You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πότε ανοίγουν οι οίκοι τελικά
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Fuckeros
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 261K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
anestis_38
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 17
- Like
- 1.013
- Πόντοι
- 1.616
Κάνουμε πλακιτσα και γελάμε - και γιατί οχι;- αλλά το πως θα ρεγουλάριστεί το πράμα αμα ανοίξουν οι οικοι και τα γραφεία θα είναι το λιγότερο ενδιαφέρον.
Και επειδή δε σκοπευω να γίνω κασκαντερ, περιμένω να διαβάσω κριτικές και να δω πως θα λειτουργεί η όλη κατάσταση το πρωτο καιρο- θα γίνουν τραγελαφικά σκηνικά!
Κατά τ' άλλα αν δεν εξαφανιστεί αυτό το ρημάδι, το φθινόπωρο ένα τσιγάρο δρόμος είναι, να δω τι θαγίνει τότε.
Θα μας ξαναβάλουν σε καραΜπίνα; Δε πάιζει, θα πεθάνουμε από την πείνα.
Αρα;
Τι θα γίνει;
Θα σταματήσουμε όχι μόνο να γαμάμε ΑΛΛΑ και να ζούμε;
Και επειδή δε σκοπευω να γίνω κασκαντερ, περιμένω να διαβάσω κριτικές και να δω πως θα λειτουργεί η όλη κατάσταση το πρωτο καιρο- θα γίνουν τραγελαφικά σκηνικά!
Κατά τ' άλλα αν δεν εξαφανιστεί αυτό το ρημάδι, το φθινόπωρο ένα τσιγάρο δρόμος είναι, να δω τι θαγίνει τότε.
Αρα;
Τι θα γίνει;
Fuckeros
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 5
- Like
- 267
- Πόντοι
- 26
κασκαντέρ δεν θα ειναι μονο αυτος που θα πηγαινει στον οικο αλλα αυτος που θα ειναι στη δουλεια 8ωρο και θα ερχεται σε επαφή με εκατοντάδες άτομα.Κάνουμε πλακιτσα και γελάμε - και γιατί οχι;- αλλά το πως θα ρεγουλάριστεί το πράμα αμα ανοίξουν οι οικοι και τα γραφεία θα είναι το λιγότερο ενδιαφέρον.
Αρα;
Τι θα γίνει;
Σωτηρία δεν υπάρχει για κανένα αν και η θνητότητα του ιου ειναι μεταξι 1-4% με λιγα λόγια οι περισσότεροι από κάτι άλλο θα πεθάνουμε πάρα απο τον κορονοιο.
dCorso
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 33
- Like
- 7.367
- Πόντοι
- 4.746
Εργασια, s.market, ντιλιβερυ φαγητο, τραπεζες, γραφεια, μαγαζια, μμμ, κτλπ..κτλπ.. Ολα επικινδυνα θα ειναι..κασκαντέρ δεν θα ειναι μονο αυτος που θα πηγαινει στον οικο αλλα αυτος που θα ειναι στη δουλεια 8ωρο και θα ερχεται σε επαφή με εκατοντάδες άτομα.
Σωτηρία δεν υπάρχει για κανένα αν και η θνητότητα του ιου ειναι μεταξι 1-4% με λιγα λόγια οι περισσότεροι από κάτι άλλο θα πεθάνουμε πάρα απο τον κορονοιο.
nomercy
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 15
- Like
- 226
- Πόντοι
- 1.240
να δω πιπα με μασκα και γαντια .. εε ρε γουστα που εχουν να βγουν...
tnt
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2019
- Like
- 12.641
- Πόντοι
- 3.506
Καλημέρα. Θα γίνει ότι είναι να γίνει
και ο κόσμος καποια στιγμή από την πιεση, θα ακολουθήσει την τακτική του Μποζινταρ Μάλκοβιτς στην Λιμοζ.
"Κάντε τόσα φάουλ που να μην μπορουν
να τα σφυρίζουν όλα".
Εγώ πάντως δεν πιστεύω ότι είναι τόσο δραματικά όπως τα λένε.
Δεν ζω ακριβως όπως λένε.
Εσείς δηλαδή ζείτε έτσι; ας γελασω.
Από την άλλη ακόμα κι αν είναι ετσι, ποιος αντεχει να ζει έτσι; πολλοί αν τους απαγορεύσεις γενικώς την μετακίνηση
ή την ελευθερία κτλ, αρχίζει
και μετακινείται το αίμα τους διαφορετικά στις αρτηρίες. Είναι θέμα δύναμης, δρασης, αντιδρασης, εξουσίας και δεν ξέρω τι άλλο.
και ο κόσμος καποια στιγμή από την πιεση, θα ακολουθήσει την τακτική του Μποζινταρ Μάλκοβιτς στην Λιμοζ.
"Κάντε τόσα φάουλ που να μην μπορουν
να τα σφυρίζουν όλα".
Εγώ πάντως δεν πιστεύω ότι είναι τόσο δραματικά όπως τα λένε.
Δεν ζω ακριβως όπως λένε.
Εσείς δηλαδή ζείτε έτσι; ας γελασω.
Από την άλλη ακόμα κι αν είναι ετσι, ποιος αντεχει να ζει έτσι; πολλοί αν τους απαγορεύσεις γενικώς την μετακίνηση
ή την ελευθερία κτλ, αρχίζει
και μετακινείται το αίμα τους διαφορετικά στις αρτηρίες. Είναι θέμα δύναμης, δρασης, αντιδρασης, εξουσίας και δεν ξέρω τι άλλο.
tnt
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2019
- Like
- 12.641
- Πόντοι
- 3.506
το φουλ
πρόγραμμα θα περιλαμβάνει φραπεδιά χωρίς γάντι
tnt
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2019
- Like
- 12.641
- Πόντοι
- 3.506
Το πρωί ένας τύπος 80 χρόνων αρματωμενος σαν αστακος σε κάποιο σούπερ μάρκετ καθόταν στα 5 μέτρα από το ταμειο εμποδίζοντας τα πάντα.
Απαιτούσε δε να είναι όλοι μακριά του.
Ήταν ηλεκτρισμενη η ατμόσφαιρα.
Είμαι σίγουρος ότι οι νέοι σκεφτονταν ότι δεν θα κανουμε αυτό που θες εσύ για να πάρεις την σύνταξη σου (κι) αυτό το μήνα επειδή εμείς αργουμε, οπότε δεν μας νοιάζουν τα 5 μετρα που σκαρφιστηκες.
Έτσι πάει. Συνεπώς το κράτος πρέπει να βρει λύση. Αν δεν βρει λύση, θα έχει πρόβλημα. Μεγάλο πρόβλημα.
Εμένα (και δεν νομίζω μόνο εμένα)
με νοιάζει πως θα την κοπανησω
από εδώ για την εξοχή με το αμόρε
για να έχω ευελιξία και όλοι οι άλλοι πνιξιμο. Όταν δεν υπάρχει λύση για όλους, αρχίζουν οι θυσίες.
Απαιτούσε δε να είναι όλοι μακριά του.
Ήταν ηλεκτρισμενη η ατμόσφαιρα.
Είμαι σίγουρος ότι οι νέοι σκεφτονταν ότι δεν θα κανουμε αυτό που θες εσύ για να πάρεις την σύνταξη σου (κι) αυτό το μήνα επειδή εμείς αργουμε, οπότε δεν μας νοιάζουν τα 5 μετρα που σκαρφιστηκες.
Έτσι πάει. Συνεπώς το κράτος πρέπει να βρει λύση. Αν δεν βρει λύση, θα έχει πρόβλημα. Μεγάλο πρόβλημα.
Εμένα (και δεν νομίζω μόνο εμένα)
με νοιάζει πως θα την κοπανησω
από εδώ για την εξοχή με το αμόρε
για να έχω ευελιξία και όλοι οι άλλοι πνιξιμο. Όταν δεν υπάρχει λύση για όλους, αρχίζουν οι θυσίες.
Reddotkilling
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 13
- Like
- 726
- Πόντοι
- 311
Παρασκευή τελειώνοντας από την δουλειά στην Μαρκόπουλου στο ρεύμα προς Μαρκόπουλο είχε μπλόκο έκαναν τις δυο λωρίδες μια και σταμάταγαν τους πάντες σε ερώτηση μου στον τροχονόμο πως την παλεύετε μου είπε γαμησετα φίλε πιτσιρικάς με είδε και εμένα από την δουλειά κομμάτια και σου λέει σιγά μην του το παίξω ιστορία .. εκεί που θέλω να καταλήξω είναι πως όλο αυτό θα γυρίσει μπουμερανγκ ο κόσμος κουράζεται όσοι δουλεύουμε στην τροφοδοσία μας έχει γίνει η σουφρα να από το γαμησει κάποια στιγμή πρέπει να μπει όλο αυτό σε μια σωστή σειρά και σύντομα δύστυχος τα ζώα τις κυβερνήσεις κλείσανε τα πάντα λες και ήρθε η συντέλεια του κόσμου όταν πατάςrestart σε υπολογιστή 20 χρόνων μην περιμένεις να δουλέψει σε 5 λεπτά με 10χιλιαδες προγράμματα στο background και δεν έχει να κάνει μόνο με την καβλα μας έχει να κάνει με οικογένειες που πραγματικά πεινάνε ..!!
Reddotkilling
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 13
- Like
- 726
- Πόντοι
- 311
κοιτά καμικάζι υπήρχαν πάντα δεν θα αλλάξει τώρα εγώ θα προσπαθήσω σε κανα call αλλά από Ιούνιο Ιούλιο να δω πως θα πάει μέχρι τότε η γουδοχέρι η κανα παλιό νιμουεγω ρωταω τους φιλους συναγωνιστες.αν ανοιξουν θα πηγαινατε σαν να εχουν τελειωσει ολα ?????
ISINAS
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.393
- Πόντοι
- 4.006
Δεν νομίζω , τίποτα δεν έχει τελειώσει ...Αν σκεφτείς το μετά ( σε περίπτωση που το αρπάξεις ) δεν θα σου σηκωθεί καν ...!! Αν το αρπάξεις = εξαιτασει κάθε 6 μέρες για να δεις ποτέ θα είσαι αρνητικός ...κατά Τίνα 14 μέρες Ηχνηλατηση που πηγές κτλ..... νοσοκομεία για την εξαιτασει ( ιδιωτικά είναι πανάκριβη η εξαιταση ..)) και με κυνδινο κάθε φορά που πας για εξαιταση να ξανά κολησεις ... Όλα αυτά στην καλύτερη των περιπτώσεων διότι αν σου κάνει λοίμωξη την μαμησες ....!!!!!!εγω ρωταω τους φιλους συναγωνιστες.αν ανοιξουν θα πηγαινατε σαν να εχουν τελειωσει ολα ?????
jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.826
εγω προσωπικα θα παω φιλε δεν με φοβιζει ο ιος της γριπης.εγω ρωταω τους φιλους συναγωνιστες.αν ανοιξουν θα πηγαινατε σαν να εχουν τελειωσει ολα ?????
εχω ατομο γνωστο που νοσησε από τον κορωνοιο και δεν ειδε καμια διαφορα από τις άλλες γριπες που ειχε κολλησει στο παρελθον και ο συγκεκριμένος είναι 43 χρονων,τωρα αν ο κορονοιος πειραζει μεγαλύτερες ηλικιες ας προσεξουν οι μεγαλύτεροι.
ο χειρότερος ιος είναι ο φοβος και οι επιπτωσεις του χειρότερες.
Η φωτό πάντως δεν είναι από το Βόλο, αλλά από τα trannyοσπιτα Φυλής και Θύρας που τα έκλεισε η Ελένη Ανουσάκη.
anestis_38
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 17
- Like
- 1.013
- Πόντοι
- 1.616
Τουρλουμπούκι.να βγει επίσημη ανακοίνωση, τι σκατά τόσα ντέλα εδώ μέσα αν δεν το γράψουνε εδώ που θα γραφτεί, στο ΦΕΚ ;
Άστα, θα έχει το γουστο του στην αρχή, εγώ δεν έχω να φοβάμαι τίποτα, δεν υπάρχει περίπτωση να μην κολλήσω -ή να μην το έχω ήδη κολλήσει- εστω και ασυμπτωματικά, οπότε θα πήγαινα και από την πρώτη κιόλας εβδομάδα ΑΛΛΑ επειδή δε ξέρουμε τι συνθηκες θα επικρατούν, αν οι κοπέλες φοβούνται, αν εχουν αγχος κτλ ΑΡΑ ο κουβάς θα είναι σιγουρος.
Δηλαδή θα πληρωθεί call girl 140 εβραίους και δε θα δώνει φιλάκια;
Στα στούντιο θα σε βάζουνε να φοράς γάντια; Είμαστε στα καλά μας; το λιγότερο 50 ευρώ και θα φοράει ο άλλος γάντια;
Αφήστε την μάσκα το πράγμα καταντα γελοίο.
Ίσως κάποια κορίτσια που έχουν κάνει το μπογιόκο τους, να βγουν από το επάγγελμα.
Τα ναυάγια στη Φυλής και στο Μετάξι για 5 ευρω παραπάνω θα το δίνουν και ακάποτα μετά από 1,5 μήνα αφραγκίας.
θα δούμε...
Υπό αυτήν την έννοια δε θα γίνω κασκαντερ, θα το κάνουν άλλοι και εγώ θα διαβάζω με ενδιαφέρον τις κριτικές τους
Notios_7
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9
- Πόντοι
- 0
Καλά όλα αυτα.. Αλλά τα γάντια τι χρησιμότητα έχουν; Χίλιες φορές πιο αποτελεσματικό είναι να βάλεις σωστό αντισηπτικό παρά γάντια. Και αν δε ξέρεις να τα βγάζεις τη γαμησες..
Τα μόνα λογικα μέτρα που θα πρέπει να πάρουν οι οίκοι είναι: θερμό μέτρηση, υποχρεωτικό ντους πελατών (αυτα στα στούντιο, δε ξέρω αν έχουν τα μπουρδελα), και πολύ αντισηπτικό. Να απαγορευθούν τα φιλια και τέλος.
Αλλιως για πιο λόγο να ανοίξουν; Για να γαμαμε γκομενα «αστακό» με μάσκα, γάντια κτλ; Καλύτερα να φοράνε και στολές νοσοκόμας να βγάλουμε κανα γούστο. Η μόνη μας ελπίδα είναι το καλοκαίρι που λένε θα είναι το θερμότερο απ ολα. Μπορεί να ψοφήσουμε από τη ζέστη αλλά τουλάχιστον θα ψοφήσει κι ο ιός. Γι αυτό υπομονή μέχρι τα τέλη Ιουνίου. Τότε ίσως γαμησουμε όπως παλιά. Βέβαια και νωρίτερα να ανοίξουν εγώ θα πάω ίσα για τον χαβαλέ με τα μέτρα προστασίας..
Τα μόνα λογικα μέτρα που θα πρέπει να πάρουν οι οίκοι είναι: θερμό μέτρηση, υποχρεωτικό ντους πελατών (αυτα στα στούντιο, δε ξέρω αν έχουν τα μπουρδελα), και πολύ αντισηπτικό. Να απαγορευθούν τα φιλια και τέλος.
Αλλιως για πιο λόγο να ανοίξουν; Για να γαμαμε γκομενα «αστακό» με μάσκα, γάντια κτλ; Καλύτερα να φοράνε και στολές νοσοκόμας να βγάλουμε κανα γούστο. Η μόνη μας ελπίδα είναι το καλοκαίρι που λένε θα είναι το θερμότερο απ ολα. Μπορεί να ψοφήσουμε από τη ζέστη αλλά τουλάχιστον θα ψοφήσει κι ο ιός. Γι αυτό υπομονή μέχρι τα τέλη Ιουνίου. Τότε ίσως γαμησουμε όπως παλιά. Βέβαια και νωρίτερα να ανοίξουν εγώ θα πάω ίσα για τον χαβαλέ με τα μέτρα προστασίας..
tnt
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2019
- Like
- 12.641
- Πόντοι
- 3.506
Εγώ ελαχιστες πουτανες που ξέρω, όλες γελανε με τα μετρα γαντιών και μάσκας.
Καμια δεν το έχει πάρει σοβαρα.
Και είναι λογικό. Είναι δυνατόν γυναίκες που στην καριέρα τους έχει τύχει να φάνε κάργα ψωλες ακάποτα λόγω περιπτωσης
καύλας ή συμπαθειας η χρημάτων κτλ
να δεχθούν αυτά τα μέτρα;
Ή μήπως θα τα δεχθουν όσοι πελάτες πάνε;
εγώ αυτή την εποχή έχω άδεια στο σπορ (ελπίζω μόνιμη) αλλά αν ανοιξουν και έρθει ένας να μου πει ότι μου πληρώνει παρτούζα με 4 μουναρες για δωρο αλλα θα φοραμε 4 + 1 εγώ 5, όλοι μάσκα και γάντια, θα του πω δεν θέλω, ας πάει αυτός.
Τι μαλακιες είναι αυτές;
Δεν πρόκειται να τηρηθεί αυτό.
Όποιος πάει με αυτά τα μέτρα θα πει οχι και μόλις φάνε στην μάπα 30 ακυρα στα μπουρδέλα, θα πέσουν (κυριολεκτικά) οι μάσκες. Αφήστε που μέσα στο δωμάτιο δεν ελέγχεται τίποτα. :o
Άντε σιγά σιγά να πάμε εξοχή
να ζήσουμε γιατί εδώ τελείωσε η ιστορία.
Καμια δεν το έχει πάρει σοβαρα.
Και είναι λογικό. Είναι δυνατόν γυναίκες που στην καριέρα τους έχει τύχει να φάνε κάργα ψωλες ακάποτα λόγω περιπτωσης
καύλας ή συμπαθειας η χρημάτων κτλ
να δεχθούν αυτά τα μέτρα;
Ή μήπως θα τα δεχθουν όσοι πελάτες πάνε;
εγώ αυτή την εποχή έχω άδεια στο σπορ (ελπίζω μόνιμη) αλλά αν ανοιξουν και έρθει ένας να μου πει ότι μου πληρώνει παρτούζα με 4 μουναρες για δωρο αλλα θα φοραμε 4 + 1 εγώ 5, όλοι μάσκα και γάντια, θα του πω δεν θέλω, ας πάει αυτός.
Τι μαλακιες είναι αυτές;
Δεν πρόκειται να τηρηθεί αυτό.
Όποιος πάει με αυτά τα μέτρα θα πει οχι και μόλις φάνε στην μάπα 30 ακυρα στα μπουρδέλα, θα πέσουν (κυριολεκτικά) οι μάσκες. Αφήστε που μέσα στο δωμάτιο δεν ελέγχεται τίποτα. :o
Άντε σιγά σιγά να πάμε εξοχή
να ζήσουμε γιατί εδώ τελείωσε η ιστορία.
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 44
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 19
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 59
- Εμφανίσεις