Νέα

Πόσοι γυρίζουνε χωρίς να γαμήσουνε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα seitan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Εσύ όμως δεν έχεις ανάγκη γιατί είμαι εγώ εδώ για εσένα!!! :grin:
100% αρσενικό πολλά υποσχόμενο για την κλωνίτσα μας!!! :2funny: :2funny: :2funny:
ασε ειδαμε κι εσενα τα χαιρια σου,σε ανακαλυψανε ο απολυτος κι ο αρκανς οτι εισαι :boobies: και εκανες βδομαδες να ξαναγραψεις :grin:

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
ασε ειδαμε κι εσενα τα χαιρια σου,σε ανακαλυψανε ο απολυτος κι ο αρκανς οτι εισαι :boobies: και εκανες βδομαδες να ξαναγραψεις :grin:
Mπααα δεν πτοούμαι εγώ,διακοπές ήμουν!!! :grin:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Δεν μπορώ να ξέρω!!! :huh:
Όπως νομίζεις πράξε,αλλά αν πληρώσεις δικηγόρους και χιλιαμύρια άλλους αρμόδιους και βρεις κανένα καμένο αδαή κοριτσάκι θα χτυπάς το κεφάλι σου στον τείχο μετά( :headbang:),για τα όσα ξόδεψες!!! :grin:

ελα ρε τόσα έχει χαλάσει σε σιτζι...... σιγά μην κολλήσει να το πάει σε δικηγόρο...

Εχει πλάκα βέβαια κάτι τυπάκια που ασχολούνται επί πληρωμή με τον πληρωμένο έρωτα και τη νύχτα να αγνοούν ότι οι δικηγόροι στα μπουρδέλα είναι όπως ο συναγερμός σε ένα εξοχικό σε δασική έκταση χιλιόμετρα απ το κέντρο της πόλης.
Οποιος κατάλαβε, κατάλαβε.

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Μου αρέσει που επιμένεις!!! :grin:
Αλήθεια γιατί το μπανάρουν,δεν κάταλαβα;! :cheesy: :think:
Yπάρχει κανονισμός που λέει οι πρήζουν αρχίδια μπανάρονται!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Ελα ντε , παντως ο elftex ειναι παλια καραβανα απλα το site εχει καταντησει να μιαλανε 10 ανθρωποι μεταξυ τους σε 10 thread!!

Τεσπα αν πας μπακουροπαρεα διακοπες πιο πιθσνο ειναι να γινεις λιωμμα απο το ποτο παρα απο το σεξ !! Εκτος αν στην πέσει καμια μετριας εμφανισης και λιγο το κρασι λιγο η μουσικη ενδωσεις !!!

Ενναλατικο  thread θα μπορουσε να ειναι ποσοι γαμησαν στις διακοπες και ενω το πήγαιναν για ξεπετα ειναι δυο τρια χρόνια με την γκόμενα !!!

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
16
Πόντοι
66
ελα ρε τόσα έχει χαλάσει σε σιτζι...... σιγά μην κολλήσει να το πάει σε δικηγόρο...

Εχει πλάκα βέβαια κάτι τυπάκια που ασχολούνται επί πληρωμή με τον πληρωμένο έρωτα και τη νύχτα να αγνοούν ότι οι δικηγόροι στα μπουρδέλα είναι όπως ο συναγερμός σε ένα εξοχικό σε δασική έκταση χιλιόμετρα απ το κέντρο της πόλης.
Οποιος κατάλαβε, κατάλαβε.
χαχαχχα

αυτος μπορει να νομιζει οτι σου ειπα που μενει τωρα αχαχαχχαα

μην φοβασαι ρεηβεν δεν ξερω που μενεις ουτε ισχυριστηκα οτι εχουμε γνωριστει
αν ειναι δυνατον να γνωριζομουνα ποτε μ εσενα
ξερω αυτα που ειπες εσυ στα τσατ κ φορουμ
οπως εχω κ τα πμ σου με τα κινητα σου

κ νο προμπ με αυτο.. πολλοι το κανουν
απλα μετα δεν βγαινουν να κραζουν το ιδιο ατομο που απλα τους εγραψε κ δεν τους πηρε ποτε τηλ

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Τόλμη και Γοητεία γίναμε εδώ μέσα... :boobies: :grin:

Επισκέπτης
Ελα ντε , παντως ο elftex ειναι παλια καραβανα απλα το site εχει καταντησει να μιαλανε 10 ανθρωποι μεταξυ τους σε 10 thread!!

Τεσπα αν πας μπακουροπαρεα διακοπες πιο πιθσνο ειναι να γινεις λιωμμα απο το ποτο παρα απο το σεξ !! Εκτος αν στην πέσει καμια μετριας εμφανισης και λιγο το κρασι λιγο η μουσικη ενδωσεις !!!

Ενναλατικο  thread θα μπορουσε να ειναι ποσοι γαμησαν στις διακοπες και ενω το πήγαιναν για ξεπετα ειναι δυο τρια χρόνια με την γκόμενα !!!

μ αρεσεις γιατι είσαι ο μόνος που απαντα σοβαρα..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
χαχαχχα

αυτος μπορει να νομιζει οτι σου ειπα που μενει τωρα αχαχαχχαα

μην φοβασαι ρεηβεν δεν ξερω που μενεις ουτε ισχυριστηκα οτι εχουμε γνωριστει
αν ειναι δυνατον να γνωριζομουνα ποτε μ εσενα
ξερω αυτα που ειπες εσυ στα τσατ κ φορουμ
οπως εχω κ τα πμ σου με τα κινητα σου

κ νο προμπ με αυτο.. πολλοι το κανουν
απλα μετα δεν βγαινουν να κραζουν το ιδιο ατομο που απλα τους εγραψε κ δεν τους πηρε ποτε τηλ

η πλάκα είναι ότι και με δικηγόρο να μιλήσει ειλικρινά θέλω να δω τι θα γράφει το εξώδικο......
απειλούν να μου βγάλουν κοριτσάκια τα προσωπικά δεδομένα στο μπουρδέλα τελεία τι βι όπου ασχολούμεθα με σιτι και σιτζι και πουτάνες και μπουρδέλα;
Ε ΛΕ Ο Σ ρε καμμένοι εδώ μέσα.
Ε ΛΕ Ο Σ

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
η πλάκα είναι ότι και με δικηγόρο να μιλήσει ειλικρινά θέλω να δω τι θα γράφει το εξώδικο......
απειλούν να μου βγάλουν κοριτσάκια τα προσωπικά δεδομένα στο μπουρδέλα τελεία τι βι όπου ασχολούμεθα με σιτι και σιτζι και πουτάνες και μπουρδέλα;
Ε ΛΕ Ο Σ ρε καμμένοι εδώ μέσα.
Ε ΛΕ Ο Σ

Απλά είναι ενδιαφέρον να ξέρεις ποιός ισχυρίζεται ότι μπορεί να δώσει πληροφορίες γι εσένα και εσύ δεν έχεις ιδέα ποιός είναι. Πολύ ενδιαφέρον.

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.544
Πόντοι
566
Πόσοι γυρίζουνε χωρίς να γαμήσουνε; Αρκετοί.

Υπάρχουν όμως και πολύ χειρότερα.....να τι έπαθα...  

Πήγα διακοπές και πέτυχα γνωστή μου που ήθελε να την γαμήσω, αλλά δεν την γούσταρα (εμφάνιση μέτρια, ζηλιάρα, εγωπαθής, καλός κώλος, βυζί πλάκα και Ελλεηνίδα).

Να την αποφύγω ήταν σχεδόν αδύνατον, γνώριζε και κάποιον πολύ σημαντικό πελάτη μου. Για μπάνιο πήγαινα αυτή δίπλα μου, για φαγητό αυτή δίπλα μου, βόλτα αυτή δίπλα μου, για ποτό αυτή δίπλα μου....

Τελικά την :fuck2: νομίζοντας πως θα ησυχάσω, έλα όμως που μου κόλλησε ακόμα περισσότερο λέγοντας πως έχουμε ολοκληρωμένη σχέση....:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:      

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
16
Πόντοι
66
Απλά είναι ενδιαφέρον να ξέρεις ποιός ισχυρίζεται ότι μπορεί να δώσει πληροφορίες γι εσένα και εσύ δεν έχεις ιδέα ποιός είναι. Πολύ ενδιαφέρον.

το ενδιαφερον ειναι οτι ψαρωνετε λες κ ξερουμε τπτ για σας αχαχαχαχχα

πολυ απλα του περσονα του ειπα αυτο ακριβως που σου ειπα κ εσενα εδω εξω
οτι δεν θα σχολιαζα τπτ για σενα ουτε για τα πμ σου με το κινητο σου για συναντηση εαν δεν μ εκραζες στο φορουμ οποτε εβρισκες ευκαιρια
σου ειπα 300 φορες να σταματησεις.. για να μη γινω κατινα
ε δεν το εκανες

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66

To ότι καθεστε και κοντράρεστε, δύο απλά nicknames σε ένα site για αγοραίο έρωτα και μιλάτε και για δικηγόρους.....είναι λίγο αστείο. Κάντε την πλάκα σας ρε σεις εδώ και μην τρελένεστε με μαλακίες!!!!!

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
Πόσοι γυρίζουνε χωρίς να γαμήσουνε; Αρκετοί.

Υπάρχουν όμως και πολύ χειρότερα.....να τι έπαθα...  

Πήγα διακοπές και πέτυχα γνωστή μου που ήθελε να την γαμήσω, αλλά δεν την γούσταρα (εμφάνιση μέτρια, ζηλιάρα, εγωπαθής, καλός κώλος, βυζί πλάκα και Ελλεηνίδα).

Να την αποφύγω ήταν σχεδόν αδύνατον, γνώριζε και κάποιον πολύ σημαντικό πελάτη μου. Για μπάνιο πήγαινα αυτή δίπλα μου, για φαγητό αυτή δίπλα μου, βόλτα αυτή δίπλα μου, για ποτό αυτή δίπλα μου....

Τελικά την :fuck2: νομίζοντας πως θα ησυχάσω, έλα όμως που μου κόλλησε ακόμα περισσότερο λέγοντας πως έχουμε ολοκληρωμένη σχέση....:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:      
Αυτοκαταστράφηκες! :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom