Celebc
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2017
- Like
- 100
- Πόντοι
- 66
ωχ,ωχ κρυβε λογια τυπε,θα μπει ο αξιοτιμος παλι και θα μας καταπτυσει :S :S :SΝαι τύπε μου για να περάσει η ώρα :S :S :S
ωχ,ωχ κρυβε λογια τυπε,θα μπει ο αξιοτιμος παλι και θα μας καταπτυσει :S :S :SΝαι τύπε μου για να περάσει η ώρα :S :S :S
ειδα τυπε(κατι μιλισεκοντ,καποιος φευγει καποιος παιρνει γκαφρα νομιζω) φτανει για αυτο το μηνα.. εσυ τυπαρα το παρακολουθεις?
ωχ,ωχ κρυβε λογια τυπε,θα μπει ο αξιοτιμος παλι και θα μας καταπτυσει :S :S :S
γι αυτο μπαινει και υβριζει τυπε..μετα απο τετοιο καταναγκασμο δεν αντεχει ο καημενος και θελει να ξεσπασει καπουΕκείνος το βλέπει αγκαλίτσα με το μωράκι του τύπε :S :S :S
γι αυτο μπαινει και υβριζει τυπε..μετα απο τετοιο καταναγκασμο δεν αντεχει ο καημενος και θελει να ξεσπασει καπου
τυπε σε ποια εμπαινες?Έτσι ακριβώς τύπε..
τυπε σε ποια εμπαινες?
εγω σ αυτες που μιλουσαν πριν στον καναπε..ονοματα δεν ξερω :S :S :SΣτην Εύα που έφυγε κ στην Άννα που είναι πρόστυχη.. :S :S :S
εγω σ αυτες που μιλουσαν πριν στον καναπε..ονοματα δεν ξερω :S :S :S
Της ίδιες λέμε τύπε
καλο βραδυ τυπεΤην κάνω τύπε, καλή συνέχεια..
Αισχος. Έχουν καβατζωσει οι ξενερωτες τους ξενερωτους και εκδιωχθούν οποίο καλό μουνακι - τυπακι (βλ. Εύα) άμα τη εμφανίσει.
Μην ξεχνάς ότι ψηφίζουν τα πιτσιρίκια.. :S :S :S
οι σιχαμενοι αγαπουληδες απο μεσα τις ψηφιζουν βλεπε φαηλος μπαναωτης πιτσαδωρος για να μην χασουν τις πατσαβουρες τους ακομα και η πιο μουναρα να μπει θα την ψηφισουν να βγει