Νέα

Power of Love.....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 341K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

αρχιζω να πιστευω ότι δεν πρόκειται να δουμε κωλοτρυπιδα στο παιχνιδι..

• ο Μικες

Ψήφοι: 8 22,9%
  • ΤΑ ΒΥΖΙΑ ΤΗΣ ΜΠΑΚΟΔΗΜΟΥ

Ψήφοι: 27 77,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    35

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056
για το ξοανο την αθηνα λεει ο ακυρος ζωγραφισμενος... :vomit:

dodinos

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2016
Κριτικές
2
Like
218
Πόντοι
66
Ρε νιαμου ελατε διπλα εχουμε αυλαια σημερα..... :think:

Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Κριτικές
6
Like
813
Πόντοι
96
Το καλύτερο Νίμού ειναι η κυριακη με τα τσιμπουκοχειλα
Τον βαζεις μεςα κ Βγαινει πριονίδι

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
198
Πόντοι
66
Ρομπότ και Πίτσας χουν κάνει διαφημιστικό???

Jigsaw24

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Like
736
Πόντοι
96
Σήμερα φαίνονταν οι καυλωμένες ρώγες της Μπακοδήμου

:erection: :erection: :erection: :erection:

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.282
Πόντοι
2.586
Σύντομη κριτική γκομενων.

1) Ρομπότ: Την βαριέσαι ηδη από τον 1ο μήνα.
2) Στέλλα: Αβαφτη θα είναι τρομακτική, φόβητρο για κάθε αρσενικό.
3) Τζούλια: Ζαρκαδοκορμη. Την φαντάζομαι να κυκλοφορεί γυμνή στα δωμάτια και κατεβάζω υπογλωσσια.
4) Άννα: Κλασατη γκόμενα. Αξιοπρεπής φαίνεται. Νομίζω ότι δεν της κάνει ο Μπαναωτης. Αυτή είναι επιπεδου να περιφέρεται σε γιώτ. Η τρίτη, κατ' εμέ, μετά από Ευακι, Αλογοδοντα.
5) Ειρήνη: Η ωραιότερη γκόμενα αυτή τη στιγμή που παίζει στην ελληνική τηλεόραση. Χάνει λίγο σε κώλο, έχει πλατυκωλίαση, αλλά είναι τόσο όμορφη που δεν χορταινεις να την κοιτάς. Έχει λίγο χρόνο συμμετοχής, δεν μπορεί να κριθεί ακόμα.
6) Τσαλαπετεινος: Θέλει απεγνωσμένα παιδί. Δεν της αρέσει κάποιος συγκεκριμένα. Καλός χαρακτήρας.
7) Βίβιαν: Θέλει απεγνωσμένα να τα φτιάξει με κάποιον για να μείνει στο παιχνίδι.
9) Ευακι: Η συμπάθεια μου. Η μόνη με την οποία θα γουστάρεις να πας για καφε, για βόλτα κτλ. και όχι μόνο για σεξ. Τελείως ακομλπεξαριστη, θα είσαι διαρκώς χαρούμενος όταν είναι δίπλα σου (εν αντιθέσει με την Τζούλια π.χ. όπου αυτό τον τρομερό κώλο που βλέπεις τώρα μπορεί να τον βλέπεις μετά από λίγο καιρό και να τον σιχαίνεσαι ακριβώς επειδή στα έχει κάνει Ζέπελιν).
10) Αλογοδοντα: Αξιοπρεπής και καλλιεργημένη. Η δεύτερη καλύτερη μετά την Εύα.
11) Κυριακή: Πολύ καλό κορίτσι. Από οικογένεια. Είναι το κλασικό κορίτσι της διπλανής πόρτας. Γεματουλα, ότι πρέπει. Η τέταρτη καλυτερη κατ' εμέ.

Ωραία ανάλυση! Αν και μετά την Εύα βάζω πολύ κοντά Κυριακή.. Φαίνεται συνεσταλμένη και αρκετά ώριμη αν και μερικές φορές φαίνεται λίγο χαζούλα. Μεταξύ των δύο είμαι.
Ειρήνη πολύ ωραίο μωρό επίσης.

Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
1
Σύντομη κριτική γκομενων.

1) Ρομπότ: Την βαριέσαι ηδη από τον 1ο μήνα.
2) Στέλλα: Αβαφτη θα είναι τρομακτική, φόβητρο για κάθε αρσενικό.
3) Τζούλια: Ζαρκαδοκορμη. Την φαντάζομαι να κυκλοφορεί γυμνή στα δωμάτια και κατεβάζω υπογλωσσια.
4) Άννα: Κλασατη γκόμενα. Αξιοπρεπής φαίνεται. Νομίζω ότι δεν της κάνει ο Μπαναωτης. Αυτή είναι επιπεδου να περιφέρεται σε γιώτ. Η τρίτη, κατ' εμέ, μετά από Ευακι, Αλογοδοντα.
5) Ειρήνη: Η ωραιότερη γκόμενα αυτή τη στιγμή που παίζει στην ελληνική τηλεόραση. Χάνει λίγο σε κώλο, έχει πλατυκωλίαση, αλλά είναι τόσο όμορφη που δεν χορταινεις να την κοιτάς. Έχει λίγο χρόνο συμμετοχής, δεν μπορεί να κριθεί ακόμα.
6) Τσαλαπετεινος: Θέλει απεγνωσμένα παιδί. Δεν της αρέσει κάποιος συγκεκριμένα. Καλός χαρακτήρας.
7) Βίβιαν: Θέλει απεγνωσμένα να τα φτιάξει με κάποιον για να μείνει στο παιχνίδι.
9) Ευακι: Η συμπάθεια μου. Η μόνη με την οποία θα γουστάρεις να πας για καφε, για βόλτα κτλ. και όχι μόνο για σεξ. Τελείως ακομλπεξαριστη, θα είσαι διαρκώς χαρούμενος όταν είναι δίπλα σου (εν αντιθέσει με την Τζούλια π.χ. όπου αυτό τον τρομερό κώλο που βλέπεις τώρα μπορεί να τον βλέπεις μετά από λίγο καιρό και να τον σιχαίνεσαι ακριβώς επειδή στα έχει κάνει Ζέπελιν).
10) Αλογοδοντα: Αξιοπρεπής και καλλιεργημένη. Η δεύτερη καλύτερη μετά την Εύα.
11) Κυριακή: Πολύ καλό κορίτσι. Από οικογένεια. Είναι το κλασικό κορίτσι της διπλανής πόρτας. Γεματουλα, ότι πρέπει. Η τέταρτη καλυτερη κατ' εμέ.
Συμφωνω για Ευα, Αννα (τραγουδιαρα βιζιτα) κλασατη γκομενα???

livornezos

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
743
Πόντοι
96
η Τζούλια μάγκες μεγάλο πορνιδιο άτομο φιλος πολύ που έχει σχέση με τη παραγωγή μου ειπε ότι γαμιεται σα σκυλί και τιν κράζουν ολοι εκει αλλα ο μαλακας ο Μιχάλης υπνος εντελως

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056
η Τζούλια μάγκες μεγάλο πορνιδιο άτομο φιλος πολύ που έχει σχέση με τη παραγωγή μου ειπε ότι γαμιεται σα σκυλί και τιν κράζουν ολοι εκει αλλα ο μαλακας ο Μιχάλης υπνος εντελως
ξινομουνα μοιαζει και αγαμητη στριτζω φουλ

:huh:

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
46
Like
4.267
Πόντοι
5.595
..Ε ναι.. Ισχυει!
Φαινεται τι ξεκολιδι ειναι... Πρεπει να γαμιεται σαν σκυλι... Εχει μπλεξει με τον Μιχαλακη.. τον 'παιζει' οπως θελει.. Αυτος μονο για κανενα γυμναστηριο ειναι πρωτεινη κλπ... :jerking:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.279
Πόντοι
5.006
σαλοναρισμα με τον Υ.Μ.  :S :S :S :S
DcYBza1WkAEZug1.jpg:large

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.141
Πόντοι
2.266
Aπο σποιλερ διαβασα οτι Παρασκευη μας χαιρεταει το Ειρηνακι τη μαλακες ειναι αυτοι ρε ενα καλο μουνι μπηκε να φυγει κατευθειαν

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056
ρε πουστη μου
του εφαγε τα αρχιδια του γερομπαμπαλου η ελλεεινιδα με την γκρινια της
η εχασα κατι?
:vomit:

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.031
Πόντοι
216
οι κανονες του παιχνιδιου πρεπει να ειναι κοπυ πεϊστ απο τη βιβλο της εντεμολ :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom