Νέα

Το ΠΑ.Μ.Ε με την απεργία του βάζει λουκέτο σε εταιρία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα petroskonstantinou17
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 996
  • Εμφανίσεις 30K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
αγαπητε...εχεις "θεση" στο κυβερνων κομμα...εχεις δηλαδη εξαγοραστει ηδη μια φορα...

ΘΕΣ να σου αγορασω και σε εσενα σκουλαρικια? ΖΗΛΕΥΕΙΣ?

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ γαμανε...και το γαμησι δεν εχει ντροπη...αυτες να ντρεπονται που δεχονται χυσια...

Τέρρυ και εσύ με lady boys βολεύεσαι;

OP
OP
petroskonstantinou17
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Δε μπορούν έλληνες να πάνε να γαμήσουνε στην πατρίδα μου μαλακάκο..
Στην πατρίδα μου γαμιούνται ελληνίδες που σας κάνουν περήφανους..

καλα μην εισαι τοσο σιγουρος, υπαρχουν σιγουρα οδηγιες και για την πατριδα σου στο σάιτ... εγω παντως δεν ειμαι περηφανος για καμμια πουτανα... και τα καταδικαζω...

1. ΑΠο που εισαι?

2. ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΑΙΖΕς "ΕΛΛΗΝΑΣ" τοσο καιρο? Για να "περνας" την διαλυτικη για το ελληνικο εθνος αριστερη προπαγανδα?

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
σαφέστατα και είναι έτσι.
αυτά όμως μας έφτασαν εδώ?

Δύσκολο να πεις...

Πρέπει να πάρεις προϋπολογισμό - προϋπολογισμό, απολογισμό - απολογισμό, να τρέξεις ένα μοδέλο μίμησης της φοροδιαφυγής και φοροκλοπής με αξιόπουστες υποθέσεις για να βρεις τι ποσοστό του προβλήματος μας προέρχεται από εκεί.

Το βασικότερο είναι ότι αυτό έχει εμποτίσει την ελληνική κοινωνία και φαίνεται ως κάτι φυσιολογικό και όχι ως κάτι καταδικαστέο.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Δε μπορούν έλληνες να πάνε να γαμήσουνε στην πατρίδα μου μαλακάκο..
Στην πατρίδα μου γαμιούνται ελληνίδες που σας κάνουν περήφανους..

I am touched...

Μιλας για πατρίδα εσύ... Μεγάλη συγκίνηση...

Μας κάνετε να ψάχνουμε στις κατά S&P τρίπλ έι σόβερειν κάουντρηζ κύριε πρέσβη να σας βρούμε.

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
το γαμήσατε πάλι το θεματάκι! :rolleyes:

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
OP
OP
petroskonstantinou17
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Δύσκολο να πεις...

Πρέπει να πάρεις προϋπολογισμό - προϋπολογισμό, απολογισμό - απολογισμό, να τρέξεις ένα μοδέλο μίμησης της φοροδιαφυγής και φοροκλοπής με αξιόπουστες υποθέσεις για να βρεις τι ποσοστό του προβλήματος μας προέρχεται από εκεί.

Το βασικότερο είναι ότι αυτό έχει εμποτίσει την ελληνική κοινωνία και φαίνεται ως κάτι φυσιολογικό και όχι ως κάτι καταδικαστέο.

Eαν υπονοεις να γινει δημευση περιουσιων των λαμογιων, θα σου πω οτι για να γινει αυτο με νομιμο τροπο θα πρεπει να γινουν δικες που συνηθως διαρκουν καιρο...αλλα και παλι αυτο δεν θα λυσει το προβλημα...

ΤΟ ΘΕΜΑ ειναι τι εξαγει η ελλαδα...αλλα για να εξαγει και να ερχεται συναλλαγμα στην ελλαδα θα πρεπει πρωτα να παραγει

Πως θα παραγει η ελλαδα οταν η αριστερα εχει δαιμονοποιησει την ιδιωτικη πρωτοβουλια?

o palios

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
6
αφου υπαρχουν μαλακες που ψηφιζουν το Μπουμπουκο...

OP
OP
petroskonstantinou17
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Τέρρυ με απογοητεύεις.

Δεν υπάρχει φασίστας που να μην είναι κρυφόπουστας.

Δες για παράδειγμα και τον Λάκη 33.

Αγαπητε το παιζεις και μαλακας!!! απο συριζα υπηρετεις το πασοκ πλεον...εχεις ηδη εξαγοραστει μια φορα...στο μελλον μπορει να σε δουμε να παιρνεις πιπα με 20 ευρω στην φυλης...

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Αγαπητε το παιζεις και μαλακας!!! απο συριζα υπηρετεις το πασοκ πλεον...εχεις ηδη εξαγοραστει μια φορα...στο μελλον μπορει να σε δουμε να παιρνεις πιπα με 20 ευρω στην φυλης...

Ενω εσυ τις κάνεις τζάμπα τις πίπες :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Σε γουστάρω μωρη καγιολα όταν νευριαζεις, ανοίγει ο κώλος σου περισσοτερο :2funny: :2funny:

OP
OP
petroskonstantinou17
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
I am touched...

Μιλας για πατρίδα εσύ... Μεγάλη συγκίνηση...

Μας κάνετε να ψάχνουμε στις κατά S&P τρίπλ έι σόβερειν κάουντρηζ κύριε πρέσβη να σας βρούμε.

και σιγουρα στην πατριδα του....θα υπακουει στου νομους...

ΠΟιο μου λεει εμενα οτι δεν ειναι μελος ενος προπαγανδιστικου μηχανισμου για να περασει τον ηττοπαθη κομμουνισμο στην ελληνικη κοινωνια....αφου απο αναρχικος ....μας λεει η πατριδα μου

Επισκέπτης
καλα μην εισαι τοσο σιγουρος, υπαρχουν σιγουρα οδηγιες και για την πατριδα σου στο σάιτ... εγω παντως δεν ειμαι περηφανος για καμμια πουτανα... και τα καταδικαζω...

1. ΑΠο που εισαι?

2. ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΑΙΖΕς "ΕΛΛΗΝΑΣ" τοσο καιρο? Για να "περνας" την διαλυτικη για το ελληνικο εθνος αριστερη προπαγανδα?

Πότε το έπαιξα έλληνας ρε βλήμα??

OP
OP
petroskonstantinou17
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Ενω εσυ τις κάνεις τζάμπα τις πίπες :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Σε γουστάρω μωρη καγιολα όταν νευριαζεις, ανοίγει ο κώλος σου περισσοτερο :2funny: :2funny:

ρε πανιβλακα...εσυ εισαι ικανος να σε γαμανε σαν "εθελοντη" τα μελη του κομματος για το καλο του "κομμουνισμου"

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom