Νέα

Πού χάθηκε ο ναρκισσισμός των ανδρών;

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
17 Ιαν 2019
Μηνύματα
418
Like
620
Πόντοι
81
Στα 4 όπου λαμβάνει οργασμούς από τον προστάτη όταν το στραπ ον τον χτυπά αλύπητα ενώ γλείφει τις πατούσες της.
 

Mantw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2021
Μηνύματα
1.055
Like
1.881
Πόντοι
216
5b169a601ae6624f008b48dd

:rockon::grin:

Ρωσία - ανδρικός ναρκισσισμός - πορνομετανάστευση !
:2funny:
Το σεξ-είδωλό μου! Θαυμάζω την φυσική του κατάσταση!
 

Giorgos_Papadopoulos

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουν 2011
Μηνύματα
666
Κριτικές
23
Like
822
Πόντοι
1.590
Γιατί η ομορφιά του ανδρικού σώματος δεν προβάλλεται καθόλου στα σόσιαλ; Γιατί το ινσταγκραμ έχει πλημμυρίσει από ναρκισσιστικές φώτο από γυναίκες και σχεδόν καθόλου άνδρες; Φταίει το ότι ψιλοπαράτησε το κορμί του ο σύγχρονος άνδρας; Φταίει ότι οι σκληρές και ανδρικές δουλειές που χτίζουν ωραία κορμιά (οικοδόμος, σιδεράς, κλπ) μειώνονται διαρκώς και αντικαθίστανται από δουλειές γραφείου; Η μήπως φταίει η γενικότερη επίθεση που δέχεται το ανδρικό φύλο, η επέλαση του φεμινισμού, ο ρόλος του άνδρα ως κουβαλητή και θαυμαστή και όχι ως αποδέκτη θαυμασμού και ο γενικότερος ευνουχισμός που του επιβάλλεται;

Γιατί δε βλέπουμε φώτο από άνδρες να επιδεικνύουν μπράτσα, κοιλιακούς, πλάτες, κλπ και βλέπουμε μόνο μπούτια, κώλους και βυζιά από γυναίκες;

Που πήγε η εξύψωση της ανδρικής ομορφιάς και του ανδρικού σώματος που τόσο θαμάστηκε και αποτυπώθηκε στα αρχαιοελληνικά αγάλματα και όχι μόνο; Που εδώ που τα λέμε, είναι το ανδρικό κορμί αυτό που κατέχει όλα τα ρεκόρ σε επιδόσεις, αθλήματα κλπ

Παρακαλώ η συζήτηση να μη στραφεί προς το γκεισμό, ομοφυλοφιλίες, κλπ μιλάμε καθαρά για straight άνδρες 2 μέτρα, που απλά ντρέπονται να ανεβάσουν μία φώτο στο ίνστα και να μαζέψουν 300 λαικ όπως κάνουν καθημερινά χιλιάδες τσουλάκια και χοντροκώλες ξεδιάντροπα.

Γιατί ο σύγχρονος άντρας ντρέπεται να επιδείξει το κορμί του όπως κάνουν οι γυναίκες;

Συμφωνείτε ότι ισχύουν τα παραπάνω ή είναι λανθασμένη η εντύπωση μου;

Ακούω απόψεις
Δεν είμαι αυτού του γκέι γούστου, αλλά άμα στην εποχή των 100 σάιτ τύπου πορνχαμπ, ακόμα ψάχνεις από το ίνστα softcore σωματάκια για να την τραβήξεις, είσαι άξιος της μοίρας σου. Σαν να μου λες ότι ακόμα ψάχνεις από το playboy για να την τραβήξεις.

Μαύρο στους σιχαμένους έλληνες προμότορες και στους πελάτες και στις πελάτισσές τους στο ίνστα, μέχρι τον οριστικό ψόφο.
 

Silent D

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2020
Μηνύματα
44
Κριτικές
1
Like
467
Πόντοι
20
Ο αλγόριθμος είναι ο λόγος που βλέπεις περισσότερο γυναικεία σώματα στο ινστα, επειδή μαλλον η μηχανή αναζήτησης σου έχει πλημμυρίσει από κάθε λογής μουνια. Εγώ για παράδειγμα που ασχολούμαι και ψάχνω πραγματακια γύρω απτο fitness, μόνο άντρες fitness models μου πετάγονται.

Επίσης καλό θα ήταν να σκεφτείτε κάποιοι πως ένας ακόμα λόγος που σας βομβαρδίζουν με γυναικεία κορμιά είναι επειδή το 2021 η Ελλάδα έχει γεμίσει από μουνοδουλους, που βλέπουν τις γυναίκες άνω του μετρίου σαν θεότητες και άπιαστο όνειρο. Από περιέργεια και μόνο αν πάτε και τσεκαρετε σχόλια κάτω από καμιά φωτό ωραίας γκόμενας, θα διαπίστωσετε πως το 70% είναι γλοιώδη μουνοδουλιστικα σχόλια.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom