barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.293
- Πόντοι
- 5.506
μαλακες δεν την παλευω.........
Ποιό είναι το αγαπημένο σας γάλα; :S :S :S :S
Το σπυροπουλικο. (αγελαδινο)
μαλακες δεν την παλευω.........
Ποιό είναι το αγαπημένο σας γάλα; :S :S :S :S
τον ηπιες...βρες ταιρι για την ψηφοφορια του σκ'Ελα ρε συναγωνιστή και είχα δουλειές
δεν ντρεπεσαι να μιλας ετσι ρε???Το σπυροπουλικο. (αγελαδινο)
εγώ τυπεποιο μουνι στηριζει τουνη?
δεν ήξερα τυπε,συγγνώμηο ντιμχχχ ειναι ο μονος που εχει κανει αιτηση....να σεβεστε
δεν ντρεπεσαι να μιλας ετσι ρε???
τον ηπιες...βρες ταιρι για την ψηφοφορια του σκ
πως βλεπεις την φαση να μηδενισω και να βαλω το πιο καλο γαλα τυπε?πες γιατι με βριζουν που ειμαι αντικειμενικος και μες το πνευμα της στιγμης....εγώ τυπε
τυπε βάλε και σφαιρο αν μηδενίσει πάλι
τυπε βάλε και σφαιρο αν μηδενίσει πάλιπως βλεπεις την φαση να μηδενισω και να βαλω το πιο καλο γαλα τυπε?πες γιατι με βριζουν που ειμαι αντικειμενικος και μες το πνευμα της στιγμης....
σφαιροπουλος μεχρι να σβησει ο ηλιοςΠεντε μαλα-πεντε μαλακες εισαστεεεεεεεεε....πεντε μαλακες εισαστεεεεεεεεε!!!
ελα να γινουμε πολλοιΠεντε μαλα-πεντε μαλακες εισαστεεεεεεεεε....πεντε μαλακες εισαστεεεεεεεεε!!!
Πεντε μαλα-πεντε μαλακες εισαστεεεεεεεεε....πεντε μαλακες εισαστεεεεεεεεε!!!
κακη επιρροη τα μπαχαλακια.. :S :S :SΣυγνωμη τυπε, παρασυρθηκα απ αυτα τα νιαμου διπλα. :S
Πεντε μαλα-πεντε μαλακες εισαστεεεεεεεεε....πεντε μαλακες εισαστεεεεεεεεε!!!
ελα να γινουμε πολλοι
Παρακαλώ κύριε μην μπαχαλεύετε το τόπικ.Ευχαριστώ.
Εμεις φταιμε τυπε που δεν εχουμε κανει ακομα ντου στο μπαχαλονημα σου να τα κανουμε ολα ταναπου. Μας πατας στο φιλοτιμο.
ελα να μπαχαλεψουμε λεμεΔεν υπαρχει ουτε μια στο εκατομμυριο περιπτωση τυπε...αυτη ειναι εκπομπη για πιρφορους και αυνανες.