Karakitsos
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
ΩΡΕΕΕΕΕ!!! τι ειναι αυτος ο μαυρος 3 απαντησεις απο πανω
Αυτουνου η δουλεια του ειναι..απο αυτο το σωμα πληρωνεται..μα γιατι να θελει καποιος να γινει ετσι? μπρρ
και το θεεικο που ειχε πει μια γκομενα...της ελεγα για gym και τετοια.και τι μου λεει ολο υφακι ΑΝΤΡΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΟΙΛΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΒΥΖΙΑ................
Εξηγησε μου ρε ασχετε πως εβαλες ογκο μονο με power plate επιστημονικα και θα σε παραδεχτω..
Αμα θες βαζω και photo το σωμα μου κι εσυ το δικο σου να δουμε ποιος ξερει πιο πολλα..
Εχω διαβασει απειρα βιβλια,(οχι menshealth και τις λοιπες μαλακιες που διαβαζεις εσυ και σε εχουν πεισει οτι το power plate σε κανει τουμπανο)και εχω φιλους που ασχολουνται επαγγελματικα και ξερω 10000000 πραματα περισσοτερα απο σενα γυρω απο γυμναστικη και διατροφη.
Ειναι ηλιου φαεινοτερο οτι διαφημιζεις το power plate,τουλαχιστον καντο καλα και πεισε με επιστιμονικα πως μονο με power plate θα αποκτησω ογκο..
Εκτος αν ογκο εννοεις οτι πηρες μισο χιλιοστο..
Εδω δε μπορεις να ξεχωρισεις την αεροβια απο την αναεροβια,θα με πεις και ασχετο..
οχι ρε συ..απανταω σε εναν που λεει οτι με pp γίνεσαι ντουλαπα.........
μα γιατι να θελει καποιος να γινει ετσι? μπρρ
(ωραιες ειναι οι κοιλιτσες πως κανετε ετσι... )
Με άλλα λόγια, 3.5 μήνες μετά έχω 3.8 κιλά ψαχνό επιπλέον με 1.2 kgrs λιγότερο λίπος και αυτά χωρίς να προσέχω τη διατροφή μου στο έπακρο.
Που να δεις τη δικιά μου! Θα με ερωτευθείς!
η καλυτερη γυμναστική είναι να λιώνεις στους γύρους σε κάνα γήπεδο με σύστημα αργούς-γρήγορους γύρους εναλλάξ και σε κάθε γωνία να πέφτεις και να παίρνεις πους απς. τέλος κοιλιακούς και δυναμικές ασκήσεις και πιστεύω είσαι κομπλε για γράμμωση
η καλυτερη γυμναστική είναι να λιώνεις στους γύρους σε κάνα γήπεδο με σύστημα αργούς-γρήγορους γύρους εναλλάξ και σε κάθε γωνία να πέφτεις και να παίρνεις πους απς. τέλος κοιλιακούς και δυναμικές ασκήσεις και πιστεύω είσαι κομπλε για γράμμωση
Καταρχας δεν εχει ειπωθει πουθενα στο thread οτι με τα βαρη χανεις λιπος.παρα μα παρα πολυ σωστα τα λεει ο since 1976.ΤΑ βαρη δεν καινε λιπος.κανω χρονια και ξερω.λιπος καιμε μονο και μονο με αεροβια ασκηση.Καλυτερο ειναι μακροχρονια το step και μετα ο διαδρομος,το ποδηλατο κλπ,οσο απιθανο και αν σας φαινεται.Βεβαια κατι προγραμματα ομαδικα αεροβικης ειναι super.Το pp ειναι παθητικη γυμναστικη,πραγμα που σημαινει οτι ενδεχομενως να κανεις γραμμωση και ογκο μα με τιποτα δεν θα αποκτησεις φυσικη κατασταση.κοινως θα εχεις ενα αξιοπρεπες μα ευκολα κουραζομενο(λαθος λεξη μα δενει καλυτερα)σωμα.Φυσικα βαρη χωρις συμπληρωματα δεν παιζουν,οσο ασχημο και να ακουγεται.Αλλα μακρια οσο και αν ζηλευετε τα σωματα τουμπανο!!!Τελος με τιποτα μην πατε γυμναστηριο για το καλοκαιρι.Ειναι ζημια παρα οφελος...Απο πειρα ολα αυτα,χωρις δοση διδασκαλιας