Ελληνίδα μουνάρα .... ασύλληπτη ....
συνήθως μας μένουν απωθημένο γκόμενες που ΔΕΝ ΓΑΜΗΣΑΜΕ, ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΣΑΜΕ , δεν , δεν , δεν .....
(μετά από το απόλυτο νο1 μου, που είναι παλιά μου γνωστή από σχολείο, την οποία ονειρεύομαι να γαμήσω μια μέρα και είναι το holy-grail των μουνιών για μένα )
Θυμάμαι μια ασύλληπτη ψηλή , καλίγραμμη ελληνίδα θεά , ντίβα του θανάτου , μιλάμε γύρω στα 25, ύψος άνω του 1,80 , βυζί 2,5άρι πέτρα όμως, ποδάρες ατελείωτες κτλ κτλ κτλ . Πρέπει να ήταν και πλουσιοκόριτσο.
Την είδα κυριακή απόγευμα , το 2001 (χειμώνα), σε καφέ-club στην κηφισιά , το οποίο λειτουργούσε ως club από νωρίς κυριακές και πίνονταν τρελά ξύδια από ώρα 16.00 ...
Η τύπισα ήταν σε μεγάλη παρέα , προφανώς κάποιος γιόρταζε , γιατί είχαν σωρό μπουκάλια , τούρτες κτλ.
Κι εγώ είχα πιεί τον κώλο μου κατά τις 20.30 , έχοντας ξεκινήσει από πριν τις 17.00 ....
Καθόταν στην άλλη άκρη από εμένα και δεν με είχε δει , εγώ όμως την κοζάριζα πολύ ώρα. Μέσα στο πιώμα , αν και δεν είχα σκοπό εκείνη τη μέρα να κάνω καμάκι (είχα μαζέψει κάτι τηλεφωνάκια της προηγούμενη για να ασχοληθώ από δευτέρα) , ο τρόπος που σκέφτηκα να την πέσω , δεν ήταν και ο καλύτερος ....
έμαθα το μικρό της από σερβιτόρα "δικιά μου" ....
μόλις το εμαθα αυτό , είδα ότι ξεκινούσε να φύγει ,
οπότε το timing δεν ήταν καλό ....
την πλησιάζω με τρόπο που να με βλέπει ότι πήγαινα κοντά της,
φθάνω δίπλα της, την φιλάω σταυρωτά "κοινωνικά" και την χαιρετάω χρησιμοποιωντας το ονομά της που μόλις είχα μάθει ....
μίλησε ευγενικά , το οποίο εδειξε νοημοσύνη ανώτερη της μέσης ελλεηνίδος
και επισης πολύ ανώτερη κοινωνική εμπειρία και "προέλευση" ...
άρχισε να με ρωτά επίμονα από που την ήξερα .....
αρχικά είπα οτι δεν θυμάμαι , αλλά είμαι σίγουρος ότι την ξέρω και ότι θυμόμουν ξεκάθαρα το όνομά της (που ήταν και το σωστό,η πληροφορία ήταν οκ)
και ανέφερα ότι πιθανόν ήταν σε κάποιο παλιότερο πάρτι ....
επέμενε και με ρώτησε ποιό ....
είπα πιθανόν σε ... και ανέφερα 2-3 πάρτι των πιο γνωστών μαϊντανών που είχα πάει εκεί γύρω και είχαν τάγματα κόσμο ......
είπε ότι δεν ήξερε κανέναν η σκύλα με ύφος που φαινόταν
ότι τον 1 μάλλον τον ήξερε .....
της ζήτησα το τηλέφωνό της ......
και μου είπε ότι καλύτερα να της έδινα το ... δικό μου ....