Νέα

Το ΠΑ.Μ.Ε με την απεργία του βάζει λουκέτο σε εταιρία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα petroskonstantinou17
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 996
  • Εμφανίσεις 30K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
OP
OP
petroskonstantinou17
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Πότε το έπαιξα έλληνας ρε βλήμα??

σε μια ελλαδα που υποτιθεται οτι η μεγαλη πλειοψηφια ειναι ελληνες...εσυ δεν ειπες οτι δεν εισαι..οποτε υποθεσαμε οτι εισαι "ελλην" αναρχικος....

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Αγαπητε το παιζεις και μαλακας!!! απο συριζα υπηρετεις το πασοκ ΔΝΤ πλεον...εχεις ηδη εξαγοραστει μια φορα...στο μελλον μπορει να σε δουμε να παιρνεις πιπα με 20 ευρω στην φυλης...

Πάλι μαλακίες λες.....

OP
OP
petroskonstantinou17
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
αφου υπαρχουν μαλακες που ψηφιζουν το Μπουμπουκο...

δηλαδη τα "γατονια", τι ψηφιζουν?

Αληθινη συνομιλια

Χρυσαυγιτης: Mπουμπουκο!
Αδωνις:      Δεν θυμαμαι να σε γαμησα για μπορεις να με λες μπουμπουκο...

"palie", σε εχει γαμησει ο αδωνις? ΜΠορω να σου δωσω την διευθυνση του πολιτικου του γραφειου να σε γαμησει

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
ρε μην συνουσιαζεστε τοσο πολυ μεταξυ σας θα ζηλεψει ο λιλας και θα κοψει τις φωτο

Επισκέπτης
ΠΟιο μου λεει εμενα οτι δεν ειναι μελος ενος προπαγανδιστικου μηχανισμου για να περασει τον ηττοπαθη κομμουνισμο στην ελληνικη κοινωνια....αφου απο αναρχικος
Έλα ρε μαλάκα..
Υπάρχει τέτοια φάμπρικα κι εγώ το κάνω τζάμπα?

Σαν εσένα την πάτησα λέμεεεεεεεεεεεεεε

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Eαν υπονοεις να γινει δημευση περιουσιων των λαμογιων, θα σου πω οτι για να γινει αυτο με νομιμο τροπο θα πρεπει να γινουν δικες που συνηθως διαρκουν καιρο...αλλα και παλι αυτο δεν θα λυσει το προβλημα...

Κοίταξε, είμαι υπερ της προστασίας της ιδιοκτησίας. Αλλά εάν όντως αποδειχθεί κάτι τέτοιο, δεν θα με πείραζε καθόλου να δημευθούν περιουσίες που προκύπτει ότι δημιουργήθηκαν από εκμετάλλευση εξουσίας για ίδιον ώφελος.

Μπορεί αυτός που έκανε την παρανομία να μην επωφελείτο ο ίδιος αλλά να διόριζε πχ δικούς του. Να έφτιαχνε φωτογραφικες διατάξεις για τρελλά εφ' άπαξ. Εκεί τί θα κάνεις; Θα πας στο συνταξιούχο να του πάρεις πίσω το εφ' άπαξ; Δε γίνεται...

ΤΟ ΘΕΜΑ ειναι τι εξαγει η ελλαδα...αλλα για να εξαγει και να ερχεται συναλλαγμα στην ελλαδα θα πρεπει πρωτα να παραγει

Πως θα παραγει η ελλαδα οταν η αριστερα εχει δαιμονοποιησει την ιδιωτικη πρωτοβουλια?

Εντάξει, υπάρχει αυτή η διαμονοποίηση του κέρδους. Αλλά ζούμε σε άλλη κοινωνία (καπιταλιστική) οπότε δεν έχουμε δικαιολογίες τέτοιου τύπου κατ' εμέ. Φταίει μέχρι εκεί που εμποτίζει νοοτροπίες. Δηλαδή ΠΟΛΥ-ΠΟΛΥ λίγο...

ΦΤΑΙΜΕ! ΤΕΜΠΕΛΟΣΚΥΛΙΑΣΑΜΕ και βρήκαμε στην ΕΕ το μήνα που θρέφει τους 11. Επιδοτούμαστε για να καθόμαστε αντί να φτιάχνουμε παραγωγή και να βελτιώνουμε το κεφάλαιό (κτίρια - μηχανήματα κτλ) μας.

Και σε τελική η αριστερά δεν κυβέρνησε και ποτέ...

OP
OP
petroskonstantinou17
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Κοίταξε, είμαι υπερ της προστασίας της ιδιοκτησίας. Αλλά εάν όντως αποδειχθεί κάτι τέτοιο, δεν θα με πείραζε καθόλου να δημευθούν περιουσίες που προκύπτει ότι δημιουργήθηκαν από εκμετάλλευση εξουσίας για ίδιον ώφελος.

Μπορεί αυτός που έκανε την παρανομία να μην επωφελείτο ο ίδιος αλλά να διόριζε πχ δικούς του. Να έφτιαχνε φωτογραφικες διατάξεις για τρελλά εφ' άπαξ. Εκεί τί θα κάνεις; Θα πας στο συνταξιούχο να του πάρεις πίσω το εφ' άπαξ; Δε γίνεται...

Εντάξει, υπάρχει αυτή η διαμονοποίηση του κέρδους. Αλλά ζούμε σε άλλη κοινωνία (καπιταλιστική) οπότε δεν έχουμε δικαιολογίες τέτοιου τύπου κατ' εμέ. Φταίει μέχρι εκεί που εμποτίζει νοοτροπίες. Δηλαδή ΠΟΛΥ-ΠΟΛΥ λίγο...

ΦΤΑΙΜΕ! ΤΕΜΠΕΛΟΣΚΥΛΙΑΣΑΜΕ και βρήκαμε στην ΕΕ το μήνα που θρέφει τους 11. Επιδοτούμαστε για να καθόμαστε αντί να φτιάχνουμε παραγωγή και να βελτιώνουμε το κεφάλαιό (κτίρια - μηχανήματα κτλ) μας.

Και σε τελική η αριστερά δεν κυβέρνησε και ποτέ...

ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ....ο μεγαλος δημοσιος τομεας και ο κρατικος ελεγχος της οικονομιας (του Ανδρεα)...δεν ειναι ιδεες ουτε καπιταλιστικες ουτε σοσιαλδημοκρατικες αλλα ΚΚΕ

Δεν εχει σχεση πως αυτοπροσδιοριζεσαι αλλα με τι ιδεες κυβερνας...και αυτες οι ιδεες του ανδρεα ηταν κκε

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Πατρίδα μου είναι όλη η γης..

Μπαααααααα! Δεν είναι όλη η Γης τρίπλ έι να 'ούμε.

Έλα, έχω τρεις προσπάθειες.

Άμα σε βρω, μου κάνεις κονέ με Ισιδώρα. Άμα δε σε βρω σου κουβαλάω τις μολότωφ στην επόμενη πορεία.  :2funny:

Πάει;

OP
OP
petroskonstantinou17
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Γιατι οχι το συμπαν? :grin:

γιατι τεχνολικα δεν μπορει να παει στον αρη....οπως καταλαβαινεις για τον αλλοδαπο η εθνικη συνειδηση εχει σχεση με το που βρισκεσαι εκεινη την στιγμη

Επισκέπτης
Μπαααααααα! Δεν είναι όλη η Γης τρίπλ έι να 'ούμε.

Έλα, έχω τρεις προσπάθειες.

Άμα σε βρω, μου κάνεις κονέ με Ισιδώρα. Άμα δε σε βρω σου κουβαλάω τις μολότωφ στην επόμενη πορεία.  :2funny:

Πάει;

Πάει.
Και στις 2 περιπτώσεις δε γλιτώνεις τη στρατολόγηση..

OP
OP
petroskonstantinou17
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Γιατί?
Ενδιέφερε κανέναν??

νομιζω ολους μας...καθομαστε και μιλαμε για εθνικα και κοινωνικα θεματα της ελλαδος με καποιον που νοιωθει "πολιτης του κοσμου" και αυριο μπορει να ειναι στο εκουαδορ εαν στην ελλαδα τα πραγματα γινουμε πιο δυσκολα..

Ρωταμε τι γνωμη ενος αλλοδαπου (εμεις οι ελληνες) να μας πει τι ειναι σωστο και τι δεν ειναι οταν δεν ταυτιζεται με εμας και με το εθνος...

Και να θεωρουμε ως σωστο για την ελλαδα οτι μας λέει (εν αγνοια μας) ο αλλοδαπος..που μπορει να εξυπηρετει τα δικα του εθνικα συμφεροντα?

OP
OP
petroskonstantinou17
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Πάει.
Και στις 2 περιπτώσεις δε γλιτώνεις τη στρατολόγηση..

ΜΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ εσενα οι αλλοι "αριστεροι" ας μας πουν τι εθνικοτητος ειναι...γιατι για τους ελληνες αποφασιζουν με διαλογο οι ελληνες μεταξυ τους....

Επισκέπτης
Ρωταμε τι γνωμη ενος αλλοδαπου (εμεις οι ελληνες) να μας πει τι ειναι σωστο και τι δεν ειναι οταν δεν ταυτιζεται με εμας και με το εθνος...

Και να θεωρουμε ως σωστο για την ελλαδα οτι μας λέει (εν αγνοια μας) ο αλλοδαπος..που μπορει να εξυπηρετει τα δικα του εθνικα συμφεροντα?

Ενώ η άποψη της αγγέλας για παράδειγμα ή του μπαρόζο έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα διότι είναι γνωστές οι καταγωγές της πρώτης απ'το λιδωρίκι και του δεύτερου από την κάτω αχαγιά ας πούμε..

Επισκέπτης
για τους ελληνες αποφασιζουν με διαλογο οι ελληνες μεταξυ τους....

Σωστά.
Ο Γιούγκερ από την άγναντα της άρτας με τον τρισέ από το άστρος κυνουρίας..

Πόσο μα πόσο ρε πούστη μου?
Ρε μαλάκα, παίζει να τρολλάρεις??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom