Κ σήμερα να άνοιγαν θα πηγαίνατε;Εγω δεν θα πήγαινα ούτε σε ξενοδοχείο με γκομενα !
Καλημερα παιδες πρεπει να στειλουμε επιστημονική επιστολη στον Τσιορδα για τις αντισηπτικές ιδιοτητες της fanta !!!
Κ σήμερα να άνοιγαν θα πηγαίνατε;Εγω δεν θα πήγαινα ούτε σε ξενοδοχείο με γκομενα !
έστω και έτσι ας γίνει τυπε αρκεί να μην τα κλείσουν.Πολύ άσχημα τα νέα. Οκ αντισηπτικο-απολύμανση. Μα να χουφτώνεις κώλο βυζιά κλπ με τα γάντια και η άλλη να φοράει μάσκα;
τα μέτρα προστασίας για τα τσαρδια πρέπει να γίνουν από εμπειρα μελοι του σάιτ τα οποια εχουν χρόνια στο άθλημα.Καλημερα παιδες πρεπει να στειλουμε επιστημονική επιστολη στον Τσιορδα για τις αντισηπτικές ιδιοτητες της fanta !!!
Δυστυχώς...στα περί των οργίων έχεις πολύ δίκιοΟι έχοντες άδεια ίσως να πάνε για 29/6 (με τα σημερινά δεδομένα) που ανοίγει όλος ο κόσμος. Τώρα αν θα γίνονται συχνά ντου από την αστυνομία για υγειονομικό έλεγχο στα κορίτσα ,αν θα είναι υποχρεωτικό οι πελάτες να έχουν πιστοποιητικό υγείας, δεν ξέρω και δεν ξέρω και για πόσο καιρό.
Στριπτιτζάδικα λογικά τον πρώτο καιρό look don't touch θα είναι η φάση τους.
Και προφανώς θα παίξει πολύ παρανομία μόλις ανοίξουν τα ξενοδοχεία. Και τα ναρκωτικά παράνομα είναι, αλλά κυκλοφορούν.
Για swingerάδικα και μαζικά όργια εκεί πλέον έχουν στραφεί σε κλειστό κύκλο με γνωστούς. Αν έχεις πρόσβαση καλώς.
Η ταμαπακέρα είναι ότι ο πελάτης παίρνει τα ρίσκα του. Οι ευπαθείς ομάδες λογικά θα το κόψουν το άθλημα. Σίγουρα θα υπάρξουν και αυτοί που θα μπούνε και ό,τι γίνει. Τα μπουρδέλα του 10αρικου - 20αρικου θα συντηρούνται με τους "θαρραλέους".
Αυτοί που διαθέτουν πιο υψηλά budget θα πάνε για κάτι πιο σίγουρο ως συνήθως.
Προσωπικά ,επειδή δεν ανήκω σε ευπαθή ομάδα και δεν έρχομαι σε συχνή επαφή με τέτοια άτομα, ίσως να έπαιρνα από κάποιο πρακτορείο με καλά reviews στο δικό μου χώρο και θα πήγαινα αμέσως μετά για εξετάσεις.
Και μην υποτιμάμε και το ψυχολογικό αλάνια. Αν είσαι αγχωμένος - άστο καλύτερα.
Οπότε θεωρείς ότι θα υπάρξει αύξηση εγχώριου κρέατος?οποίος νομίζει οτι μόλις ανοίξουν τα μπουρδέλα θα έχει ουρά 20χλμ απο έξω ειναι γελασμένος. θα πεσει αναδουλειά και στις πουτάνες.
οι περισσότεροι ειναι φοβισμένοι, βέβαια υπάρχουν και αυτοί που είτε τους πεις για κορονοιο είτε για ειτζ ειτε για φυματίωση το ιδιο τους κανει.
μαθημενοι οι στρατηγοί στα παράσημα ετσι και αλλιως.
η καθαριοτητα του χωρου αλλα και η χωρα προελευσης τις πουτανας θα παιζει μεγαλο ρολο για να παει καποιος. αφρικανολατρεις και ασιολατρεις και γαμικουλες του 10ευρου ας κανουν ταμα στο θεο προτου το αποφασίσουν για επισκεψη.
γνωμη μου ειναι οτι μπουρδέλο που σεβεται τον εαυτο του τους πελάτες του και την πουτανα που εργαζετε εκτός απο αντισηπτικά και καθαριότητα πρεπει να κανει και μια θερμιδομετρηση. τα κωλοχανεία που υπήρχαν πριν θα υπαρχουν και στο μέλλον ετσι και αλλιως αυτοι που πανε εκει το τελευταίο που τους ενδιαφέρει ειναι η υγεια τους.
Φίλε μου το θέμα δεν είναι ο συνωστισμός. 1 από τους 20-30 την ημέρα που θα πάει με την ιερόδουλη να είναι άρρωστος θα την κολλήσει και αυτή στην συνέχεια πολλούς πολλούς περισσότερους λόγω άμεσης επαφής. Δεν χρειάζεται να είναι συμπτωματική για να μεταδώσει. Ακόμα και με ήπια συμπτώματα δεν ξέρω πόσες θα διακόψουν όταν χρειάζονται/θέλουν τα χρήματα.Το θέμα είναι ο συνωστισμός. εφόσον στα τσαρδία δεν υπάρχει συνωστισμός η επαφή γίνεται ενα με ένα η ένα με δύο.
Τώρα αν υπάρξει συνωστισμός ένας μεσα στο σαλόνι και οι υπόλοιποι έξω να περιμένουν η να πάνε αργότερα.εγω δεν φοβαμε την ιερόδουλη μην με κολλήσει αλλα τους 2 με 3 που θα περιμενουν στο σαλόνι.
Τώρα αν η ιερόδουλη κολλήσει θα αρχιζει να κολλαει όταν εμφανίσει συμπτώματα οπότε ενα καλο τσεκάρισμα από εμάς η και η ίδια θα φοβατε και θα κάτσει σπιτάκι της.εγω θα αποφεύγω τα γλωσσοφιλα θα εχω μαζί μου μάσκα και αντισηπτικο σε περίπτωση που δω οτι η ιεροδουλος μπορεί να έχει κορόνα.
έστω και έτσι ας γίνει τυπε αρκεί να μην τα κλείσουν.
Σιγά η μάσκα για λίγο θα μείνει
Υπάρχει επίσης ένας χώρος επί της μεγάλου Αλεξάνδρου στα 20 μέτρα πριν την Ιάσωνος που γραφει στην εξώπορτα "χονδρικη λιανική" πέρασα λίγο ξωφαλτσα από κει και είχε την χαρακτηριστική οσμή που έχουν τα ντελα του Μεταξουργείου..επισης άκουσα γυναικεία φωνή από μέσα με την χαρακτηριστική ελληνορωσσικη προφορά..μπορει αυτά να φανούν λίγο αστεία..αλλα όντως γίνονται πραγματάκια αυτές τις μέρες σε αυτά τα λημέρια.
Το έχω τσεκάρει αυτό που λες, μπαινοβγαίνουν διάφοροι, πήρε το μάτι μου ξώφαλτσα απ' έξω και μια κοπέλα, σαν γυφτάκι μου φάνηκε.. :think
Οι σκληροπυρηνικοί μπουρδελιαρηδες πρέπει σιγά σιγά να αρχίσουμε την αυτοψία με την περιοχή εκεί..τι να κάνουμε υπάρχουμε και μεις που δε μασάμε από κορονοψευδοϊο.