Νέα

Πόσους πόντους την έχετε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα papias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 223K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποσα cm ειναι ο πουτσος μας?

• 11 και κατω

Ψήφοι: 38 5,7%
  • 12

Ψήφοι: 26 3,9%
  • 13

Ψήφοι: 37 5,6%
  • 14

Ψήφοι: 79 11,9%
  • 15

Ψήφοι: 92 13,9%
  • 16

Ψήφοι: 87 13,1%
  • 17

Ψήφοι: 108 16,3%
  • 18

Ψήφοι: 102 15,4%
  • 19 και πανω

Ψήφοι: 94 14,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    663

Επισκέπτης
to ειχα ξαναπει αλλα θα το ξαναπω.Εσεις που βγαζετε φωτο τα παπαρια σας κ τα ποσταρετε στο θρεντ νομιζετε οτι εχουμε καμια ορεξη να τα δουμε.Ελεος ρε πουστη μου.Εντοπιστε τους γκευ(πχ αλλαξε με κλπ) η της αγαμητες στο σαιτ(κανουν μπαμ ποιες ειναι) κ στειλτε τα σε πμ

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Πες τα ρε Γκάντυ!!! Αντε ρε πούστη μου πια :headbang: :headbang: :headbang:

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Αντι να βλεπουμε κανα κωλοτρυπιδι η καμια βυζαρα απο γυναικες του σαιτ  βλεπουμε τα παπαρια του καθε μαλακα.Ξυπνατε ρεεεεεεεε :headbang: :headbang: :helpplea:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.314
Πόντοι
22.785
Ζηλευω γιατι την έχω πιο κοντή :2funny: :2funny: :2funny:
Εσένα τι σε νοιάζει που με νοιάζει??? :2funny:

Ζηλευω που θα σε ενοιαζε .. γιατι με νοιαζη....
εγω τωρα την ψαχνω και δεν την βρισκω γι αυτο με νοιαζη...........

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.314
Πόντοι
22.785
Περιμενε παραγκελνη κοτο υπομονη.... θα απαντηση.

μπάμπης(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
to ειχα ξαναπει αλλα θα το ξαναπω.Εσεις που βγαζετε φωτο τα παπαρια σας κ τα ποσταρετε στο θρεντ νομιζετε οτι εχουμε καμια ορεξη να τα δουμε.Ελεος ρε πουστη μου.Εντοπιστε τους γκευ(πχ αλλαξε με κλπ) η της αγαμητες στο σαιτ(κανουν μπαμ ποιες ειναι) κ στειλτε τα σε πμ
φίλε αφού δεν σε ενδιαφέρει το θέμα γιατί μπήκες σε αυτό το θρεντ; ο τίτλος αναφέρεται σε πούτσες, τι περίμενες να δείς εδώ μέσα;

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366

<------------------------ΜΠΑΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ

:2funny:

ρε μπαμπη αμαν ειδα παλι το πουλι σου αποτομα και ζαλιστηκα....αλλαξε αβαταρ....χαχααχαχααχαχ

γκαντυ ασε τα παιδια να βγαλουν τα πουλια τους φορα παρτιδα.......τουλαχιστον αυτοι μπορουν να εχουν ενα επιχειρημα αμα μας πουνε "βαλτε κανα βυζι ρε κοριτσα" οπως λενε αλλοι :P :P

Επισκέπτης
φίλε αφού δεν σε ενδιαφέρει το θέμα γιατί μπήκες σε αυτό το θρεντ; ο τίτλος αναφέρεται σε πούτσες, τι περίμενες να δείς εδώ μέσα;

φιλε το θρεντ αυτο ειναι πολλ κ ρωταει ποσα εκατοστα την εχουμε.Αν νομιζεις οτι ειναι καλλιστεια να ποσταρουμε φωτογραφιες κ στο τελος να ψηφιστει το πιο ομορφο παπαρι μεχρηματικο επαθλο μαλλον κανεις λαθος :grin: :grin: :grin:

επισης το θρεντ βγαινει κατευθειαν στα προσφατα ποστς αριστερα κ δεν εχει καποιο warning για το τι περιεχει.Απλα γραφει ''ποσους ποντους την...'' κ μεχρι εκει.
Εγω λοιπον δεν γουσταρω να μπαινω στα σαιτ κ να πεφτω πανω στα παπαρια του μπαμπη του σουγια του πετρου του γκοτζιλα κ του σταθη του πεταλουδα :2funny: :2funny:

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
φιλε το θρεντ αυτο ειναι πολλ κ ρωταει ποσα εκατοστα την εχουμε.Αν νομιζεις οτι ειναι καλλιστεια να ποσταρουμε φωτογραφιες κ στο τελος να ψηφιστει το πιο ομορφο παπαρι

δεν ειναι κακη ιδεα :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: τοσοι κωλοι και βυζια εδω μεσα κι ουτε μια πουτσα :grin:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
φιλε το θρεντ αυτο ειναι πολλ κ ρωταει ποσα εκατοστα την εχουμε.Αν νομιζεις οτι ειναι καλλιστεια να ποσταρουμε φωτογραφιες κ στο τελος να ψηφιστει το πιο ομορφο παπαρι μεχρηματικο επαθλο μαλλον κανεις λαθος :grin: :grin: :grin:

επισης το θρεντ βγαινει κατευθειαν στα προσφατα ποστς αριστερα κ δεν εχει καποιο warning για το τι περιεχει.Απλα γραφει ''ποσους ποντους την...'' κ μεχρι εκει.
Εγω λοιπον δεν γουσταρω να μπαινω στα σαιτ κ να πεφτω πανω στα παπαρια του μπαμπη του σουγια του πετρου του γκοτζιλα κ του σταθη του πεταλουδα :2funny: :2funny:

αμα βαλω τα βυζακια μου αβαταρ αντισαθμιζεται το παπαρι του μπαμπη? ετσι να χουμε ποικιλια :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom