Μου έβγαλε και αυτό: Αλλά εσύ προφανώς κάτι άλλο έχεις στο μυαλό σου που δεν θέλεις, γιατί άραγε, να μοιραστείς μαζί μας.Αν από όλα τα δημοσιεύματα που σου βγήκαν εσένα αυτό σου κάνει τότε εμένα μου περισσεύει.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Που είναι οι 145.000 ψηφοφόροι του Βαρουφάκη ;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα zeljko
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 118
- Εμφανίσεις 6K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.161
- Πόντοι
- 5.506
Το σχεδιο του βαρουφακη ηταν η ομοσπονδοποιηση της ΕΕ.Και η πιστη οτι οι βοριοι θα δινουν τα πλεονασματα τους στους νοτιους και ολα μελι γαλα.Βεβαια τους βορειους δεν τους ρωτησε ποτε αν το ηθελαν αυτο.Τελικα μονο το σοου τον ενδιεφερε,να σοκαρει τους συνομιλιτες τους και να ειναι στην δημοσιοτητα.Για αυτο πλεον βγαινει και λεει ο,τι μλκια μπορει να φανταστει κανεις σχετικα με την διαπραγματευση και μας αποκαλυπτει μια φορα τον μηνα μια πικαντικη λεπτομερεια.
Έλεος πια, πόσο ακόμα θα ασχολείστε με τον καραφλοΜΑΛΑΚΑ.
Έχεις δίκιο! Άσε τους τσόμσκιδες,στιγκλίτσιδες, κρουγκμάνηδες και άλλος πάρα πολλούς να ασχολούνται με δαύτον. Εμείς εδώ είμαστε ελληναράδες, δεν μασάμε.Έλεος πια, πόσο ακόμα θα ασχολείστε με τον καραφλοΜΑΛΑΚΑ.
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.243
- Πόντοι
- 10.336
Χλευάζουν τον Τράμπ ...
Τα έχουν μονίμως με τη Χρυσή Αυγή ...
Τους πειράζει ο "φιλελευθερισμός" ...
Μιλούν για το μέλλον της Ε.Ε. ....
145.000 ηλίθιοι , πήγαν το Γενάρη του 2015
και ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ
και έβαλαν και σταυρό στο Βαρουφάκη ...........
που είναι όλοι αυτοί ;;;;;;;;
Καμαρώνουν για τα cc ;
Δεν υπάρχει ούτε ένας εδώ μέσα ;;;;;
ποσο για το πουτσο.
εσυ ρε τραχανα πες μας τι ψηφισες να κλασουμε στα γελια..
εγω ψηφισα ακυρο, αλλα ευθυνες σε υπουργο οικονομιας ο οποιος παραιτηθηκε πριν προλαβει να καταστρεψει κατι σε μια ηδη κατεστραμενη χωρα, δεν ριχνω.
Και αφου μας πεις τι ψηφισες, πες μας ενα ΤΟΠ 5 υπουργων οικονομιας που ηταν καλυτεροι.
μνημονια μεχρι να κλεισουν τα μπουρδελα
Τύπε,εγώ επικαλέστηκα έστω κάτι..εσύ τι επικαλείσαι για να μας πείσεις ότι ο Βαρουφάκης δούλευε στο "ΙνστιτούτοΡε τύπε, άσε μας ήσυχους που μου μοστράρεις ως απόδειξη τις μπαρούφες του Μπαρουφάκη που είναι τσακωμένος με την αλήθεια
Άμα εσύ τον θεωρείς μεγάλο εγκέφαλο μπράβο σου. Άσε εμάς τους υπόλοιπους που τον έχουμε πάρει χαμπάρι να έχουμε τη δική μας άποψη.
" του Σόρος;;; Την εξυπνάδα σου μόνο, αλλά δεν φτάνει,λυπάμαι
zeljko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 235
- Πόντοι
- 346
πες μας τι ψηφισες να κλασουμε στα γελια..
εγω ψηφισα ακυρο, αλλα ευθυνες σε υπουργο οικονομιας ο οποιος παραιτηθηκε πριν προλαβει να καταστρεψει κατι σε μια ηδη κατεστραμενη χωρα
1)Ψήφισα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, γιατί χαλάει περισσότερο απ'όλα κάτι γαμημένους σαν εσενα.
2)Άκυρο=ΣΥΡΙΖΑ , εφοσον ήταν πρώτο κόμμα, με τον ισχύοντα εκλογικό νόμο.
3)Έκλεισε τις Τράπεζες (μαζί με τον Τσίπρα βέβαια), πριν παραιτηθεί.
Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ 1949.
poppop
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 11
- Like
- 4.593
- Πόντοι
- 4.765
Tύπε τα cc ηταν δικα του και δεν υπήρχαν στη "κατεστραμμένη" χώρα που λές,αμα προλαβαινε φαντασου τι άλλο θα έκανεεγω ψηφισα ακυρο, αλλα ευθυνες σε υπουργο οικονομιας ο οποιος παραιτηθηκε πριν προλαβει να καταστρεψει κατι σε μια ηδη κατεστραμενη χωρα, δεν ριχνω.
pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
ο βαρουφακης ειχε μεγαλη απηχηση στους δεξιους ψηφοφορους και κυριως της χα αλλα ο λακης το κανει γαργαρα
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.161
- Πόντοι
- 5.506
Έχεις δίκιο! Άσε τους τσόμσκιδες,στιγκλίτσιδες, κρουγκμάνηδες και άλλος πάρα πολλούς να ασχολούνται με δαύτον. Εμείς εδώ είμαστε ελληναράδες, δεν μασάμε.
Σοβαρές προσωπικότητες μας παρέθεσες τώρα.
Αλλα και έτσι να είναι, χεστήκαμε ρε τύπε για στιγκλιτσιδες και τσόμσκιδες, ο καραφλοΜΑΛΑΚΑΣ το μόνο που ήταν "ικανός" να κάνει ήταν αυτό που προσπάθησε. Να τα κάνει όλα ΠΟΥΤΑΝΑ. Γραφικός, νάρκισσος, θεωρία φουλ και πράξη μηδέν, ασκήσεις επί χάρτου ΜΗ εφαρμόσιμες και ΜΗ ρεαλιστικές, κοινώς ΤΖΟΓΟΣ. Και ο άλλος ο γελοίος τον έκανε και ΥΠ.ΟΙΚ........ Αλλά θα μου πεις, έκανε ΠτΒ τη θεόμουρλη, στο Οικονομικών γιατί να κολλήσει;
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.161
- Πόντοι
- 5.506
Ρε τύπε, εδώ κάποιοι έχουνε κάνει θεό το Σώρρα, δε θα τσιμπήσουν στον Φον Μπαρούφα που τα λέει ωραία και καβαλάει και μηχανή σαν τον Μπρους Γουίλις άμα λάχει ναούμ;
Ελληνοφρένεια.
Δεν αγνοώ την ύπαρξή τους, άλλωστε σου εμφάνισα ένα, εκλεκτό μάλιστα.Εσένα σε έχει τυφλώσει τόσο η καράφλα του Μπαρούφα που έβαλες την απάντηση του στα δημοσιεύματα που μιλάνε για εμπλοκή του σε ινστιτούτο του Σόρος αλλά αγνοείς την ύπαρξη αυτών των δημοσιευμάτων. Περαστικά σου.
Αμφισβητώ τη σοβαρότητά τους, όπως κι εσύ άλλωστε, γι'αυτό και δεν επικαλείσαι κανένα, αλλά πετάς κούφια λόγια στον αέρα για να δημιουργήσεις εντυπώσεις.
Παράθεσέ μας 2-3 σοβαρές, κατ' εσέ, προσωπικότητες, παρακαλώ.Σοβαρές προσωπικότητες μας παρέθεσες τώρα.
Αλλα και έτσι να είναι, χεστήκαμε ρε τύπε για στιγκλιτσιδες και τσόμσκιδες, ο καραφλοΜΑΛΑΚΑΣ το μόνο που ήταν "ικανός" να κάνει ήταν αυτό που προσπάθησε. Να τα κάνει όλα ΠΟΥΤΑΝΑ. Γραφικός, νάρκισσος, θεωρία φουλ και πράξη μηδέν, ασκήσεις επί χάρτου ΜΗ εφαρμόσιμες και ΜΗ ρεαλιστικές, κοινώς ΤΖΟΓΟΣ. Και ο άλλος ο γελοίος τον έκανε και ΥΠ.ΟΙΚ........ Αλλά θα μου πεις, έκανε ΠτΒ τη θεόμουρλη, στο Οικονομικών γιατί να κολλήσει;
Και δεν χρειάζεται να είναι της εμβέλειας του Τσόμσκι.
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.161
- Πόντοι
- 5.506
Παράθεσέ μας 2-3 σοβαρές, κατ' εσέ, προσωπικότητες, παρακαλώ.
Δεν έχει νόημα, ούτε με ενδιαφέρει στο κάτω κάτω. Ο Θεός ο ίδιος να με βεβαιώσει οτί ο Βαρουφάκης είναι "το καλύτερο παιδί" έχω προσωπική εικόνα για ΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ.
Δεν κατάλαβα, τι αμφισβητείς, τα cc και το πλάνο του για "παράλληλο νόμισμα" ή τον απύθμενο εγωπαθή ναρκισσισμό του;;
Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 35
- Like
- 5.139
- Πόντοι
- 2.266
Πρωτον τυπε δεν ειμαι συριζαιος συγκεκριμενα δεν ειμαι με κανενα κομμα και δευτερον δεν φταινε ΚΑΘΟΛΟΥ αυτοι τρομπες στο οτι φτασαμε εδω η σαπια ΝΔ και το γαμημενο το Πασοκ φταιει και κυριος οι τρομπες που τους ψηφιζαν τοσα χρονια εγω ειμαι απο αυτους που πληρωνουν τη νυφη για τις μαλακιες που εκαναν οι μπαρμπαδες οι συριζαιοι το οτι φταινε για μετεπειτα αποφασεις μετα που βγηκαν στην κυβερνηση αυτο ειναι αλλου παπα ευαγγελιοΡε ΣΥΡΙΖΑιε .... φταινε και οι ΣΥΡΙΖΑίοι που φτάσαμε εδω.
Όταν οι ανάρχες, πουτανάκια του ΣΥΡΙΖΑ, έκαψαν την Αθήνα το Δεκέμβρη του 2008,
ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΣΒΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΤΕ.
Αμφισβητώ: α)την κριτική σου ικανότητα να βάλεις σε μια σειρά τις πράξεις και τις παραλείψεις που οδήγησαν τη Χώρα στην ξεφτίλα του 2009-10 και στα cc, β) και την ικανότητά σου να αξιολογήσεις τα εναλλακτικά πλάνα Βαρουφάκη και γ) τις γνώσεις σου στην ψυχλογία και την ψυχιατρική.Δεν έχει νόημα, ούτε με ενδιαφέρει στο κάτω κάτω. Ο Θεός ο ίδιος να με βεβαιώσει οτί ο Βαρουφάκης είναι "το καλύτερο παιδί" έχω προσωπική εικόνα για ΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ.
Δεν κατάλαβα, τι αμφισβητείς, τα cc και το πλάνο του για "παράλληλο νόμισμα" ή τον απύθμενο εγωπαθή ναρκισσισμό του;;
Εσύ επικαλείσαι ένα γεγονός (hoax δηλαδή, αλλά τέλος πάντων) και απαιτείς από εμένα να σου παραθέσω τα σχετικά δημοσιεύματα;; Κόπηκε η επικοινωνία εντελώς και δεν αντιλαμβάνεσαι καθόλου τι γράφεις; Και αντί να ζητάς συγγνώμη που δεν έχεις κάτι στοιχειωδώς σοβαρό να πεις βγάζεια και γλώσσα από πάνω και ειρωνεύεσαι;Ρε τύπε, δε μας παρέθεσες δημοσιεύματα από το Βήμα, το Θέμα ή τη Huffington Post που έχουν ασχοληθεί με το ζήτημα παρά μας κότσαρες ένα ψεκασμένο μπλογκ.
Και προσπαθείς να βγεις κι'από πάνω; Άντε να παίξεις με τα κουβαδάκια σου.
ass_kavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 27
- Πόντοι
- 66
Ναι, είναι απάτη που τη δημοσίευσαν όλες οι εφημερίδες. Όπως με το bitcoin που έλεγε πως δεν τους ήξερε και μετά όταν βγήκε στη φόρα πως δούλευε ως σύμβουλος τους, πούλαγε τρέλλα το asset.
Πίσω από το Bitcoin, υπάρχει πάλι ο Σόρος;
zeljko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 235
- Πόντοι
- 346
Παράθεσέ μας 2-3 σοβαρές, κατ' εσέ, προσωπικότητες, παρακαλώ.
Όποιος αμφισβητεί την καταστροφή που έφεραν τα cc
είναι απλά Ηλίθιος.
Δεν χρειάζεται καμία απόδειξη για το ότι ήταν καταστροφή.
Όπως δεν χρειάζεται απόδειξη το ότι το Γενάρη στην Ελλάδα, έχουμε Χειμώνα.
Τόσο προφανές είναι.
voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.906
- Πόντοι
- 366
Καλά αν δεν ήταν ο Στουρνάρας, ο Νίκος Παπανδρέου και ο ΓΑΠ ο Βαρουφάκης ακόμη θα δίδασκε "Εισαγωγή στην Θεωρία των Παιγνίων" σε κοάλα και λοιπά μαρσιποειδή.
Και αν δεν ήταν ο Ανδρέας Παπανδρέου και η Μαργαρίτα με το ζόρι θα είχε τελειώσει την ΑΣΟΕΕ.
Αλλά είπαμε, ουδείς αχαριστότερος του ευεργητεθέντος.
Και αν δεν ήταν ο Ανδρέας Παπανδρέου και η Μαργαρίτα με το ζόρι θα είχε τελειώσει την ΑΣΟΕΕ.
Αλλά είπαμε, ουδείς αχαριστότερος του ευεργητεθέντος.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 3K
Δ
- Απαντήσεις
- 292
- Εμφανίσεις
- 21K