Νέα

Πόσοι γυρίζουνε χωρίς να γαμήσουνε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα seitan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Pireotis_62

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2009
Like
24
Πόντοι
0
---------------------------------------

Τελικά είναι εντυπωσιακό το πόσο ανάγκη επικοινωνίας έχουμε...
Επίσης εντυπωσιακό είναι το πως παρα πολλά νεα παιδια χρησιμοποιούν τα ελληνικά τους σωστα...
Κι όλα αυτά σε ενα thread με το ανωτέρω θέμα...

:uglystupid:

alexandros233

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
---------------------------------------

Τελικά είναι εντυπωσιακό το πόσο ανάγκη επικοινωνίας έχουμε...
Επίσης εντυπωσιακό είναι το πως παρα πολλά νεα παιδια χρησιμοποιούν τα ελληνικά τους σωστα...
Κι όλα αυτά σε ενα thread με το ανωτέρω θέμα...

:uglystupid:

:think:

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Πάντως και εγώ πιστεύω ότι η συντριπτική πλειοψηφία γυρνάνε άπραγοι...ναι...ναι ξέρω..γαμήσανε καμιά δεκαριά "μεθυσμένες"  τουρίστριες . Το αστείο είναι που έχω ένα φίλο, ο οποίος μετά από εκατομμύρια ταξίδια και διακοπές, επιτέλους βρήκε γκόμενα (θαύμα! θαύμα !  :priest: )... Η τύπισσα όταν λέμε "τον σέρνει" , τί να σας λέω δηλαδή...
Το πιο αστείο της υπόθεσης είναι ότι ο φίλος μου αυτός ,πλέον μας το παίζει και ..."ειδικός" στα γκομενικά και στο τί θέλουν οι γυναίκες για να πέσουν  :2funny:

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
ρε μπας και ήταν κνίτισα και στην έβαλαν οι αριστεράτζες από εδώ να σου κάνει τη ζωή κόλαση;  :grin: :grin: :grin:

Αποκλείεται να ήταν κνίτισα, γιατί:

1. Είχε ξυρισμένες μασχάλες, πόδια και μουνάκι :grin:
2. Πλενόταν κάθε μέρα, ήταν πεντακάθαρη και δεν είχε κάποια παράξενη μυρωδιά.
3. Ντυνόταν μοντέρνα με ακριβά ρούχα και όχι με κουρέλια λες θα πήγαινε σε φεστιβάλ της ΚΝΕ....
4. Τα βράδια φορούσε ψηλοτάκουνα πέδιλα και όχι στρατιωτικές αρβύλες για πορεία....
5. Μιλούσε σαν φυσιολογικός άνθρωπος, χωρίς να αναφερθεί ποτέ τις θέσεις του ΚΚΕ.
6. Ποτέ δεν μου έδωσε τον Ριζοσπάστη ή κουπόνια του ΚΚΕ από τις περίφημες οικονομικές εξορμήσεις τους.....

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

η "υπόθεση μου", για όσους βαριούνται να ψάχνουν....

Πόσοι γυρίζουνε χωρίς να γαμήσουνε; Αρκετοί.

Υπάρχουν όμως και πολύ χειρότερα.....να τι έπαθα... 

Πήγα διακοπές και πέτυχα γνωστή μου που ήθελε να την γαμήσω, αλλά δεν την γούσταρα (εμφάνιση μέτρια, ζηλιάρα, εγωπαθής, καλός κώλος, βυζί πλάκα και Ελλεηνίδα).

Να την αποφύγω ήταν σχεδόν αδύνατον, γνώριζε και κάποιον πολύ σημαντικό πελάτη μου. Για μπάνιο πήγαινα αυτή δίπλα μου, για φαγητό αυτή δίπλα μου, βόλτα αυτή δίπλα μου, για ποτό αυτή δίπλα μου....

Τελικά την :fuck2: νομίζοντας πως θα ησυχάσω, έλα όμως που μου κόλλησε ακόμα περισσότερο λέγοντας πως έχουμε ολοκληρωμένη σχέση....:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:     

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
οποιος παει με 48αρες ειναι ολιγον τι ανωμαλος

Για την ηλικία σου λογικό.Είσαι 17 αν η άλλη είναι 48 είναι 31 χρόνια διαφορά.Αν ο άλλος όμως είναι 35-40 είναι μόλις 13-8 χρόνια αντίστοιχα.Πολύ μικρή διαφορά.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
ρε μάγκες.....ήρθα να φάω κανένα πορτοκαλάκι...και έχετε γράψει 20 σελίδες σε 4 ώρες μέσα

τίποτα καλό έγινε? βαριέμαι να διαβάζω

ο πιτσιρίκος, τι nickname έχει τώρα?

miltos_miltiadis

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Για την ηλικία σου λογικό.Είσαι 17 αν η άλλη είναι 48 είναι 31 χρόνια διαφορά.Αν ο άλλος όμως είναι 35-40 είναι μόλις 13-8 χρόνια αντίστοιχα.Πολύ μικρή διαφορά.

για ολους πιστευω ειναι χαλια ηλικια... :uglystupid:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
επειδη βαριεμαι να κανω κουοτε

εχω να δηλωσω οτι σ εμας την μαγια την δειχνανε τελη 80

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ναι το ξέρω ότι γενικά είστε καθυστερημένοι...
τους αλβανούς που γαμάνε σε χωράφια να φανταστείς τους ανακαλύψατε τώρα.
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
λοιπόν....
μετά από ατέλειωτο καβλάντισμα και πολλούς χυμούς πορτοκαλιών πρέπει να αποχωρήσω καθώς έχω βάσιμες υποψίες ότι όσο κάργιες και αν είναι οι γυναίκες και τρώγονται αναμεταξύ τους, έχουν στήσει ανίερη πλεκτάνη εναντίον μου προκειμένου να μου κολλήσουν τον μπέοντα στην κοιλιά.

:S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S

miltos_miltiadis

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
λοιπόν....
μετά από ατέλειωτο καβλάντισμα και πολλούς χυμούς πορτοκαλιών πρέπει να αποχωρήσω καθώς έχω βάσιμες υποψίες ότι όσο κάργιες και αν είναι οι γυναίκες και τρώγονται αναμεταξύ τους, έχουν στήσει ανίερη πλεκτάνη εναντίον μου προκειμένου να μου κολλήσουν τον μπέοντα στην κοιλιά.

:S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S

πινεις χυμο πορτοκαλι; :lheel:

warrel1985

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
εγώ γαμήθηκα πάντως.γύρισα πριν μια βδομάδα και αφού είχα μείνει 8 ώρες στο καράβι που κούναγε , ακόμα κουνιέμαι. :2funny: :2funny:  :offtopic:Κανας άλλος ευαισθητούλης σ αυτά?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom