Νέα

Power rangers,thundercats κτλ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stifmeister
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

stifmeister

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Συναγωνιστές ψάχνω να βρώ παλιά επεισόδια απο power rangers,thundercats κτλ.Μήπως υπάρχει κάποιο site που μπορώ να τα κατεβάσω?Φυσικά μετεφρασμένα στα ελληνικά.Ευχαριστώ!

barozo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
32
Like
0
Πόντοι
601
εγω γουσταρα τα gi joe :rockon:

tsakonas13

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
6
μπες σε ενα σαιτ που κατεβαζεις και κατεβασε

tsakonas13

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
6
σοβαρα μιλαω εχω κατεβασει θαντερκατσ και τσι αι τσο .παουερ ραντζερ παρα πολυ μουφα

OP
OP
S

stifmeister

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Επειδή δεν μπορώ να βρώ κάτι στο ίντερνετ μήπως μπορείς να δώσεις κανένα link?

imipos

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
32
Πόντοι
0
αρκετα επεισοδια thundercats θα βρεις στο αδερφε αλλα ανοιγουν τις εγγραφες σε τυχαια χρονικα διαστηματα. αν δε βρεις καπου αλλου δοκιμαζε που κ που μηπως σταθεις τυχερος. εχει και αλλα παλια παιδικα. ή αν εχεις καποιο γνωστο που ειναι μελος πες του να σε κανει invite. εγω περιμενω μπας και μου δωσουν κανενα 2μηνο τωρα :/

Swimmer

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Ψάξε σε Warez site. Βάλε στο google warez και δες από εκεί. Και καλύτερα να το βάλεις να ψάξει "ιστοσελίδες από Ελλάδα". Πρέπει να υπάρχουν και μεταγλωτισμένα αλλά και σε αγγλικά/γιαπωνέζικα με ελληνικούς υπότιτλους.

otto-3

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
το THUNDERCATS κατα τη γνωμημου θα επρεπε να λεγοταν THUNDER-ΚΟΤΕΣ,  :zfuck:

otto-3

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
:ak:μολης ερχοντουσαν τα δησκολα σηκονε το φαρο!!!(σπαθι) σκαγανε 5-6 γατες και η κακη περναν το μπουλο :badair: δεν θημαμε να παλεψε και ποτε με αρχιδια ο λαιονο ασε πουχε και το ρουφιανικο σπαθι >:( και κατασκοπευε απο μακρια τους κακους στη πουστια δηλαδη κοτουλες η γατες......                  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

tsakonas13

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
6
το ιδιο εχω παθει και εγω με μου χει δωσει ενας φιλος κωδικο και μπαινω

Stories