You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Power plate: απάτη ή εύκολος τρόπος να κάνουμε ωραίο σώμα;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα salzburg
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 116
- Εμφανίσεις 29K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
Βarone..αρχισε με εκτασεις τετρακεφαλων, σκουωτ με λιγα κιλα και μετα χωσου στο μηχανημα..αλλα πρεπει να βρεις καλο γυμναστη που να το κατεχει..
Θελει λιγη προυπηρεσια νομιζω για να δεις διαφορα..
Ακριβώς!!!
ΛΙΓΑ ΚΙΛΑ και καλό γυμναστή, όχι παρλαπίπα!!!
Φυσιοθεραπευτή ρώτησες;
Βarone..αρχισε με εκτασεις τετρακεφαλων, σκουωτ με λιγα κιλα και μετα χωσου στο μηχανημα..αλλα πρεπει να βρεις καλο γυμναστη που να το κατεχει..
Θελει λιγη προυπηρεσια νομιζω για να δεις διαφορα..
Θα προτεινα στο σκουωτ αν θα το κανεις Barone..όχι χαμηλά καθίσματα έστω και με λίγα κιλά..είναι καταπληκτική άσκηση αλλά για άτομα με ιατρικό ιστορικό θέλει προσοχή...
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
Στο Power plate η δόνηση είναι κατακόρυφη και λένε ότι προξενεί πονοκεφάλους και καταπόνηση στους συνδέσμους, ενώ υπάρχει κι ένα άλλο μηχάνημα (μερικά γυμναστήρια το έχουν, το είχα δοκιμάσει μια-δυό φορές) στο οποίο η δόνηση είναι αμφίπλευρη
Ειμαι 1,80 και νομιζω 76 κιλά. Καλό λεπτο σώμα αλλά αγύμναστος. Ειχα και ενα τραυματισμο στο ποδι (χιαστούς-μηνισκο)και πρεπει να δυναμωσω παρα πολυ τον τετρακέφαλο (εχω δυο βιδες στο γονατο). μπορει να βοηθησει σε γρηγορο χρονο????
ρήξη προσθίου χιαστού ?
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 390
- Πόντοι
- 6.055
Το συγκεκριμενο μηχανημα δεν το ξερω και μπορει να εχει αποτελεσμα.
Αλλα γενικα βλεπω ενα σωρο κοσμο και κυριως γυναικες να πορευονται με ηλιθιότητες και ράδιο αρβύλες. Χημικες διαιτες, ινστιτουτα κλπ. Τα πάντα είναι θέμα μυαλού και πειθαρχίας. Απο προσωπική εμπειρία, μπορεις να δεις πολύ καλά αποτελεσματα με καθημερινη σοβαρη εκγυμανση σε 2-3 μήνες με μόνο συμπλήρωμα πρωτείνη και μόνη δίαιτα το κόψιμο των λιπαρών. Αν τώρα δεις αποτελέσματα, απλά δεν βαριέσαι και συνεχίζεις, όχι βέβαια καθημερινά αλλα πάντα βελτιώνοντας την φυσική κατάσταση. Το καθημερινό όντως είναι δύσκολο, αλλα προσωπικά το είδα σαν μια θεραπεία και πιεστηκα να κανονίζω δουλειες κλπ ώστε να γίνει. Για 2 μήνες νομιζω μπορούν οι περισσοτεροι να το κανουν.
Αλλα γενικα βλεπω ενα σωρο κοσμο και κυριως γυναικες να πορευονται με ηλιθιότητες και ράδιο αρβύλες. Χημικες διαιτες, ινστιτουτα κλπ. Τα πάντα είναι θέμα μυαλού και πειθαρχίας. Απο προσωπική εμπειρία, μπορεις να δεις πολύ καλά αποτελεσματα με καθημερινη σοβαρη εκγυμανση σε 2-3 μήνες με μόνο συμπλήρωμα πρωτείνη και μόνη δίαιτα το κόψιμο των λιπαρών. Αν τώρα δεις αποτελέσματα, απλά δεν βαριέσαι και συνεχίζεις, όχι βέβαια καθημερινά αλλα πάντα βελτιώνοντας την φυσική κατάσταση. Το καθημερινό όντως είναι δύσκολο, αλλα προσωπικά το είδα σαν μια θεραπεία και πιεστηκα να κανονίζω δουλειες κλπ ώστε να γίνει. Για 2 μήνες νομιζω μπορούν οι περισσοτεροι να το κανουν.
Μιας και το χω λιώσει το θέμα...
Εγώ παλλικάρια το έχω δοκιμάσει (όχι στην original εκδοση του αλλά σε μια ίδια, fitvib λέγεται) και έχω να παρατηρήσω ότι βοηθάει μετά από γερό χτύπημα μα βάρη να χαλαρώσεις. Μπορεί ακόμα να βοηθήσει και σαν αντικατάσταση βαρών. Μερικά από αυτα παίρνουν πάνω ιμάντες που μπορεις να τους χρησιμοποιήσεις για κάμψεις δικεφαλων, εκτάσεις κτλ, μέχρι πουσαπς μπορέις να κάνεις επάνω.
Προτείνεται όμως περισσότερο σε προγράμματα γράμμωσης, όχι σε άτομα που πάνε για όγκο.
Εγώ παλλικάρια το έχω δοκιμάσει (όχι στην original εκδοση του αλλά σε μια ίδια, fitvib λέγεται) και έχω να παρατηρήσω ότι βοηθάει μετά από γερό χτύπημα μα βάρη να χαλαρώσεις. Μπορεί ακόμα να βοηθήσει και σαν αντικατάσταση βαρών. Μερικά από αυτα παίρνουν πάνω ιμάντες που μπορεις να τους χρησιμοποιήσεις για κάμψεις δικεφαλων, εκτάσεις κτλ, μέχρι πουσαπς μπορέις να κάνεις επάνω.
Προτείνεται όμως περισσότερο σε προγράμματα γράμμωσης, όχι σε άτομα που πάνε για όγκο.
οχι φιλε, ρήξη έσω πλαγίου.ρήξη προσθίου χιαστού ?
Επισκέπτης
γενικως μακρια απο τετοιες αηδιες...μια ειναι η λυση για να γυμναστει κανεις,να βελτιωσει τη διατροφη του και να κουνησει τον κωλο του να παει κανα γυμναστηριο η να κανει μονος του γυμναστικη.επειδη εχω καμμια 10αρια χρονια που ασχολουμαι με γυμναστικη το λεω αυτο ,δεν κανω τον εξυπνο.ο μονος σωστος τροπος να γυμναστεις ειναι να κουραστεις,οχι υπςρβολικα αλλα να κουραστεις.το συγκεκριμμενο μηχανημα ολους που εχω ρωτησει και ξερουν μου ειπαν ειναι μαπα και ψιλοεπικινδυνο για αρθρωσεις και ιδιαιτερα σπονδυλικη στηλη
Επισκέπτης
Γυμναζομε 3 φορες την εβδομαδα σπιτι μου, αλλα τα τελευταια χρονια η κοιλια αρχιζει και φενεται. Ριχνω βεβαια καλες μασες και κατεβαζω αβερτα μπυρες, ειμαι και 40 χρονων. Θα με βοηθουσε το power plate στους κοιλιακους ? Καποιο αλλο οργανο που να μην κουραζει τη μεση ?
Επισκέπτης
για να καψεις λιπος μονο με καλη διατροφη και κοιλιακους γινεται...η με whinstrol...Γυμναζομε 3 φορες την εβδομαδα σπιτι μου, αλλα τα τελευταια χρονια η κοιλια αρχιζει και φενεται. Ριχνω βεβαια καλες μασες και κατεβαζω αβερτα μπυρες, ειμαι και 40 χρονων. Θα με βοηθουσε το power plate στους κοιλιακους ? Καποιο αλλο οργανο που να μην κουραζει τη μεση ?
analprison
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 15
- Like
- 3
- Πόντοι
- 616
λοιπόν παιδια γυμναζομαι 3 φορες την εβδομαδα.αρκετα χρονια.το pp το ειχα για μια μαλακια και μιση.μεχρι που κοροιδευα τους γυμναστες(να ξερετε οτι μονο εξειδικευμένοι γυμναστες μπορουν να το χρησιμοποιήσουν μαζι σας)και ενας μου ειπε ελα να κανεις 2-3 δοκιμαστικά δωρεαν και βλεπεις τι παιζει....μαγκες τα ειδα ολα!!!!!εκανα 20 min.και ειχα υδρωσει(και πιαστει σε σημεια που δεν φανταζόμουν) σαν να εκανα την κανονικη μου προπονηση(1 ωρα).αλλα κακα τα ψεμματα το pp ειναι ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΉ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ δεν υπαρχει περιπτωση να κανεις σωμα μονο με αυτο.α και το πιο συμαντικο,οτι τρως,εισαι.το 70 τοις εκατο ειναι η διατροφη,αν μπορεις να συνδιασεις και τα 3.τότε ετοιμάσου να γινεις σαν τον 50cent.......
Επισκέπτης
ποιο 50cent...dorian yates ρεεεεεεεελοιπόν παιδια γυμναζομαι 3 φορες την εβδομαδα.αρκετα χρονια.το pp το ειχα για μια μαλακια και μιση.μεχρι που κοροιδευα τους γυμναστες(να ξερετε οτι μονο εξειδικευμένοι γυμναστες μπορουν να το χρησιμοποιήσουν μαζι σας)και ενας μου ειπε ελα να κανεις 2-3 δοκιμαστικά δωρεαν και βλεπεις τι παιζει....μαγκες τα ειδα ολα!!!!!εκανα 20 min.και ειχα υδρωσει(και πιαστει σε σημεια που δεν φανταζόμουν) σαν να εκανα την κανονικη μου προπονηση(1 ωρα).αλλα κακα τα ψεμματα το pp ειναι ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΉ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ δεν υπαρχει περιπτωση να κανεις σωμα μονο με αυτο.α και το πιο συμαντικο,οτι τρως,εισαι.το 70 τοις εκατο ειναι η διατροφη,αν μπορεις να συνδιασεις και τα 3.τότε ετοιμάσου να γινεις σαν τον 50cent.......
analprison
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 15
- Like
- 3
- Πόντοι
- 616
Συνημμένα
Επισκέπτης
ε μη το χεσουμε,καλος ειναι αλλα μη γινουμε κι ετσιλες???
analprison
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 15
- Like
- 3
- Πόντοι
- 616
ε μη το χεσουμε,καλος ειναι αλλα μη γινουμε κι ετσι
γιαυτο ειπα 50cent ειναι πιο "γήινος" για εμας........
Επισκέπτης
ασε ρε το γυφτο τον πρεζακια ,ανθρωπος ειναι αυτος ρε...και γαμω το σωμα ειχε ο mike mentzer,χωρις πλακαγιαυτο ειπα 50cent ειναι πιο "γήινος" για εμας........
analprison
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 15
- Like
- 3
- Πόντοι
- 616
που τον θυμήθηκες αυτον ρε? εχει ψοφήσει αυτος καμια 7 χρονιαασε ρε το γυφτο τον πρεζακια ,ανθρωπος ειναι αυτος ρε...και γαμω το σωμα ειχε ο mike mentzer,χωρις πλακα
Για να μην πλατιάζουμε και παραμυθιάζουμε τον κόσμο με κάθε ηλιθιότητα που έχει ο καθένας στον εγκέφαλο του, χωρίς μάλιστα να έχει ιδία πείρα, έχω να τονίσω τα εξής: το power plateκάνει πραγματικά δουλειά.
Ασχολείσαι από ένα 20λεπτο 2-3 φορές τη βδομάδα και υνυασμό με μία σωστή διατροφή (όχι πείνα, αλλά λίγο προσοχή στα σαβουροφαγητά) μέσα σε ένα τρίμηνο τα αποτελέσματα είναι απίστευτα.
Σας μιλάω μόνο επιδή το κάνω εδώ και 6 μήνες και διατηρούμαι όπως θέλω να είμαι, με πολύ καλή γράμμωση.
Όποιος λέει το αντίθετο είναι απλά ανίδεος, δεν το έχει δοκιμάσει ποτέ και απλά πραπλανεί τον κόσμο.
Ασχολείσαι από ένα 20λεπτο 2-3 φορές τη βδομάδα και υνυασμό με μία σωστή διατροφή (όχι πείνα, αλλά λίγο προσοχή στα σαβουροφαγητά) μέσα σε ένα τρίμηνο τα αποτελέσματα είναι απίστευτα.
Σας μιλάω μόνο επιδή το κάνω εδώ και 6 μήνες και διατηρούμαι όπως θέλω να είμαι, με πολύ καλή γράμμωση.
Όποιος λέει το αντίθετο είναι απλά ανίδεος, δεν το έχει δοκιμάσει ποτέ και απλά πραπλανεί τον κόσμο.