Νέα

Που είναι το ΠΑΜΕ τώρα???

• Μέλος που άνοιξε το νήμα woodstockr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 139
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

rexaros

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Το ερώτημα είναι ΠΩΣ επιβιώνει..? :think:
Ποιός ρίχνει τέτοιο ποσό στη μαύρη τρύπα..? :huh:
Α, ξέχασα...το ΚΚΕ κρατά μυστικές τις πηγές χρηματοδότησης του ώστε να "διωχθούν οι χρηματοδότες"!!! :2funny:
Κοίτα κ το ελληνικό κράτος 30 χρόνια μέσα είναι κ όπως βλέπεις δεν έχει κλείσει!!! ;)

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Κουράζεις κάποιες φορές....

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες μιλούν για μαζικές απολύσεις στην «Τυποεκδοτική».

από την δεύτερη επίσημη πηγή που παραθέτεις : .

Όχι το ιντύμίντια όπως την χ.α.,ριζοσπάστη,αυγή κτλ δεν μπορούμε να την δεχόμαστε de facto σαν εγκυρή πάντα!!!

βγήκε κάποιος από την εταιρία να διαψεύσει κάτι;

εσείς που είστε του κώματος έπρεπε να ψάχνεστε πρώτοι από όλους για να δείτε αν σας κοροιδεύουν, αλλά τι λέω άμα σκεφτόσασταν δεν θα ψηφίζατε ευ όρους ζωής ένα κώμα.

προφανώς εσύ κουράζεσαι, γιατί εγώ μια χαρά διασκεδαστικό το βρίσκω να εξεφτελίζω τυχαίες ιδεολογίες και υποκρισίες που σκοπό έχουν την προβατοποίηση του κόσμου.
εσύ κουράζεις περισσότερο, γιατί ξέρουμε τι θα πεις , πριν καν κάνεις λογκ-ιν εδώ, αλλά ο κάθε ένας κάνει την δουλειά που του είπαν να κάνει, εγώ δεν κρίνω.

για σένα το κκε και το σύριζα χαίρει ασυλίας.
μήπως να σου θυμίσω τη θητεία του τσίπρα με τις γνωριμίες αξιωματικών και πολιτικών, την οποία δεν δεχόσουνα επειδή η πηγή ήταν η esspresso;

άντε, σταμάτα να ποστάρεις τώρα μπας και ακούσουμε και καμιά άλλη γνώμη, γιατί εκτός από τα "αν" και "δεν" δεν λες και τίποτα της προκοπής.

rexaros

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
6
βγήκε κάποιος από την εταιρία να διαψεύσει κάτι;

εσείς που είστε του κώματος έπρεπε να ψάχνεστε πρώτοι από όλους για να δείτε αν σας κοροιδεύουν, αλλά τι λέω άμα σκεφτόσασταν δεν θα ψηφίζατε ευ όρους ζωής ένα κώμα.

προφανώς εσύ κουράζεσαι, γιατί εγώ μια χαρά διασκεδαστικό το βρίσκω να εξεφτελίζω τυχαίες ιδεολογίες και υποκρισίες που σκοπό έχουν την προβατοποίηση του κόσμου.
εσύ κουράζεις περισσότερο, γιατί ξέρουμε τι θα πεις , πριν καν κάνεις λογκ-ιν εδώ, αλλά ο κάθε ένας κάνει την δουλειά που του είπαν να κάνει, εγώ δεν κρίνω.

για σένα το κκε και το σύριζα χαίρει ασυλίας.
μήπως να σου θυμίσω τη θητεία του τσίπρα με τις γνωριμίες αξιωματικών και πολιτικών, την οποία δεν δεχόσουνα επειδή η πηγή ήταν η esspresso;

άντε, σταμάτα να ποστάρεις τώρα μπας και ακούσουμε και καμιά άλλη γνώμη, γιατί εκτός από τα "αν" και "δεν" δεν λες και τίποτα της προκοπής.
Γιατί πρέπει να βγεις να διαψεύσεις φήμες;;;

Τί σε κάνει να πιστεύεις ότι ΟΛΟΙ γνωρίζουνε την ειδησεογραφία στα διάφορα blogs κ site;;;

Πώς ήρθε κ κόλλησε ο Τσίπρας μετά την Παραρήγα ρε γμτ,τυχαία;;; :2funny:

Y.Γ.Πάντως εσύ ο ουδέτερος κ αντικειμενικός συνέχεια κατά της αριστεράς είσαι στο παρόν site!!! :grin:

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16
Κοίτα κ το ελληνικό κράτος 30 χρόνια μέσα είναι κ όπως βλέπεις δεν έχει κλείσει!!! ;)

Sorry, αλλά δεν την "πιάνω" την παρομοίωση μια και οι δανειστές της Ελλάδας έχουν ονοματεπώνυμο. ;)

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Το ερώτημα είναι ΠΩΣ επιβιώνει..? :think:
Ποιός ρίχνει τέτοιο ποσό στη μαύρη τρύπα..? :huh:
Α, ξέχασα...το ΚΚΕ κρατά μυστικές τις πηγές χρηματοδότησης του ώστε να "διωχθούν οι χρηματοδότες"!!! :2funny:
περιμένεις ένα κώμα που ζει από δωρεές και κουπόνια, δηλαδή αφορολόγητα λεφτά, να σου δείξει πόσα πήρε και πόσα χάλασε;
ποιος είσαι ρε πούστη και θες δωρεές και μαλακίες; ΜΚΟ;
αλλά μην ξεχνάμε ότι το το χρήμα στις άλλες τσέπες πολλοί το εμίσησαν , αλλά το χρήμα στις δικές τους τσέπες ουδίς.
τι σημαίνει αυτό; ότι το κώμα ΚΚΕ μπορεί να φωνάζει για τους καπιτάλες και τα λεφτά των άλλων, αλλά μόλις έρχετε να πάρει τα φράγκα από το κράτος, αυτά που δίνονται σε όλους, δεν το ενδιαφέρει αν είναι αυξημένα σε σχέση με άλλες χρονιές και δη εν μέσω κρίσης.
χου ρε!

rexaros

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Sorry, αλλά δεν την "πιάνω" την παρομοίωση μια και οι δανειστές της Ελλάδας έχουν ονοματεπώνυμο. ;)
Τελικά οι απορία σου ποια είναι:

Πώς οι επιχειρήσεις ΚΚΕ στέκονται ή από ποιους;;; :think:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Γιατί πρέπει να βγεις να διαψεύσεις φήμες;;;

Τί σε κάνει να πιστεύεις ότι ΟΛΟΙ γνωρίζουνε την ειδησεογραφία στα διάφορα blogs κ site;;;

Πώς ήρθε κ κόλλησε ο Τσίπρας μετά την Παραρήγα ρε γμτ,τυχαία;;; :2funny:

Y.Γ.Πάντως εσύ ο ουδέτερος κ αντικειμενικός συνέχεια κατά της αριστεράς είσαι στο παρόν site!!! :grin:
σε παλιότερη συζήτηση που είχαμε κάνει, δεν είχες δεχτεί άρθρο από δημοσιογράφο με ονοματεπώνυμο το οποίο έλεγε κακούτσικα πράγματα για τον τσιπράκο σου.

Υ.Γ. σου είπα ποτέ ότι είναι άδικο αυτό προσπαθεί πετύχει το κκε για τους εργαζόμενους; απλά η πολύ υποκρισία βλάπτει τα δικά μου αρχίδια και όταν μου τα πρίζουν, βάλλομαι συνέχεια κατά έναν στόχο. όταν το παίζεις αδέκαστος και ψυχόπονος και είσαι το αντιθετο πάντα θα με βρεις απέναντι.

Sauron

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2005
Κριτικές
8
Like
92
Πόντοι
1
Οι απολυσεις ηταν απαραιτητες .Το ΚΚΕ απολυει κατα το δυνατον ,τους λιγοτερους ,για να επιβιωσει η απιχειρηση.

σωωωωπα!!
Ενω οι υπολοιπες επιχειρησεις που απολυουν το κανουν απο κακια!!!

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Ποιός χρηματοδοτεί κατ'εξακολούθηση τη συγκεκριμένη προβληματική επιχείρηση.
κωλόγεροι που ψωφάνε και αφήνουν λεφτά σκυλιά γατιά και κάτι ακίνητα στο κώμα,
χορηγίες μαύρου κεφαλαίου μέσω κουπονιών με τα τσιράκια του κκε να κάνουν τις εθελόντριες
διανομή ριζοσπαστικού έντυπου υλικού με τις ίδιες εθελόντριες/πλασιέ
και φυσικά μην ξεχνάμε και τις μεγάλες χορηγίες, μία εξ αυτών από έλληνες της αυστραλίας, η οποία αν και ζητήθηκε να ερευνηθεί, αρνήθηκε το κκε να δώσει στοιχεία, γιατί λέει δεν θέλει να εκθέσει πρόσωπα και καταστάσεις, λες και αυτός που τα έδωσε είναι κκε μέσα στο σπίτι του και έξω το παίζει κάτι άλλο.

rexaros

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
6
σε παλιότερη συζήτηση που είχαμε κάνει, δεν είχες δεχτεί άρθρο από δημοσιογράφο με ονοματεπώνυμο το οποίο έλεγε κακούτσικα πράγματα για τον τσιπράκο σου.

Υ.Γ. σου είπα ποτέ ότι είναι άδικο αυτό προσπαθεί πετύχει το κκε για τους εργαζόμενους; απλά η πολύ υποκρισία βλάπτει τα δικά μου αρχίδια και όταν μου τα πρίζουν, βάλλομαι συνέχεια κατά έναν στόχο. όταν το παίζεις αδέκαστος και ψυχόπονος και είσαι το αντιθετο πάντα θα με βρεις απέναντι.
Αρθρό της εσπρέσο ήτανε,τώρα κατά πόσο έγκυρη ειδησεογραφία παράγει είναι στην κρίση του καθενός,θες να το ξανα πιάσουμε τώρα για τον Τσιπράκο μου ή να μείνουμε στο ΠΑΜΕ-ΚΚΕ κτλ;;;; :grin:

Αποφάσισε!!! :cheesy:

Υ.Γ.Αν υποκρίνεται το ΚΚΕ κ ΣΥΡΙΖΑ τότε δεν έχουνε σκοπό κάτι δίκαιο για τους εργαζομένους παρά μόνο την εκμεταλευσή τους προς οφελός τους,συνεπώς ναι αδικό είναι κ το ερωτημά σου δεν έχει κανένα νόημα.

Υ.Γ.2 Ο εκδικητής της υποκριτικής αριστεράς Tsolias!!! :2funny:

rexaros

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
6
κωλόγεροι που ψωφάνε και αφήνουν λεφτά σκυλιά γατιά και κάτι ακίνητα στο κώμα,
χορηγίες μαύρου κεφαλαίου μέσω κουπονιών με τα τσιράκια του κκε να κάνουν τις εθελόντριες
και φυσικά μην ξεχνάμε και τις μεγάλες χορηγίες, μία εξ αυτών από έλληνες της αυστραλίας, η οποία αν και ζητήθηκε να ερευνηθεί, αρνήθηκε το κκε να δώσει στοιχεία, γιατί λέει δεν θέλει να εκθέσει πρόσωπα και καταστάσεις, λες και αυτός που τα έδωσε είναι κκε μέσα στο σπίτι του και έξω το παίζει κάτι άλλο.
+ αλληλοβοήθεια κ ενίσχυση όλων των κομμουνιστικών κομμάτων μεταξύ τους.

Το απόρρητο της εξωτερικής ενημέρωση προς τρίτους γιατί σου φαίνεται τόσο παράλογο,είναι απίθανο να παιχτεί το οτιδήποτε πιστεύεις;;;

Επισκέπτης
Τελευταια φορα στην Ομονοια ηταν ενα αρκετα καλο μουνακι,πονηρεψανε τα κουκουδια.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Αρθρό της εσπρέσο ήτανε,τώρα κατά πόσο έγκυρη ειδησεογραφία παράγει είναι στην κρίση του καθενός,θες να το ξανα πιάσουμε τώρα για τον Τσιπράκο μου ή να μείνουμε στο ΠΑΜΕ-ΚΚΕ κτλ;;;; :grin:

Αποφάσισε!!! :cheesy:

Υ.Γ.Αν υποκρίνεται το ΚΚΕ κ ΣΥΡΙΖΑ τότε δεν έχουνε σκοπό κάτι δίκαιο για τους εργαζομένους παρά μόνο την εκμεταλευσή τους προς οφελός τους,συνεπώς ναι αδικό είναι κ το ερωτημά σου δεν έχει κανένα νόημα.

Υ.Γ.2 Ο εκδικητής της υποκριτικής αριστεράς Tsolias!!! :2funny:
φυσικά και δεν δέχεσαι ένα επώνυμο άρθρο σαν πηγή, γιατί η φυλλάδα που τοποθετήθηκε ποστάρει κώλους και βυζιά.
από την άλλη εγώ θα πρέπει να κάνω όλη το processing εδώ μέσα και να σκεφτώ γιατί ο τσίπρας δεν κατέθεσε κάποια μύνηση για σηκοφαντία, μιας και είναι δημόσιο πρόσωπο και μεγαλο βουλευτής;
αλλά όταν σκέφτεσαι, είσαι επικίνδυνος για το κώμα, γι' αυτό κρατάνε αυτούς που κρατάνε. δεν βγήκε τυχαίο το "πίστευε και μη ερεύνα".

εγώ την συζήτηση είτε για τους ανθέλληνες του τσίπρα και των παρακακλαδιών του κώματος την έχω κάνει και σε άλλα θρεντ, απλά μερικές φορές κάποια πράγματα αποτελούν σ.σ., δεν το έκανα για να αλλάξω το ρου της συζήτησης, το έκανα για να σου αποδείξω ότι
ακόμα και επώνυμα άρθρα δεν τα δέχεσαι, αν δεν σε συμφέρει

rexaros

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
6
φυσικά και δεν δέχεσαι ένα επώνυμο άρθρο σαν πηγή, γιατί η φυλλάδα που τοποθετήθηκε ποστάρει κώλους και βυζιά.
από την άλλη εγώ θα πρέπει να κάνω όλη το processing εδώ μέσα και να σκεφτώ γιατί ο τσίπρας δεν κατέθεσε κάποια μύνηση για σηκοφαντία, μιας και είναι δημόσιο πρόσωπο και μεγαλο βουλευτής;
αλλά όταν σκέφτεσαι, είσαι επικίνδυνος για το κώμα, γι' αυτό κρατάνε αυτούς που κρατάνε. δεν βγήκε τυχαίο το "πίστευε και μη ερεύνα".

εγώ την συζήτηση είτε για τους ανθέλληνες του τσίπρα και των παρακακλαδιών του κώματος την έχω κάνει και σε άλλα θρεντ, απλά μερικές φορές κάποια πράγματα αποτελούν σ.σ., δεν το έκανα για να αλλάξω το ρου της συζήτησης, το έκανα για να σου αποδείξω ότι
ακόμα και επώνυμα άρθρα δεν τα δέχεσαι, αν δεν σε συμφέρει
Επαναλαμβάνω: ποιο το νόημα να διαψεύσης μία φήμη από φυλλάδα που έχει ως κυριό θέμα κώλους,μουνιά,βυζιά κ γαμήσια,κάπου γελιοποιήσε κιόλας....

Το πίστευε κ μη ερεύνα δεν είναι αριστερό γνωμικό πάντως αλλά χριστιανικό!!! :dancing:

Επωνύμα ΣΟΒΑΡΑ άρθρα ποτέ ή σπάνια,συνήθως:ανώνυμα blogs κ βιντεάκια επίσης ανώνυμα από το youtube παίζουνε.

Υ.Γ.Εξαίρεση στην καλύτερη περίπτωση π.χ. η εσπρέσσο!!! :cheesy:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
+ αλληλοβοήθεια κ ενίσχυση όλων των κομμουνιστικών κομμάτων μεταξύ τους.

Το απόρρητο της εξωτερικής ενημέρωση προς τρίτους γιατί σου φαίνεται τόσο παράλογο,είναι απίθανο να παιχτεί το οτιδήποτε πιστεύεις;;;
λοιπόν για να κάνω μια σύγκριση διανομής μαύρου χρήματος.

από την μία μαύρα λεφτά από ναρκωτικά, από την άλλη μαύρα λεφτά για το κώμα για.
ναι έχεις δίκαιο, η μαστούρα που σου προσφέρει το κκε είναι ασυναγώνιστη και πρέπει να διαδωθεί πάραυτα, ακόμα και αν αυτό σημαίνει διακίνηση χρημάτων να γίνεται χωρίς να ξέρουμε, μέσω γραφειοκρατίας, ότι αυτά τα λεφτά θα πάνε σε συγκεκριμένο νόμιμο σκοπό. άλλοστε για ποιον άλλο λόγο μπορεί κάποιος να θέλει ανώνυμα και αφορολόγητα να διακινήσει λεφτά;
το κκε υπεράνω πάσης υποψίας.

rexaros

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
6
λοιπόν για να κάνω μια σύγκριση διανομής μαύρου χρήματος.

από την μία μαύρα λεφτά από ναρκωτικά, από την άλλη μαύρα λεφτά για το κώμα για.
ναι έχεις δίκαιο, η μαστούρα που σου προσφέρει το κκε είναι ασυναγώνιστη και πρέπει να διαδωθεί πάραυτα, ακόμα και αν αυτό σημαίνει διακίνηση χρημάτων να γίνεται χωρίς να ξέρουμε, μέσω γραφειοκρατίας, ότι αυτά τα λεφτά θα πάνε σε συγκεκριμένο νόμιμο σκοπό. άλλοστε για ποιον άλλο λόγο μπορεί κάποιος να θέλει ανώνυμα και αφορολόγητα να διακινήσει λεφτά;
το κκε υπεράνω πάσης υποψίας.
Τί θα πει υπεράνω πάσης υποψίας;;;

Αν υπάρξει συγκεκριμένη κατηγορία με αποδείξεις φυσικά κ θα γίνει η οποιαδήποτε έρευνα.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Επαναλαμβάνω: ποιο το νόημα να διαψεύσης μία φήμη από φυλλάδα που έχει ως κυριό θέμα κώλους,μουνιά,βυζιά κ γαμήσια,κάπου γελιοποιήσε κιόλας....

Το πίστευε κ μη ερεύνα δεν είναι αριστερό γνωμικό πάντως αλλά χριστιανικό!!! :dancing:

Επωνύμα ΣΟΒΑΡΑ άρθρα ποτέ ή σπάνια,συνήθως:ανώνυμα blogs κ βιντεάκια επίσης ανώνυμα από το youtube παίζουνε.

Υ.Γ.Εξαίρεση στην καλύτερη περίπτωση π.χ. η εσπρέσσο!!! :cheesy:
ξέρω από που προέρχετε το πίστευε και μη ερεύνα, αλλά στις περίπτωσεις των αιρέσεων ταιριάζει τέλεια.

ειλικρινά, "define: σοβαρά" (σου δίνω και hint πως να το γράψει στο google)

αλλά το ήξερα από πολύ καιρό πριν ότι σε νοιάζει η σοβαροφάνεια και όχι η ουσία του πράγματος, άλλοστε η παραδοχή παραδόξων,
όπως τώρα, ότι όλα τα άρθρα της εσπρέσο είναι ψέματα επειδή βλέπεις βυζιά και κώλους,
βολεύουν ανθρωπάκια που δεν έχουν που αλλου να στηρίξουν την αερολογία τους.
δεν είμαι εδώ για να ξυπνήσω κανέναν, αλλά μιας και δε λες και τίποτα, απλά υποστηρίζεις κκε σύριζα, βάλτο στην υπογραφή σου για να μην αναγκαζόμαστε να διαβάζουμε χιλιάδες ποστ περί τελειότητας κωμάτων.
το ίδιο ισχύει και για όλους τους άλλους πρηξαρχίδες που έχουν την ίδια άποψη τα τελευταία 2 χιλιάδες χρόνια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom