Νέα

Πού είναι ο TAKMAN? ΟΕΟΟΟ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα galileo34
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 35
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kolotripidakias

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
Ρε μεγάλε, ειλικρινά τώρα.
Γιατί το λές αυτό;

τυπε ειναι ισως χιλιαδες οι ελληνες της ηλικιας του που εχουν ιδιο και καλυτερο βιογραφικο. δεν κατηγορω τον τακαρο, μπραβο του του παιδιου που σπουδαζει. απλα δεν ειναι τοσο εντυπωσιακο για μενα.

κατα τα αλλα με τετοιο βιογραφικο και να ειναι τετοια μορφη, αυτο ναι μου προκαλει απορια. αλλα βεβαια και εγω εδω μεσα χαβαλεδιαζω και εχω καλυτερο βιογραφικο αρα μπορει να λεω και μαλακιες  :grin:

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
τυπε ειναι ισως χιλιαδες οι ελληνες της ηλικιας του που εχουν ιδιο και καλυτερο βιογραφικο. δεν κατηγορω τον τακαρο, μπραβο του του παιδιου που σπουδαζει. απλα δεν ειναι τοσο εντυπωσιακο για μενα.

κατα τα αλλα με τετοιο βιογραφικο και να ειναι τετοια μορφη, αυτο ναι μου προκαλει απορια. αλλα βεβαια και εγω εδω μεσα χαβαλεδιαζω και εχω καλυτερο βιογραφικο αρα μπορει να λεω και μαλακιες  :grin:

SPSS δεν ξέρεις όμως τύπε.  ;)

Και όταν ο Τάκαρος γίνει ΤΟ όνομα στα big data να δούμε τι θα λέτε.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.590
Πόντοι
5.006
τωρα με τον καυσωνα ο τακμαν τρεχει απο κηδεια σε κηδεια....πεφτουν οι γριες σαν τα κοτοπουλα....
οταν βρει λιγο χρονο θα ξαναγραψει... :grin: :grin: :grin:

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Dear friends,

The deadline for my dissertation is Friday 5 September 2014, 15:00. When I finish, I will write on my agenda all the news.

Kind regards,
TAKMAN

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
το οτι ο τακμαν ειναι σχεδον ιδιοφυια ομως γιατι δεν το λετε?απλως εχει καποιες ιδιορυθμιες .παντως τις σπουδες του για να τις κανεις πρεπει να εχεις πολλα κιλα αρχιδια!!!!
σιγα τον πανεπιστημονα του ΜΙΤ  :rolleyes:

kolotripidakias

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
Dear friends,

The deadline for my dissertation is Friday 5 September 2014, 15:00. When I finish, I will write on my agenda all the news.

Kind regards,
TAKMAN

τυπε τακμαν προσεχε μη χασεις το ντεντλαην με τις κωλογριες και τα τηλεφωνα. συγκεντρωσου να τελειωνεις και κοιτα βρες καμμια δουλεια εκει που εισαι, γιατι με στατιστικα στην ελλαδα  δεν σε βλεπω να βρισκεις δουλεια ουτε του αγιου πουτσου ανημερα.

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Τον βλεπω σε κανεναν σταθμο μετρο να ζητιανευει ''για να βοηθησω την σταυρουλα μου να σταματησει να δουλευει τσατσα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Σταματήστε ρε να κοροϊδεύετε τη γυναίκα. Δε ντρέπεστε; Λίγο σεβασμό.

kolotripidakias

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
Σταματήστε ρε να κοροϊδεύετε τη γυναίκα. Δε ντρέπεστε; Λίγο σεβασμό.

τυπε οταν σου δειξει εκεινη λιγο σεβασμο θα της δειξουμε και εμεις. αν και οτι το εβαλες το ερωτικο σας θεμα απο την αρχη σε οικονομικη βαση ητανε λαθος τυπε. ηταν σα να της λες οτι βασικα ειναι πουτανα αφου θα την πλερωνεις για να σου καθεται να της κανεις ντριν ντριν και πως τα λες.

OP
OP
G

galileo34

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2013
Like
3
Πόντοι
1
τυπε οταν σου δειξει εκεινη λιγο σεβασμο θα της δειξουμε και εμεις. αν και οτι το εβαλες το ερωτικο σας θεμα απο την αρχη σε οικονομικη βαση ητανε λαθος τυπε. ηταν σα να της λες οτι βασικα ειναι πουτανα αφου θα την πλερωνεις για να σου καθεται να της κανεις ντριν ντριν και πως τα λες.
ετσι ακριβως...  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.077
Πόντοι
26.470
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

σε καλό σου....με έπνιξες..... :2funny: :2funny: :2funny:

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
θα πηδαει στο καπη μαλλον αφηστε τον στον ερωτα του

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Μακάρι να πήδαγα. Αυτό ήταν το πιο ξενέρωτο καλοκαίρι της ζωής μου.
Μέχρι στιγμής έχω γράψει 13,125 λέξεις. Μου μένει το κεφάλαιο "Discussion and Conclusion". Στη συνέχεια, έχω oral presentation.

Γύρω στα μέσα Σεπτεμβρίου θα έρθω Αθήνα, για να απολαύσω φλερτ, πορδελότσαρκες, κριτικές, ήλιο και θάλασσα.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Μακάρι να πήδαγα. Αυτό ήταν το πιο ξενέρωτο καλοκαίρι της ζωής μου.
Μέχρι στιγμής έχω γράψει 13,125 λέξεις. Μου μένει το κεφάλαιο "Discussion and Conclusion". Στη συνέχεια, έχω oral presentation.

Γύρω στα μέσα Σεπτεμβρίου θα έρθω Αθήνα, για να απολαύσω φλερτ, πορδελότσαρκες, κριτικές, ήλιο και θάλασσα.
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom