Νέα

Πότε ανοίγουν οι οίκοι τελικά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Fuckeros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 261K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Πιθανές ημερομηνίες.

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    172
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.864
Πόντοι
216
Κ σήμερα να άνοιγαν θα πηγαίνατε;Εγω δεν θα πήγαινα ούτε σε ξενοδοχείο με γκομενα !

Καλημερα παιδες πρεπει να στειλουμε επιστημονική επιστολη στον Τσιορδα για τις αντισηπτικές ιδιοτητες της fanta !!! 

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.224
Πόντοι
3.846
Οι έχοντες άδεια ίσως να πάνε για 29/6 (με τα σημερινά δεδομένα) που ανοίγει όλος ο κόσμος. Τώρα αν θα γίνονται συχνά ντου από την αστυνομία για υγειονομικό έλεγχο στα κορίτσα ,αν θα είναι υποχρεωτικό οι πελάτες να έχουν πιστοποιητικό υγείας, δεν ξέρω και δεν ξέρω και για πόσο καιρό.

Στριπτιτζάδικα λογικά τον πρώτο καιρό look don't touch θα είναι η φάση τους.

Και προφανώς θα παίξει πολύ παρανομία μόλις ανοίξουν τα ξενοδοχεία. Και τα ναρκωτικά παράνομα είναι, αλλά κυκλοφορούν.

Για swingerάδικα και μαζικά όργια εκεί πλέον έχουν στραφεί σε κλειστό κύκλο με γνωστούς. Αν έχεις πρόσβαση καλώς.

Η ταμαπακέρα είναι ότι ο πελάτης παίρνει τα ρίσκα του. Οι ευπαθείς ομάδες λογικά θα το κόψουν το άθλημα. Σίγουρα θα υπάρξουν και αυτοί που θα μπούνε και ό,τι γίνει. Τα μπουρδέλα του 10αρικου - 20αρικου θα συντηρούνται με τους "θαρραλέους".

Αυτοί που διαθέτουν πιο υψηλά budget θα πάνε για κάτι πιο σίγουρο ως συνήθως.

Προσωπικά ,επειδή δεν ανήκω σε ευπαθή ομάδα και δεν έρχομαι σε συχνή επαφή με τέτοια άτομα, ίσως να έπαιρνα από κάποιο πρακτορείο με καλά reviews στο δικό μου χώρο και θα πήγαινα αμέσως μετά για εξετάσεις.

Και μην υποτιμάμε και το ψυχολογικό αλάνια. Αν είσαι αγχωμένος - άστο καλύτερα.

OP
OP
Fuckeros

Fuckeros

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2017
Κριτικές
5
Like
267
Πόντοι
26
Πολύ άσχημα τα νέα. Οκ αντισηπτικο-απολύμανση. Μα να χουφτώνεις κώλο βυζιά κλπ με τα γάντια και η άλλη να φοράει μάσκα;
έστω και έτσι ας γίνει τυπε αρκεί να μην τα κλείσουν.
Σιγά η μάσκα για λίγο θα μείνει

OP
OP
Fuckeros

Fuckeros

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2017
Κριτικές
5
Like
267
Πόντοι
26
Το θέμα είναι ο συνωστισμός. εφόσον στα τσαρδία δεν υπάρχει συνωστισμός η επαφή γίνεται ενα με ένα η ένα με δύο.
Τώρα αν υπάρξει συνωστισμός ένας μεσα στο σαλόνι και οι υπόλοιποι έξω να περιμένουν η να πάνε αργότερα.εγω δεν φοβαμε την ιερόδουλη μην με κολλήσει αλλα τους 2 με 3 που θα περιμενουν στο σαλόνι.
Τώρα αν η ιερόδουλη κολλήσει θα αρχιζει να κολλαει όταν εμφανίσει συμπτώματα οπότε ενα καλο τσεκάρισμα από εμάς η και η ίδια θα φοβατε και θα κάτσει σπιτάκι της.εγω θα αποφεύγω τα γλωσσοφιλα θα εχω μαζί μου μάσκα και αντισηπτικο σε περίπτωση που δω οτι η ιεροδουλος μπορεί να έχει κορόνα.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.835
Πόντοι
19.795
Άντε τώρα να σουρχονται στο σπίτι για να  σε ιχνιλατησουν σαν επαφή εργαζόμενης. Θα πέσει πολύ κλάμα. :S

OP
OP
Fuckeros

Fuckeros

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2017
Κριτικές
5
Like
267
Πόντοι
26
Καλημερα παιδες πρεπει να στειλουμε επιστημονική επιστολη στον Τσιορδα για τις αντισηπτικές ιδιοτητες της fanta !!!  
τα μέτρα προστασίας για τα τσαρδια πρέπει να γίνουν από εμπειρα μελοι του σάιτ τα οποια εχουν χρόνια στο άθλημα.
Που ξέρει τώρα ο καθε ειδικός τι γίνεται μέσα στα μπουρδελα όταν ποτε στη ζωη του δεν εχει κάνει ούτε τσάρκα.

cost2001

Μέγας
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
13.487
Πόντοι
3.556
Της θερμομετρησεις στους οίκους θα της κάνουν εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού η οι τσετσενες ουζμπεκες τσατσαδες;;Και σιγά μην αλλάζουν σεντόνια σε κάθε πελάτη, έχει να πέσει πολύ γέλιο :2funny:

GiannisKolobaras

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2015
Κριτικές
2
Like
102
Πόντοι
1
Οι έχοντες άδεια ίσως να πάνε για 29/6 (με τα σημερινά δεδομένα) που ανοίγει όλος ο κόσμος. Τώρα αν θα γίνονται συχνά ντου από την αστυνομία για υγειονομικό έλεγχο στα κορίτσα ,αν θα είναι υποχρεωτικό οι πελάτες να έχουν πιστοποιητικό υγείας, δεν ξέρω και δεν ξέρω και για πόσο καιρό.

Στριπτιτζάδικα λογικά τον πρώτο καιρό look don't touch θα είναι η φάση τους.

Και προφανώς θα παίξει πολύ παρανομία μόλις ανοίξουν τα ξενοδοχεία. Και τα ναρκωτικά παράνομα είναι, αλλά κυκλοφορούν.

Για swingerάδικα και μαζικά όργια εκεί πλέον έχουν στραφεί σε κλειστό κύκλο με γνωστούς. Αν έχεις πρόσβαση καλώς.

Η ταμαπακέρα είναι ότι ο πελάτης παίρνει τα ρίσκα του. Οι ευπαθείς ομάδες λογικά θα το κόψουν το άθλημα. Σίγουρα θα υπάρξουν και αυτοί που θα μπούνε και ό,τι γίνει. Τα μπουρδέλα του 10αρικου - 20αρικου θα συντηρούνται με τους "θαρραλέους".

Αυτοί που διαθέτουν πιο υψηλά budget θα πάνε για κάτι πιο σίγουρο ως συνήθως.

Προσωπικά ,επειδή δεν ανήκω σε ευπαθή ομάδα και δεν έρχομαι σε συχνή επαφή με τέτοια άτομα, ίσως να έπαιρνα από κάποιο πρακτορείο με καλά reviews στο δικό μου χώρο και θα πήγαινα αμέσως μετά για εξετάσεις.

Και μην υποτιμάμε και το ψυχολογικό αλάνια. Αν είσαι αγχωμένος - άστο καλύτερα.
Δυστυχώς...στα περί των οργίων έχεις πολύ δίκιο :(

Εγώ τους παππούληδες λυπάμαι λίγο...θα τους φάει η πεοπαλληνδρομηση

GiannisKolobaras

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2015
Κριτικές
2
Like
102
Πόντοι
1
οποίος νομίζει οτι μόλις ανοίξουν τα μπουρδέλα θα έχει ουρά 20χλμ απο έξω ειναι γελασμένος. θα πεσει αναδουλειά και στις πουτάνες.
οι περισσότεροι ειναι φοβισμένοι, βέβαια υπάρχουν και αυτοί που είτε τους πεις για κορονοιο είτε για ειτζ ειτε για φυματίωση το ιδιο τους κανει.
μαθημενοι οι στρατηγοί στα παράσημα ετσι και αλλιως.
η καθαριοτητα του χωρου αλλα και η χωρα προελευσης τις πουτανας θα παιζει μεγαλο ρολο για να παει καποιος. αφρικανολατρεις και ασιολατρεις και γαμικουλες του 10ευρου ας κανουν ταμα στο θεο προτου το αποφασίσουν για επισκεψη.
γνωμη μου ειναι οτι μπουρδέλο που σεβεται τον εαυτο του τους πελάτες του και την πουτανα που εργαζετε εκτός απο αντισηπτικά και καθαριότητα πρεπει να κανει και μια θερμιδομετρηση. τα κωλοχανεία που υπήρχαν πριν θα υπαρχουν και στο μέλλον ετσι και αλλιως αυτοι που πανε εκει το τελευταίο που τους ενδιαφέρει ειναι η υγεια τους.
Οπότε θεωρείς ότι θα υπάρξει αύξηση εγχώριου κρέατος?

vincenzo

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
448
Πόντοι
21
Το θέμα είναι ο συνωστισμός. εφόσον στα τσαρδία δεν υπάρχει συνωστισμός η επαφή γίνεται ενα με ένα η ένα με δύο.
Τώρα αν υπάρξει συνωστισμός ένας μεσα στο σαλόνι και οι υπόλοιποι έξω να περιμένουν η να πάνε αργότερα.εγω δεν φοβαμε την ιερόδουλη μην με κολλήσει αλλα τους 2 με 3 που θα περιμενουν στο σαλόνι.
Τώρα αν η ιερόδουλη κολλήσει θα αρχιζει να κολλαει όταν εμφανίσει συμπτώματα οπότε ενα καλο τσεκάρισμα από εμάς η και η ίδια θα φοβατε και θα κάτσει σπιτάκι της.εγω θα αποφεύγω τα γλωσσοφιλα θα εχω μαζί μου μάσκα και αντισηπτικο σε περίπτωση που δω οτι η ιεροδουλος μπορεί να έχει κορόνα.
Φίλε μου το θέμα δεν είναι ο συνωστισμός. 1 από τους 20-30 την ημέρα που θα πάει με την ιερόδουλη να είναι άρρωστος θα την κολλήσει και αυτή στην συνέχεια πολλούς πολλούς περισσότερους λόγω άμεσης επαφής. Δεν χρειάζεται να είναι συμπτωματική για να μεταδώσει. Ακόμα και με ήπια συμπτώματα δεν ξέρω πόσες θα διακόψουν όταν χρειάζονται/θέλουν τα χρήματα.

Το συμπέρασμα ειναι οτι το ρίσκο σίγουρα είναι υψηλό και ο καθένας τα βάζει κάτω ανάλογα με την ηλικία, τα προβληματα υγείας του και το οικογενειακό περιβάλλον και αναλαμβάνει την ευθύνη του. Νέος, υγιής που μένει μόνος το πολύ πολύ να περάσει μια γρίπη. Αν όμως μένει με ηλικιωμένους γονείς με διαβήτη - καρδιολογικά - αναπνευστικά ή έχει ο ίδιος ρισκάρει....

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36
αυξηση εγχωριου κρεατος αν υπαρξει θα ειναι με τηλεφωνα ραντεβου σε χοτελ η καμια σε σπιτια φαση με χωρο δικο τις.
το να παει ελληνιδα σε μπουρδελο και να στηνετε σε τριτοκοσμικους το βλεπω απιθανο. εκτος αν ειναι κανενα πρεζονι και ειτε γαμιετε με ελεφαντα ειτε με πακηδες το ιδιο τις κανει. παντως τα γεροντια και γενικα ευπαθεις ομαδες καλα ειναι να αποφευγουν να πηγαινουν σε μπουρδελα.

υγ. λογο νυστας και ταχυτητας το θερμομετρηση εγινε θερμιδομετρηση. παντως καλο ειναι μαζι με την θερμομετρηση να γινετε και μια θερμιδομετρηση στο τεμαχιο. :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
τα ντελα ειναι ενα δυσκολο ερωτημα ιως πρωτη ιουνιου και αυτα

christos_021187

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2016
Κριτικές
8
Like
1.276
Πόντοι
486
Προς το παρόν ανθεί το ψηφιακό σεξ

[video]https://www.protothema.gr/life-style/article/1001083/koronoios-hruses-douleies-sto-instagram-gia-ta-virtual-strip-clubs/[/video]

The Keeper

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2019
Κριτικές
21
Like
5.749
Πόντοι
1.436
Έβαλα 18 Μαΐου
Δεν νομίζω ότι υπάρχει χρονοδιάγραμμα. Θεωρώ ότι θα ανοίγουν σιγά σιγά και η ημερομηνία εκείνη είναι κρίσιμη.
Αν έχουν ανοίξει ένα-δύο θα είναι θετικό. Τρία με τέσσερα ακόμη ενθαρρυντικότερο.
Αν δεν έχει ανοίξει κανένα, αυτό και πάλι θα είναι δηλωτικό μιας κατάστασης.
Αν μπορεί να τραβήξει πελάτες αυτό με τις μάσκες και τα γάντια πάω πάσο. Νομίζω όμως ότι σε πολλούς δεν θα σηκώνεται καν.
Και σε αυτήν την περίπτωση προσωπικά θα απέχω αναγκαστικά

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Μόλις πέρασα ποδαράτο από Ιάσωνος ..ήταν κάτι νταβάδες στο γνωστό καφενείο το γωνιακό..είχαν επίσης 2 κοπέλες γνώριμες φάτσες των ντέλων...τις έβαλαν σε ένα ταξί και φύγανε μόνες τους..κάτι παίζεται με τα μούτρα εκεί.

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
κατιθα παιζει για γνωστες και γνωστους αλλα να μην πεσει καρφωτη μετα  δεν λενε σε οποιοδηποτε

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Υπάρχει επίσης ένας χώρος επί της μεγάλου  Αλεξάνδρου στα 20 μέτρα πριν την Ιάσωνος που γραφει στην εξώπορτα "χονδρικη λιανική"  πέρασα λίγο ξωφαλτσα από κει και είχε την χαρακτηριστική οσμή που έχουν τα ντελα του Μεταξουργείου..επισης άκουσα γυναικεία φωνή από μέσα με την χαρακτηριστική ελληνορωσσικη προφορά..μπορει αυτά να φανούν λίγο αστεία..αλλα όντως γίνονται πραγματάκια αυτές τις μέρες σε αυτά τα λημέρια.

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.149
Πόντοι
6.495
Υπάρχει επίσης ένας χώρος επί της μεγάλου  Αλεξάνδρου στα 20 μέτρα πριν την Ιάσωνος που γραφει στην εξώπορτα "χονδρικη λιανική"  πέρασα λίγο ξωφαλτσα από κει και είχε την χαρακτηριστική οσμή που έχουν τα ντελα του Μεταξουργείου..επισης άκουσα γυναικεία φωνή από μέσα με την χαρακτηριστική ελληνορωσσικη προφορά..μπορει αυτά να φανούν λίγο αστεία..αλλα όντως γίνονται πραγματάκια αυτές τις μέρες σε αυτά τα λημέρια.

Το έχω τσεκάρει αυτό που λες, μπαινοβγαίνουν διάφοροι, πήρε το μάτι μου ξώφαλτσα απ' έξω και μια κοπέλα, σαν γυφτάκι μου φάνηκε..  :think:

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Το έχω τσεκάρει αυτό που λες, μπαινοβγαίνουν διάφοροι, πήρε το μάτι μου ξώφαλτσα απ' έξω και μια κοπέλα, σαν γυφτάκι μου φάνηκε..  :think

Οι σκληροπυρηνικοί μπουρδελιαρηδες πρέπει σιγά σιγά να αρχίσουμε την αυτοψία με την περιοχή εκεί..τι να κάνουμε υπάρχουμε και μεις που δε μασάμε από κορονοψευδοϊο.

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom