barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.293
- Πόντοι
- 5.506
Ο χαρντουλ δινει πολλα για ενα τετοιο...αληθεια λεω για τον z8
Όταν μεγαλώσεις πάρε έναν τέτοιο να γίνεις άνθρωπος.
Ο χαρντουλ δινει πολλα για ενα τετοιο...αληθεια λεω για τον z8
Ριαπαπα...πεθαναν αυτοιΌταν μεγαλώσεις πάρε έναν τέτοιο να γίνεις άνθρωπος.
Ρε τυπε ο αλλος σου λεει οτι εχει workstation pc με xeon επεξεργαστες και εσυ του πετας τον i-mac;
Τύπε μου, τέτοια χρησιμοποιούν μόνο οι τρέντυδες με σετ βρακί-παπιόν! :S
Να αγειασει το στομα σου με τον παλιοξεβρακωτοΤύπε μου, τέτοια χρησιμοποιούν μόνο οι τρέντυδες με σετ βρακί-παπιόν! :S
Ο iMac πάντως σε δέκα χρόνια θα δουλεύει όπως την πρώτη μέρα ΣΙΓΟΥΡΑ.
Ελα τωρα...μιλαμε για επαγγελματικο σερβερ.Σαν να μου συγκρινεις φιατακι με μερτσεντα.
για καφε στα σταρμπακς να μπρoουσαρεις σε γιουτουμπ μπορει...εκει συναντας τετοια.. :S :S :SΕπειδή θέλω να είμαι ειλικρινής, δεν γνωρίζω το συγκεκριμένο μηχάνημα, αλλά από την εμπειρία μου, οι σειρές τις Apple είναι σκυλιά του πολέμου. Έστω και αν είναι λίγο υπερεκτιμημένα λόγω brand σε βάθος χρόνου κερδίζεις αξιοπιστία και ελάχιστο κόστος αναβάθμισης.
εδω θα εισαι κοσμιος....δεν ειναι το πλεμπονημα σουΤι νεο βρε παπαρα να εχουμε...δεν εχουν ξεκινησει οι οντισιον και θελεις και νεα.Αντε μηδενισε καμμια ψηφοφορια ρε Στεκα νο2 να πουμε...
εδω θα εισαι κοσμιος....δεν ειναι το πλεμπονημα σου
1 μελος (εγω δηλαδη) και ΜΗΔΕΝ επισκεπτες!!!!
τι θα δωσουμε μπρο? :S :S :SΔεν εμαθαν ακομα για το εκπληκτικο δωρο που περιμενει τον τυχερο επισκεπτη.
τι θα δωσουμε μπρο? :S :S :S
και μια εξτρα τυρογαριδακια απο παρτη μου μπροΕπειδη ειμαστε νεο σοου και θελουμε να προσελκυσουμε κοσμο λεω να βαλουμε μια συσκευασια fofico. Οικογενειακη.