raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 23.136
- Πόντοι
- 5.006
θα δειξει χαραδρα?Η αλογοδοντα το βράδυ θα είναι το καλύτερο μουνι
θα δειξει χαραδρα?Η αλογοδοντα το βράδυ θα είναι το καλύτερο μουνι
Η άλλη τώρα κατάλαβε ότι θέλει να γίνει μάνα. Με τόσα τατουάζ σε όλο της το σώμα όμως, ποιος θα την ήθελε για γυναίκα του και μάνα των παιδιών του?
Το έσβησα το σχολιο μου ως άκρως προσβλητικόθα δειξει χαραδρα?![]()
Δεν είναι ρατσιστικό. Είναι η αλήθεια.ακρως ρατσιστικο σχολιο...φτου σου πουτσα!!!
Μετα τα σπατουλαρισματα΄΄ και τα βαθια καθισματα στους απανταχου λεβιεδες.. θυμηθηκε να γινει μαναΗ άλλη τώρα κατάλαβε ότι θέλει να γίνει μάνα. Με τόσα τατουάζ σε όλο της το σώμα όμως,
ποιος θα την ήθελε για γυναίκα του και μάνα των παιδιών του?
Οι άντρες τι στον πουτσο δουλειά κάνουν ώστε να μπορεσαν να την αφήσουν για 4 μηνες?![]()
γιατι βριζεις πουτσα?Γιατι ρε σωβινιστικο κατακαθι ρωτας μονο για τους αντρες; :S :S :S
γιατι βριζεις πουτσα?
δεν πρεπει να τσακωνομαστε ψωλοαρχιδι λουστρο δεν ειναι σωστο.... :S :S :S :SΔεν μπορω τυπε οταν βλεπω να υποτιμουν τον γυναικειο σκυλο... :S :S :S
Υ.Γ
Και εσενα εβρισα προηγουμενως σκατοπλεμπονιαρικε κοπρε.... :S :S :S
Και εσενα εβρισα προηγουμενως σκατοπλεμπονιαρικε κοπρε.... :S :S :S
Τσακωνομαστε για τη παπαρια
δεν πρεπει να τσακωνομαστε ψωλοαρχιδι λουστρο δεν ειναι σωστο.... :S :S :S :S
βρωμερο σιχαμα της κοινωνιας χαιρομαι που θα γιορτασουμε της μερες του πασχα αγαπημενοι... :S :S :S :SΕχεις δικιο ρε παλιοπαρασιτο σκουπιδι ερχονται αγιες μερες δεν ειναι σωστο... :S :S :S
τυπε στηριζω....ειμαι ενα κλικ πριν καψουρευτω την αλεξανδρα
και ειναι εντελως τσοκαρο η καριολα
![]()
ρε φαγανε τον μουνιβαγονι?
Ε ναι αφου πρωτα τον αφησανε να σπαμαρει ανηλεως και να σπαει τα αρχιδια ολου του κοσμου μολις εσπασε και τα αρχιδια του Αντι θυμηθηκε να τον στειλει για μπανιο...
ειμαι ενα κλικ πριν καψουρευτω την αλεξανδρα
και ειναι εντελως τσοκαρο η καριολα
![]()