Νέα

Πόσοι γυρίζουνε χωρίς να γαμήσουνε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα seitan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Απλά είναι ενδιαφέρον να ξέρεις ποιός ισχυρίζεται ότι μπορεί να δώσει πληροφορίες γι εσένα και εσύ δεν έχεις ιδέα ποιός είναι. Πολύ ενδιαφέρον.

ναι οκ...
ας το αποφορτίσουμε τώρα γιατί απο μια μαλακία μπορεί να καταλήξει αλλού το πράγμα και δε νομίζω ότι σε συμφέρει από πρσοσωπικής άποψης παντρεμένο άνθρωπο. Αστο καλύτερα γιατί είμαστε σε πονηρό χώρο και όσο πιο λίγο μανουριάζουμε τόσο περισσότερη ησυχία έχουμε. Κοινώς άσε τη μπάιτ ήσυχη να σε αφήσει κι αυτή και να είμεθα όλοι ευτυχισμένοι και ήρεμοι.

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Πόσοι γυρίζουνε χωρίς να γαμήσουνε; Αρκετοί.

Υπάρχουν όμως και πολύ χειρότερα.....να τι έπαθα...  

Πήγα διακοπές και πέτυχα γνωστή μου που ήθελε να την γαμήσω, αλλά δεν την γούσταρα (εμφάνιση μέτρια, ζηλιάρα, εγωπαθής, καλός κώλος, βυζί πλάκα και Ελλεηνίδα).

Να την αποφύγω ήταν σχεδόν αδύνατον, γνώριζε και κάποιον πολύ σημαντικό πελάτη μου. Για μπάνιο πήγαινα αυτή δίπλα μου, για φαγητό αυτή δίπλα μου, βόλτα αυτή δίπλα μου, για ποτό αυτή δίπλα μου....

Τελικά την :fuck2: νομίζοντας πως θα ησυχάσω, έλα όμως που μου κόλλησε ακόμα περισσότερο λέγοντας πως έχουμε ολοκληρωμένη σχέση....:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:      
Πραγματικός εφιάλτης :2funny: :2funny: :2funny:

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
To ότι καθεστε και κοντράρεστε, δύο απλά nicknames σε ένα site για αγοραίο έρωτα και μιλάτε και για δικηγόρους.....είναι λίγο αστείο. Κάντε την πλάκα σας ρε σεις εδώ και μην τρελένεστε με μαλακίες!!!!!

Δεν είναι πλάκα σε σελίδα ιντερνετ χρήστης να ισχυρίζεται ότι όποιος ενδιαφέρεται να μάθει κατι για έναν άλλον ας του στείλει πμ. Και σαν μοντερέιτορ, θα έπρεπε να φροντίσεις αυτά να αποφεύγονται.

auriol

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2009
Like
2
Πόντοι
1
Πόσοι γυρίζουνε χωρίς να γαμήσουνε; Αρκετοί.

Υπάρχουν όμως και πολύ χειρότερα.....να τι έπαθα...  

Πήγα διακοπές και πέτυχα γνωστή μου που ήθελε να την γαμήσω, αλλά δεν την γούσταρα (εμφάνιση μέτρια, ζηλιάρα, εγωπαθής, καλός κώλος, βυζί πλάκα και Ελλεηνίδα).

Να την αποφύγω ήταν σχεδόν αδύνατον, γνώριζε και κάποιον πολύ σημαντικό πελάτη μου. Για μπάνιο πήγαινα αυτή δίπλα μου, για φαγητό αυτή δίπλα μου, βόλτα αυτή δίπλα μου, για ποτό αυτή δίπλα μου....

Τελικά την :fuck2: νομίζοντας πως θα ησυχάσω, έλα όμως που μου κόλλησε ακόμα περισσότερο λέγοντας πως έχουμε ολοκληρωμένη σχέση....:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:      

κ εσυ τι περιμενες να κανει ρε συ?

στοιχημα οτι τωρα ειναι στο κολωνακι κ διαλεγει νυφικο  :2funny: :2funny: :2funny:

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
ναι οκ...
ας το αποφορτίσουμε τώρα γιατί απο μια μαλακία μπορεί να καταλήξει αλλού το πράγμα και δε νομίζω ότι σε συμφέρει από πρσοσωπικής άποψης παντρεμένο άνθρωπο. Αστο καλύτερα γιατί είμαστε σε πονηρό χώρο και όσο πιο λίγο μανουριάζουμε τόσο περισσότερη ησυχία έχουμε. Κοινώς άσε τη μπάιτ ήσυχη να σε αφήσει κι αυτή και να είμεθα όλοι ευτυχισμένοι και ήρεμοι.

Εγώ και ήρεμος είμαι και ευτυχισμένος. Μακάρι να ήσουν και εσύ. Και τις μαγκιές στα τσουτσεκάκια που σε ανέχονατι. Δεν είσαι βλακας, θα έπρεπε να καταλαβαίνεις που είναι το όριο και πουθα πρέπει να σταματήσεις.

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Δεν είναι πλάκα σε σελίδα ιντερνετ χρήστης να ισχυρίζεται ότι όποιος ενδιαφέρεται να μάθει κατι για έναν άλλον ας του στείλει πμ. Και σαν μοντερέιτορ, θα έπρεπε να φροντίσεις αυτά να αποφεύγονται.

Να είχες τα κανονικά σου στοιχεία εδώ φίλε μου και να αναφερότανε σε εσένα επώνυμα να το δεχτώ. Τώρα όμως τι να κάνω εγώ? Να αποτρέψω την μπαϊτ να λέει για τον Ελφ?????? Σοβαρευτείτε ρε παιδιά.

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Πραγματικός εφιάλτης :2funny: :2funny: :2funny:
Γιατί ρε αγαπούλα?
Δεν σε τραπεζώνω?
Δεν σου αγοράζω τα πιο λουσάτα?
Δεν σε πάω βόλτες στα νησιά?
Δεν σε  :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: καθημερνώς??
Τι εφιάλτης και μαλακίες του λές του ανθρώπου??

Αχάριστη καριόλα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2:

Φέρτε πίσω τον Ταράτσα να πάμε μπροστά ρεεεεεεεεεεεεεεε  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Εγώ και ήρεμος είμαι και ευτυχισμένος. Μακάρι να ήσουν και εσύ. Και τις μαγκιές στα τσουτσεκάκια που σε ανέχονατι. Δεν είσαι βλακας, θα έπρεπε να καταλαβαίνεις που είναι το όριο και πουθα πρέπει να σταματήσεις.

τώρα να σου απαντήσω ότι αυτό το ποστ θα έπρεπε να το απευθύνεις στον εαυτό σου μάλλον είναι πλεονασμός.
κατά τα λοιπά φιλικά και μόνο, πρόσεχε γενικά γιατί το νετ κρύβει παγίδες και τα τσουτσεκάκια μπορεί καμμιά φορά να σε κάνουν τσουρεκάκια.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645
το ενδιαφερον ειναι οτι ψαρωνετε λες κ ξερουμε τπτ για σας αχαχαχαχχα

πολυ απλα του περσονα του ειπα αυτο ακριβως που σου ειπα κ εσενα εδω εξω
οτι δεν θα σχολιαζα τπτ για σενα ουτε για τα πμ σου με το κινητο σου για συναντηση εαν δεν μ εκραζες στο φορουμ οποτε εβρισκες ευκαιρια
σου ειπα 300 φορες να σταματησεις.. για να μη γινω κατινα
ε δεν το εκανες
Ποιο ρειβεν λες; www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,8461.0]Αυτόν[/url];

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Να είχες τα κανονικά σου στοιχεία εδώ φίλε μου και να αναφερότανε σε εσένα επώνυμα να το δεχτώ. Τώρα όμως τι να κάνω εγώ? Να αποτρέψω την μπαϊτ να λέει για τον Ελφ?????? Σοβαρευτείτε ρε παιδιά.

έλα σονάκο όλα καλά.......

και μη μου πεις ότι εδώ είναι το πρόβλημα...
στα πολιτικά πέφτουν καθημερινά γαμωμάνες....
στην τιβι θα μας είχανε καιρό τώρα........

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
έλα σονάκο όλα καλά.......

και μη μου πεις ότι εδώ είναι το πρόβλημα...
στα πολιτικά πέφτουν καθημερινά γαμωμάνες....
στην τιβι θα μας είχανε καιρό τώρα........
βριστε με λεφτερα ολι εχετε δικιο

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
τώρα να σου απαντήσω ότι αυτό το ποστ θα έπρεπε να το απευθύνεις στον εαυτό σου μάλλον είναι πλεονασμός.
κατά τα λοιπά φιλικά και μόνο, πρόσεχε γενικά γιατί το νετ κρύβει παγίδες και τα τσουτσεκάκια μπορεί καμμιά φορά να σε κάνουν τσουρεκάκια.

ουάου! και απειλές βλεπω στο ρεπερτοριο. multithreats?

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.544
Πόντοι
566
κ εσυ τι περιμενες να κανει ρε συ?

στοιχημα οτι τωρα ειναι στο κολωνακι κ διαλεγει νυφικο  :2funny: :2funny: :2funny:

...μετά από 1 μήνα "σχέσης" πάμε για καφέ και μου βγάζει ένα περιοδικό με νυφικά για να της πω την γνώμη μου.....:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

....ευτυχώς την γλίτωσα τότε και ως σήμερα  :2funny: :2funny: :2funny:

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
εγο πασχο απο γιριστοαγαμιτιδα

petros567

Νέο Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Φέρτε πίσω τον Ταράτσα να πάμε μπροστά ρεεεεεεεεεεεεεεε  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

δε νομιζω...
warnmute.gif

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Ελα ντε , παντως ο elftex ειναι παλια καραβανα απλα το site εχει καταντησει να μιαλανε 10 ανθρωποι μεταξυ τους σε 10 thread!!

Τεσπα αν πας μπακουροπαρεα διακοπες πιο πιθσνο ειναι να γινεις λιωμμα απο το ποτο παρα απο το σεξ !! Εκτος αν στην πέσει καμια μετριας εμφανισης και λιγο το κρασι λιγο η μουσικη ενδωσεις !!!

Ενναλατικο  thread θα μπορουσε να ειναι [size=18pt]ποσοι γαμησαν στις διακοπες και ενω το πήγαιναν για ξεπετα ειναι δυο τρια χρόνια με την γκόμενα [/size] !!!
Μεγάλη κουβέντα η τελευταία σου φράση αγαπητέ!!!

Πάντως σε ότι αφορά το θέμα διακοπές με μπακουροπαρέα εξαρτάται και από το πόσα άτομα θα απαρτίζεται η παρέα...αν είναι πάνω από 2 άντε βαριά 3,χλωμό εώς κίτρινο να χαραφώσει κάποιος...

Και κάτι επίσης πολύ σημαντικό,αν ο "στόχος" έχει κι άλλη φίλη στην παρέα το οποίο είναι μπάζο,κάποιος απ'την παρέα πρέπει να κάνει το ψυχικό,γιατί αν δεν γαμηθεί το μπάζο δεν θα γαμηθεί και η μουνάρα...

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66

Καταλαβένεται τώρα όλοι για τι άτομα μιλάω? Δεν αξίζει να τρελένεσται εδώ για το παραμικρό εκτός και αν έχεις να κάνεις με τελευταίο στάδιο μαλάκινσης όπως ο καμμένος εδώ.....εδώ τους λέμε γρόθους!!!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Καταλαβένεται τώρα όλοι για τι άτομα μιλάω? Δεν αξίζει να τρελένεσται εδώ για το παραμικρό εκτός και αν έχεις να κάνεις με τελευταίο στάδιο μαλάκινσης όπως ο καμμένος εδώ.....εδώ τους λέμε γρόθους!!!!

ελα σονάκο είμαι γρόθος σβήστα όλα τα καμμένα μου ποστ..........

ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ.......
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom