Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 29.915
- Πόντοι
- 9.846
Δε σε φοβάμαι εσένα. Και 5 ποντους να ήτανε θα ήτανε βαριά, από ατόφιο μεταλλο!Κατόπιν πρόσφατης μετρήσεως με μεγάλη μου χαρά έφτασα τα 8.35 εκ
Δε σε φοβάμαι εσένα. Και 5 ποντους να ήτανε θα ήτανε βαριά, από ατόφιο μεταλλο!Κατόπιν πρόσφατης μετρήσεως με μεγάλη μου χαρά έφτασα τα 8.35 εκ
Μεταλ μύστη μουΔε σε φοβάμαι εσένα. Και 5 ποντους να ήτανε θα ήτανε βαριά, από ατόφιο μεταλλο!
αυτο το μεγεθος για ολες ιναι πολυ καλο εαν συνδυαζεται με μονιμη δουλεια και αρκετες απολαβεςΚατόπιν πρόσφατης μετρήσεως με μεγάλη μου χαρά έφτασα τα 8.35 εκ
Και μικρότερη να είναι παλι δεν θα τις χαλάσει...αυτο το μεγεθος για ολες ιναι πολυ καλο εαν συνδυαζεται με μονιμη δουλεια και αρκετες απολαβες
Το ημεδαπός χρησιμοποιείται και για τους γύφτους.Να το έχεις υπόψη σου!Ειμαι καπου αναμεσα σε 17 και 18( να σημειωθει οτι ειμαι ημεδαπος). Παρολα αυτα δυστυχως τελειωνω εξαιρετικα γρηγορα οποτε παει λιγο αχρηστο. Και εχει παρατηρηθει και με επαγγελματιες και μη.
Τι να σου πω, από αστυνομικό που μου έκανε έλεγχο το ειχα ακούσει να το λέει στον ασύρματο.Το ημεδαπός χρησιμοποιείται και για τους γύφτους.Να το έχεις υπόψη σου!
Χάρις αστεϊσμού το είπα.Τι να σου πω, από αστυνομικό που μου έκανε έλεγχο το ειχα ακούσει να το λέει στον ασύρματο.
Πατέρας από Αργεντινή , μάνα Ελληνίδα.
Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, ημεδαπός δεν σημαίνει μισός μισός. Δεν έχει να κάνει με το 'ημι' δηλαδή.Τι να σου πω, από αστυνομικό που μου έκανε έλεγχο το ειχα ακούσει να το λέει στον ασύρματο.
Πατέρας από Αργεντινή , μάνα Ελληνίδα.
Μάλλον shallow.Δηλαδή ο σκύλος CIM ?
Κατόπιν πρόσφατης μετρήσεως με μεγάλη μου χαρά έφτασα τα 8.35 εκ
Γίγαντας ο πρώην.Στέλνει ο πρώην γκόμενος στον νυν
"Πως σου φαίνεται που γαμας μτχ μουνι?"
Απάντηση
"Κυτταξε να δεις μετά τα πρώτα 4 εκ.ειναι σαν καινούργιο!"
Ευχαριστώ για την διευκρίνιση. Αυτό νόμιζα όλα μου τα χρόνια.Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, ημεδαπός δεν σημαίνει μισός μισός. Δεν έχει να κάνει με το 'ημι' δηλαδή.
Ναι αλλα ειμαι μολις 40, στα 70 αντι για προφυλακτικό θα αγοράζω δαχτυλήθραΨωλαράς είστε! Τι να πώ και εγώ με το εφταμισάποντο!
Μπα,δεν μικραίνει με την πάροδο της ηλικιας,μάλλον ομορφαίνει!Ναι αλλα ειμαι μολις 40, στα 70 αντι για προφυλακτικό θα αγοράζω δαχτυλήθρα
Το ελπίζω αλλιώς δεν θα με θέλει καμίαΜπα,δεν μικραίνει με την πάροδο της ηλικιας,μάλλον ομορφαίνει!
Κάθε ηλικία έχει τα ωραία τηςΜπα,δεν μικραίνει με την πάροδο της ηλικιας,μάλλον ομορφαίνει!
συμφορουμιτη ακομα και 3 εκατοστα τους φτανουν, απλα δεν περισσευουνΜε μια συντομη μετρηση εφτασα στα 3 εκατοστα σε πληρης στυαη καλο δεν ειναι ρε παιδια
Να είσαι βέβαιος -- μη μας διαφεύγει πως οι γυναίκες κάποιους εξ ημών μας επιλέγουν πρωτίστως για το μυαλό μαςΤο ελπίζω αλλιώς δεν θα με θέλει καμία