Επισκέπτης
Που έχουμε κάνει το καλύτερο γαμήσι από εμάς στη ζωή μας...Σε πάρκο,στο δρόμο,στο ανσανσέρ,στη θάλασσα.????????????
Σε ενα μπουρδελο στο Λονδινο το 1990.Το θυμαμαι ακομα....
Το κοριτσι ηταν μιγαδα.Κινεζα κε κατι αλλο!Ψηλη,λεπτη,γλυκεια με ενα ομορφο χρωμα επιδερμιδας!!!!
Ειχαμε και οι δυο ανατριχιασει απο ηδονη.ειναμε αγκαλιασμενοι κι εγω δεν ξερω ποση ωρα!Αξεχαστη κοπελα-αξεχαστο γαμησι!!!!
Που έχουμε κάνει το καλύτερο γαμήσι από εμάς στη ζωή μας...Σε πάρκο,στο δρόμο,στο ανσανσέρ,στη θάλασσα.????????????
Καλημέρα Συναγωνιστές,
το καλύτερο σεξάκι έχει πραγματοποιηθεί στο FFK ARTEMIS. Από το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ. Μπαλαμούτι άγριο με όλα τα μετεγκομενέτε και τέσσερα γκολάκια. Πίπα live στο cinema να με παρακολουθούν συναθλητές και γαμησάκι στα μάτια όλων. Παρτούζα με άλλα τρία παλικάρια (4 άντρες 4 γυναίκες-έπρεπε να είχαμε κόψει εισιτήρια) μετά στο πάνω cinema (εκεί που είναι το bar για όσους έχουν πάει). Σεξάκι στα χαμαμ. Νιώθεις ρε γαμώτο ότι παίζεις σε τσόντα.
Α και το 2009 40 λεπτά μέσα σε στουντιάκι το γκομενάκι είχε ξεφύγει και έδινε αέρα.
αξιος τυπεTο καλυτερο Γαμησι της Ζωης μου ηταν με μια Πουτανα στο Βαρδαρη,Προμηθεους κατω στην αρχη το 2001 μολις ειχα Απολυθει απο το Στρατο.Ειρηνη την λεγανε,Ρωσια ψηλη κοντο μαλλι μαυρο με κατι Βυζαρες Απιστευτες και σωμα Αγαλματενιο,στο σαλονι γινοτανε της ''πουτανας'' απο κοσμο που ηθελε να την δει..6 χιλιαρικα ειχε τοτε το αντιτιμο και εγω ειχα 1 κολοκοτρωνη[πεντοχιλιαρο]και τελικα συμφωνησε η τσατσα,μεσα ριχναμε τρελα γλωσσοφιλα και την Γαμησα 1 φορα και εχυσα αλλη μια απο τα τριψιματα που καναμε στα Προκαταρκτικα!!!
διαστημόπλοιο " η σελήνη". Εκεί γίνονται τα καλύτερα γαμήσια!Σε διαστημόπλοιο μετράει? Το γαμήσι ήταν η εκπαίδευση…
και εγω που νομιζα σε προπατζιδικο χρησταρα;σε μπουρδελο