Νέα

Λουκέτο σε «Ελεύθερο Τύπο»- City FM

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 81
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Μπα παντου κλεινουν κοιτα την ιστορικη christian science monitor της Βοστωνης που εκλεισε,στην Γαλλια Monde και Liberation που ψυχοραγουν και μιλαμε για εφημεριδες οχι για τον ΕΤ η την Αυριανη..

Το δραματικό δεν είναι ότι κλείνουν κάποιες επιχειρήσεις που είναι ζημιογόνες και προβληματικές, αλλά το γεγονός ότι δεν γίνονται νέες επενδύσεις και δεν δημιουργούνται νέες επιχειρήσεις και θέσεις εργασίας...  

democrat

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Δεκ 2006
Κριτικές
11
Like
10
Πόντοι
2.007
Για τον ΕΤ δεν ξέρω αφού δεν παίρνω εφημερίδα. Πάντως είχε πάρει σημαντικά διεθνή βραβεία, τουλάχιστον ως προς τον σχεδιασμό, αλλά αυτό μάλλον δεν αρκεί στην Ελλάδα..

Ο City πάντως είχε μεγάλο και ενεργό κοινό με συνεχείς παρεμβάσεις στις εκπομπές και πολλοί από τους παραγωγούς ενθάρρυναν την συμμετοχή του κοινού μέσω και άλλων μέσων κοινωνικής δικτύωσης..

Είχε δημιουργηθεί δηλαδή μία μεγάλη κοινότητα της οποίας το ξαφνικό κλείσιμο αντιστοιχεί, για να το καταλάβουμε, με το ξαφνικό κλείσιμο του bourdela. Αυτός ο κόσμος έμεινε ξαφνικά ορφανός και ξεκομμένος..

Από εκεί είναι και ο θόρυβος και το λαϊκό έρεισμα που έχουν τώρα οι συγκεκριμμένοι δημοσιογράφοι..
Ποιο λαικο ερεισμα? και ποιο κοινοτητα ?
Αυτοι που τηλεφωνουν στα ραδιοφωνα ειναι 300 ατομα τα ιδια και τα ιδια.Ατομα μεγαληε ηλικιας
που καταναλωνουν μονο γιαουρτακι 0% λιπαρα.Πηρες ποτε εσυ τηλεφωνο ?

darkroom

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Ποιο λαικο ερεισμα? και ποιο κοινοτητα ?
Αυτοι που τηλεφωνουν στα ραδιοφωνα ειναι 300 ατομα τα ιδια και τα ιδια.Ατομα μεγαληε ηλικιας
που καταναλωνουν μονο γιαουρτακι 0% λιπαρα.Πηρες ποτε εσυ τηλεφωνο ?

Μπορεί στα ραδιόφωνα γενικά να ισχύει ό,τι λες..
Μη ξεχνάς ότι κι εδώ δεν είναι πάνω από 100 τα άτομα που γράφουν αλλά ποσοι είναι εκείνοι που γενικά παρακολουθούν ;

Εγώ είχα στείλει κάποια SMS αλλά γενικά δεν ασχολιόμουν..
Τα άτομα που στέλναν στο city δεν ήταν μεγάλης ηλικίας, είχαν άποψη που ακουγόταν και σχολιάζονταν..
Επίσης, γινόταν τζέρτζελο και σε άλλα μέσα όπως είπα (Facebook, Twitter, blogs) με την προτροπή των παραγωγών.. Καμία σχέση με 0% λιπαρά..

democrat

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Δεκ 2006
Κριτικές
11
Like
10
Πόντοι
2.007
Μπορεί στα ραδιόφωνα γενικά να ισχύει ό,τι λες..
Μη ξεχνάς ότι κι εδώ δεν είναι πάνω από 100 τα άτομα που γράφουν αλλά ποσοι είναι εκείνοι που γενικά παρακολουθούν ;

Εγώ είχα στείλει κάποια SMS αλλά γενικά δεν ασχολιόμουν..

Τα άτομα που στέλναν στο city δεν ήταν μεγάλης ηλικίας, είχαν άποψη που ακουγόταν και σχολιάζονταν..
Επίσης, γινόταν τζέρτζελο και σε άλλα μέσα όπως είπα (Facebook, Twitter, blogs) με την προτροπή των παραγωγών.. Καμία σχέση με 0% λιπαρά..

Γιατι νομιζεις οτι τo bourdela απασχολει κανεναν εκτος απο λιγους πορωμενους?αντε και αλλους τοσους ψωναρες?
γενικα μεσα στην απογνωση τους οι παραγωγοι Ρ/Σ προβοκαρουν η ακομα και βριζουν το κοινο για να προκαλεσουν τηλ.κληση.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Εντάξει....υπάρχει πρόβλημα οικονομικό γενικότερα (λέμε τώρα, γιατί εγώ θυμάμαι ότι και καλά το τραβέλι είχε δήθεν ατελείωτη περιουσία), αλλά νομίζω πως όλοι προσπερνάνε το γεγονός ότι ο τρόπος που ενημερώνεται ο κόσμος αλλάζει συνεχώς και δυναμικά, γεγονός που χτυπάει τις παραδοσιακές εφημερίδες.

Νομίζω στις ηλικίες μέχρι και 40 χρονών, το ποσοστό αυτών που διαβάζουν εφημερίδα είναι μικρό, οπωσδήποτε σημαντικά μειωμένο συγκρινόμενο με αντίστοιχα νούμερα πριν 20 χρόνια.

Δεν είναι μόνο η τηλεόραση που έχει μπει δυνατά στο παιχνίδι, αλλά και το Internet, κάτι που οι παραδοσιακές εφημερίδες αγνοούν από ότι φαίνεται και θεωρώ ότι εκεί θα την πατήσουν. Ο ET, κάτι πήγε να κάνει εκεί...αλλά το παραδοσιακό κοινό του, δεν μπορεί να ανοίξει καν υπολογιστή, πόσο μάλλον να προσαρμοστεί να διαβάζει ειδήσεις online.

Αν μειωθούν και οι τιμές που αφορούν στην χρήση του Internet σε φορητές συσκευές....σε πολλές εφημερίδες θα πούμε άντε γεια. Στήνεις 4-5 καλά RSS feeds και δεν ξαναπιάνεις στο χέρι εφημερίδα (η οποία λερώνει τα χέρια, αλλά και την συνείδηση).

Για όλα τα παραπάνω, εξαιρούνται οι αθλητικές εφημερίδες.

darkroom

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Γιατι νομιζεις οτι τo bourdela απασχολει κανεναν εκτος απο λιγους πορωμενους?αντε και αλλους τοσους ψωναρες?
και τους ασφαλίτες..

γενικα μεσα στην απογνωση τους οι παραγωγοι Ρ/Σ προβοκαρουν η ακομα και βριζουν το κοινο για να προκαλεσουν τηλ.κληση.

Ναι, σίγουρα αλλά καταλαβαίνεις ότι για την κοινή γνώμη δεν είναι το ίδιο να κλείνει κάπου στην επαρχία μια κλωστοϋφαντουργία και να μένουν στο δρόμο 450 εργαζόμενες.. Αυτό δεν σε αγγίζει δυστυχώς παρά ελάχιστα, μακροπρόθεσμα ή και καθόλου..

Άλλο να κλείνει το μέσο που είχες για καθημερινή επικοινωνία, ενημέρωση, επαφή και συντροφιά και εκεί ποντάρουν οι δημοσιοκάφροι..

μαλακια που εσβησαν την φωτια να εισπραξουν απο την ασφαλιστικη

Πότε έγινε αυτό  :2funny:
Μου θύμισε την γιαπωνέζικη τσόντα που ενώ την χύνει ένας λόχος στα μούτρα αυτή συνεχίζει να λέει ατάραχη το δελτίο..

meredi

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
78
Πόντοι
16
Εχω φαει ενα φλας.... Ολοι τα χωνουν στο κατεστημενο και τους δημοσιογραφους
Η Σεχτα θελει να τους φαει
Οι μπλογκερς εχουν πολεμο μαζί τους
Ο Απλός Λαο΄ς εχει Μένος

Και τωρα......;;;;;;;;;

Ολοι ειναι μαζί τους; Γιατι αν εισαι με το μεσο εισαι και με τα μεγαλοστελεχη και τη Γιάννα και όλους

Επισκέπτης
Βλαχάρα
Η Γιάννα Αγγελοπούλου μπήκε στον εκδοτικό χώρο, σίγουρη πως θα γίνει μια νέα Ελένη Βλάχου. Τελικά, παρέμεινε μια βλάχα.
To καλο απο αυτη την ιστορια ειναι οτι ξεμπερδεψαμε με τις πολιτικες φιλοδοξιες της βαλσαμωμενης μαλακως και του παρακμιακου σκυλομουρη αντρα της.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
To καλο απο αυτη την ιστορια ειναι οτι ξεμπερδεψαμε με τις πολιτικες φιλοδοξιες της βαλσαμωμενης μαλακως και του παρακμιακου σκυλομουρη αντρα της.

Συμφωνώ....φτάνει που ήταν μία φορά βουλευτής, δεν χρειάζεται και άλλη.

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
καλα εκανε και εκλεισε και να κλεισουνε και αλλες.δεν πρεπει να εχει η ελλαδα τοσες εφημεριδες.και μην μου πειτε τωρα για πολυφωνιες και μαλακιες.ο καθε μαλακας κανει και μια εφημεριδα για να εκβιαζει και να τρωει δημοσιο χρημα. ο τραγκας,ο κακακαουνας,ο ριζοσπαστης,και ο καθε αρχιδοσπαστης,με 2000 φύλλα το παιζουνε εφημεριδες.να κλεισουνε και αυτοι ρε.

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16

Επισκέπτης
μαλακισμενη ειναι για το συνδικατο των εργαζομενων και των φτωχων.για εμας τους μπουρδελιαριδες ειναι μια χαρα μουναρα.
Ως γκομενα,προσωπικα,μου προξενει εμετο.

Ως εργοδοτης τωρα:Στα παπαρια μου τα δημοσιοκατι και ειδικα ο Κοτρωτσος που τον Δεκεμβρη ΑΠΕΛΥΣΕ τον δημοσιογραφο που τραβηξε τις παρακατω φωτο-ταχαμου γιατι εσπασε την συνεργασια με την εφημεριδα,στην πραγματικοτητα γιατι ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ να την δημοσιευσει.
http://[URL unfurl="true"]www.zougla.gr/news/data/upimages/image.php?image=MPATSOS_PISTOLI783287.jpg&width=490[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.zougla.gr/news/data/upimages/emmy/MPATSOS_PISTOLI_DYO89893890.jpg[/img[/URL]]
[URL unfurl="true"]http://www.zougla.gr/news.php?id=16419[/URL]

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Ως γκομενα,προσωπικα,μου προξενει εμετο.

Ως εργοδοτης τωρα:Στα παπαρια μου τα δημοσιοκατι και ειδικα ο Κοτρωτσος που τον Δεκεμβρη ΑΠΕΛΥΣΕ τον δημοσιογραφο που τραβηξε τις παρακατω φωτο-ταχαμου γιατι εσπασε την συνεργασια με την εφημεριδα,στην πραγματικοτητα γιατι ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ να την δημοσιευσει.

...τη μούμια δεν γάμαγα με τίποτα.... :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

Ο δημοσιογράφος που έβγαλε τις φωτογραφίες παραπάνω χρήματα ήθελε, οπότε καλά έκανε και τον απέλυσε, διότι κυβερνητική εφημερίδα δεν είναι δυνατό να δίνει λόγους για να συνεχίζονται τα έκτροπα δημοσιεύοντας φωτογραφία αστυνομικού που απλώς κρατά το όπλο του....   

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Eχει μια φοβερη φωτο της μαλακως στον πιτσιρικο να μπουκαρει καπου με ουσανκα,λευκη γουνα και την πουρακλα ανα χειρας.
Ψοφα μωρη!Τσοκαρια του κερατα!

Tσ..τσ..τσ..τσ..τσ...
  Τι μενος ειναι τουτο ωρε μισογυνη;
  Τσοκαρια η Κυρια Γιαννα;
  Η Ολυμπιακη μας Γιαννα;
  Παρεκτρεπεσαι ρα.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom