πιπέρι στο στόμαΤι μαλακια επεισόδιο σήμερα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Power of Love.....
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 9K
- Εμφανίσεις 341K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Puchas Gracias
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2016
- Like
- 198
- Πόντοι
- 66
Τι λεει μάγκες?
Puchas Gracias
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2016
- Like
- 198
- Πόντοι
- 66
Η Βίβιαν κλέβεται διότι οι κοπέλες, λέει, δεν θα διαλέξουν τον μπαρακουντα που της αρέσει για να έρθει πίσω.
Είμαι σίγουρος ότι θα τον διάλεγε και εκτός παιχνιδιού...
Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.355
- Πόντοι
- 6.056
ειναι ματσωμενος ο γεροτραχαναςΗ Βίβιαν κλέβεται διότι οι κοπέλες, λέει, δεν θα διαλέξουν τον μπαρακουντα που της αρέσει για να έρθει πίσω.
μπορει και να τον βλεπει για σουγκαρ νταντι...
st@rdust
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2006
- Like
- 1.426
- Πόντοι
- 366
φημες λενε οτι το ρομποτ (19χρονη 30αρα) κατοπιν της καθιερωμενης αδειας του ΣΚ, δεν επεστρεψε στο παιχνιδι με αποτελεσμα να αποχωρησει κι ο ζοχαδας πιτσαδωρος....τωρα βρισκονται και οι δυο εκτος παιχνιδιου...οι λογοι αγνωστοι
σημερα ισως δειξει και τη μανουρα καμηλιερο-πιτσαδωρου
topgun83
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.081
- Πόντοι
- 736
μα τι εγινε ρε παιδι μου, αυτη εβλεπε ενα δρομο ολο ευθεια, του ειχε πρηξει τ αρχιδια χαχαχαχαφημες λενε οτι το ρομποτ (19χρονη 30αρα) κατοπιν της καθιερωμενης αδειας του ΣΚ, δεν επεστρεψε στο παιχνιδι με αποτελεσμα να αποχωρησει κι ο ζοχαδας πιτσαδωρος....τωρα βρισκονται και οι δυο εκτος παιχνιδιου...οι λογοι αγνωστοι
st@rdust
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2006
- Like
- 1.426
- Πόντοι
- 366
αυτα ειναι να τα πιασεις και να τα κουτουλας μεταξυ τους....αψυχολογητα και τιγκα στα ψυχολογικα....αν και δεν αποκλειεται να πουλουσαν παραμυθιμα τι εγινε ρε παιδι μου, αυτη εβλεπε ενα δρομο ολο ευθεια, του ειχε πρηξει τ αρχιδια χαχαχαχα
Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.355
- Πόντοι
- 6.056
μπουλο τα οργια και τα 2φημες λενε οτι το ρομποτ (19χρονη 30αρα) κατοπιν της καθιερωμενης αδειας του ΣΚ, δεν επεστρεψε στο παιχνιδι με αποτελεσμα να αποχωρησει κι ο ζοχαδας πιτσαδωρος....τωρα βρισκονται και οι δυο εκτος παιχνιδιου...οι λογοι αγνωστοι
ας βαλουν αντρεα να τους σπαει το πουτσο
και αλεξανδρα να πιρφορισουμε
topgun83
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.081
- Πόντοι
- 736
ολες εκει μεσα ειναι το πολυ για ενα πουτσο μαξ μιαμιση ωρα. Πιο πολυ δε μπορεις να αντεξεις διπλα τους..αυτα ειναι να τα πιασεις και να τα κουτουλας μεταξυ τους....αψυχολογητα και τιγκα στα ψυχολογικα....αν και δεν αποκλειεται να πουλουσαν παραμυθι
Puchas Gracias
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2016
- Like
- 198
- Πόντοι
- 66
Σύντομη κριτική γκομενων.
1) Ρομπότ: Την βαριέσαι ηδη από τον 1ο μήνα.
2) Στέλλα: Αβαφτη θα είναι τρομακτική, φόβητρο για κάθε αρσενικό.
3) Τζούλια: Ζαρκαδοκορμη. Την φαντάζομαι να κυκλοφορεί γυμνή στα δωμάτια και κατεβάζω υπογλωσσια.
4) Άννα: Κλασατη γκόμενα. Αξιοπρεπής φαίνεται. Νομίζω ότι δεν της κάνει ο Μπαναωτης. Αυτή είναι επιπεδου να περιφέρεται σε γιώτ. Η τρίτη, κατ' εμέ, μετά από Ευακι, Αλογοδοντα.
5) Ειρήνη: Η ωραιότερη γκόμενα αυτή τη στιγμή που παίζει στην ελληνική τηλεόραση. Χάνει λίγο σε κώλο, έχει πλατυκωλίαση, αλλά είναι τόσο όμορφη που δεν χορταινεις να την κοιτάς. Έχει λίγο χρόνο συμμετοχής, δεν μπορεί να κριθεί ακόμα.
6) Τσαλαπετεινος: Θέλει απεγνωσμένα παιδί. Δεν της αρέσει κάποιος συγκεκριμένα. Καλός χαρακτήρας.
7) Βίβιαν: Θέλει απεγνωσμένα να τα φτιάξει με κάποιον για να μείνει στο παιχνίδι.
9) Ευακι: Η συμπάθεια μου. Η μόνη με την οποία θα γουστάρεις να πας για καφε, για βόλτα κτλ. και όχι μόνο για σεξ. Τελείως ακομλπεξαριστη, θα είσαι διαρκώς χαρούμενος όταν είναι δίπλα σου (εν αντιθέσει με την Τζούλια π.χ. όπου αυτό τον τρομερό κώλο που βλέπεις τώρα μπορεί να τον βλέπεις μετά από λίγο καιρό και να τον σιχαίνεσαι ακριβώς επειδή στα έχει κάνει Ζέπελιν).
10) Αλογοδοντα: Αξιοπρεπής και καλλιεργημένη. Η δεύτερη καλύτερη μετά την Εύα.
11) Κυριακή: Πολύ καλό κορίτσι. Από οικογένεια. Είναι το κλασικό κορίτσι της διπλανής πόρτας. Γεματουλα, ότι πρέπει. Η τέταρτη καλυτερη κατ' εμέ.
3) Τζούλια: Ζαρκαδοκορμη. Την φαντάζομαι να κυκλοφορεί γυμνή στα δωμάτια και κατεβάζω υπογλωσσια.
4) Άννα: Κλασατη γκόμενα. Αξιοπρεπής φαίνεται. Νομίζω ότι δεν της κάνει ο Μπαναωτης. Αυτή είναι επιπεδου να περιφέρεται σε γιώτ. Η τρίτη, κατ' εμέ, μετά από Ευακι, Αλογοδοντα.
5) Ειρήνη: Η ωραιότερη γκόμενα αυτή τη στιγμή που παίζει στην ελληνική τηλεόραση. Χάνει λίγο σε κώλο, έχει πλατυκωλίαση, αλλά είναι τόσο όμορφη που δεν χορταινεις να την κοιτάς. Έχει λίγο χρόνο συμμετοχής, δεν μπορεί να κριθεί ακόμα.
6) Τσαλαπετεινος: Θέλει απεγνωσμένα παιδί. Δεν της αρέσει κάποιος συγκεκριμένα. Καλός χαρακτήρας.
7) Βίβιαν: Θέλει απεγνωσμένα να τα φτιάξει με κάποιον για να μείνει στο παιχνίδι.
9) Ευακι: Η συμπάθεια μου. Η μόνη με την οποία θα γουστάρεις να πας για καφε, για βόλτα κτλ. και όχι μόνο για σεξ. Τελείως ακομλπεξαριστη, θα είσαι διαρκώς χαρούμενος όταν είναι δίπλα σου (εν αντιθέσει με την Τζούλια π.χ. όπου αυτό τον τρομερό κώλο που βλέπεις τώρα μπορεί να τον βλέπεις μετά από λίγο καιρό και να τον σιχαίνεσαι ακριβώς επειδή στα έχει κάνει Ζέπελιν).
11) Κυριακή: Πολύ καλό κορίτσι. Από οικογένεια. Είναι το κλασικό κορίτσι της διπλανής πόρτας. Γεματουλα, ότι πρέπει. Η τέταρτη καλυτερη κατ' εμέ.
Celebc
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2017
- Like
- 100
- Πόντοι
- 66
τυπε αυτη ειναι η διατριβη σου για να παρεις διδακτορικο στην ψυχολογια..α ρε ορκακι τι εχασες :S :S :S τον δρΣύντομη κριτική γκομενων.
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.223
- Πόντοι
- 5.506
Σύντομη κριτική γκομενων.
Άξιος.
Μικρή ένσταση το Ευάκι (που είναι και μενα η συμπάθειά μου), δεν ξέρουμε πως θα εξελιχθεί αν π.χ. μείνει 4-5 εβδομάδες μέσα.
Puchas Gracias
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2016
- Like
- 198
- Πόντοι
- 66
Ευχαριστω τυπε. Η αλήθεια είναι ότι την ερωτεύτηκα και, ως εκ τούτου, της έδωσα μια αβάντζα. Δυστυχώς δεν την βλέπω να ξαναμπαίνει, σκέφτομαι να την ψαξω στο φέις και ό,τι είναι να γίνει ας γίνει :SΆξιος.
Μικρή ένσταση το Ευάκι (που είναι και μενα η συμπάθειά μου), δεν ξέρουμε πως θα εξελιχθεί αν π.χ. μείνει 4-5 εβδομάδες μέσα.
Puchas Gracias
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2016
- Like
- 198
- Πόντοι
- 66
Τύπε βρίσκομαι σε μεγάλο πνευματικο οργασμό αυτήν τη στιγμή. Η Κωνσταντίνα σίγουρα θα ζηλεψει αν με διάβασειτυπε αυτη ειναι η διατριβη σου για να παρεις διδακτορικο στην ψυχολογια..α ρε ορκακι τι εχασες :S :S :S τον δρ
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.223
- Πόντοι
- 5.506
Τύπε βρίσκομαι σε μεγάλο πνευματικο οργασμό αυτήν τη στιγμή. Η Κωνσταντίνα σίγουρα θα ζηλεψει αν με διάβασει
Πριν από 10 μέρες ήμουν φάτσα κάρτα με τη Ντίνα σου καμιά ώρα, ανταλλάξαμε και τις χαιρετούρες μας. Έτσι για να σε πληγώσω λίγο.
Puchas Gracias
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2016
- Like
- 198
- Πόντοι
- 66
Ποιος είσαι ρε φίλε???? Τι μας κρύβεις τόσο καιρό? Πώς την είδες, χοντρυνε κι άλλο?Πριν από 10 μέρες ήμουν φάτσα κάρτα με τη Ντίνα σου καμιά ώρα, ανταλλάξαμε και τις χαιρετούρες μας. Έτσι για να σε πληγώσω λίγο.
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.223
- Πόντοι
- 5.506
Ποιος είσαι ρε φίλε???? Τι μας κρύβεις τόσο καιρό? Πώς την είδες, χοντρυνε κι άλλο?
Μπα τύπε, ντυμένη και φτιαγμένη δείχνει πολύ γαμεύσιμη απλά ο κώλος παραμένει αεροδρόμιο.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 449
- Εμφανίσεις
- 64K
- Απαντήσεις
- 127
- Εμφανίσεις
- 11K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 3K