Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 15.035
- Πόντοι
- 3.656
το σημερινο φορεμα της ουζμπεκας βυζομπεμπεκας μου αιματωνει το λουτσο
με βλεπω να τρεχω μεταμεσονυχτια σε τιποτα στουντιο παλι
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
το σημερινο φορεμα της ουζμπεκας βυζομπεμπεκας μου αιματωνει το λουτσο
με βλεπω να τρεχω μεταμεσονυχτια σε τιποτα στουντιο παλι
Μετα απο αυτη την ανεκδιηγητη εμφανιση, αν ο σταρακος συνεχισει να ειναι γειτονας, θα ζητησω να φαει μπαν απο το σαητ...δεν μας χωραει και τους δυο το μπου πλεον...σημερα ο ιρακινος καμηλιερο εχει σπασει καθε ρεκορ ενδυματολογικης αγαμιας με το κοστουμι και το μπειζμπολ καπ
ουτε οι μπλε σαγιοναρες του στρατου το καλοκαιρι στην παραλια δε διωχνουν τοσο πολυ τα μουνια
τυπε μπορει σε εμας να φαινεται φιογκος αλλα τα γκομενακια μπορει να γουσταρουν κλαρινοντυσιμο με σακακι καπελο και κοντο παντελονι με γυμνο αστραγαλοΜετα απο αυτη την ανεκδιηγητη εμφανιση, αν ο σταρακος συνεχισει να ειναι γειτονας, θα ζητησω να φαει μπαν απο το σαητ...δεν μας χωραει και τους δυο το μπου πλεον...
Με την ουζμπεκα εχει απαλυνει λιγο ο πονος μου...μου λειπει η Ολγα χορου ποτου :'( :'( :'( :'(
θα σε γαμησει ο αμβροσιος τυπεΖευγάρια αντρών - γυναικών. Το παιχνίδι προάγει την ανωμαλία
χαλαρωσε τυπε...εχουμε χαρες αποψε..η ουζμπεκα κουναει περα δωθε τους βυζους μπροστα στο σωκρατη κι αυτος χορευει ενρικε ιγκλεσιας με το καπελακι
θα σπασω την τηλεοραση ρε μαλακες δεν εχω αλλη υπομονη
ο μπαρμπα-τζοβενος μιλαει 10 λεπτα για να πει ευγενικα στην ιταλιδα παραδουλευτρα οτι οποτε τη βλεπει του μαραινεται