alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Oτι θα κινηθω ειπα τύπε, δεν ειπα οτι θα χασουν κιολαςδηλαδη θα κινηθεις νομικα εναντι των σκληρων χιστων του σαη για να σε καλησπερισει ενα μουνι? :S
Oτι θα κινηθω ειπα τύπε, δεν ειπα οτι θα χασουν κιολαςδηλαδη θα κινηθεις νομικα εναντι των σκληρων χιστων του σαη για να σε καλησπερισει ενα μουνι? :S
Λες και δεν τον ξερεις...αυτος θα προδιδε μεχρι και τον κουλη προκειμενου να πηδηξει καμια μουναρα 150+ κιλων..δηλαδη θα κινηθεις νομικα εναντι των σκληρων χιστων του σαη για να σε καλησπερισει ενα μουνι? :S
Με απαξιωσες τύπεΛες και δεν τον ξερεις...αυτος θα προδιδε μεχρι και τον κουλη προκειμενου να πηδηξει καμια μουναρα 150+ κιλων..
Το ξερω...ειμαι σκληρος καργιολης...Με απαξιωσες τύπε
σπασαρχίδω απο τις λίγεςη 19χρονη τριανταρα μας εχει σπασει τα αρχιδια με την ελλεηνιδιαση της, αμα ηταν ο νωντας μεσα θα της ειχε ριξει κουτουλια στη μαπα
Βεβαια αν απευθυνθει σε μενα η Γκαμπυ θα υποστηριξουμε οτι δεν ειναι εκεινη στην ταινια και ολοι λενε ψεματα. Και θα κανουμε και αγωγες αποζημιωσης.
Γκαμπυ περιμενω ε?
Βεβαια αν απευθυνθει σε μενα η Γκαμπυ θα υποστηριξουμε οτι δεν ειναι εκεινη στην ταινια και ολοι λενε ψεματα. Και θα κανουμε και αγωγες αποζημιωσης.
Γκαμπυ περιμενω ε?
Μπορώ να κάνω καμία μήνυση εγώ σε όσους με κατηγορούν ότι είμαι?
και την αμοιβή σας τη βρίσκουμε![]()
Μπορώ να κάνω καμία μήνυση εγώ σε όσους με κατηγορούν ότι είμαι?
και την αμοιβή σας τη βρίσκουμε![]()
χονδρο :S (αλλα ολοι ξερουμε οτι ο αλεξ για να πιρφορισει δεν εχει ορια )Λες και δεν τον ξερεις...αυτος θα προδιδε μεχρι και τον κουλη προκειμενου να πηδηξει καμια μουναρα 150+ κιλων..
Για ποια ουλη αναφερεσαι?
sto 61 επαιζε η γκαμπι του σειρηνακη ως αρτεμις
και στο βιντεο φαινεται καθαρα η ουλη
γιαμιεται καλα η πατριωτισσα
ωχ ελειπα μερες απο το νημα και σα εφερα μπαγιατικα ννεα ----σορυ
Για ποια ουλη αναφερεσαι?
που εχει στο προσωπο η γκαμπριελαΓια ποια ουλη αναφερεσαι?
Τελικά είναι αυτός ο δροσερός που βλέπαμε και στις άλλες φωτογραφίες μαζί της
![]()
http://[URL unfurl="true"]www.espressonews.gr/sites/default/files/imceimg2/f1_160.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Ναι, τον εριξε ο κυρ σπυρος να θωλωσει τα νερα με γαμους και τετοια, λες και δεν ξερουμε αν ειναι ή οχι η βουλγαρα στην τσοντα...αυτα δεν περνανε στους σκληρους καργιοληδες!!!!!!!!