Νέα

Power of Love.....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 341K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

αρχιζω να πιστευω ότι δεν πρόκειται να δουμε κωλοτρυπιδα στο παιχνιδι..

• ο Μικες

Ψήφοι: 8 22,9%
  • ΤΑ ΒΥΖΙΑ ΤΗΣ ΜΠΑΚΟΔΗΜΟΥ

Ψήφοι: 27 77,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    35

Επισκέπτης
Εχετε αγωνια τυποι αν θα τα ξαναφτιαξει η αιωνια 19χρονη με τον ευνουχισμενο Τζιμπριο;Εχετε βγαλε τα πουλακια σας εξω να τα αρμεξετε στην υποψια πλαστικης σαρκος; :2funny: :2funny: :2funny:

Celebc

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2017
Like
100
Πόντοι
66
Εχετε αγωνια τυποι αν θα τα ξαναφτιαξει η αιωνια 19χρονη με τον ευνουχισμενο Τζιμπριο;Εχετε βγαλε τα πουλακια σας εξω να τα αρμεξετε στην υποψια πλαστικης σαρκος; :2funny: :2funny: :2funny:
τυπε το παρακολουθεις στα κρυφα :think:

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056
σημερα ο πανος ειπε στη στελλα οτι θελει να του κανει τα παιδια του... :smiley6600:

Επισκέπτης
τυπε το παρακολουθεις στα κρυφα :think:

Μου εχει πρηξει τα αρχιδια η Ελλεινιδα μου τυπε με τη μαλακια...θα τα παρω καμμια φορα στη κρανα θα τη βαλω κατω και θα της πω "Σε παρακαλω μωρακι μου γλυκο ΑΝ θελεις μην μου λες αλλο για την λατρεμενη σου εκπομπη"!

Επισκέπτης
σημερα ο πανος ειπε στη στελλα οτι θελει να του κανει τα παιδια του... :smiley6600:

URL]] τυπε μου.... :S :S :S

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
353
Πόντοι
186
Μου εχει πρηξει τα αρχιδια η Ελλεινιδα μου τυπε με τη μαλακια...θα τα παρω καμμια φορα στη κρανα θα τη βαλω κατω και θα της πω "Σε παρακαλω μωρακι μου γλυκο ΑΝ θελεις μην μου λες αλλο για την λατρεμενη σου εκπομπη"!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Celebc

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2017
Like
100
Πόντοι
66
:2funny: :2funny: :2funny: οχι τυπε να την βαλεις να δει τσουλου και να της εξηγεις τι ειναι το οφσαιντ

OP
OP
troubakhs

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.015
Πόντοι
5.506
και μετα θα πας περηφανος για να βαλεις σιδερο τα σεντονια :S :S :S

Celebc

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2017
Like
100
Πόντοι
66
ρε νιαμου :S :S :S καταπτυστοι ειστε

giatioxi

Ενεργό Μέλος