Thanosm(2)
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 23
- Like
- 859
- Πόντοι
- 1.011
Πιστεύω αρχές Ιουνίου όπως καί περιση
Και τι μου τα λες στα αγγλικα μωρη ψωναρα?,...close your eyes and go back. Try to remember...
Goodnight
Μέχρι στιγμής ούτε η ιδια κυβέρνηση ξέρει πότε θα ανοίξει δραστηριότητες γιατί δεν υπάρχει πρόγραμμα.Έχω βαρεθεί να το λέω. Έχετε χάρη που σας γουστάρω σαν παρέα όμως και μπαινω στον κόπο:
Νωρίτερα από μέσα Ιουνίου δεν θα ανοίξουν.
Έχει ολόκληρη διαδικασία και στάδια λέμε. Όσο αναστέλλεται η λειτουργία του λιανεμπορίου (που θα άνοιγε 25/2, αρχές Μαρτίου κλπ... )τόσο αργεί και το άνοιγμα των ρδέλων.
Όπως ξαναέγραψα: Ας συντονιστούμε με την πραγματικότητα.
Αντί επιλόγου:
Ούτε μέσα Απριλίου δεν θα ανοίξει το λιανεμπόριο. Και αυτό διότι απευθύνονται σε νεκρούς.
Τύπε, συγγνώμη που πετάγομαι, αλλά από αυτό το πληθυσμιακό δείγμα να συστήνεις σε κάποιον να βρει γκόμενα, είναι μια κακή συμβουλή. Γνωρίζω νεαρά σπουδάστρια που γκρίνιαζε σε όλη την τάξη τους συμμαθητές της, ότι "της τη δίνει ο γκόμενός της, δεν θέλει να του κάθεται γιατί εκείνος θέλει σεξ όλη την ώρα"... Τη στιγμή που μόνη της ήθελε να έχει και γκόμενο και φυσικά, ήταν και της "δουλειάς". Ενώ έπιανε κι έλεγε στους φίλους της "τί ωραία ψωλή έχουν οι μαύροι" και "τί καυλιάρηδες στο σεξ είναι οι μαυριδεροί" (λευκός όντας ο γκόμενος και καλό παιδί, συν δουλευταράς). Έπειτα, πολλά "εργαζόμενα" κορίτσια, κάνουν καλύτερο σεξ με πελάτες τους (έστω και συγκεκριμένους, υπό "προϋποθέσεις", ή "με χημεία"), παρά με το φίλο τους. Ή τον γκόμενο τον έχουν στα "μή και μή", "εγώ δεν κάνω τέτοια", "για ποιά με πέρασες", αλλά με κάτι προϊσταμένους ή συναδέρφους στα κρυφά όλα μέσα, τα ρουφάνε όλα και δεν συμμαζεύεται. Πιστεύω πιο δύσκολα θα σου τύχει να περνάς άσχημα με πουτάνα που πληρώνεις, παρά με κοπέλα που φορτώνεσαι και για άλλες δραστηριότητες, πέραν του σεξ. Άσε που πολλές παίζουν θέατρο, είναι επίπλαστες, ή ξαφνικά αλλάζουν με το πέρασμα του χρόνου. Μακάρι να είσαι από τους τυχερούς και να βρήκες κοπέλα που να αξίζει για την πάρτη σου, αλλά είναι πολύ σπάνιο αυτό. Μην πιστεύεις ότι όλοι μπορούν να κερδίσουν το λαχείο. Ή ότι αξίζει να παίζουν ρώσσικη ρουλέτα και να τρώνε το κεφάλι τους, μέχρι να τους τύχει -σαν από θαύμα- κάτι καλό. Κι έπειτα, άντε και το βρήκαν, πρέπει να προσέχουν μήν τους τη φάει άλλος, μην ανακατευτεί καμμιά φίλη της που δεν χωνεύει τα μούτρα τους και τα γαμήσει, να είναι και σε διαρκή επιφυλακή/εγρήγορση γενικά, για να τη συντηρούν και να τη διατηρούν (δική τους). Τα "κόστη" είναι ασύμφορα, ιδίως οι επενδύσεις σε ψυχικά αποθέματα.Τι ιδιαίτερο νόημα βλέπεις να έχει το να κάνεις ότι γουστάρεις μια γυναίκα στο κρεββάτι πληρώνοντας?
Για σκέψου να " την κάνεις ότι θες" επειδή απλά σε γουστάρει...
Πόσο καλύτερο είναι?
Πόσο πιο ικανοποιημένο θα σε αφήσει?
Πόσα περισσότερα ποιοτικά θα παρεις από αυτήν?
Που σωστο. αλλα απαραιτητη προυποθεσις αυτοι που περνουν τις αποφασεις να εχουν μυαλΣτα μέσα Μαίου το βλέπω!για μένα έπρεπε να εμβολιαστεί υποχρεωτικά οποία κοπέλα ήθελα να δουλέψει,και να ήταν είδη ανοιχτά!
Φιλε μου σε ολα αυτα που διαβασα εχεις δικιο. ετσι ειναι οι γυναικες.για αυτο οτι κανεις πρεπει να το κανεις συνειδητοποιημένος οτι οι περισσοτερες γυναικες ειναι ετσι και ειναι στη φυση τους να ειναι ετσι ειδικα σε πολλα απο αυτα που προανεφερες.Δεν υπαρχει "γιατι" δηλ.Αλλα απο την αλλη δεν μπορεις και μια ζωη να την βγαζεις με πληρωμενο ερωτα και το λεω εγω που εχω φαει τα μπουρδελα με το κουταλι αλλα εχω μπει και σε σχεσεις,και πολλα γαμησια μιας νυχτας (τα περισσοτερα αυτα παρα σχεσεις)..και γω δεν τις αντεχω ισχιει..ειναι μεσα στο ψεμα και την πονηρια.Πλεον τις διαβαζω,και διαβαζω τη καθε μαλακια που θα μου πουν η θα με ρωτησουν ,τι κρυβεται απο πισω γιατι με τις γυναικες πρεπει να κανεις και αποκωδικοποίηση.Ομως οταν περπαταςΤύπε, συγγνώμη που πετάγομαι, αλλά από αυτό το πληθυσμιακό δείγμα να συστήνεις σε κάποιον να βρει γκόμενα, είναι μια κακή συμβουλή. Γνωρίζω νεαρά σπουδάστρια που γκρίνιαζε σε όλη την τάξη τους συμμαθητές της, ότι "της τη δίνει ο γκόμενός της, δεν θέλει να του κάθεται γιατί εκείνος θέλει σεξ όλη την ώρα"... Τη στιγμή που μόνη της ήθελε να έχει και γκόμενο και φυσικά, ήταν και της "δουλειάς". Ενώ έπιανε κι έλεγε στους φίλους της "τί ωραία ψωλή έχουν οι μαύροι" και "τί καυλιάρηδες στο σεξ είναι οι μαυριδεροί" (λευκός όντας ο γκόμενος και καλό παιδί, συν δουλευταράς). Έπειτα, πολλά "εργαζόμενα" κορίτσια, κάνουν καλύτερο σεξ με πελάτες τους (έστω και συγκεκριμένους, υπό "προϋποθέσεις", ή "με χημεία"), παρά με το φίλο τους. Ή τον γκόμενο τον έχουν στα "μή και μή", "εγώ δεν κάνω τέτοια", "για ποιά με πέρασες", αλλά με κάτι προϊσταμένους ή συναδέρφους στα κρυφά όλα μέσα, τα ρουφάνε όλα και δεν συμμαζεύεται. Πιστεύω πιο δύσκολα θα σου τύχει να περνάς άσχημα με πουτάνα που πληρώνεις, παρά με κοπέλα που φορτώνεσαι και για άλλες δραστηριότητες, πέραν του σεξ. Άσε που πολλές παίζουν θέατρο, είναι επίπλαστες, ή ξαφνικά αλλάζουν με το πέρασμα του χρόνου. Μακάρι να είσαι από τους τυχερούς και να βρήκες κοπέλα που να αξίζει για την πάρτη σου, αλλά είναι πολύ σπάνιο αυτό. Μην πιστεύεις ότι όλοι μπορούν να κερδίσουν το λαχείο. Ή ότι αξίζει να παίζουν ρώσσικη ρουλέτα και να τρώνε το κεφάλι τους, μέχρι να τους τύχει -σαν από θαύμα- κάτι καλό. Κι έπειτα, άντε και το βρήκαν, πρέπει να προσέχουν μήν τους τη φάει άλλος, μην ανακατευτεί καμμιά φίλη της που δεν χωνεύει τα μούτρα τους και τα γαμήσει, να είναι και σε διαρκή επιφυλακή/εγρήγορση γενικά, για να τη συντηρούν και να τη διατηρούν (δική τους). Τα "κόστη" είναι ασύμφορα, ιδίως οι επενδύσεις σε ψυχικά αποθέματα.
John100 με ολο το σεβασμο.Τι ιδιαίτερο νόημα βλέπεις να έχει το να κάνεις ότι γουστάρεις μια γυναίκα στο κρεββάτι πληρώνοντας?
Για σκέψου να " την κάνεις ότι θες" επειδή απλά σε γουστάρει...
Πόσο καλύτερο είναι?
Πόσο πιο ικανοποιημένο θα σε αφήσει?
Πόσα περισσότερα ποιοτικά θα παρεις από αυτήν?
Τυπε εννοητε οτι επρεπε να ειναι ηδη ανοιχτα τα δελα αλλα δεν πρεπει υποχρεωτικα να κανει η κοπελα που θελει να δουλεψει ενα εμβολιο το οποιο δε ξερει τη παρενεργειες εχει αλλα εσυ να κατσεις σπιτι και να ξεχασεις τα δελα που εισαι αρρωστοφοβικος ακου εκει επειδη καποιοι φοβουνται και τη σκια τους θα γινουν τα κοριτσια πειραματοζωαΣτα μέσα Μαίου το βλέπω!για μένα έπρεπε να εμβολιαστεί υποχρεωτικά οποία κοπέλα ήθελα να δουλέψει,και να ήταν είδη ανοιχτά!
Απαραιτητη προυποθεση να κατσεις σπιτι δεν ειναι για σενα οι τανεςΠου σωστο. αλλα απαραιτητη προυποθεσις αυτοι που περνουν τις αποφασεις να εχουν μυαλ
ο
Χαχαχ πλάκα έχειςΤυπε εννοητε οτι επρεπε να ειναι ηδη ανοιχτα τα δελα αλλα δεν πρεπει υποχρεωτικα να κανει η κοπελα που θελει να δουλεψει ενα εμβολιο το οποιο δε ξερει τη παρενεργειες εχει αλλα εσυ να κατσεις σπιτι και να ξεχασεις τα δελα που εισαι αρρωστοφοβικος ακου εκει επειδη καποιοι φοβουνται και τη σκια τους θα γινουν τα κοριτσια πειραματοζωα
Πλακα εχουν οι παπαριες που λεςΧαχαχ πλάκα έχεις