Νέα

Πότε ανοίγουν οι οίκοι τελικά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Fuckeros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 261K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Πιθανές ημερομηνίες.

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    172
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
9.262
Πόντοι
2.306
Μόλις επικοινώνησα με γνωστή αλυσίδα μασάζ Κ μου είπανε ότι ανοίγουνε τη Δευτέρα όποτε κάντε Λίγο υπομονη ακόμα όλοι θα ξεχαρμανιασουμε
Αναμένουμε νεότερη ενημέρωση τυπε. Αλυσίδα, κορίτσια κλπ.. Έστω και σε π.μ.

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
9.262
Πόντοι
2.306
Εισαι ωραιος, συναγωνιστη! ;) Μακαρι να ανοιξουν! :wanker: Σκεψου ομως και να ανοιξουν, οι πουτανες δεν θα προλαβαινουν να κλεισουν τα ποδια! Θα γινεται της πουτανας! :2funny: :2funny: :2funny: Ουρα οπως στο Σκλαβενιτη!!
Τυπε, θα κάνει τον τροχονόμο η τσατσά. Θα διαιρει τα τετραγωνικά με τους πελάτες..

kame7410

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2020
Κριτικές
5
Like
259
Πόντοι
280
Μόλις επικοινώνησα με γνωστή αλυσίδα μασάζ Κ μου είπανε ότι ανοίγουνε τη Δευτέρα όποτε κάντε Λίγο υπομονη ακόμα όλοι θα ξεχαρμανιασουμε
το θεμα δεν ειναι αν ανοιγουν αυτοι. Το θεμα ειναι,αν θα παμε εμεις!

kronos

Μέγας
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
12.579
Πόντοι
3.506
..και τα κοριτσια με μασκα?
(Τερμα τα γλωσσοφιλα..!)

:tickedoff:

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
Ρε μύστες στείλτε κάνα pm αν δουλεύει κανά κορίτσι από τα μπουρδέλα σε χώρο δικό τους η κρυφά...δε παλευεται άλλο το kanesex...πολλά λεφτά...και δε ξέρεις τι θα συναντήσεις.Κανα fb..ότι υπάρχει...κάντε τη καλή...συνοδοιπόροι είμαστε.

kronos

Μέγας
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
12.579
Πόντοι
3.506

Συνημμένα

• images.jpeg
    images.jpeg
    2,6 KB · Εμφανίσεις: 24

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Νομίζω ότι το ερώτημα θα έπρεπε να ήταν "πότε θα αποφασίσουμε να πάμε στα μπουρδέλα".
Τουλάχιστον εγώ έτσι το σκέφτομαι! :grin:

STAVROS6969

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2015
Like
546
Πόντοι
36
Νομίζω ότι το ερώτημα θα έπρεπε να ήταν "πότε θα αποφασίσουμε να πάμε στα μπουρδέλα".
Σωστα, και ακολα καλυτερα ποτε θα αποφασισουμε να παμε με εκδιδομενη γιατι προσφορα υπαρχει και στο kanesex και αλλου. :think: :think:

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
μπαρμπα ετσι και αλλιως ολοι θα κολλησουμε κορωνα οποτε ειτε από το λεωφορειο ειτε από τη δουλεια ειτε από τον δρομο ειτε από το μπουρδελο καπου θα τη κολλησεις.
φετος το δεκεμβρη επεσα σε ιεροδουλη γριπιασμενη βηχα κλπ και μου το ειπε κιολας,εγω βεβαια δεν τη φιλησα και περιμενα μετα ότι θα κολλησω γριπη,περιμενα μια δυο τρεις τέσσερις μερες τιποτα με λιγα λογια δεν κολλησα και αρχες μαρτιου σε μια καφετερια ενας πουστης στα 2 μετρα παραδίπλα μου ξεκωλιαστικε στον βηχα δεν εδωσα σημασια και μετα από 3 μερες ειχα δεκατα και βηχα.
οποτε το που θα κολλησουμε είναι αγνωστο.

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.340
Πόντοι
606
Ότι θ κολλήσουμε είναι στάνταρ έτσι όπως τ παν με το που σκάσουν οι πρώτη τουρίστες δεν είναι ανάγκη ν τ πάρουμε από ποτανα.απλα είναι τ θέμα τ επαφής γ αυτό κ τόσο ς ντορος

seducer

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
78
Like
741
Πόντοι
6.135
με φοβιζει το γεγονος μην μας τα κλεισουν εντελως γαμω τη δεξια τους.
 :hi:
*Να τα βλέπουν αυτά ΟΛΟΙ όσοι ψήφισαν τον Μητσοτάκη!  :jerking2:

Ρε παιδιά αμφισβητεί κανείς σας ότι ΑΝ θέλουν Μητσοτάκης & δεξιοί να κλείσουν τα μπουρδέλα μία ο μΑλέξης και οι αριστεροί (του κώλου) θέλουν 10;!;

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.369
Πόντοι
4.746
Ας ελπισουμε ο κορωνοιος να μην ειναι η αφορμη για να κλεισουν οριστικα τα ...ρδελα  :S

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.369
Πόντοι
4.746
παιδιά αμφισβητεί κανείς σας ότι ΑΝ θέλουν τάκης & δεξιοί να κλείσουν τα  ρδέλα μία ο λέξης και οι αριστεροί  θέλουν 10;
Τι αν.. το θεμα ειναι ποιος θα χρεωθει στο τελος το λουκετο.. αυτο θα μετρησει

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16
Τελικα ξερουμε περιπου ποτε θα ανοιξουν πανω κατω περιπου υπαρχει περιπτωση να μην ανοιξουν ξανα?
τι ειπε ο κουλης στο διαγκελμα ανεφερε τιποτα πειτε μου θα ανοιξουν υπαρχει περιπτωση να καταργηθουν δεν μπορω να ακουω αερολογιες?

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom