Νέα

Πόσοι γυρίζουνε χωρίς να γαμήσουνε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα seitan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
λοιπόν....
μετά από ατέλειωτο καβλάντισμα και πολλούς χυμούς πορτοκαλιών πρέπει να αποχωρήσω καθώς έχω βάσιμες υποψίες ότι όσο κάργιες και αν είναι οι γυναίκες και τρώγονται αναμεταξύ τους, έχουν στήσει ανίερη πλεκτάνη εναντίον μου προκειμένου να μου κολλήσουν τον μπέοντα στην κοιλιά.

:S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S

Καβλάντισμα για σένα είναι το κράξιμο έτσι για να τα κάνεις πουτάνα και η γενική συζήτηση πέραν της θεματολογίας του σάιτ;  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

Πες το πουλάκι μου ντε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Ευγενική προσφορά από την ΟΧΙΑ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Stage3.jpg

hayden-panettiere-cellulite.jpg

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
http://[URL unfurl="true"]www.caci.co.nz/files/cellulite.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.onemedplace.com/blog/wp-content/uploads/2008/07/cellulitebum.jpg[/img[/URL]]

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
:S :S

Δε θα ξαναφάω πορτοκάλι για πολύ καιρό  :2funny: :2funny: :2funny:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
εγώ γαμήθηκα πάντως.γύρισα πριν μια βδομάδα και αφού είχα μείνει 8 ώρες στο καράβι που κούναγε , ακόμα κουνιέμαι. :2funny: :2funny:  :offtopic:Κανας άλλος ευαισθητούλης σ αυτά?

Δεν με πειράζει το κούνημα στο καράβι αλλά τώρα μια ναυτία τη νιώθω, σε καταλαβαίνω  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Δε βλέπω πάντως το γουάιτι να απαντά και φοβάμαι μην του ρθε κανας ταμπλάς με τις φωτό που πόσταρα :uglystupid:

warrel1985

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Δεν με πειράζει το κούνημα στο καράβι αλλά τώρα μια ναυτία τη νιώθω, σε καταλαβαίνω  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
xaxaxaxaxa ! Πω ρε πστ μου ηδη ταλαιπωρουμε μια βδομαδα ,  με τόση κυτταρίτιδοκατάστα με βλέπω σε κανα χρόνο να στρώνω χαχαχαχα! Γτ δε πηρα δραμαμίνες , γτ???????????????

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom