barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.095
- Πόντοι
- 5.506
ναι ρε μαγκες...αυριο τετοια ωρα ΟΛΟΙ ΕΔΩ![]()
![]()
![]()
τωρα σκουπιδιασμα τζωρτζη![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εγω δε φοβαμαι αλλα καλου κακου λεω να μεινω εδω, σκοπια.
ναι ρε μαγκες...αυριο τετοια ωρα ΟΛΟΙ ΕΔΩ![]()
![]()
![]()
τωρα σκουπιδιασμα τζωρτζη![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τυπε ριξε κατι πανω σου μην κρυωσεις οταν σε παρει ο υπνοςΕγω δε φοβαμαι αλλα καλου κακου λεω να μεινω εδω, σκοπια.
μπρο χαλαρα...ειμαστε υπερδυναμηΕγω δε φοβαμαι αλλα καλου κακου λεω να μεινω εδω, σκοπια.
μπρο χαλαρα...ειμαστε υπερδυναμη
Τσακωνομαστε για τη παπαριαΣε πτυω κλανοφασολακια και πιρφορε....χοοοοουυυ φτουυυυυυυυυυ!!!
Δεν έχουν τι κουβέντα να κάνουν και αρχίζουν να συζητάνε για το ποιος πιστεύουν ότι θα είναι ο πιο αγαπημένος παίχτηςποιος φευγει αποψε?![]()
αληθεια μπαινει η κυριακη με το μουνι μπριζολα ή μας τρολαρεις ρε πουτσα???Δεν έχουν τι κουβέντα να κάνουν και αρχίζουν να συζητάνε για το ποιος πιστεύουν ότι θα είναι ο πιο αγαπημένος παίχτης
Μπαίνει και Κυριακή![]()
![]()
![]()
φιδεμποραςποιος φευγει αποψε?![]()
φιδεμπορας
για κυριακη δεν εχω ακουσει κατι....μλκ του καμηλιερο
Το δήλωσε ο Ιρακινός πριν λίγο. Είπε ότι θα ξαναμπει μέσα και την περιμένει
Και μαζί με αυτόν περιμένουμε και εμεις![]()
Το δήλωσε ο Ιρακινός πριν λίγο. Είπε ότι θα ξαναμπει μέσα και την περιμένειαληθεια μπαινει η κυριακη με το μουνι μπριζολα ή μας τρολαρεις ρε πουτσα???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ειπαμε, κοζανιτηςκανα μουνι δεν θα φυγει αποψε????το εχω πελωρια αναγκη για καινουργιο σαλοναρισμα από νεα τρυπα.... :S
Μπορεί να ισχύει αυτό που λες αλλά κάτι θα ξέρει, κάτι θα έχει ακούσει...τι στον πουτσονταξει ο ιρακινος το δηλωσε γιατι εχει βγαλει φλύκταινες η παλαμη του από τοτε που εφυγε το νταρντανομωρο...
Οι άντρες τι στον πουτσο δουλειά κάνουν ώστε να μπορεσαν να την αφήσουν για 4 μηνες?![]()
Σκληρό, φουλ ειρωνικό σχολιοπυρηνικοι χημικοι