- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1.290
ασε ειδαμε κι εσενα τα χαιρια σου,σε ανακαλυψανε ο απολυτος κι ο αρκανς οτι εισαι και εκανες βδομαδες να ξαναγραψειςΕσύ όμως δεν έχεις ανάγκη γιατί είμαι εγώ εδώ για εσένα!!!
100% αρσενικό πολλά υποσχόμενο για την κλωνίτσα μας!!!
ειναι ανηλικος.
Εσύ όμως δεν έχεις ανάγκη γιατί είμαι εγώ εδώ για εσένα!!!
100% αρσενικό πολλά υποσχόμενο για την κλωνίτσα μας!!!
ε?οι γερμανοι ειναι φιλοι σου ε?
Mπααα δεν πτοούμαι εγώ,διακοπές ήμουν!!!ασε ειδαμε κι εσενα τα χαιρια σου,σε ανακαλυψανε ο απολυτος κι ο αρκανς οτι εισαι και εκανες βδομαδες να ξαναγραψεις
Δεν μπορώ να ξέρω!!!
Όπως νομίζεις πράξε,αλλά αν πληρώσεις δικηγόρους και χιλιαμύρια άλλους αρμόδιους και βρεις κανένα καμένο αδαή κοριτσάκι θα χτυπάς το κεφάλι σου στον τείχο μετά( ),για τα όσα ξόδεψες!!!
Μου αρέσει που επιμένεις!!!
Αλήθεια γιατί το μπανάρουν,δεν κάταλαβα;!
Yπάρχει κανονισμός που λέει οι πρήζουν αρχίδια μπανάρονται!!!
Sonyp έχεις θαυμαστή!σε λιγους μηνες οχι πια
Πάντα!!!κα αν θυμάμαι καλά εχουμε κοινές αποψεις σε κάποια θεματα...
Sonyp έχεις θαυμαστή!
χαχαχχαελα ρε τόσα έχει χαλάσει σε σιτζι...... σιγά μην κολλήσει να το πάει σε δικηγόρο...
Εχει πλάκα βέβαια κάτι τυπάκια που ασχολούνται επί πληρωμή με τον πληρωμένο έρωτα και τη νύχτα να αγνοούν ότι οι δικηγόροι στα μπουρδέλα είναι όπως ο συναγερμός σε ένα εξοχικό σε δασική έκταση χιλιόμετρα απ το κέντρο της πόλης.
Οποιος κατάλαβε, κατάλαβε.
Ελα ντε , παντως ο elftex ειναι παλια καραβανα απλα το site εχει καταντησει να μιαλανε 10 ανθρωποι μεταξυ τους σε 10 thread!!
Τεσπα αν πας μπακουροπαρεα διακοπες πιο πιθσνο ειναι να γινεις λιωμμα απο το ποτο παρα απο το σεξ !! Εκτος αν στην πέσει καμια μετριας εμφανισης και λιγο το κρασι λιγο η μουσικη ενδωσεις !!!
Ενναλατικο thread θα μπορουσε να ειναι ποσοι γαμησαν στις διακοπες και ενω το πήγαιναν για ξεπετα ειναι δυο τρια χρόνια με την γκόμενα !!!
χαχαχχα
αυτος μπορει να νομιζει οτι σου ειπα που μενει τωρα αχαχαχχαα
μην φοβασαι ρεηβεν δεν ξερω που μενεις ουτε ισχυριστηκα οτι εχουμε γνωριστει
αν ειναι δυνατον να γνωριζομουνα ποτε μ εσενα
ξερω αυτα που ειπες εσυ στα τσατ κ φορουμ
οπως εχω κ τα πμ σου με τα κινητα σου
κ νο προμπ με αυτο.. πολλοι το κανουν
απλα μετα δεν βγαινουν να κραζουν το ιδιο ατομο που απλα τους εγραψε κ δεν τους πηρε ποτε τηλ
η πλάκα είναι ότι και με δικηγόρο να μιλήσει ειλικρινά θέλω να δω τι θα γράφει το εξώδικο......
απειλούν να μου βγάλουν κοριτσάκια τα προσωπικά δεδομένα στο μπουρδέλα τελεία τι βι όπου ασχολούμεθα με σιτι και σιτζι και πουτάνες και μπουρδέλα;
Ε ΛΕ Ο Σ ρε καμμένοι εδώ μέσα.
Ε ΛΕ Ο Σ
Απλά είναι ενδιαφέρον να ξέρεις ποιός ισχυρίζεται ότι μπορεί να δώσει πληροφορίες γι εσένα και εσύ δεν έχεις ιδέα ποιός είναι. Πολύ ενδιαφέρον.
Απλά είναι ενδιαφέρον να ξέρεις ποιός ισχυρίζεται ότι μπορεί να δώσει πληροφορίες γι εσένα και εσύ δεν έχεις ιδέα ποιός είναι. Πολύ ενδιαφέρον.
Αυτοκαταστράφηκες!Πόσοι γυρίζουνε χωρίς να γαμήσουνε; Αρκετοί.
Υπάρχουν όμως και πολύ χειρότερα.....να τι έπαθα...
Πήγα διακοπές και πέτυχα γνωστή μου που ήθελε να την γαμήσω, αλλά δεν την γούσταρα (εμφάνιση μέτρια, ζηλιάρα, εγωπαθής, καλός κώλος, βυζί πλάκα και Ελλεηνίδα).
Να την αποφύγω ήταν σχεδόν αδύνατον, γνώριζε και κάποιον πολύ σημαντικό πελάτη μου. Για μπάνιο πήγαινα αυτή δίπλα μου, για φαγητό αυτή δίπλα μου, βόλτα αυτή δίπλα μου, για ποτό αυτή δίπλα μου....
Τελικά την νομίζοντας πως θα ησυχάσω, έλα όμως που μου κόλλησε ακόμα περισσότερο λέγοντας πως έχουμε ολοκληρωμένη σχέση....