Επισκέπτης
I am touched...
Μιλας για πατρίδα εσύ... Μεγάλη συγκίνηση...
Μας κάνετε να ψάχνουμε στις κατά S&P τρίπλ έι σόβερειν κάουντρηζ κύριε πρέσβη να σας βρούμε.
Πατρίδα μου είναι όλη η γης..
I am touched...
Μιλας για πατρίδα εσύ... Μεγάλη συγκίνηση...
Μας κάνετε να ψάχνουμε στις κατά S&P τρίπλ έι σόβερειν κάουντρηζ κύριε πρέσβη να σας βρούμε.
Πότε το έπαιξα έλληνας ρε βλήμα??
Αγαπητε το παιζεις και μαλακας!!! απο συριζα υπηρετεις τοπασοκΔΝΤ πλεον...εχεις ηδη εξαγοραστει μια φορα...στο μελλον μπορει να σε δουμε να παιρνεις πιπα με 20 ευρω στην φυλης...
αφου υπαρχουν μαλακες που ψηφιζουν το Μπουμπουκο...
Έλα ρε μαλάκα..ΠΟιο μου λεει εμενα οτι δεν ειναι μελος ενος προπαγανδιστικου μηχανισμου για να περασει τον ηττοπαθη κομμουνισμο στην ελληνικη κοινωνια....αφου απο αναρχικος
οποτε υποθεσαμε οτι εισαι "ελλην" αναρχικος....
Eαν υπονοεις να γινει δημευση περιουσιων των λαμογιων, θα σου πω οτι για να γινει αυτο με νομιμο τροπο θα πρεπει να γινουν δικες που συνηθως διαρκουν καιρο...αλλα και παλι αυτο δεν θα λυσει το προβλημα...
ΤΟ ΘΕΜΑ ειναι τι εξαγει η ελλαδα...αλλα για να εξαγει και να ερχεται συναλλαγμα στην ελλαδα θα πρεπει πρωτα να παραγει
Πως θα παραγει η ελλαδα οταν η αριστερα εχει δαιμονοποιησει την ιδιωτικη πρωτοβουλια?
Ποιοι το υποθέσατε?
Εσύ με το μπουμπούκο??
Κοίταξε, είμαι υπερ της προστασίας της ιδιοκτησίας. Αλλά εάν όντως αποδειχθεί κάτι τέτοιο, δεν θα με πείραζε καθόλου να δημευθούν περιουσίες που προκύπτει ότι δημιουργήθηκαν από εκμετάλλευση εξουσίας για ίδιον ώφελος.
Μπορεί αυτός που έκανε την παρανομία να μην επωφελείτο ο ίδιος αλλά να διόριζε πχ δικούς του. Να έφτιαχνε φωτογραφικες διατάξεις για τρελλά εφ' άπαξ. Εκεί τί θα κάνεις; Θα πας στο συνταξιούχο να του πάρεις πίσω το εφ' άπαξ; Δε γίνεται...
Εντάξει, υπάρχει αυτή η διαμονοποίηση του κέρδους. Αλλά ζούμε σε άλλη κοινωνία (καπιταλιστική) οπότε δεν έχουμε δικαιολογίες τέτοιου τύπου κατ' εμέ. Φταίει μέχρι εκεί που εμποτίζει νοοτροπίες. Δηλαδή ΠΟΛΥ-ΠΟΛΥ λίγο...
ΦΤΑΙΜΕ! ΤΕΜΠΕΛΟΣΚΥΛΙΑΣΑΜΕ και βρήκαμε στην ΕΕ το μήνα που θρέφει τους 11. Επιδοτούμαστε για να καθόμαστε αντί να φτιάχνουμε παραγωγή και να βελτιώνουμε το κεφάλαιό (κτίρια - μηχανήματα κτλ) μας.
Και σε τελική η αριστερά δεν κυβέρνησε και ποτέ...
Γιατι οχι το συμπαν?
ΓΙΑΤΙ ξερανε και αλλοι απο το σάιτ οτι εισαι αλλοδαπος?
Μπαααααααα! Δεν είναι όλη η Γης τρίπλ έι να 'ούμε.
Έλα, έχω τρεις προσπάθειες.
Άμα σε βρω, μου κάνεις κονέ με Ισιδώρα. Άμα δε σε βρω σου κουβαλάω τις μολότωφ στην επόμενη πορεία.
Πάει;
Γιατί?
Ενδιέφερε κανέναν??
Πάει.
Και στις 2 περιπτώσεις δε γλιτώνεις τη στρατολόγηση..
Ρωταμε τι γνωμη ενος αλλοδαπου (εμεις οι ελληνες) να μας πει τι ειναι σωστο και τι δεν ειναι οταν δεν ταυτιζεται με εμας και με το εθνος...
Και να θεωρουμε ως σωστο για την ελλαδα οτι μας λέει (εν αγνοια μας) ο αλλοδαπος..που μπορει να εξυπηρετει τα δικα του εθνικα συμφεροντα?
για τους ελληνες αποφασιζουν με διαλογο οι ελληνες μεταξυ τους....