρρος και το εκτιμουν τα καυλακια που πρεπει , αν κοιτας σαν μαλακας ολο βραδυ με το ποτο στο χερι το πιο σιγουρο ειναι να γαμησεις τον παρακαδορο 

Μα δεν θα κοιταω... κοιτας 1-2 τελος. Αν κοιτας σαν λιγουρι γαμησετα.

Δεν ειναι κοτες... απλα σκεφτονται πριν ενεργησουν και αυτο ειναι το καλυτερο... η τολμη ειναι καλη τακτικη αλλα μονο αν εχεις ζυγισει την κατασταση και σε παιρνει. Αμα ηταν ετσι ρε συ δεν θα κανανε καμακι ολοι? αμα ηξεραν οτι ετσι βρισκεις γυναικα στανταρ???? ελεος

Επισκέπτης
και τη συγκεκριμένη που αναφέρθηκα ,
αν την είχα φάει εκείνο το βράδι
με το συγκεκριμενο πέσιμο ....

θα με είχατε κάνει άγαλμα και θα με προσκυνάγατε ....

URL]]

Επισκέπτης
Αμα ηταν ετσι ρε συ δεν θα κανανε καμακι ολοι? αμα ηξεραν οτι ετσι βρισκεις γυναικα στανταρ???? ελεος

ενώ "όλοι" γαμάνε και γαμάνε και μουνάρες .....

σε ηλικίες κάτω των27-28
οι περισσότεροι γαμάνε τη χούφτα τους ή σαύρες .....

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ρε βλάχο  με τη συγκεκριμένη έχασα.
Δεν είπα κάτι άλλο.
Στα αρχίδια μου όμως.

Εγώ από μια ηλικία και μετά , κατέληξα στο ότι
το καμάκι για μένα , που δεν είχα ξεκινήσει εύκολα τα παιδικά μου χρόνια
(εννοώ από φράγκα γονιών και κονέ)
και έφαγα πολλά χρόνια ζόρια και διάβασμα για τις σπουδές μου
ήταν καλή επιλογή.

Για άλλους, που πήγαιναν σε ιδιωτικά σχολεία ακριβά από το προνήπιο,
ήταν σε πάρτι 200+ ατόμων κάθε σάββατο από το δημοτικό ,
είχαν πατεράδες με σκάφη κτλ κτλ κτλ
σαφώς και το καμάκι είναι ξεπεσμός.Αυτοί όμως είναι μικρή μειοψηφία.

Στα αρχιδια σου δεν ειναι γιατι το θυμάσαι. Τελοςπαντων
το θεμα ειναι οτι αμα ολοι ειχαν παρει χαμπαρι οτι απο το καμακι βγαζεις σιγουρα θα το εκαναν ολοι... και δεν θα ηταν κοτες. Οπως λετε ... σιγα μην ειναι ολοι οι άλλοι κοτες και εσεις οι έξυπνοι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom