Νέα

Πότε ανοίγουν οι οίκοι τελικά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Fuckeros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 261K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πιθανές ημερομηνίες.

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    172
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Θέμης88

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαρ 2021
Κριτικές
51
Like
5.467
Πόντοι
11.836
Πιστεύω μετά το Πάσχα θα ανοιξουν

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Μαιο θα ανοιξουν παιδες υπομονη ενα μηνα ακομα.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
εγω λεω ιουνιο που θα ανοιξει το αλλο το μπουρδέλο η ελλας .. παντως μου κάνει εντύπωση πως και δεν εχουν απαγορευσει ακομα και την κυκλοφορια μέσα στο σπίτι

poutsarass

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2018
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
1
Καλησπέρα.
Ξέρουμε πότε θα ανοίξουν οι οίκοι επιτέλους;

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.001
Πόντοι
9.297
Μαλλον θα παμε στις ιδιες ημερομηνιες οπως περυσι.Μεσα Ιουνιου η το νωριτερο τελη Μα'ι'ου.Μην περιμενετε νωριτερα .Καλυτερα εγκρατεις παρα Μεταξοπαθεις...

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Ο φακερος που ειναι στα μεσα και ηταν ο μονος που ειχε πετυχει το πρωτο ανοιγμα περυσι.
Το καλο σεναριο μεσα μαιου εως τελη

Μετριο σεναριο ιουνιο ιουλιο

Το κακο σεναριο αυγουστο σεπτεμβρη και με αλλαγες στη λειτουργία τους.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.001
Πόντοι
9.297
Μου τα ειπε σε π.μ αλλα δεν ηταν σίγουρος,να πηγαινουμε με ραντεβου και ισως με σελφ τεστ αρνητικο,ολα περι ασφαλειας για τον κοβιντ.
Καλο ειναι αυτο...αλλα πως θα ξερουμε τα κοριτσια αν ειναι καθαρα απο κινεζικη πανουκλα;Θα πρεπει να δουμε και εμεις τα δικα τους τεστ...σαν συνθημα-παρασυνθημα στον Στρατο!

• Like
Αντιδράσεις: Ntaffy

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
για Σεπτέμβριο το βλέπω και εγώ...
Φιλε αν ανοιξουν το σεπτεμβριο πανω απο τα μισα θα κλεισουν ασε που δεν θα υπαρχουν και κοπελες.
Μιλάμε οτι θα αφανιστουν οι οικοι.
Ελπιζουμε μεσα τελη μαιου να ανοιξουν να ισχυσει το καλο σεναριο

• Like

Θέμης88

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαρ 2021
Κριτικές
51
Like
5.467
Πόντοι
11.836
Μαλλον θα παμε στις ιδιες ημερομηνιες οπως περυσι.Μεσα Ιουνιου η το νωριτερο τελη Μα'ι'ου.Μην περιμενετε νωριτερα .Καλυτερα εγκρατεις παρα Μεταξοπαθεις...
Ιούνιο ή τέλος Μάη

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
αντε και ανοιγουν Μαιο...ποιος θα παει; με τοσα κρουσματα... :(
Οι βετερανοι θα πανε φιλε οπως και εγω θα παω.
Εδω μπαινουμε σε μετρο σε σουπερ μαρκετ με τοσο κοσμο την ιεροδουλη θα φοβηθουμε μην μας κολλησει?
Εγω σκεφτομαι να την υποχρεωσω να φοραει αυτη μασκα στο δωματιο και ολα καλα..

godfather

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
8
Like
799
Πόντοι
301
Οι βετερανοι θα πανε φιλε οπως και εγω θα παω.
Εδω μπαινουμε σε μετρο σε σουπερ μαρκετ με τοσο κοσμο την ιεροδουλη θα φοβηθουμε μην μας κολλησει?
Εγω σκεφτομαι να την υποχρεωσω να φοραει αυτη μασκα στο δωματιο και ολα καλα..
Μασκα στο πανω και καποτα στο κατω κεφαλι!

• Like

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.001
Πόντοι
9.297
αντε και ανοιγουν Μαιο...ποιος θα παει; με τοσα κρουσματα... :(
Υπαρχουν αρκετοι αυτοκαταστροφικοι που ηδη πανε στο Πακοχυμενο Μεταξι.Σιγα μην περιμενουν Μα'ι'ο...κορωνα-γραμματα η ζωη τους και ο,τι ηθελε προκυψει!

lkjhgfdsaa

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2017
Κριτικές
8
Like
393
Πόντοι
21
Όπως το βλέπω η εστίαση θα ανοίξει 10 Μαΐου, λίγο πριν έρθουν οι πρώτοι τουρίστες. Αν αφήσουμε 1-2 εβδομάδες κενό
να ανοίξουν και όλα τα υπόλοιπα που θα παραμένουν κλειστά τέλος Μαΐου ή αρχές Ιουνίου είναι το πιθανό να ανοίξουν.
Γενικώς νόμιζα ότι θα άνοιγαν μέσα Μαΐου αλλά πήγε πίσω το άνοιγμα της εστίασης άρα πάει πίσω και το άνοιγμα των μπουρδέλων

• Like

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Όπως το βλέπω η εστίαση θα ανοίξει 10 Μαΐου, λίγο πριν έρθουν οι πρώτοι τουρίστες. Αν αφήσουμε 1-2 εβδομάδες κενό
να ανοίξουν και όλα τα υπόλοιπα που θα παραμένουν κλειστά τέλος Μαΐου ή αρχές Ιουνίου είναι το πιθανό να ανοίξουν.
Γενικώς νόμιζα ότι θα άνοιγαν μέσα Μαΐου αλλά πήγε πίσω το άνοιγμα της εστίασης άρα πάει πίσω και το άνοιγμα των μπουρδέλων
Σωστά, εφόσον η εστίαση ανοίξει 10 Μαΐου όπως άφησαν να εννοηθεί, τα μπουρδελα θα χρειαστούν τουλάχιστον 2 εβδομάδες για να τους δοθεί η άδεια ανοίγματος και να παρακολουθήσουν εκείνες τις μέρες την επιδημιολογική εικόνα.
Υπήρχε η αισιοδοξία πριν έναν μήνα ότι θα ανοίξουν 10 Μαΐου αλλά έριξε ταφόπλακα ο κουλης λέγοντας ότι τότε θα ανοίξει η εστίαση.
Οπότε έχουμε και λέμε, το καλύτερο σενάριο να ανοίξουν είναι 24 Μαΐου, το λογικό σενάριο 31 Μαΐου, και το χειρότερο 7 Ιουνίου.
Ψήφισα 24 Μαΐου έτσι για την αισιοδοξία.
Πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι θα ανοίξουν νωρίτερα από την περσινή ημερομηνία (15 Ιουνίου) .

• Like
Εγγρ.
29 Ιαν 2017
Κριτικές
24
Like
1.440
Πόντοι
491
Σωστά, εφόσον η εστίαση ανοίξει 10 Μαΐου όπως άφησαν να εννοηθεί, τα μπουρδελα θα χρειαστούν τουλάχιστον 2 εβδομάδες για να τους δοθεί η άδεια ανοίγματος και να παρακολουθήσουν εκείνες τις μέρες την επιδημιολογική εικόνα.
Υπήρχε η αισιοδοξία πριν έναν μήνα ότι θα ανοίξουν 10 Μαΐου αλλά έριξε ταφόπλακα ο κουλης λέγοντας ότι τότε θα ανοίξει η εστίαση.
Οπότε έχουμε και λέμε, το καλύτερο σενάριο να ανοίξουν είναι 24 Μαΐου, το λογικό σενάριο 31 Μαΐου, και το χειρότερο 7 Ιουνίου.
Ψήφισα 24 Μαΐου έτσι για την αισιοδοξία.
Πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι θα ανοίξουν νωρίτερα από την περσινή ημερομηνία (15 Ιουνίου) .
Μην εισαι τοσο σιγουρος θα παει μακρια η βαλιτσα με αυτους που μπλεξαμε.

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom