troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 29.015
- Πόντοι
- 5.506
εισαι ελλεινος καταπτυστος λαομισητος λουστρος
εισαι ελλεινος καταπτυστος λαομισητος λουστρος
μην εισαι τετοιος... *P
τυπε το παρακολουθεις στα κρυφαΕχετε αγωνια τυποι αν θα τα ξαναφτιαξει η αιωνια 19χρονη με τον ευνουχισμενο Τζιμπριο;Εχετε βγαλε τα πουλακια σας εξω να τα αρμεξετε στην υποψια πλαστικης σαρκος;
ειναι πολυ τετοιος και τοιουτος,,,,μην εισαι τετοιος... *P
τυπε ψηφιζει κιολας :S :S :Sτυπε το παρακολουθεις στα κρυφα
σημερα ο πανος ειπε στη στελλα οτι θελει να του κανει τα παιδια του...Εχετε αγωνια τυποι αν θα τα ξαναφτιαξει η αιωνια 19χρονη με τον ευνουχισμενο Τζιμπριο;Εχετε βγαλε τα πουλακια σας εξω να τα αρμεξετε στην υποψια πλαστικης σαρκος;
τυπε το παρακολουθεις στα κρυφα
καλα το φανταστηκα...τυπε ψηφιζει κιολας :S :S :S
σημερα ο πανος ειπε στη στελλα οτι θελει να του κανει τα παιδια του...
Μου εχει πρηξει τα αρχιδια η Ελλεινιδα μου τυπε με τη μαλακια...θα τα παρω καμμια φορα στη κρανα θα τη βαλω κατω και θα της πω "Σε παρακαλω μωρακι μου γλυκο ΑΝ θελεις μην μου λες αλλο για την λατρεμενη σου εκπομπη"!
οχι τυπε να την βαλεις να δει τσουλου και να της εξηγεις τι ειναι το οφσαιντΜου εχει πρηξει τα αρχιδια η Ελλεινιδα μου τυπε με τη μαλακια...θα τα παρω καμμια φορα στη κρανα θα τη βαλω κατω και θα της πω "Σε παρακαλω μωρακι μου γλυκο ΑΝ θελεις μην μου λες αλλο για την λατρεμενη σου εκπομπη"!
και μετα θα πας περηφανος για να βαλεις σιδερο τα σεντονια :S :S :SΜου εχει πρηξει τα αρχιδια η Ελλεινιδα μου τυπε με τη μαλακια...θα τα παρω καμμια φορα στη κρανα θα τη βαλω κατω και θα της πω "Σε παρακαλω μωρακι μου γλυκο ΑΝ θελεις μην μου λες αλλο για την λατρεμενη σου εκπομπη"!
και μετα θα πας περηφανος για να βαλεις σιδερο τα σεντονια :S :S :S
στηριζω....Μονο μαγειρευω,σφουγγαριζω και κανω μασαζ στα πατουσακια της καλης μου ρε αθλιε...για μπουστην με περασες; :S :S :S
και να βαλουν αλεξανδρα να πιρφορισουμε
ρε νιαμου :S :S :S καταπτυστοι ειστε
ειδα τυπε(κατι μιλισεκοντ,καποιος φευγει καποιος παιρνει γκαφρα νομιζω) φτανει για αυτο το μηνα.. εσυ τυπαρα το παρακολουθεις?Το βλέπεις τύπε??