Νέα

Πού και πότε είδατε τον πιό μούναρο ever, στην ζωή σας?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ass_kavlos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 376
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
27
Like
1.467
Πόντοι
1.720
εγω ουτε καν που θυμαμαι εχω δει τοσα μουνια στην ζωη μου..παντως τα καλυτερα μουνια στην ελλαδα στην θεσσαλονικη κυκλοφορουν..ειχα παει μια φορα και το τι καργιολακια κυκλοφορουσαν δεν περιγράφεται...

τυπε μου πρεπει να πας Σερρες.βραδυ. Η θεσσαλονικη θα σου φανει πολυ μετρια.

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
ρε σεις τί νόημα έχει να λέει ο καθένας είδα μια ψηλή ξανθιά μουνάρα,όταν δεν την έχει δει κανένας άλλος?
σα να λέμε είδα στο δρόμο ένα ωραίο αυτοκίνητο

μακράν από τα πιο ηλίθια θρεντ που ανοίχτηκαν!
:offtopic:εσυ τιμημενος δεν ησουν..γιατι σε υποβαθμισαν???

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.330
Πόντοι
22.785
εγω ουτε καν που θυμαμαι εχω δει τοσα μουνια στην ζωη μου..παντως τα καλυτερα μουνια στην ελλαδα στην θεσσαλονικη κυκλοφορουν..ειχα παει μια φορα και το τι καργιολακια κυκλοφορουσαν δεν περιγράφεται...
Η Θεσσαλονίκη τό ξέρη δάσκαλέ; :think:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
O πιο μουναρος εβερ στην ζωη μου που ειδα ηταν η κοπελα που κρατησα για πρωτη φορα το χερι της μετα απο αρκετο καιρο
Της εδωσα το μπουφαν μου εν μεσω βροχης και ετρεμα ολοκληρος απο ριγη που της κρατουσα το χερι....... μετα απο εξοδο με πολυ μεγαλη παρεα της γειτονιας
Το κουφο ηταν οτι αυτη το κρατουσε για να ζεσταθει επειδη κρυωνε.....  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Θυμαμαι ειχε εντυπωσιαστει παρα πολυ απο την θερμη μου σε τετοιο καιρο.

Τοτε ημουν γυρω στα 15-16 ετων παιδακι !!!!!!!!

Ευχομαι να ειναι καλα οπου βρισκεται !!!!!!!!!!!!!!!

Ομορφα απομνημονευματα της εφηβικης ηλικιας...........
Μην ξεχασεις να τα γραψεις και σε βιβλιο. "Η πρωτη και μοναδικη επαφη μου με το αλλο φυλο"  :2funny:

OP
OP
ass_kavlos

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
ρε σεις τί νόημα έχει να λέει ο καθένας είδα μια ψηλή ξανθιά μουνάρα,όταν δεν την έχει δει κανένας άλλος?
σα να λέμε είδα στο δρόμο ένα ωραίο αυτοκίνητο

μακράν από τα πιο ηλίθια θρεντ που ανοίχτηκαν!

το να μην παρακάμπτεις κάτι ¨ηλίθιο¨,δεν σε κατατάσσει ως έξυπνο... μακράν...

αφού αυτοκίνητα και γυναίκες είναι το ίδιο,σκοπεύεις να κάνεις καμάκι σε κάποια Ferrari στον δρόμο...?

Ήμαρτον πια!

όχι άλλο κάρβουνο!

Postscript
@ apolyto_arseniko

Αυτό με το υποσυνείδητο που έγραψες,μπορεί να είναι και σωστό,όσο το σκέφτομαι,σε κάθε περίπτωση χωριστά,αφού από τα πρώτα μας χρόνια δεν μας βομβαρδίζουν συνεχώς με ¨πρότυπα¨...?
για να μην κάνω διαφήμιση σε γάλα βορειοευρωπαϊκής προέλευσης(με όλες τις ξανθές)?

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
O πιο μουναρος εβερ στην ζωη μου που ειδα ηταν η κοπελα που κρατησα για πρωτη φορα το χερι της μετα απο αρκετο καιρο
Της εδωσα το μπουφαν μου εν μεσω βροχης και ετρεμα ολοκληρος απο ριγη που της κρατουσα το χερι....... μετα απο εξοδο με πολυ μεγαλη παρεα της γειτονιας
Το κουφο ηταν οτι αυτη το κρατουσε για να ζεσταθει επειδη κρυωνε.....  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

αυτό το θέμα σήκωνε νέο θρέντ Μήτσο... :grin:
χαραμίζεις τις ιδέες  :S

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Το κουφο ηταν οτι αυτη το κρατουσε για να ζεσταθει επειδη κρυωνε.....  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Το 'χεις πλύνει το χέρι σου από τότε; :grin:

Chris MacNeil

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2013
Like
0
Πόντοι
1
το να μην παρακάμπτεις κάτι ¨ηλίθιο¨,δεν σε κατατάσσει ως έξυπνο... μακράν...

αφού αυτοκίνητα και γυναίκες είναι το ίδιο,σκοπεύεις να κάνεις καμάκι σε κάποια Ferrari στον δρόμο...?

Ήμαρτον πια!

όχι άλλο κάρβουνο!

Χαραμιζεσαι εδω μεσα. Η Τατιανα κανει ακομα εκπομπη απ οσο ξερω. Παρε ενα τηλεφωνο - δηλωσε μια συμμετοχη... Ολο και καποιο τουβλο θα λειπει τις Τριτες.

Ή τουλαχιστον πιασε κανα αλλο καλο thread (παιζουν πολλα εδω μεσα σε επιπεδο χαμηλοτερο και απ του 4chan), σαν εκεινη τη μαλακια (δε θυμαμαι που το βρηκα) που πεταξαν ενα βιντεο της Χριστινας απο το Αρβυλλα, σε μπαρακι με ενα γερο και επι 4-5 σελιδες εβλεπες ολα τα λιγουρια να συμφωνουν πως ειναι λυπημενη γιατι δεν τρωει καλο πουτσο με τον γερο... Ελληναρες Μπελαρικε αθανατοι..!

On topic, "πιο μουναρο ever", μμμ... Πουθενα. Μουναρους που να μου πεσουν τα σαλια, ενα καρο αλλα κανενας τοσο αξιομνημονευτος.

Επισκέπτης
Ελληνίδα μουνάρα .... ασύλληπτη ....

συνήθως μας μένουν απωθημένο γκόμενες που ΔΕΝ ΓΑΜΗΣΑΜΕ, ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΣΑΜΕ , δεν , δεν , δεν .....

(μετά από το απόλυτο νο1 μου, που είναι παλιά μου γνωστή από σχολείο, την οποία ονειρεύομαι να γαμήσω μια μέρα και είναι το holy-grail των μουνιών για μένα )

Θυμάμαι μια ασύλληπτη ψηλή , καλίγραμμη ελληνίδα θεά , ντίβα του θανάτου , μιλάμε γύρω στα 25, ύψος άνω του 1,80 , βυζί 2,5άρι πέτρα όμως, ποδάρες ατελείωτες κτλ κτλ κτλ . Πρέπει να ήταν και πλουσιοκόριτσο.

Την είδα κυριακή απόγευμα , το 2001 (χειμώνα), σε καφέ-club  στην κηφισιά , το οποίο λειτουργούσε ως club από νωρίς κυριακές και πίνονταν τρελά ξύδια από ώρα 16.00 ...
Η τύπισα ήταν σε μεγάλη παρέα , προφανώς κάποιος γιόρταζε , γιατί είχαν σωρό μπουκάλια , τούρτες κτλ.
Κι εγώ είχα πιεί τον κώλο μου κατά τις 20.30 , έχοντας ξεκινήσει από πριν τις 17.00 ....

Καθόταν στην άλλη άκρη από εμένα και δεν με είχε δει , εγώ όμως την κοζάριζα πολύ ώρα. Μέσα στο πιώμα , αν και δεν είχα σκοπό εκείνη τη μέρα να κάνω καμάκι (είχα μαζέψει κάτι τηλεφωνάκια της προηγούμενη για να ασχοληθώ από δευτέρα) , ο τρόπος που σκέφτηκα να την πέσω , δεν ήταν και ο καλύτερος ....

έμαθα το μικρό της από σερβιτόρα "δικιά μου" ....
μόλις το εμαθα αυτό , είδα ότι ξεκινούσε να φύγει ,
οπότε το timing δεν ήταν καλό ....
την πλησιάζω με τρόπο που να με βλέπει ότι πήγαινα κοντά της,
φθάνω δίπλα της, την φιλάω σταυρωτά "κοινωνικά" και την χαιρετάω χρησιμοποιωντας το ονομά της που μόλις είχα μάθει ....
μίλησε ευγενικά , το οποίο εδειξε νοημοσύνη ανώτερη της μέσης ελλεηνίδος
και επισης πολύ ανώτερη κοινωνική εμπειρία και "προέλευση" ...
άρχισε να με ρωτά επίμονα από που την ήξερα .....
αρχικά είπα οτι δεν θυμάμαι , αλλά είμαι σίγουρος ότι την ξέρω και ότι θυμόμουν ξεκάθαρα το όνομά της (που ήταν και το σωστό,η πληροφορία ήταν οκ)
και ανέφερα ότι πιθανόν ήταν σε κάποιο παλιότερο πάρτι ....
επέμενε και με ρώτησε ποιό ....
είπα πιθανόν σε ... και ανέφερα 2-3 πάρτι των πιο γνωστών μαϊντανών που είχα πάει εκεί γύρω και είχαν τάγματα κόσμο ......
είπε ότι δεν ήξερε κανέναν η σκύλα με ύφος που φαινόταν
ότι τον 1 μάλλον τον ήξερε .....
της ζήτησα το τηλέφωνό της ......

και μου είπε ότι καλύτερα να της έδινα το ... δικό μου ....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Ελληνίδα μουνάρα .... ασύλληπτη ....

συνήθως μας μένουν απωθημένο γκόμενες που ΔΕΝ ΓΑΜΗΣΑΜΕ, ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΣΑΜΕ , δεν , δεν , δεν .....

(μετά από το απόλυτο νο1 μου, που είναι παλιά μου γνωστή από σχολείο, την οποία ονειρεύομαι να γαμήσω μια μέρα και είναι το holy-grail των μουνιών για μένα )

Θυμάμαι μια ασύλληπτη ψηλή , καλίγραμμη ελληνίδα θεά , ντίβα του θανάτου , μιλάμε γύρω στα 25, ύψος άνω του 1,80 , βυζί 2,5άρι πέτρα όμως, ποδάρες ατελείωτες κτλ κτλ κτλ . Πρέπει να ήταν και πλουσιοκόριτσο.

Την είδα κυριακή απόγευμα , το 2001 (χειμώνα), σε καφέ-club  στην κηφισιά , το οποίο λειτουργούσε ως club από νωρίς κυριακές και πίνονταν τρελά ξύδια από ώρα 16.00 ...
Η τύπισα ήταν σε μεγάλη παρέα , προφανώς κάποιος γιόρταζε , γιατί είχαν σωρό μπουκάλια , τούρτες κτλ.
Κι εγώ είχα πιεί τον κώλο μου κατά τις 20.30 , έχοντας ξεκινήσει από πριν τις 17.00 ....

Καθόταν στην άλλη άκρη από εμένα και δεν με είχε δει , εγώ όμως την κοζάριζα πολύ ώρα. Μέσα στο πιώμα , αν και δεν είχα σκοπό εκείνη τη μέρα να κάνω καμάκι (είχα μαζέψει κάτι τηλεφωνάκια της προηγούμενη για να ασχοληθώ από δευτέρα) , ο τρόπος που σκέφτηκα να την πέσω , δεν ήταν και ο καλύτερος ....

έμαθα το μικρό της από σερβιτόρα "δικιά μου" ....
μόλις το εμαθα αυτό , είδα ότι ξεκινούσε να φύγει ,
οπότε το timing δεν ήταν καλό ....
την πλησιάζω με τρόπο που να με βλέπει ότι πήγαινα κοντά της,
φθάνω δίπλα της, την φιλάω σταυρωτά "κοινωνικά" και την χαιρετάω χρησιμοποιωντας το ονομά της που μόλις είχα μάθει ....
μίλησε ευγενικά , το οποίο εδειξε νοημοσύνη ανώτερη της μέσης ελλεηνίδος
και επισης πολύ ανώτερη κοινωνική εμπειρία και "προέλευση" ...
άρχισε να με ρωτά επίμονα από που την ήξερα .....
αρχικά είπα οτι δεν θυμάμαι , αλλά είμαι σίγουρος ότι την ξέρω και ότι θυμόμουν ξεκάθαρα το όνομά της (που ήταν και το σωστό,η πληροφορία ήταν οκ)
και ανέφερα ότι πιθανόν ήταν σε κάποιο παλιότερο πάρτι ....
επέμενε και με ρώτησε ποιό ....
είπα πιθανόν σε ... και ανέφερα 2-3 πάρτι των πιο γνωστών μαϊντανών που είχα πάει εκεί γύρω και είχαν τάγματα κόσμο ......
είπε ότι δεν ήξερε κανέναν η σκύλα με ύφος που φαινόταν
ότι τον 1 μάλλον τον ήξερε .....
της ζήτησα το τηλέφωνό της ......

και μου είπε ότι καλύτερα να της έδινα το ... δικό μου ....
..to be continued? ή τελειωσε?

Επισκέπτης
..to be continued? ή τελειωσε?

είσαι μεγάλο τσακάλι δικηγόρε ....
πιάνεις πουλιά στον αέρα ....

τελείωσε ...
έχασα .... πήρα τα αρχίδια μου ....

το κατάλαβες τώρα ή θέλεις και εικόνα ;;;;;;

the-end-old-movie.jpg

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
στο Περιστερι περπατουσε στον πεζοδρομο κ την κοιταγαν ολοι!! Θ Ε Α!

Καλα πατε καλα? καθε μερα βλεπω πολλες θέες... παιζει να έχω δει ως τωρα 100αδες και εσυ μου λες οτι θυμασαι μια που περπατουσε στο πεζοδρομο στο περιστερι? ααααχχααχχαχαχα τι μαλακα εισαι

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
είσαι μεγάλο τσακάλι δικηγόρε ....
πιάνεις πουλιά στον αέρα ....

τελείωσε ...
έχασα .... πήρα τα αρχίδια μου ....

το κατάλαβες τώρα ή θέλεις και εικόνα ;;;;;;

the-end-old-movie.jpg
Εχω την εντυπωση οτι μετα απο πιωμα τεσσαρων ωρων, η εικονα σου και η ανασα σου στα μουτρα της μαλλον δεν θα την προδιαθεταν για κατι καλυτερο....Ηθελες και σταυρωτο φιλι κιολας...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Εχω την εντυπωση οτι μετα απο πιωμα τεσσαρων ωρων, η εικονα σου και η ανασα σου στα μουτρα της μαλλον δεν θα την προδιαθεταν για κατι καλυτερο....Ηθελες και σταυρωτο φιλι κιολας...

Καλα τετοιο πεσιμο δν εχω κανει και δν υπηρχε περιπτωση να κανω ποτε

γαμησε μας ρε μαλακα τωρα θα εχω την αλλη να με σχολιαζει για κανα χρονο μετα στις φιλες της και να γελανε  :2funny: :2funny:

και ολα αυτα.... για μια σκεψη του στυλ "Και αν σου κάτσει?"

δεν θα σου κατσει... δεν καθονται ετσι οι κλασσατες γκομενες... δεν καθονται απο καμακια
εγω ξερω οι περισσοτεροι καμακηδες μονο ιστοριες εχουν να λενε και οι μισοι ειναι και τιγκα στο κομπλεξ απο τις πολλες χυλοπιτες. Νιωθουν ριγμενοι

Επισκέπτης

Πάλι μαλάκας πιάνεσαι ....
Αυτή βρώμαγε τσιγάρο και ξύδια .... τι νομίζεις ότι έπινε ;;;
σουμάδα ή λεμονάδα της θειάς σου από το χωριό ;;;;;;;;;;;

εγώ παραδόξως τότε , πρέπει να έπινα κονιάκ , το οποίο δεν μυρίζει άσχημα, όπως το ουίσκι .....

Επισκέπτης
1)Καλα τετοιο πεσιμο δν εχω κανει και δν υπηρχε περιπτωση να κανω ποτε

2)γαμησε μας ρε μαλακα τωρα θα εχω την αλλη να με σχολιαζει για κανα χρονο μετα στις φιλες της και να γελανε  :2funny: :2funny:

3)και ολα αυτα.... για μια σκεψη του στυλ "Και αν σου κάτσει?"

4)δεν θα σου κατσει... δεν καθονται ετσι οι κλασσατες γκομενες... δεν καθονται απο καμακια
εγω ξερω οι περισσοτεροι καμακηδες μονο ιστοριες εχουν να λενε και οι μισοι ειναι και 5)τιγκα στο κομπλεξ απο τις πολλες χυλοπιτες. Νιωθουν ριγμενοι

1)Το ίδιο ακριβώς έχει κάτσει. Άλλο timing , άλλη κωλοφαρδία ....
2,3,4,5)Εφόσον ισχύουν τα 2-5 ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΜΑΚΙ.
Ποτέ πουθενά.

Χωρίς καμάκι όμως, αν δεν είχες ψήσει καμία μουνάρα συμμαθήτρια από τα 13,
για να σε παντρευτεί στα 18
ΔΕΝ ΤΡΩΣ ΜΟΥΝΑΡΕΣ.
Με σούλες θα τη βγάζεις, υπαλλήλους σε γραφεία γ' διαλογής .....

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
1)Το ίδιο ακριβώς έχει κάτσει. Άλλο timing , άλλη κωλοφαρδία ....
2,3,4,5)Εφόσον ισχύουν τα 2-5 ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΜΑΚΙ.
Ποτέ πουθενά.

Χωρίς καμάκι όμως, αν δεν είχες ψήσει καμία μουνάρα συμμαθήτρια από τα 13,
για να σε παντρευτεί στα 18
ΔΕΝ ΤΡΩΣ ΜΟΥΝΑΡΕΣ.
Με σούλες θα τη βγάζεις, υπαλλήλους σε γραφεία γ' διαλογής .....

Κοιτα λακη επειδη πλεον δεν μ αρεσει να λεω πιπες και λεω παντοτε την αληθεια... εγω δεν θα στο παιξω κατι που δεν ειμαι... λοιπον κλασσατη γκομενα να βγαλεις απο καμακι ειναι δυσκολακι και μαλιστα αμα βγαλεις καπου αλλου θα χανει το πραμα.

Εκεινη που ειχα πει στον λοπεζ και με κραζανε οτι τελικα δεν ειχα πηδηξει στο νησι πριν μερικα χρονια ηταν γκομεναρα και την εβγαλα απο καμακι στο δρομο επιτοπου... αλλα φιλε παρτάλι εδω ειχα βγει μαζι της εξω και περνουσε ενας γαλονάς πρεπει να ηταν αξιωματικος και του κανε κοπλιμεντο μπροστα μου "σου παει λεει η στολη..." ουτε της εδωσε σημασια .... καταλαβες? καποιο λακο θα χει η φαβα. Και ενταξει μεταξυ μας σοβαρες κοπελες απο καμακι κ εμφανησιμες δεν βγαζεις. Και τα 2 να ισχυουνε δηλαδη μαζι

Δες οι περισσοτεροι καμακηδες... ειναι παιδια τα οποια απλα εχουν την μανια να την πεφτουν ακομη και χωρις αποτελεσμα σαν τους μανιακους τζογαδορους που νομιζουν οτι ειναι μαγκια να παιζουν και να χανουν .... οταν χανεις δεν συνεχιζεις να παιζεις. ΝΟΜΟΣ ... υποχωρεις βλεπεις τι κανεις λαθος και συνεχιζεις μετα απο καποιο καιρο αλλα εδω το λαθος ειναι το ιδιο το καμακι....

με βαση την αντιληψη που κυριαρχει στην Ελλαδα... δεν σου καθονται ετσι ευκολα θες να σου πω μηπως τι επαθα την παρασκευη σε κλαμπ της παραλιακης? αστο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom