Νέα

Πού είναι το ΛΑΟΣ; οέο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα eskiya
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 308
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Αριων δεν ξέρεις τι σου γίνεται. Εχω δει κομματόσκυλα και κομματόσκυλα αλλά εσύ δεν έχεις ταίρι.
αν ήμουν κοματόσκυλο δεν θα ήμουν καθημερινά πάνω στον υπολογιστή και μέσα στο ιντερνέτ.
τουλάχιστον της μισές ημέρες θα ήμουν στο κόμμα και στους χώρους  δράσης που θα ήμουν χρεωμένος από αυτό.
και να προσέχεις το πως χαρακτηρίζεις τον κάθε ένα εγώ δεν χαρακτήρισα ποτέ κανένα με όρους όπως φασίστα κλπ εκτός από τον lakis33 μετά από απαίτηση του να τον αποκαλώ φασίστα και νεοναζί.

Επισκέπτης
Σου είπε κανείς να συμπράξεις με κάποιους η να μην κατεβάσεις δικά σου μπλοκ; Άλλο σε ρώτησα φίλε. Και το ξαναρωτάω: τι θα πάθεις αν κατέβεις (με το δικό σου μπλοκ και με τα δικά σου συνθήματα, μην τα ξαναλέμε) σε μια κοινή εκδήλωση κατά των σχεδίων για την κατάργηση του ασφαλιστικού συστήματος;
στην πορεία για τα συνδικαλιστικά προβλήματα δεν είναι μόνο η μαζικότητα αλλά το βασικό τι μηνύματα θα βγουν από της ομιλίες στης συγκεντρώσεις και δεν θα πάει το ΠΑΜΕ να χειροκροτήσει αυτούς που αποδέχθηκαν τα 77 λεπτά, και ο κόσμος η πλειοψηφία είναι με το ΠΑΜΕ και όχι με αυτούς που στην ουσία συντάσσονται με αυτούς που τους πίνουν το αίμα. 

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
στην πορεία για τα συνδικαλιστικά προβλήματα δεν είναι μόνο η μαζικότητα αλλά το βασικό τι μηνύματα θα βγουν από της ομιλίες στης συγκεντρώσεις και δεν θα πάει το ΠΑΜΕ να χειροκροτήσει αυτούς που αποδέχθηκαν τα 77 λεπτά, και ο κόσμος η πλειοψηφία είναι με το ΠΑΜΕ και όχι με αυτούς που στην ουσία συντάσσονται με αυτούς που τους πίνουν το αίμα. 

Αφού ο κόσμος είναι με το ΠΑΜΕ, όπως λες, τότε γιατί το ΚΚΕ παίρνει μόνο τόσο λίγο στις εκλογές;
Και σταμάτα πληζ αυτή την ξύλινη γλώσσα, ούτε η ΚΟΜΕΠ δεν μιλάει τόσο ξύλινα!

nik6367

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Μιλας και κριτικάρεις το ΛΑΟΣ ... μαλιστα
Κακη η Νεα Δημοκρατια ... μαλιστα
Και το ΠΑΜΕ κακό...
Ρε μεγαλε πες οτι εισαι Πασόκος να ησυχασουμε.
Βεβαια αυτα που εκανε στην Ελλαδα το Πασοκ με την Σημιτη και την λοιπή παρεούλα
τα κανεις γαργάρα...
Ο Αμερικανοδουλος Γιωργακης που αν αναλαβει θα κανει την Ελλαδα Αγγλία Νο 2 στην Ευρωπαικη Ενωση δεν σε απασχολει φαναταζομαι...
Ειστε πολυ καιρο εκτος εξουσίας και τελειωνει το τυρακι καθως και οι διορισμοί απο
το παραθυρο....
Αρε Ελαδαρα με τους Ελληναρες σου....

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Μιλας και κριτικάρεις το ΛΑΟΣ ... μαλιστα
Κακη η Νεα Δημοκρατια ... μαλιστα
Και το ΠΑΜΕ κακό...
Ρε μεγαλε πες οτι εισαι Πασόκος να ησυχασουμε.
Βεβαια αυτα που εκανε στην Ελλαδα το Πασοκ με την Σημιτη και την λοιπή παρεούλα
τα κανεις γαργάρα...
Ο Αμερικανοδουλος Γιωργακης που αν αναλαβει θα κανει την Ελλαδα Αγγλία Νο 2 στην Ευρωπαικη Ενωση δεν σε απασχολει φαναταζομαι...
Ειστε πολυ καιρο εκτος εξουσίας και τελειωνει το τυρακι καθως και οι διορισμοί απο
το παραθυρο....
Αρε Ελαδαρα με τους Ελληναρες σου....

Σε ποιον τα λες αυτά φίλε; Γιατί μόνο ο Αρίωνας, ο Ενιπέας κι εγώ συζητάμε τώρα, που εμφανώς δεν είμαστε ΠΑΣΟΚοι.

Επισκέπτης
Αφού ο κόσμος είναι με το ΠΑΜΕ, όπως λες, τότε γιατί το ΚΚΕ παίρνει μόνο τόσο λίγο στις εκλογές;
Και σταμάτα πληζ αυτή την ξύλινη γλώσσα, ούτε η ΚΟΜΕΠ δεν μιλάει τόσο ξύλινα!
δηλαδή δεν σου φτάνει αυτό που πήρε το ΚΚΕ στης τελευταίες εκλογές? η αύξηση δύναμης του είναι μικρή? και με τόσο πόλεμο από τα ΜΜΕ και να σε ρωτήσω και κάτι να μου απαντήσεις και εσύ.
γιατί τα ΜΜΕ που τα κατέχουν όλοι οι μεγαλοεργολάβοι και προμηθευτές του δημοσίου τον ΣΥΝ τον προβάλουν καθημερινά ενώ το ΚΚΕ είναι αποκλεισμένο από αυτά τα μέσα πως ο ΣΥΝ που υποτίθεται είναι αριστερό κόμμα ενάντια στο κεφάλαιο τον έχουν πρώτη μούρη?

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
δηλαδή δεν σου φτάνει αυτό που πήρε το ΚΚΕ στης τελευταίες εκλογές? η αύξηση δύναμης του είναι μικρή? και με τόσο πόλεμο από τα ΜΜΕ και να σε ρωτήσω και κάτι να μου απαντήσεις και εσύ.
γιατί τα ΜΜΕ που τα κατέχουν όλοι οι μεγαλοεργολάβοι και προμηθευτές του δημοσίου τον ΣΥΝ τον προβάλουν καθημερινά ενώ το ΚΚΕ είναι αποκλεισμένο από αυτά τα μέσα πως ο ΣΥΝ που υποτίθεται είναι αριστερό κόμμα ενάντια στο κεφάλαιο τον έχουν πρώτη μούρη?

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Βαρέθηκα να ακούω τέτοια επιχειρήματα Αρίωνα. Να με συγχωρείς, αλλά απο το λίγο που παρακολούθησα το σάϊτ πριν εγγραφώ, σε είχα για σοβαρότερο.
Πάω να δω το ματς. Ίσως τα πούμε πιο μετά.
Φόρτσα Πανάθα!

Επισκέπτης
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Βαρέθηκα να ακούω τέτοια επιχειρήματα Αρίωνα. Να με συγχωρείς, αλλά απο το λίγο που παρακολούθησα το σάϊτ πριν εγγραφώ, σε είχα για σοβαρότερο.
Πάω να δω το ματς. Ίσως τα πούμε πιο μετά.
Φόρτσα Πανάθα!
γιατί δεν είναι σοβαρό ερώτημα αυτό?

enoxlitikos

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
6
Like
7
Πόντοι
6
αφού βάζεις  το ζήτημα του ΠΑΜΕ τότε σύγκρινε την μαζικότητα του σε σχέση με αυτούς που λες που το αριστερός το έχουν μόνο ταμπέλα.
δηαλαδή για ποιους αριστερούς μιλάς τους Πολυζογόπουλους και Πρωτοπαπάδες του ΠΑΣΟΚ που η πολιτική του είναι ποιο δεξιά και από της ΝΔ?

Δεν υπάρχει πολιτική ΠΑΣΟΚ και πολιτική ΝΔ.Είναι και τα 2 κόμματα εναρμονισμένα με την Ε.Ε και της οδηγίες της.Δυστυχώς όμως,η Ελλάδα με τα λεφτά της Ε.Ε ζούσε,ζει και θα ζει.Οπότε είμαστε υποχρεωμένοι να ανεχόμαστε αυτές τις πολιτικές.Και το ΚΚΕ να έπαιρνε την εξουσία,τα ίδια θα έκανε.Εκτός και αν αποχωρούσε,πράγμα που δεν είναι εφικτό..

Επισκέπτης
Δεν υπάρχει πολιτική ΠΑΣΟΚ και πολιτική ΝΔ.Είναι και τα 2 κόμματα εναρμονισμένα με την Ε.Ε και της οδηγίες της.Δυστυχώς όμως,η Ελλάδα με τα λεφτά της Ε.Ε ζούσε,ζει και θα ζει.Οπότε είμαστε υποχρεωμένοι να ανεχόμαστε αυτές τις πολιτικές.Και το ΚΚΕ να έπαιρνε την εξουσία,τα ίδια θα έκανε.Εκτός και αν αποχωρούσε,πράγμα που δεν είναι εφικτό..
μα η πολιτική του ΚΚΕ εξ αρχής είναι ενάντια στην ΕΕ και αν υπήρχε περίπτωση ανάδειξης του ΚΚΕ στην εξουσία η πρώτη προτεραιότητα θα ήταν η έξοδος από την ΕΕ και το ΝΑΤΟ.

silver_bullet

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
Το ΚΚΕ μονο του αυτοπεριχαρακωνεται.Δεν ειναι προιον να το διαφημιζουν τα καναλια.

Δε συμφωνω με τα περι πολεμου απο τα ΜΜΕ.Η πολιτικη του κομματος ειναι τετοια που επιδιωκει την αποστασιοποιηση και την απομονωση.Αυτο ειναι προφανες απο την εν γενει τακτικη του(ξεχωρες πορειες, αρνηση συνεργασιας με ευρυτερη αριστερα, εμμονη στα ξεπερασμενα σταλινιστικα ιδεωδη κτλ)

Επισκέπτης
Το ΚΚΕ μονο του αυτοπεριχαρακωνεται.Δεν ειναι προιον να το διαφημιζουν τα καναλια.

Δε συμφωνω με τα περι πολεμου απο τα ΜΜΕ.Η πολιτικη του κομματος ειναι τετοια που επιδιωκει την αποστασιοποιηση και την απομονωση.Αυτο ειναι προφανες απο την εν γενει τακτικη του(ξεχωρες πορειες, αρνηση συνεργασιας με ευρυτερη αριστερα, εμμονη στα ξεπερασμενα σταλινιστικα ιδεωδη κτλ)
δηλαδή εσύ προτείνεις από το ΚΚΕ με το να συμμετέχει με της άλλες παρατάξεις στης πορείες και να αποδεχθεί τα 77 λεπτά αύξηση?

enoxlitikos

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
6
Like
7
Πόντοι
6
μα η πολιτική του ΚΚΕ εξ αρχής είναι ενάντια στην ΕΕ και αν υπήρχε περίπτωση ανάδειξης του ΚΚΕ στην εξουσία η πρώτη προτεραιότητα θα ήταν η έξοδος από την ΕΕ και το ΝΑΤΟ.

Ξέρω το σύνθημα του ΚΚΕ,αυτό που δεν ξέρω είναι κατά πόσο γίνεται να φύγεις από την Ε.Ε.Μήπως πρέπει να επιστραφούν λεφτά που εισπράχθηκαν;Εκτός αυτού,σιγά μη σε αφήσουν οι επιχειρηματίες να φύγεις.Και αν υποθέσουμε ότι φεύγεις,θα δεις Ελληνικές επιχειρήσεις να κλείνουν η μία μετά την άλλη.Και τότε η ανεργία στο 70%...Δεν είναι λύσεις αυτές.Έπρεπε να γίνουν πράγματα μετά τον πόλεμο που δεν έγιναν.Τώρα δε διορθώνεται τίποτα.

silver_bullet

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
Η μαζικοτητα ηταν ανεκαθεν προυποθεση της επιτυχιας των κινητοποιησεων.Ενα αριστερο κινημα διασπασμενο εξυπηρετει τα συμφεροντα της Δεξιας και των κεφαλαιοκρατων.Διαιρει και βασιλευε λενε....

Ενα ισχυροποιημενο μετωπο θα οδηγησει σε μεγαλυτερες διεκδικησεις.Αν παω μονος μου στο διευθυντη και ζητησω αυξηση,θα μου δωσει 5 ευρω.Αν παμε ολοι οι εργαζομενοι και απεργησουμε θα μπορουμε να απαιτησουμε πολλα περισσοτερα.Τα 77 λεπτα δεν ειναι αιτια της διασπασης της αριστερας,αλλα το αποτελεσμα

Επισκέπτης
Ξέρω το σύνθημα του ΚΚΕ,αυτό που δεν ξέρω είναι κατά πόσο γίνεται να φύγεις από την Ε.Ε.Μήπως πρέπει να επιστραφούν λεφτά που εισπράχθηκαν;Εκτός αυτού,σιγά μη σε αφήσουν οι επιχειρηματίες να φύγεις.Και αν υποθέσουμε ότι φεύγεις,θα δεις Ελληνικές επιχειρήσεις να κλείνουν η μία μετά την άλλη.Και τότε η ανεργία στο 70%...Δεν είναι λύσεις αυτές.Έπρεπε να γίνουν πράγματα μετά τον πόλεμο που δεν έγιναν.Τώρα δε διορθώνεται τίποτα.
κατ αρχήν δεν χρωστάς σε κανένα τίποτα, τα λεφτά που έχεις πάρει από την ΕΕ δεν είναι λεφτά που σου έδωσαν από την τσέπη τους αλλά επιστροφή ενός μέρους αυτών που καταβάλεις σε αυτήν σαν συμμετοχή σου σαν εταίρος, δηλαδή το ΦΠΑ που εισπράττει το κράτος από τους πολίτες πάει ολόκληρο στα ταμεία της ΕΕ και όχι στα ταμεία τα δικά μας.
όσον για της επιχειρήσεις για να μην στο αναλύσω γιατί θέλει σελίδες πολλές πρόσφατο παράδειγμα είναι η Βενεζουέλα του Τσάβες που πέρασε τα πάντα στην υπηρεσία του λαού και έγιναν λαϊκή περιουσία.     

Επισκέπτης
Η μαζικοτητα ηταν ανεκαθεν προυποθεση της επιτυχιας των κινητοποιησεων.Ενα αριστερο κινημα διασπασμενο εξυπηρετει τα συμφεροντα της Δεξιας και των κεφαλαιοκρατων.Διαιρει και βασιλευε λενε....

Ενα ισχυροποιημενο μετωπο θα οδηγησει σε μεγαλυτερες διεκδικησεις.Αν παω μονος μου στο διευθυντη και ζητησω αυξηση,θα μου δωσει 5 ευρω.Αν παμε ολοι οι εργαζομενοι και απεργησουμε θα μπορουμε να απαιτησουμε πολλα περισσοτερα.Τα 77 λεπτα δεν ειναι αιτια της διασπασης της αριστερας,αλλα το αποτελεσμα
αν δείς την μαζικότητα των κινητοποιήσεων το 90% αυτών που κατεβαίνουν είναι αυτοί που συντάσσονται με το ΠΑΜΕ το 10% είναι οι άλλες  δυνάμεις που βολεύονται με τα 77 λεπτά άρα η ευθύνη είναι αυτών που βολεύονται με αυτά τα λίγα.

silver_bullet

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
Διαφωνω.Η πορεια της ευρυτερης αριστερας ειναι εφαμιλλη με αυτη του ΠΑΜΕ.Τα ποσοστα που δινεις δε στεκουν απλα.

Αυτο που λες περι επιστροφης μερους των χρηματων απο την ΕΕ ειναι μεγα λαθος.Η Ελλαδα συμβαλλει ελαχιστα στον ευρωπαικο προυπολογισμο.Τα μεγαλυτερα κονδυλια τα καταβαλλει η Γερμανια ως η πλεον ανεπτυγμενη, και ακολουθουν οι υπολοιπες ανεπτυγμενες χωρες.η ελλαδα δινει 1 και παιρνει 20

Διαγραμμένο μέλος 26508

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Like
1.474
Πόντοι
216
Καλησπερα παιδια. Ειπα να καταθεσω κι εγω καποιεσ αποψεις για το θεμα ποθ μιλατε .
Πρωτα απ'ολα θα ηθελα να μαθω που ακριβως στηριζεται ο φιλος λεγοντας οτι η Ελλαδα δινει περισσοτερα απ'οτι εισπαρατει. Αυτο ειναι μεγα λαθος .
Ας παμε ομως και στην αριστερα . Για μενα αριστερα ειναι μονο το ΚΚΕ. Ο συνασπισμος ειναι κομμα το οποιο ευκαιριακα εκμεταλλεθεται καταστασεις . Ειναι η ''καβα'' του ΠΑΣΟΚ εδω και χρονια Οι συνεχεις μετακινησεις στελεχων ειναι η αποδειξη .
Η αριστερα λοιπον οπως και η δεξια σε καθε χωρα ειναι απαραιτητες . Η παρουσια τους ομως πρεπει να ειναι ουσιαστικη με προτασεις. Προταση δεν ειναι η συνεχης αντιδραση και αρνηση στα παντα .
Η αριστερα πρεπει να αναλαβει τις ευθυνες της .

Επισκέπτης
Διαφωνω.Η πορεια της ευρυτερης αριστερας ειναι εφαμιλλη με αυτη του ΠΑΜΕ.Τα ποσοστα που δινεις δε στεκουν απλα.

Αυτο που λες περι επιστροφης μερους των χρηματων απο την ΕΕ ειναι μεγα λαθος.Η Ελλαδα συμβαλλει ελαχιστα στον ευρωπαικο προυπολογισμο.Τα μεγαλυτερα κονδυλια τα καταβαλλει η Γερμανια ως η πλεον ανεπτυγμενη, και ακολουθουν οι υπολοιπες ανεπτυγμενες χωρες.η ελλαδα δινει 1 και παιρνει 20
δεν υπάρχει καταβολή ποσόν ανάλογα με την ανάπτυξη σου ίσα ίσα που η Γερμανία τα έπαιρνε  χοντρά λόγο επανένωσης με την Αν. Γερμανία.
η απόδοση βάση ανάπτυξης ήταν παλιά πριν το 1985 από το 1986 που καθιερώθηκε το ΦΠΑ αποδίδεται από κάθε χώρα αυτά που εισπράττονται από αυτόν.

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96
.Πως;Με τον ιδιο μαγικό τρόπο που τάζει σε ολους τους Συνταξιούχους 1000 Ευρουλια Κατώτατη σύνταξη;Με τον ίδιο μαγικό τρόπο πού θα μας βγάλει απο το ΝΑΤΟ;Δεν βλέπει πρώην Κουμουνιστικες Χώρες να εισέρχονται μια μια στην Ε.Ε;Μήπως είναι πολύ απασχολημένο να "πρωταγωνιστεί" στους αγώνες του Λαου;Υπερασπίζεται πολιτικές που θα μας καταστρέψουν κανονικά!Εκτός και αν ΟΤΑΝ με το καλό εκλεγεί κάποτε στην εξουσία επικαλεστει και αυτο........την χάλια οικονομική μας κατάσταση και κάνει γαργάρα όσα προεκλογικά έταζε(ρε κάτι μου θυμίζει αυτο!)Και τώρα κάτι λίγο πιο σχετικό με το θέμα.Δεν διάβασα το thread Ζαχόπουλος οπότε μπορεί να έχει ειπωθεί εκεί!Εχετε σκεφτεί οτι όλη την κόπια του dvd δεν την έχει μόνο το Μαξίμου;Την έχει και ο τύπος;Και δεν την διαρρέει κανένας παρά μόνο σε πηγαδάκια μέσα στα κανάλια;Οποιος δουλευει σε τηλεόραση ας δώσει λιγο τα φώτα του.....τουλαχιστον να διασταυρωσω μια πληροφορια που έχω διπλοτσεκαρει μέχρι στιγμης.Οσο για το ΛΑΟΣ και γω δεν μπορώ να καταλάβω ακομα τί ρόλο βαραει....αλλα ακόμα είναι νωρίς.....Κατά τη γνώμη μου όμως έχει τη λίγοτερο Ξυλινη γλώσσα απο όλους.Παράδειγμα τη δήλωση Καρατζαφέρη οτι αν ταυτίζονται οι απόψεις του με Αριστερά θα την υποστηρίξει.Η οτι τον εμπνέουν τα γραφήματα της 17 ν.Είναι απόψεις που δύσκολα λέγονται απο κάποιον που ανήκει στη δεξιά πλευρά!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom