ParisPapis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2017
- Like
- 2.069
- Πόντοι
- 456
αμα βγαλεις και την πιρφορικη ηττοπαθη υπογραφη θα ειναι καλυτεραΝαι ολοσωμη σχεδον
αμα βγαλεις και την πιρφορικη ηττοπαθη υπογραφη θα ειναι καλυτεραΝαι ολοσωμη σχεδον
αλεξη επειδη ειμαι ασχετος ρε και ζω στο 2018 ο προηγουμενος ο τσιμπουκιας ποιος ητανε?Ναι ολοσωμη σχεδον
Την καψούρα εννοεις? Δεν γινεταιαμα βγαλεις και την πιρφορικη ηττοπαθη υπογραφη θα ειναι καλυτερα
Ομολογω οτι δεν ξερω τύπε, ηταν στις προεπιλογες του σάηαλεξη επειδη ειμαι ασχετος ρε και ζω στο 2018 ο προηγουμενος ο τσιμπουκιας ποιος ητανε?
Ο Τρουμπακης ειναι μεγαλο κεφάλαιο τύπε, όπου και να πηγαινε θα μεγαλουργουσε
ετοιμασου μπαινεις στο σοου....Γκαμπυ περμενω μηνυμα
Είμαι σίγουρος πως το σουρβαιβορ θα το έβαζε το μεσημέρι, το παουερ κάθε βράδυ στις 9 εκτός απο την Δευτέρα όπου θα είχε Δίκη στον Σκαι στις 9 με τον Μπεο και τον Κούγια μόνιμα στο πανελ. Επίσης θα αγόραζε το μαστερ σεφ και θα το έβαζε κάθε απόγευμα. Το φτωχό μου το μυαλό δεν μπορεί να φανταστεί ποια παρουσιάστρια θα έβαζε στο πρωινό... μάλλον τον Μικές :S :S :S
Νομιζω εχεις πεσει μεσαΕίμαι σίγουρος πως το σουρβαιβορ θα το έβαζε το μεσημέρι, το παουερ κάθε βράδυ στις 9 εκτός απο την Δευτέρα όπου θα είχε Δίκη στον Σκαι στις 9 με τον Μπεο και τον Κούγια μόνιμα στο πανελ. Επίσης θα αγόραζε το μαστερ σεφ και θα το έβαζε κάθε απόγευμα. Το φτωχό μου το μυαλό δεν μπορεί να φανταστεί ποια παρουσιάστρια θα έβαζε στο πρωινό... μάλλον τον Μικές :S :S :S
Ο Νωντας δεν εχει μορφη τύπε, ειναι ιδεα
εχει και παραεχει
αυτο που λεει κατι κυνηγω σαν το ναυαγο :SΤην καψούρα εννοεις? Δεν γινεται
τυποι μετα το γκαλα λεω αυτη να ειναι η ψηφοφορια....λοιπον θα αποτολμησω απο τωρα μια προβλεψη για το τελικο ζευγαρωμα των παικτων:
1) δωρος τζιμπριος - 30αρα 19χρονη
2) ιρακινος σωκρατης - συναρμολογουμενη κρητικια
3) αλμπαννα ντουμπαι - ατσουν
4) αντρεας σιχαμας - γιαννης κυλικειατζης
5) ιταλιδα παραδουλευτρα απο το φιερι - τσουλια αμοιβαδα
6) βουλγαρα ζωγραφος - πανος απο τον καταυλισμο (με μασκες και οι δυο)
7) μπακοδημου - μικες
8) υιοθετημενος - κλεμμενα εσωρουχα απο βιζιτες
8) υιοθετημενος - κλεμμενα εσωρουχα απο βιζιτες
Ο Αδολφος μηπως θυμασαι τι τυχη επιφυλασσε στους ομοφυλοφιλους?εγώ πάντως βλέποντας αυτή την εκπομπή...
με αυτά τα άτομα... :S
σκέφτομαι ότι έναν ακόμα αδόλφο τον χρειαζόταν το ανθρώπινο είδος
Αντε να το αλλαξω κι αυτοαυτο που λεει κατι κυνηγω σαν το ναυαγο :S
ρε τυπε σκεψου το.....πολλα χρονια ετσι συνηθισαμε και ειναι ταυτοτητα για εσεναΑντε να το αλλαξω κι αυτο