You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Power of Love.....
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 9K
- Εμφανίσεις 341K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Puchas Gracias
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2016
- Like
- 198
- Πόντοι
- 66
Έτσι είναι. Κωλος για facesitting.Μπα τύπε, ντυμένη και φτιαγμένη δείχνει πολύ γαμεύσιμη απλά ο κώλος παραμένει αεροδρόμιο.
Διαγραμμένο μέλος 81003
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 813
- Πόντοι
- 96
Το καλύτερο Νίμού ειναι η κυριακη με τα τσιμπουκοχειλα
Τον βαζεις μεςα κ Βγαινει πριονίδι
Τον βαζεις μεςα κ Βγαινει πριονίδι
Puchas Gracias
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2016
- Like
- 198
- Πόντοι
- 66
Ρομπότ και Πίτσας χουν κάνει διαφημιστικό???
Νταης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 4
- Like
- 7.282
- Πόντοι
- 2.586
Σύντομη κριτική γκομενων.
1) Ρομπότ: Την βαριέσαι ηδη από τον 1ο μήνα.
2) Στέλλα: Αβαφτη θα είναι τρομακτική, φόβητρο για κάθε αρσενικό.
3) Τζούλια: Ζαρκαδοκορμη. Την φαντάζομαι να κυκλοφορεί γυμνή στα δωμάτια και κατεβάζω υπογλωσσια.
4) Άννα: Κλασατη γκόμενα. Αξιοπρεπής φαίνεται. Νομίζω ότι δεν της κάνει ο Μπαναωτης. Αυτή είναι επιπεδου να περιφέρεται σε γιώτ. Η τρίτη, κατ' εμέ, μετά από Ευακι, Αλογοδοντα.
5) Ειρήνη: Η ωραιότερη γκόμενα αυτή τη στιγμή που παίζει στην ελληνική τηλεόραση. Χάνει λίγο σε κώλο, έχει πλατυκωλίαση, αλλά είναι τόσο όμορφη που δεν χορταινεις να την κοιτάς. Έχει λίγο χρόνο συμμετοχής, δεν μπορεί να κριθεί ακόμα.
6) Τσαλαπετεινος: Θέλει απεγνωσμένα παιδί. Δεν της αρέσει κάποιος συγκεκριμένα. Καλός χαρακτήρας.
7) Βίβιαν: Θέλει απεγνωσμένα να τα φτιάξει με κάποιον για να μείνει στο παιχνίδι.
9) Ευακι: Η συμπάθεια μου. Η μόνη με την οποία θα γουστάρεις να πας για καφε, για βόλτα κτλ. και όχι μόνο για σεξ. Τελείως ακομλπεξαριστη, θα είσαι διαρκώς χαρούμενος όταν είναι δίπλα σου (εν αντιθέσει με την Τζούλια π.χ. όπου αυτό τον τρομερό κώλο που βλέπεις τώρα μπορεί να τον βλέπεις μετά από λίγο καιρό και να τον σιχαίνεσαι ακριβώς επειδή στα έχει κάνει Ζέπελιν).
10) Αλογοδοντα: Αξιοπρεπής και καλλιεργημένη. Η δεύτερη καλύτερη μετά την Εύα.
11) Κυριακή: Πολύ καλό κορίτσι. Από οικογένεια. Είναι το κλασικό κορίτσι της διπλανής πόρτας. Γεματουλα, ότι πρέπει. Η τέταρτη καλυτερη κατ' εμέ.
Ωραία ανάλυση! Αν και μετά την Εύα βάζω πολύ κοντά Κυριακή.. Φαίνεται συνεσταλμένη και αρκετά ώριμη αν και μερικές φορές φαίνεται λίγο χαζούλα. Μεταξύ των δύο είμαι.
Ειρήνη πολύ ωραίο μωρό επίσης.
Διαγραμμένο μέλος 55325
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
Συμφωνω για Ευα, Αννα (τραγουδιαρα βιζιτα) κλασατη γκομενα???Σύντομη κριτική γκομενων.
1) Ρομπότ: Την βαριέσαι ηδη από τον 1ο μήνα.
2) Στέλλα: Αβαφτη θα είναι τρομακτική, φόβητρο για κάθε αρσενικό.
3) Τζούλια: Ζαρκαδοκορμη. Την φαντάζομαι να κυκλοφορεί γυμνή στα δωμάτια και κατεβάζω υπογλωσσια.
4) Άννα: Κλασατη γκόμενα. Αξιοπρεπής φαίνεται. Νομίζω ότι δεν της κάνει ο Μπαναωτης. Αυτή είναι επιπεδου να περιφέρεται σε γιώτ. Η τρίτη, κατ' εμέ, μετά από Ευακι, Αλογοδοντα.
5) Ειρήνη: Η ωραιότερη γκόμενα αυτή τη στιγμή που παίζει στην ελληνική τηλεόραση. Χάνει λίγο σε κώλο, έχει πλατυκωλίαση, αλλά είναι τόσο όμορφη που δεν χορταινεις να την κοιτάς. Έχει λίγο χρόνο συμμετοχής, δεν μπορεί να κριθεί ακόμα.
6) Τσαλαπετεινος: Θέλει απεγνωσμένα παιδί. Δεν της αρέσει κάποιος συγκεκριμένα. Καλός χαρακτήρας.
7) Βίβιαν: Θέλει απεγνωσμένα να τα φτιάξει με κάποιον για να μείνει στο παιχνίδι.
9) Ευακι: Η συμπάθεια μου. Η μόνη με την οποία θα γουστάρεις να πας για καφε, για βόλτα κτλ. και όχι μόνο για σεξ. Τελείως ακομλπεξαριστη, θα είσαι διαρκώς χαρούμενος όταν είναι δίπλα σου (εν αντιθέσει με την Τζούλια π.χ. όπου αυτό τον τρομερό κώλο που βλέπεις τώρα μπορεί να τον βλέπεις μετά από λίγο καιρό και να τον σιχαίνεσαι ακριβώς επειδή στα έχει κάνει Ζέπελιν).
10) Αλογοδοντα: Αξιοπρεπής και καλλιεργημένη. Η δεύτερη καλύτερη μετά την Εύα.
11) Κυριακή: Πολύ καλό κορίτσι. Από οικογένεια. Είναι το κλασικό κορίτσι της διπλανής πόρτας. Γεματουλα, ότι πρέπει. Η τέταρτη καλυτερη κατ' εμέ.
livornezos
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Αυγ 2014
- Κριτικές
- 2
- Like
- 743
- Πόντοι
- 96
η Τζούλια μάγκες μεγάλο πορνιδιο άτομο φιλος πολύ που έχει σχέση με τη παραγωγή μου ειπε ότι γαμιεται σα σκυλί και τιν κράζουν ολοι εκει αλλα ο μαλακας ο Μιχάλης υπνος εντελως
Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.355
- Πόντοι
- 6.056
ξινομουνα μοιαζει και αγαμητη στριτζω φουλη Τζούλια μάγκες μεγάλο πορνιδιο άτομο φιλος πολύ που έχει σχέση με τη παραγωγή μου ειπε ότι γαμιεται σα σκυλί και τιν κράζουν ολοι εκει αλλα ο μαλακας ο Μιχάλης υπνος εντελως
ΧΧΧ-Man
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 46
- Like
- 4.267
- Πόντοι
- 5.595
..Ε ναι.. Ισχυει!η Τζούλια μάγκες μεγάλο πορνιδιο άτομο φιλος πολύ που έχει σχέση με τη παραγωγή μου ειπε ότι γαμιεται σα σκυλί και τιν κράζουν ολοι εκει αλλα ο μαλακας ο Μιχάλης υπνος εντελως
Φαινεται τι ξεκολιδι ειναι... Πρεπει να γαμιεται σαν σκυλι... Εχει μπλεξει με τον Μιχαλακη.. τον 'παιζει' οπως θελει.. Αυτος μονο για κανενα γυμναστηριο ειναι πρωτεινη κλπ...
bill noxas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2010
- Like
- 268
- Πόντοι
- 26
Τους φανταζομαι και τους τρεις...στοχους σε πεδιο βολης!!!σαλοναρισμα με τον Υ.Μ. :S :S :S :S
Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 35
- Like
- 5.141
- Πόντοι
- 2.266
Aπο σποιλερ διαβασα οτι Παρασκευη μας χαιρεταει το Ειρηνακι τη μαλακες ειναι αυτοι ρε ενα καλο μουνι μπηκε να φυγει κατευθειαν
Puchas Gracias
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2016
- Like
- 198
- Πόντοι
- 66
Ναι ρε πουστη!!!!!
Puchas Gracias
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2016
- Like
- 198
- Πόντοι
- 66
Του τα έκανε Ζέπελιν. Τον απογείωσε.ρε πουστη μου
του εφαγε τα αρχιδια του γερομπαμπαλου η ελλεεινιδα με την γκρινια της
η εχασα κατι?
ParisPapis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2017
- Like
- 2.031
- Πόντοι
- 216
οι κανονες του παιχνιδιου πρεπει να ειναι κοπυ πεϊστ απο τη βιβλο της εντεμολ :S
μπαρμπαγιαννης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 7.232
- Πόντοι
- 2.646
είχε τίποτα μπουκετιδια και έφυγαν?οι κανονες του παιχνιδιου πρεπει να ειναι κοπυ πεϊστ απο τη βιβλο της εντεμολ :S
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 449
- Εμφανίσεις
- 64K
- Απαντήσεις
- 127
- Εμφανίσεις
- 11K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 3K