jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.826
Θα μπουν μπροστατζα οι βετερανοι μπουρδελιαριδες τυπε.Αν ανοιξουν τα μπουρδελα θα τρεξουν ολες οι ηλικιες!
Θα κανουθν καταδρομικες τυπε δεν θα αφησουν κολυμπιθροξυλο.
Θα μπουν μπροστατζα οι βετερανοι μπουρδελιαριδες τυπε.Αν ανοιξουν τα μπουρδελα θα τρεξουν ολες οι ηλικιες!
Καμια ανακοινωση για τα γυμναστηρια και συναμα για τα μπουρδελα.
Η ξεφτιλα της ξεφτιλας της κυβερνησης.
Γαμω τη νδ και το κουλη σας
στο σταρ ειπαν 1 ιουνι, δεν νομιζω να παει παντος παραπανω απο 7 ιουνι.
καλα...θα βγαλω εκει ενα να το εχω καθε φορα που θα μπαινω μεσαΚάτι τέτοιο πήρε κι εμένα το αυτί μου.. με self-test κάθε φορά για να μπεις στο μπουρδέλο λέει....
Τεστ διαρκείας;καλα...θα βγαλω εκει ενα να το εχω καθε φορα που θα μπαινω μεσα
Ας ανοιξουν οι οικοι και το πρωτο μου γαμησι θα ειναι ακα,θα πληρωσω επιπλεον με κοπελα εμπιστοσυνης βεβαια εχω δυο με 3 στο μυαλο μου.μαγκες μεχρι τελος του μηνα θα εχουν ανοιξει τα παντα, αραχτε. Ξερουν οτι αμα τα ανοιξουν συντονισμενα ολα επι τοπου θα ξεφτυλιστουμε. Οποτε καθε λιγες μερες μας πετανε κι ενα κοκαλο μεχρι τελος του μηνα που αρχιζει επισημα η τουριστικη σεζον. Απο ιουνιο δεν μπορουν να μην τα ανοιξουν ολα, ο κοσμος θα τρεχει σε νησια, παραλιες, κτλ. εδω καλα καλα δεν μας συμμαζεψαν εν μεσω βαριας καραντινας (και βγαιναμε, και πιναμε, και γαμαγαμε σε μπουρδελα, και βιζιτες παραγγελναμε, και νομο αλλαζαμε, και αεροπλανο και τα παντα).
Μην περιμενετε απαραιτητα να βγει επισημη ανακοινωση για τα μπουρδελα, μολις ανοιξουν κεντρα αισθητικης κτλ ανοιγουν και τα σπιτακια της καρδιας μας (κι ας ειναι αντιαισθητικα τα περισσοτερα).
Γαμηστε για προθερμανση τις πατσαβουριτσες που σιγα σιγα μαζευονται και ολο και περισσοτεροι οικοι ανοιγουν, και τελος του μηνα βγειτε παγανια για τσαρκες. Υπομονη.
Αμα τον απριλη γαμουσα ακα στην ιασωνος, σιγα μη μου ζητησουν σελφ τεστ τον ιουνη για να μπω στα μπουρδελα ρε
Ξεκολληστε
αν εννοουν μονο αυτο τοτε θα το περνω μαζι μ και τελειωνει η υποθεσηΤεστ διαρκείας;
Χαχαχαχ καλα δεν παιζει να γινεται κατι τετοιο.Κάτι τέτοιο πήρε κι εμένα το αυτί μου.. με self-test κάθε φορά για να μπεις στο μπουρδέλο λέει....
Όχι το τεστ αλλά τη δήλωση λογικάαν εννοουν μονο αυτο τοτε θα το περνω μαζι μ και τελειωνει η υποθεση
Εγω εκανα προχθες και μου βγηκε αναποφασιστο και εκανα 2 τεστ.αν εννοουν μονο αυτο τοτε θα το περνω μαζι μ και τελειωνει η υποθεση
Γνωστός μου έκανε τεστ θετικό κι έκανε και δεύτερο αρνητικό. Τρέχα γύρευε.Εγω εκανα προχθες και μου βγηκε αναποφασιστο και εκανα 2 τεστ.
Μαλλον εχω ακομα αντισωματα
δεν ξερω για δηλωσεις...αλλα ολο και κατι θα σκεφτω.παντως εγω σε αυτο το γελοιο παιχνιδι δε μπαινωΌχι το τεστ αλλά τη δήλωση λογικά
Αλλού θέλουμε να μπούμε. Σωστά;δεν ξερω για δηλωσεις...αλλα ολο και κατι θα σκεφτω.παντως εγω σε αυτο το γελοιο παιχνιδι δε μπαινω
θα της το φορμαρω και στο μουνι μεσα αν θελει..Αλλού θέλουμε να μπούμε. Σωστά;
αραγε είναι τυχαίο που φέτος είχαμε 0 κρούσματα και 0 θανάτους της εποχιακής γρίπης...Όποιος άρρωστος παραμείνει σε νοσοκομείο για περισσότερο από 1 εβδομάδα μετά προσβάλλεται από μικρόβια που αντέχουν στην αντιβίωση και τελικά πεθαίνει από λοιμώξεις του αναπνευστικού που δεν έχουν καμία σχέση με τον κορονοϊό. Τότε οι γιατροί για να πάρουν το επίδομα των 10.000 ευρώ που δίνει η κυβέρνηση στο νοσοκομείο δηλώνουν ότι ο νοσηλευόμενος πέθανε από τον κορονοϊό!
Από τότε που εμφανίστηκε ο κορονοϊός όλοι όσοι ασχολούνται με την Δημόσια Υγεία (γιατροί, φαρμακοποιοί και εταιρείες παραγωγής φαρμάκων και εμβολίων) κάνουν χρυσές δουλειές εκμεταλλευόμενοι τον φόβο του θανάτου που οι ίδιοι μαζί με τους δημοσιογράφους και τους πολιτικούς έχουν ενσπείρει στο ευρύ κοινό.
Ποτέ στο παρελθόν δεν έγινε στον κόσμο γενική καραντίνα για έναν ιό που τελικά σκοτώνει λιγότερους από όσους σκοτώνει ο ιός του AIDS!
Θα εχει γινει ανανεωση στο ροστερ; Θα ειναι οι παλιες; Καποιες θα τις ψαχνουμε; Πολλα τα ερωτηματα.Θα μπουν μπροστατζα οι βετερανοι μπουρδελιαριδες τυπε.
Θα κανουθν καταδρομικες τυπε δεν θα αφησουν κολυμπιθροξυλο.
Το μαρτυριο της σταγονας.Μάλλον για Ιούνιο, σε συζήτηση με κοπέλα του χώρου. Αλλες βέβαια λένε για Μάη. Οι απόψεις πολλές και διαφορετικές.
Όπως το λες, ακριβωςΤο μαρτυριο της σταγονας.