Νέα

Πότε ανοίγουν οι οίκοι τελικά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Fuckeros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 261K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Πιθανές ημερομηνίες.

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    172
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
εγω ειπα τντ από την αρχη,δεν με πειραζει που η πλειοψηφια των αντρων δεν είναι μπουρδελιαριδες,ο καθενας τα πιστευω του και το ποστο του.
το θεμα είναι ότι εσεις μπήκατε εδώ μεσα και προσπαθήσατε να δειξετε ότι τα δικα σας πιστευω είναι τα σωστα και τα δικα μας όχι.
μας παροτρύνατε να αλλαξουμε πιστευω και τροπο ζωης,εμεις δεν το δεχτηκαμε και εσεις συνεχισατε το ιδιο βιολι.
γιατι δεν το τελιωνουμε εδώ το θεμα,εσεις τα γουστα σας και εμεις τα δικα μας.
σωστο και λαθος δεν υπαρχει στη συγκεκριμενη συζητηση και είναι καθαρα θεμα επιλογων.

Δεν έγιναν όπως τα περιγραφεις.
Θα σου πω για μένα, δεδομένου ότι "εμείς" λειτουργουμε αυτόνομα και μεμονωμένα.
Δεν έχουμε ανάγκη υποστήριξης ο ένας
τον άλλον μιας που έχουμε διαφορετικό
τρόπο σκέψης και πράξης.
Προσωπικά δεν μπήκα στο θέμα για να το διαταραξω αλλά για να πω τι πιστεύω.
Οταν βλέπεις ομως ένα μάτσο άνδρες να γκαριζουν για το πότε θα ανοιξουν τα ξεπεταδικα, το πιο λογικό που έχεις να κάνεις είναι να τους εξηγήσεις δύο πραγματακια.
Αν η συζήτηση προχώρησε, είναι γιατί αρχισατε "εσείς" να ενοχλειστε από αλήθειες και να συγκρίνετε ανόμοια πράγματα. Ήταν και αστείο να μας συγκρίνετε με ναυαγούς που μόλις βρουν γκόμενα φορούν χαλκα στην μύτη.
Τα έχετε μπερδέψει αρκετά.
Ας μην ανοίξουμε νέα συζήτηση για χαλκάδες και ποιοι τους φορούν.
"Εμεις" δεν είδα να ενοχλουμαστε που δεν έχετε λυσεις πλην μπουρδελου αλλά να αποδεχόμαστε τις λύσεις σας έστω κι ως επιλογες ανάγκης στο αξιακο μας σύστημα.
Εν ολίγοις την συζήτηση την κυλήσατε "εσείς". Αυτά από εμένα.

:hi:

SEGOVAX

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2020
Like
120
Πόντοι
1
ρε φιλε απορεια το χω εσυ γιατι εισαι δω;

SEGOVAX

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2020
Like
120
Πόντοι
1
βρες ρε παιδι μου κανα σαιτ που απευθυνετε στο κομματι σου δηλαδη βλεπω οτι δημιουργεις προβλημα σ καποια ατομα ω δω

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Ανωτατη ημερομηνία για να ανοίξουν 17 και σημερα.
Μέχρι σημερα 76 μέρες κλειστά,πως αντέχουμε η καρδια μας το ξέρει.

Αν ήμουν μόνο μπουρδελιαρης, το πρώτο πράγμα που θα έκανα, θα ήταν να κρατήσω στοιχειώδη επικοινωνία με ορισμένες πουτανες για να έχω τουλάχιστον "ξηρά τροφή". Κοροιδια, ψεμματα, επαφές, κτλ αρκεί να γίνεται ή δουλειά σας.
Ούτε αυτό δεν κάνατε. Απορω πραγματικά.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
ρε φιλε απορεια το χω εσυ γιατι εισαι δω;

Εγώ ενημερωσεις κάνω όπως ξέρουμε.
Τώρα που δεν έχει ενημέρωση
κι η κυβερνηση περιορισε κάποιες δραστηριότητες που με ενοχλούν στα θέλω μου με γκόμενες, κάθομαι και ποστάρω όταν βρίσκω χρόνο.
Ειμαι μέσα σε όλα. Εσένα τι σε κοφτει;
έχει συντονιστές το φόρουμ.

OP
OP
Fuckeros

Fuckeros

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2017
Κριτικές
5
Like
267
Πόντοι
26
Αν ήμουν μόνο μπουρδελιαρης, το πρώτο πράγμα που θα έκανα, θα ήταν να κρατήσω στοιχειώδη επικοινωνία με ορισμένες πουτανες για να έχω τουλάχιστον "ξηρά τροφή". Κοροιδια, ψεμματα, επαφές, κτλ αρκεί να γίνεται ή δουλειά σας.
16 και σημερα ως ανωτατη ημερομηνια για να ανοίξουν.
Δεν προλάβαμε να κλείσουμε κονε με κοπέλες γιατί τα έκλεισαν απότομα εν μια νυκτί αλλιώς όλοι θα έκαναν τα κουμάντα τους.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
16 και σημερα ως ανωτατη ημερομηνια για να ανοίξουν.
Δεν προλάβαμε να κλείσουμε κονε με κοπέλες γιατί τα έκλεισαν απότομα εν μια νυκτί αλλιώς όλοι θα έκαναν τα κουμάντα τους.

Αυτά επέτρεψε μου είναι δικαιολογίες.
Δεν είναι δυνατόν να ασχολειστε μόνο με έναν κλάδο γυναικών και να μην φτιαχνετε μπακάπ. Δηλαδή τόσες και τόσες που έχετε πάρει δεν κρατησατε 5-10 τηλέφωνα για κάτι καλύτερο; δεν λέω για τώρα.
Γενικά μιλάω. Δεν έτυχε να την βρίσκετε με κάποιες παραπάνω και να θέλετε επεκτάσεις; μέχρι κι εγώ που δεν είμαι αυστηρά μπουρδελιαρης, ξέρω ορισμένες.
Άλλο που δεν το έχω ανάγκη.
Απλή απορία ήταν. Τα λέμε.

cost2001

Μέγας
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
13.307
Πόντοι
3.556
Δεν είναι δυνατόν να ασχολειστε μόνο με έναν κλάδο γυναικών και να μην φτιαχνετε μπακάπ. Δηλαδή τόσες και τόσες που έχετε πάρει δεν κρατησατε 5-10 τηλέφωνα για κάτι καλύτερο; δεν λέω για τώρα.
Γενικά μιλάω. Δεν έτυχε να την βρίσκετε με κάποιες παραπάνω και να θέλετε επεκτάσεις; μέχρι κι εγώ που δεν είμαι αυστηρά μπουρδελιαρης, ξέρω ορισμένες.
Η φάση ήταν ξαφνικός θάνατος κανείς δεν περίμενε τόσο ξαφνικό κλείσιμο για τόσο μεγάλο διάστημα  σίγουρα ένα μικρο ποσοστό θα είχε τηλεφώνα από κοπέλες αλλά μιλάω για ένα 5% οι άλλοι δυστυχώς τον ήπιαν!!! Αλλα και οι κοπέλες πιστεύεις αν με κάποιο τρόπο γνώριζαν ότι θα συμβεί κάτι τέτοιο δεν θα είχαν κάνει το κουμάντο τους από πριν να μοιράζουν δηλαδή καρτελάκια με τα τηλεφωνά τους στους πελάτες τους γιατί με την κατάσταση και αυτές τον ήπιαν !!! Έγιναν όμως όλα ξαφνικά και γρήγορα  φίλτατε!!!

SEGOVAX

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2020
Like
120
Πόντοι
1
πολυ διχνεσε ρε φιλε δεν ξερω και γω γιατι

SEGOVAX

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2020
Like
120
Πόντοι
1
κατσε εκει οπως λες με τις γκομενες π εχεις αν εχεις.γιατι κ γω εχω αλλα γουσταρω ν γαμαω κ πορνες γιατι ειμαι αξεστος κ βαρβαρος

citizen(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2008
Like
1.954
Πόντοι
206
Μύστη ανοίγεις μεγάλο κεφάλαιο και θα γίνει χαμός. Παλαιότερα είχα γράψει για την νοοτροπία πολλών θαμώνων των οίκων ανοχής οι οποίοι με δεδομένη την ανικανότητα τους να ρίξουν κανονική γκόμενα προσπαθούν με γελοίους και ελεεινούς τρόπους να κάνουν παιχνίδι με τις ιερόδουλες. Είναι κωμικοτραγικό το θέαμα λουλουδιών, γλυκών και δώρων πάσης φύσεως τα οποία οι υποψήφιοι εραστές και κλαρινογαμπροί προσφέρουν επ' αφορμή διαφόρων εορτών ή απλά ως δείγμα της εκτίμησης και του έρωτα τους προς τις κατά φαντασία γκόμενες τους. Κατόπιν όλων αυτών οι πόρνες εν Ελλάδι αποκτούν ντουπέ και ύφος και συν τω χρόνω ξιπάζονται και γίνονται ξεπέτες. Έχω ακούσει λόγω της ιδιότητας αλλά και της έρευνας της οποίας ήμουν συνεργάτης για την ψυχολογική κατάσταση των ιερόδουλων από διάφορες λαϊκές πόρνες απίστευτα περιστατικά με πελάτες και μου έχουν επισημάνει ότι τέτοιου είδους συμπεριφορές και σε τόσο μεγάλη έκταση έχουν αντιμετωπίσει μόνο στη χώρα μας που είναι μια αυλή θαυμάτων και σε αυτό. Παρακάλια για εξόδους, παρακάλια για σύναψη σχέσεων, παρακάλια για κάθε τι πιθανό και απίθανο και βέβαια συνεχή αιτήματα για δώσιμο τηλεφώνων, Facebook κλπ. Το αποτέλεσμα το βλέπεις αν όλα αυτά έχουν ανταπόκριση από το πόσοι έχουν τηλέφωνα ή άλλο τρόπο επικοινωνίας με ιερόδουλες τώρα που ισχύει η καραντίνα. Αν τις γκόμενες έξω τις έχουμε κακομάθει και έχουμε ευθύνη για αυτό όλοι μας τις πόρνες τις έχουν καταντήσει έτσι οι αποκαλούμενοι μπουρδελιάρηδες οι οποίοι το παίζουν σκληροί άντρες αλλά σέρνονται πίσω από τα στριγκ τους και τις παρακαλάνε για λίγα ψίχουλα ψεύτικου ενδιαφέροντος

heartbeat

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2017
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
1
κατσε εκει οπως λες με τις γκομενες π εχεις αν εχεις.γιατι κ γω εχω αλλα γουσταρω ν γαμαω κ πορνες γιατι ειμαι αξεστος κ βαρβαρος
Μια χαρά κάνεις. Το ένα δεν αναιρεί το άλλο αφού δεν μιλάμε για σοβαρή μόνιμη σχέση.

OP
OP
Fuckeros

Fuckeros

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2017
Κριτικές
5
Like
267
Πόντοι
26

[/quote
αν και ο βανταμ είναι πιο αρμόδιος θα πω πως δεν μας ενδιέφερε να κρατήσουμε τηλέφωνα επικοινωνίας με κοπέλα.
Γιατί τη βρισκαμε στον οίκο η θα βρίσκαμε αλλη στη θεση της.

OP
OP
Fuckeros

Fuckeros

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2017
Κριτικές
5
Like
267
Πόντοι
26
Βανταμ ανάλαβε εσύ.
Έχει ξεφύγει το θέμα

flying foxes

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2019
Like
62
Πόντοι
1
Μύστη ανοίγεις μεγάλο κεφάλαιο και θα γίνει χαμός. Παλαιότερα είχα γράψει για την νοοτροπία πολλών θαμώνων των οίκων ανοχής οι οποίοι με δεδομένη την ανικανότητα τους να ρίξουν κανονική γκόμενα προσπαθούν με γελοίους και ελεεινούς τρόπους να κάνουν παιχνίδι με τις ιερόδουλες. Είναι κωμικοτραγικό το θέαμα λουλουδιών, γλυκών και δώρων πάσης φύσεως τα οποία οι υποψήφιοι εραστές και κλαρινογαμπροί προσφέρουν επ' αφορμή διαφόρων εορτών ή απλά ως δείγμα της εκτίμησης και του έρωτα τους προς τις κατά φαντασία γκόμενες τους. Κατόπιν όλων αυτών οι πόρνες εν Ελλάδι αποκτούν ντουπέ και ύφος και συν τω χρόνω ξιπάζονται και γίνονται ξεπέτες. Έχω ακούσει λόγω της ιδιότητας αλλά και της έρευνας της οποίας ήμουν συνεργάτης για την ψυχολογική κατάσταση των ιερόδουλων από διάφορες λαϊκές πόρνες απίστευτα περιστατικά με πελάτες και μου έχουν επισημάνει ότι τέτοιου είδους συμπεριφορές και σε τόσο μεγάλη έκταση έχουν αντιμετωπίσει μόνο στη χώρα μας που είναι μια αυλή θαυμάτων και σε αυτό. Παρακάλια για εξόδους, παρακάλια για σύναψη σχέσεων, παρακάλια για κάθε τι πιθανό και απίθανο και βέβαια συνεχή αιτήματα για δώσιμο τηλεφώνων, Facebook κλπ. Το αποτέλεσμα το βλέπεις αν όλα αυτά έχουν ανταπόκριση από το πόσοι έχουν τηλέφωνα ή άλλο τρόπο επικοινωνίας με ιερόδουλες τώρα που ισχύει η καραντίνα. Αν τις γκόμενες έξω τις έχουμε κακομάθει και έχουμε ευθύνη για αυτό όλοι μας τις πόρνες τις έχουν καταντήσει έτσι οι αποκαλούμενοι μπουρδελιάρηδες οι οποίοι το παίζουν σκληροί άντρες αλλά σέρνονται πίσω από τα στριγκ τους και τις παρακαλάνε για λίγα ψίχουλα ψεύτικου ενδιαφέροντος

Αυτη την ερευνα για την ψυχολογική κατάσταση των ιερόδουλων που αναφέρεις που μπορούμε να τη βρούμε να τη διαβάσουμε ? Mε ενδιαφέρει πολύ το θέμα

citizen(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2008
Like
1.954
Πόντοι
206
Τ.Ε.Ι. Κρήτης, Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας (Σ.Ε.Υ.Π), Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας T.E.I. of Crete, School of Health and Welfare Services (SEYP), Department of Social Work
Αυτοαντίληψη-εικόνα εαυτού και ψυχολογική κατάσταση της εκδιδόμενης γυναίκας

Η έρευνα ολοκληρώθηκε το 2005, αλλά από ότι γνωρίζω η Μουχτάρη συγκεντρώνει κατά καιρούς στοιχεία από εξωτερικούς συνεργάτες άλλων χώρων όπως ήμουν εγώ (Πάντειο Πανεπιστήμιο, τμήμα κοινωνιολογίας) και την επικαιροποιεί

Notios_7

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2019
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
0

xristos2010

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Αυγ 2010
Like
5.104
Πόντοι
1.056
Μάθε να ξεχωρίζεις το μασάζ από το μπουρδελο. Άντε με ολους τους αγαμητους.

Λες να μην τα ξεχωριζω?
Απλα φαινεται οτι ανοιγει σιγα-σιγα ο δρομος και για τα σπιτια.

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom