Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.683
- Πόντοι
- 6.056
θα εχει τα χαιλαιτς της εβδομαδας πριν?θα δουμε σκληρο πορνο σημερα![]()
![]()
![]()
![]()
γιατι τα ψιλοεχασα γμτ..
θα εχει τα χαιλαιτς της εβδομαδας πριν?θα δουμε σκληρο πορνο σημερα![]()
![]()
![]()
![]()
ναι ρε...αλλωστε με την μπακοδημου κανουν φλας μπακθα εχει τα χαιλαιτς της εβδομαδας πριν?
γιατι τα ψιλοεχασα γμτ..
στηριζω και στεναχωρηθηκα που εφυγε η γογουστο γιαπωνι ρεεεεε....![]()
![]()
![]()
Τύπε κάτσε να σχολιάζουμε, έχει πολύ υλικό, έχεις πολλά να προσφέρειςΜπραβο τυποι 448 σελιδες ειστε με το τυρογαριδακι στο χερι για να καταλαβετε οτι δεν προκειται να δειτε μπαλαμουτι... :S :S :S
ειναι εκπομπη λογου :S :S :S :SΜπραβο τυποι 448 σελιδες ειστε με το τυρογαριδακι στο χερι για να καταλαβετε οτι δεν προκειται να δειτε μπαλαμουτι... :S :S :S
Εγώ είμαι ετοιμος με το γαριδακι μου στο χεριθα δουμε σκληρο πορνο σημερα![]()
![]()
![]()
![]()
δως του λιγο χρονο αλεξηΤι ειναι αυτος ο καινουργιος ρε, αι κιου φουντουκιου
Έχει ένα χαμόγελο σα χαζό γελαειΤι ειναι αυτος ο καινουργιος ρε, αι κιου φουντουκιου
ο νεος εχει κανει μεταβαση απο τις κατσικες στις γυναικες και θελει χρονο προσαρμογηςΤι ειναι αυτος ο καινουργιος ρε, αι κιου φουντουκιου
Παρατηρωντας τις ατακαρες του thread νομιζω οτι μεχρι στιγμης (μιλαμε για το συγκεκριμενο παντα reality) στους Ραο και Δον Κορλεονε (Κορσο) ανηκει δικαιωματικα ο τιτλος των κορυφαιων ατακαδωρων.....
Υπαρχουν βεβαια και πολλοι αλλοι μαστορες της ατακας που εχουν επιβεβαιωσει περιτρανα (και σε αυτο το reality-thread και οχι μονο) οτι αξιζουν και αυτοι , αλλα νομιζω οι δυο ηγετες του reality της 'Αγαπης' ειναι οι προαναφερομενοι............κακα τα ψεματα ατακες οπως ο κερινος πιτσαΔωρος , ειναι αντιστοιχα επικες με instant εμπνευσεις εμπειρου stand up comedian...
βαλε και το πουλι μεσα τυπεο νεος εχει κανει μεταβαση απο τις κατσικες στις γυναικες και θελει χρονο προσαρμογης
τυπε εισαι κασκαντερ με τα γκομενακια;Εμένα με καβλωνει η Μαρίνα. Τέλος.
τρελη ινε η σιχαμενη η αλογοδοντα με την αχλαδοκωλαρα τηςτυπε εισαι κασκαντερ με τα γκομενακια;